Birde forvet getirsek..
-----------Aykut--------------
--Uğur Song Bouzid Yaman--
----------Linderoth--------
---Sabri Arda-----
---------Lincoln-------------
---------Ümit ST---------
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Beyler konuya yetişemiyorum 1-2 dakika içinde 2 sayfa saha gelmişama biz bu transferi hakkettik yaklaşık 100-150 sayfa bu konuyu konuştuk. Yapacağım ilk iş Orjinal Lincoln forması almak, klubümüze yardım sonuuçta
![]()
Özhan'ın son kozuydu tekrar seçilebilmek için.Diğer seçimlerde Adnan Polat destekledi de seçildi.Yoksa seçilmez di.bu seçimlerde kim desteklerse desteklesin başkan olamayacaktı.Son kozunu oynadı.Koltuk sevdası işte
Fotomaç'a biraz inanmaya başladım![]()
(/s)
ALINTI
![]()
bence adriano yu almak istiyor aziz baskan.. eger olmassa ronaldo gelirfakat 10 numara ona yakismaz adriano ya daha cok yakisir
![]()
Özhanı bu bile kurtaramayacak.. Adnan Öztürk gümbür gümbür geliyor..![]()
LİNCOLN PAZAR GELECEK
Her yıldıza 10 numara yakışır![]()
(/s)
Arkadaslar lincoln icin gun veremem her an gelebilir bu arada resmi yaz en gec cuma gecesi cikar bence bu sene tas gibi takim oldu
bu aradao rresim gs tvdenmi ben izlicem simdi haberleri
Geldiginden beri ilk defa Ozhan Canaydin kaynak bulma ve transfer isini profesyonellere birakti ve bu sayede transferler gerceklesti.
Baskanligi ogreniyor mu ne?
Her ne kadar "go away Ozhan" uslibuna katilmasam da, birakmasi gerektigi konusuna ben de katiliyorum. 5 Senedir yapmasi gerekenleri daha yeni yeni yapmasi kendisinin degerini arttirmiyor. Ancak Ozhan Canaydin ozellikle seyrantepe nedeniyle, baskan olmayacagini aciklamadigi surece, tekrar secilecektir. En azindan seyrantepe insaati tamamlanana kadar. Eger bu surec icinde seyrantepe temeli atilmazsa, Ozhan Canaydin'in yeterince oy toplayabilecegini sanmiyorum.
Çoğu üyenin Emrah'A bi özür borcu var.
Lincoln'e karşılık vermek mi?
Roberto Carlos'u niçin aldınız?
Sonunda geldi ha hadi hayırlı olsun.
Değdi ama...![]()
Hoşgeldin Lincoln camiamıza hayırlı olsun çok iyi transferler yapıyoruz Volkan Yaman'da gelirse çok çok iyi olur
Biz Carlos'la anlaştıktan sonra Lincoln'e daha teklif bile götürmemiştiniz.O yüzden Carlos karşılık olamaz..
(/s)
hemen haberlere geciyorum
ha arkadaslar herkes ozhan canaydin soyledi diyor canaydinbirde boyle dermis yanlis anlasildi diye ne komik olurdu
Volkan Yaman'a Ntv nin teletexinde 2 oyuncu+ 1 milyon Euro ya anlaştığını yazdı
Ömer abi sana saygimiz var haklisin
Arkadaslar siz oyle sanin ozhan canaydinin camiada sevenler gecen secimde nasil kazandi yine kasanirsa sasirmayin tv basina haydi
başka bir gs sitesinde Volkan Yaman ile anlaşıldığı yazıyor..
Arkadaşlar GS TV'yi açınm Lİncoln'ün klipleri var
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
costu burasi be, 2 saat icinde 8 sayfa anladi heralde.
Linclon Galatasaraya hayirli olsun, insallah basarili olur