Sayfa 1000 / 1204 İlkİlk ... 500900950990998999100010011002101010501100 ... SonSon
29,971 ile 30,000 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bana kalirsada umut alinmasin melo,sol bek, stoper, 1 tane gurbetçi ortasaha ve forvete turk bir oyuncu cenk tosun yada kasimpasadaki ademi begeniyorum. bunlardan biri olsada iyi olur.

Umut alınması gereksiz bence.Forvete eger burak satılmayacaksa oyuncu gerekli değil.Berk bence artık forma şansı bulmalı.Bu adama bu kadar övgü edince pişmeyecek alıp takımda oynatınca olacak.Kimse ilk sezon 10 maçta oynasın demiyor zaten ama en azından umutun drogbadan sonra aldığı dakikaları alabilir. Melo da eğer alınmayacaksa onun tipinde hırçın bi oyuncu lazım ki takımı ayakta tutsun.Takımda ondan başka ikili mücadeleye girip top kapan adam yok doğru düzgün. Sol bek carlishos olursa çok iyi olur. 2 senedir uğraşıyoruz alalım artık.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Elmander gidecek büyük olasılıka. Olası eksiklikte kim oynayacak Umut olmazsa ? Umut'u keşke Gs almasa da biz alsak Umut bu ligde çalışkanlığı, istikrarı, yerli statüsüyle ve ekonomikliğiyle her şartta alınmalı bana göre.

15 maç oynar seneye 10 gol atar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sene Umut'u alsak yeter forvet için,Berk Ünsal'da 4. forvet olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

İyi de umut drogba geldikten sonra kaç maçta oynadı ki. O kadar dakika alacaksa seneye ne gerek var.Oynatırsın berki olur biter.Elmander de keza öyle.İlla bi forvet alınacaksa genç bir gurbetçi tercih sebebi olmalı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 0xjasaitis View Post
    İyi de umut drogba geldikten sonra kaç maçta oynadı ki. O kadar dakika alacaksa seneye ne gerek var.Oynatırsın berki olur biter.Elmander de keza öyle.İlla bi forvet alınacaksa genç bir gurbetçi tercih sebebi olmalı
    ee bunun cezası var sakatlığı var yorgunluğu var umut derinlik katar maç ta yüklendiğimiz sırada 3. forvet olarak sokulur karambole falan bi tane atar

bu arada bu Hakan Çalhanoğlu hamburg un oyuncusu değil mi niye bundesliga 2 de oynasın kiralıkmış şuan bulunduğu takımda

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Umut fiyatına umut tecrübesinde ve kalitesinde bi Türk statüsünde topçu... Almayanı döverler valla...

Arda Melo ve chedjyou alınsın transfer kapansın.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Burak gayette 20 milyon £ eder. Şimdi Burak'ın Spartak Moskova'da, Malaga'da, Celtic'te, Basel'de veya bu tarz takımlarda oynadığını adının da pasaportununda farklı olduğunu düşünün önce. Sonra da aynı performansı bu takımlarda sergilediğini düşünün. Bir önceki sezon ligde 33 gol atsın, ertesi sezon ligde 25 gol attığını, şampiyonlar liginde 100 milyonluk Ronaldo'yla kafa kafaya gittiğini düşünün. Şurda bir kişide çıkıp desinki Burak'ın değeri en fazla 15'tir. 10 veriyolarsa hemen satalım vs. Hatta Falcao'ya 40 verdilerse Burak'a da 25-30 verilmeli diyenler, Falcao'dan daha iyi diyenler bile olacağına da eminim. Yani sırf yerli diye bu kadar ezmeyede gerek yok. Burak'ın yaptığı reklamın kimse farkında değil sanırım. Şampiyonlar liginde 9 maçta 8 golün ne demek olduğunu iyi kavramamız lazım.

Burak 20 milyon eder. Yakın geçmişteki verilerine bakalım ve bakarken yine en başta söylediğim gibi başka bir oyuncuymuş gibi düşünün. 10/11'de 30 maçta 19 gol, 11/12'de 34 maçta 33 gol, 12/13'te 30 maçta 24 gol. Bunlar sadece lig golleri. Şimdi bana burda gelip Türkiye liginde tabii atar demeyin. Tamam Avrupa liglerinden düşük seviyede olsakta burda öyle 3 sezon boyunca 20+ gol atmak her babayiğidin harcı değil. Kendimizi Çin, Katar ligleri seviyesine de çekmeyelim.

Son olarak Burak çalışan, kendini geliştiren, düzgün yaşayan, kendine iyi bakan bir futbolcu. Şu anda bile ben oldum havasına girmeden çalışıyor, diyor ki Drogba'dan çok şey öğreniyorum. Böyle artıları olan bir oyuncu. Bu sezon şampiyonlar liginde de çok sağlam reklam yaptı. İşte bu nedenle Burak 20 milyon eder hatta bu sene elimizde tutarsak seneye 30 milyon bile eder. Bu kadar da umutluyum. Adam sırf Türk diye sırf burada oynuyor diye bu kadar da yerin dibine sokmaya gerek yok. Biraz rasyonel baktık mı Burak için minimum 20 istememiz gerektiğini rahatça anlarız zaten.

Son olarak tıpkı bende olduğu gibi Burak'ın geçmişteki maceraları var hâlâ gözümüzün önünde o yüzden hâlâ kimse güvenemiyor Burak'a. Her şey gözümüzün önünde olduğu için güvenemiyor kimse. Ve kendi oyuncumuz olduğu için olumsuz davranışları daha çok göze batıyor, sürekli gömüyoruz adamı, n'apsa yaranamıyor ama bazen geçmişi silmek lazım, bazı eksikliklerini görmemek lazım tıpkı farklı pasaportu olan adamların eksiklerini görmediğimiz gibi. Bu ülkede Alex'te, Hagi'de, Jardel'de, Hakan Şükür'de, Hooijdonk'ta, Sergen'de, Tümer'de acımasızca eleştirildi. Maradona'da Cruyff'da Messi'de Ronaldo'da gelse acımasızca eleştirilecektir. Kimse boşuna zorlamasın Burak gayette 20 milyon eder.
    Dedigin takimlarda oynasadi o paraya satilirdi ama Türkiye'den Türk oyunculara kolay kolay bukadar para vermezler cünkü yurtdisina satilan ve basarili olan çok az oyuncumuz var. Aslinda bunda yabanci kuralinin da etkisi var, yerli piyasada daha falza para ettigi için yurt disina satmiyorlar.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Hakan Sneijdere yedek olur yani arada forma şansı bulur, sneijderden de çok şey ögrenir. Jem seneye rotasyonla birlikte Hamitin yerini tutmaya başlar. Sol bek. Stoper. Melo. Umut. Alınsın başka bir şey istemiyorum
    +1905 Şu hamleleri yapsak şu anki durumumuz da iyi olur, gelecek adına da iki Türk almış oluruz. Sol bek+ stoper hariç 15 MN Euro kapatırız. Stoper + sol bek ikilisine de kaliteli ve nispeten ucuz adam bulursak demeyin keyfimize

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu saatler bizim adımıza hareketli geçebilir bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.365g24s.com/content?id=163

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu şu sıralarda Fransa'da Chedjou ve Lille ile bu transferin imzalarını attırmak üzere. İkili Kamerunlu savunma oyuncusunun transferini bitirdikten sonra yarın Valencia'ya gidecek. Burada da Fatih Terim'in sol bek için istediği Fransız Jeremy Mathieu transferini bitirecek.
    Edit:

Transfer bitti diyorlar.

http://amkspor.com/2013/05/23/chedjou-aslan-oluyor.html
    Last edited by europeanconquer : 23.Mayıs.2013 at 22:48

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Amkspor ‏@Amkspor 3 dk
    SON DAKİKA: Galatasaray Chedjou transferini bitirdi!
    http://amkspor.com/2013/05/23/chedjou-aslan-oluyor.html

Yeni stoperimiz belli oldu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lille'in başkanı Halil Ünal'da bizim haberimiz mi yok

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu sefer bitmiştir iş Eksik bölgeye iyi transfer. Yabancı sayısı sorununu nasıl aşacak bakalım galatasaray. Hele bir de az da olsa Burak ın gitme ihtimali var, o zaman tam düğüm olur..

Muslera Eboue Chedjou Riera(Sol bek) Melo Sneijder Drogba

En zayıf halka Eboue gibi. Sabri ve Hamit kullanılır orada.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım Fransa'ya bağlanmış telekonferans ile, 7 milyon euro vermiş bonservis cash olarak, Lille başkanı da zaten Sow transferinden dolayı ikili ilişkilerimiz çok iyi, kulübümün menfaatlerini düşünmek zorundayım demiş.

O değilde sanki dünyada kalan son stoper Chedjou'ymuş gibi bir ortam var, iki kulüp de bu adama yoğunlaşıyor enteresan bir şekilde, bu oyuncunun menajeri kim acaba, kıllanmıyor değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit ve Sabri sağ bekte düşünebillir bencede.Özellikle Hamit sağ bekte çok sırıtmaz diye düşünüyorum.Bu bir çözüm olucaktır yabancı sınırına.Stoper ve sol beke sağlam biri gelirse ve defansta uyum olursa Hamit ve Sabri'de göze batmaz.Ama tabiki Eboue takımda olduğu sürece yedek kalmaz.

Chedjou bakalım bitecek mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

6.5 milyon euro bonservis bedeli , 2.5 milyon euro alacağı yıllık ücret ve 10 bin euro'da maç başı ücreti.

Diyorlar,inşallah biter bu transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mathieu diollaa olur mu ki? Güzel bi sol ayağı var.

Yalnız espriler süper 6.5 diolla bence çok ucuz Alper 10 milyon euro sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben yabancı sayısı sorunsalından ziyade oynatılacak yerli sayısına bakıyorum. Şimdi, Semih-Selçuk-Hamit-Burak tamam. İlk 11'e ne yapıp edip 1 yerli daha katmalıyız. Chedjou ise harika bir hamle. Gerçekten taş gibi stoper.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu yabancı kuralı diyor ki;

Melo'yu bırakın Gökhan'a abanın,

ama ben diyorum ki;

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chedjou daha gelmedi beyler, bir kez daha formayı giyene kadar beklememiz gerektiğini anladım ben Muslera'nın yeri garanti oğlu garanti, Eboue, Chedjou'da garanti. Yerli sol bek olmadığını varsayarsak orada garanti. Melo'nun yerine de %95 ihtimal yabancı biri gelecek. Eee daha Sneijder var Drogba var birde potansiyel Nani transferi var, ohoooo biz kimi kescez kadrodan.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Artık takımı sezon içinde 3 parçaya ayırıp öyle oynarız

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Keşke şapkadan yerli bir sol bek çıkarabilsek. O kadar rahatlatacak ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim Arda'yı ve Onur Kıvrak'ı almamız lazım. Muslera ile değişmeli oynatabiliriz, başka türlü bu kontenjan ciddi sıkıntı olacak gibi. Hoca da düşünüyordur elbet bunları, umarım en verimli olacak çözümü bulurlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 49 sn
    Chedjou için resmi imza atılmamış olabilir ama çok önce anlaşılmıştı hem oyuncuyla hem de Lillele. Yarın açıklanır.

bu kez bitmiş sanırım

bu arada chedjou ismi daha hiç adımız geçmiyoken hatta belki ilgilenmiyorken hazar büyüka söylemişti alınırsa iyi olur gibisinden kendisi emre utkucan ın en yakın arkadaşlarından biri oyuncu önerisi konusunda ona yüklenebiliriz sanıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben sürpriz bir Atila Turan hamlesi bekliyorum,umuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

http://25.media.tumblr.com/148837e98...0d26o1_500.gif

Ibra'nın son andaki sırıtış...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen aynen

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Keşke şapkadan yerli bir sol bek çıkarabilsek. O kadar rahatlatacak ki.
    Sırf o yüzden fm'de ben Berk Yıldız'ı solbek yaptım

Mesaj Yetkileri