bana kalirsada umut alinmasin melo,sol bek, stoper, 1 tane gurbetçi ortasaha ve forvete turk bir oyuncu cenk tosun yada kasimpasadaki ademi begeniyorum. bunlardan biri olsada iyi olur.
bana kalirsada umut alinmasin melo,sol bek, stoper, 1 tane gurbetçi ortasaha ve forvete turk bir oyuncu cenk tosun yada kasimpasadaki ademi begeniyorum. bunlardan biri olsada iyi olur.
Umut alınması gereksiz bence.Forvete eger burak satılmayacaksa oyuncu gerekli değil.Berk bence artık forma şansı bulmalı.Bu adama bu kadar övgü edince pişmeyecek alıp takımda oynatınca olacak.Kimse ilk sezon 10 maçta oynasın demiyor zaten ama en azından umutun drogbadan sonra aldığı dakikaları alabilir. Melo da eğer alınmayacaksa onun tipinde hırçın bi oyuncu lazım ki takımı ayakta tutsun.Takımda ondan başka ikili mücadeleye girip top kapan adam yok doğru düzgün. Sol bek carlishos olursa çok iyi olur. 2 senedir uğraşıyoruz alalım artık.
Elmander gidecek büyük olasılıka. Olası eksiklikte kim oynayacak Umut olmazsa ?Umut'u keşke Gs almasa da biz alsak
Umut bu ligde çalışkanlığı, istikrarı, yerli statüsüyle ve ekonomikliğiyle her şartta alınmalı bana göre.
15 maç oynar seneye 10 gol atar.
Bu sene Umut'u alsak yeter forvet için,Berk Ünsal'da 4. forvet olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İyi de umut drogba geldikten sonra kaç maçta oynadı ki. O kadar dakika alacaksa seneye ne gerek var.Oynatırsın berki olur biter.Elmander de keza öyle.İlla bi forvet alınacaksa genç bir gurbetçi tercih sebebi olmalı
ee bunun cezası var sakatlığı var yorgunluğu var umut derinlik katar maç ta yüklendiğimiz sırada 3. forvet olarak sokulur karambole falan bi tane atar
bu arada bu Hakan Çalhanoğlu hamburg un oyuncusu değil mi niye bundesliga 2 de oynasın kiralıkmış şuan bulunduğu takımda
Umut fiyatına umut tecrübesinde ve kalitesinde bi Türk statüsünde topçu... Almayanı döverler valla...
Arda Melo ve chedjyou alınsın transfer kapansın.
Dedigin takimlarda oynasadi o paraya satilirdi ama Türkiye'den Türk oyunculara kolay kolay bukadar para vermezler cünkü yurtdisina satilan ve basarili olan çok az oyuncumuz var. Aslinda bunda yabanci kuralinin da etkisi var, yerli piyasada daha falza para ettigi için yurt disina satmiyorlar.
Şu saatler bizim adımıza hareketli geçebilir bence.
http://www.365g24s.com/content?id=163
Edit:Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu şu sıralarda Fransa'da Chedjou ve Lille ile bu transferin imzalarını attırmak üzere. İkili Kamerunlu savunma oyuncusunun transferini bitirdikten sonra yarın Valencia'ya gidecek. Burada da Fatih Terim'in sol bek için istediği Fransız Jeremy Mathieu transferini bitirecek.
Transfer bitti diyorlar.
http://amkspor.com/2013/05/23/chedjou-aslan-oluyor.html
Last edited by europeanconquer : 23.Mayıs.2013 at 22:48
Amkspor @Amkspor 3 dk
SON DAKİKA: Galatasaray Chedjou transferini bitirdi!
http://amkspor.com/2013/05/23/chedjou-aslan-oluyor.html …
Yeni stoperimiz belli oldu![]()
![]()
![]()
Lille'in başkanı Halil Ünal'da bizim haberimiz mi yok![]()
Bu sefer bitmiştir işEksik bölgeye iyi transfer. Yabancı sayısı sorununu nasıl aşacak bakalım galatasaray. Hele bir de az da olsa Burak ın gitme ihtimali var, o zaman tam düğüm olur..
Muslera Eboue Chedjou Riera(Sol bek) Melo Sneijder Drogba
En zayıf halka Eboue gibi. Sabri ve Hamit kullanılır orada.
Aziz Yıldırım Fransa'ya bağlanmış telekonferans ile, 7 milyon euro vermiş bonservis cash olarak, Lille başkanı da zaten Sow transferinden dolayı ikili ilişkilerimiz çok iyi, kulübümün menfaatlerini düşünmek zorundayım demiş.
O değilde sanki dünyada kalan son stoper Chedjou'ymuş gibi bir ortam var, iki kulüp de bu adama yoğunlaşıyor enteresan bir şekilde, bu oyuncunun menajeri kim acaba, kıllanmıyor değilim.
Hamit ve Sabri sağ bekte düşünebillir bencede.Özellikle Hamit sağ bekte çok sırıtmaz diye düşünüyorum.Bu bir çözüm olucaktır yabancı sınırına.Stoper ve sol beke sağlam biri gelirse ve defansta uyum olursa Hamit ve Sabri'de göze batmaz.Ama tabiki Eboue takımda olduğu sürece yedek kalmaz.
Chedjou bakalım bitecek mi?
6.5 milyon euro bonservis bedeli , 2.5 milyon euro alacağı yıllık ücret ve 10 bin euro'da maç başı ücreti.
Diyorlar,inşallah biter bu transfer.
Mathieu diollaa olur mu ki? Güzel bi sol ayağı var.
Yalnız espriler süper6.5 diolla bence çok ucuz Alper 10 milyon euro sonuçta.
Ben yabancı sayısı sorunsalından ziyade oynatılacak yerli sayısına bakıyorum. Şimdi, Semih-Selçuk-Hamit-Burak tamam. İlk 11'e ne yapıp edip 1 yerli daha katmalıyız. Chedjou ise harika bir hamle. Gerçekten taş gibi stoper.![]()
Bu yabancı kuralı diyor ki;
Melo'yu bırakın Gökhan'a abanın,
ama ben diyorum ki;
![]()
Chedjou daha gelmedi beyler, bir kez daha formayı giyene kadar beklememiz gerektiğini anladım benMuslera'nın yeri garanti oğlu garanti, Eboue, Chedjou'da garanti. Yerli sol bek olmadığını varsayarsak orada garanti. Melo'nun yerine de %95 ihtimal yabancı biri gelecek. Eee daha Sneijder var Drogba var birde potansiyel Nani transferi var, ohoooo biz kimi kescez kadrodan.
Screw you guys, I'm goin' home
Artık takımı sezon içinde 3 parçaya ayırıp öyle oynarız![]()
Keşke şapkadan yerli bir sol bek çıkarabilsek. O kadar rahatlatacak ki.
Bizim Arda'yı ve Onur Kıvrak'ı almamız lazım. Muslera ile değişmeli oynatabiliriz, başka türlü bu kontenjan ciddi sıkıntı olacak gibi. Hoca da düşünüyordur elbet bunları, umarım en verimli olacak çözümü bulurlar.
Haluk YÜREKLİ @Haluk_Yurekli 49 sn
Chedjou için resmi imza atılmamış olabilir ama çok önce anlaşılmıştı hem oyuncuyla hem de Lillele. Yarın açıklanır.
bu kez bitmiş sanırım
bu arada chedjou ismi daha hiç adımız geçmiyoken hatta belki ilgilenmiyorken hazar büyüka söylemişti alınırsa iyi olur gibisinden kendisi emre utkucan ın en yakın arkadaşlarından biri oyuncu önerisi konusunda ona yüklenebiliriz sanıyorum![]()
Ben sürpriz bir Atila Turan hamlesi bekliyorum,umuyorum.
http://25.media.tumblr.com/148837e98...0d26o1_500.gif
Ibra'nın son andaki sırıtış...![]()
Aynen aynen![]()