Sayfa 103 / 122 İlkİlk ... 35393101102103104105113 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

oscar trejo olabilir oda ispanyada r.mallorca da

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Steau maçından önce gelsin şu forvet yoksa gol atamıyacaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Zaragoza'yla pazarlık yaptığımız için Oliveira olmazsa Milito olma ihtimali yüksek. Ama bu sadece bir teori. İnşAllah Arjantinli olan'ı alırız. İlerde iyi fiyata satabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Trejo mu ?

Acaip heyecanlandım..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğru yahu Maxi Lopez FC Moskow'da oynuyor..Trejo veya Maxi Lopez olabilir genç olarak.Almanya'da oynayan genç Arjantinli var mı?Bildiğim kadarıyla Adnan Sezgin Almanya'da.

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Doğru yahu Maxi Lopez FC Moskow'da oynuyor..Trejo veya Maxi Lopez olabilir genç olarak.Almanya'da oynayan genç Arjantinli var mı?Bildiğim kadarıyla Adnan Sezgin Almanya'da.
    Adnan Sezgin İspanya'da...Sanırsam Haldun Üstünel Almanya'da.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet Maxi Lopez da olabilir büyük bir ihtimalle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://www.galatasaray.org/

Ana sayfadaki resim çok güzel. Ümit Karanın bakış süper
    Last edited by Nedvedmania : 06.Ağustos.2008 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çalışmalarımız sürüyor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından tam sahada taktik ağırlıklı bir idman yaptıkları kaydedildi. Sarı-kırmızılı takımda genç oyuncu Aydın Yılmaz'ın antrenmanın ardından antrenör Cevat Güler'le ek bir çalışma daha yaptığı belirtilirken, tedavisi süren Emre Güngör'ün takımdan ayrı koşu gerçekleştirdiği belirtildi.
    Sakatlıkları devam eden Lincoln, Kewell, Mehmet Güven ve Linderoth ile daha önce sindirim sistemi rahatsızlığı bulunduğu açıklanan Orkun'un da takımdan ayrı çalışma yaptıkları dile getirildi.
    Sarı-kırmızılı takım, yarın Bursasspor ile yapacağı hazırlık maçı için sabah saatlerinde özel bir deniz otobüsü seferiyle Bursa'ya hareket edecek.
    Kaynak: AA

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kim bu genc arjantinli heyecanlandım inş o olur zaten oliveira sarpa sarmaya basladı zannetmıyom o gelsın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Steau maçından sonraya atılabilir transfer işi ..ama umarım ricardo oliveira gelir..şu soru işareti dolu arjantinli saviola degilse tabi..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Steau maçından sonraya atılabilir transfer işi ..ama umarım ricardo oliveira gelir..şu soru işareti dolu arjantinli saviola degilse tabi..
    steau maçından sonraya atarsak çoğu oyuncuyu kaçırırız şamp.liginde oynatamayacağımız için . ayrıca bence yabancı genç oyuncu transfer etmek kumar olabilir . tanınmış bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Oliveira işi büyük ihtimalle yattı beyler. Türk ajanslarda böyle yazmaya başladı..

Umarım Saviola gelir..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Transfer haberlerinde yaklaşık 15-20 sayfa önce Milito dedim hala da Milito diyorum içime doğdu yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'nın forması hiç olmamış ayrıca Saviola yanlışım yoksa 26 yaşında çokda genç değil bence alternatif oyuncu o değildir..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

bencede oliviera sarpa sarmaya başladı büyük ihtimalle yatacak-milito gelirse eseriz be.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaragoza, Oliveira'nın kalmasını garantiledi

Galatasaray ve Benfica başta olmak üzere Avrupa’daki birçok kulübün transfer etmek istediği Ricardo Oliveira, Real Zaragoza’da kaldı.
    İspanya’da 2. lige düşmesine rağmen Oliveira’yı kadrosundan çıkartmak istemeyen Real Zaragoza, Brezilyalı futbolucunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatırken, toplam 5 yıl olan kontratında futbolcu lehine düzeltmeler yaptı. Kulüp başkanı Agapito İgleisas’ın Oliveira’yı 2.ligde oynaması için ikna ettiği belirtilirken, Brezilyalı futbolcu, "Herşey artık bitti. Zaragoza bana 1 yıl daha teklif etti ve kabul ettim. Zaragoza’da olmaktan mutluyum, ailem de memnun. Kulübe hizmet etmeye hazırım" dedi.

Miguel Brito sürprizi

Galatasaray, transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Real Zaragoza’nın golcü futbolcusu Oliveira’nın kulübünün ücretini yüzde 30 artırması ve sözleşmesini bir yıl daha uzatmasının ardından rotasını sürpriz bir şekilde Valencialı Miguel Brito’ya çevirdi.
    Sarı-kırmızılı yöneticilerin yaklaşık bir haftadır transfer çalışmalarını gizlice yürüttükleri ve 28 yaşındaki Portekizli oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağladıkları öğrenildi. Yöneticilerin Valencia ile milli oyuncunun bonservisi için pazarlıklara devam ettiği de bildirildi.
    Portekiz Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda da yer alan ancak fazla forma şansı bulamayan Brito’nun Valencia’da son bir yılda yaşanan yönetim sorunlarından dolayı ayrılmak isteği belirtildi. Miguel Brito’nun sarı-kırmızılı kulübe yeni transfer olan vatandaşı Meira’nın da olumlu görüş bildirmesi üzerine Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

milliyet
    Last edited by goosfraba : 07.Ağustos.2008 at 03:20
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eğer doğruysa Demekki arjantinli X geliyor
    Last edited by goosfraba : 07.Ağustos.2008 at 03:20
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarın bütün ajanslara düşer demek ki Arjantin'li gelecek gibi duruyor ama kim olacak
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Milito sonuna kadar

ricardo oliveira'nın gelememesine gerçekten çok sevindim aradığımız adam değildi. haberturk'de bir adam mccarthy'den bahsetmiş bence bize böle adamlar lazım. fazla koşan ve pek tuzlu olmayan. ayrıca nonda'yla birbirlerini tanımaları da avantaj.
    miguel'e gelince bence gerekli bir transfer. uğur uçar'ın durumu belirsiz. futbolu bırakabilir diyenler bile var. bir tek sabri'yle yürümez bence o iş...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    ricardo oliveira'nın gelememesine gerçekten çok sevindim aradığımız adam değildi. haberturk'de bir adam mccarthy'den bahsetmiş bence bize böle adamlar lazım. fazla koşan ve pek tuzlu olmayan. ayrıca nonda'yla birbirlerini tanımaları da avantaj.
    miguel'e gelince bence gerekli bir transfer. uğur uçar'ın durumu belirsiz. futbolu bırakabilir diyenler bile var. bir tek sabri'yle yürümez bence o iş...
    Oliveira gelmesn McCarthy gelsin O da güzel.

Bir de su arjantinli olayını cok büyüttünüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yav sende taktın Milito'ya
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaşlar lisandro lopez bu kriterlere uygun mu acaba 24-25 yaşındaydı geçen yıl portekizde gol kralı olmuş aklıma bu geldi.

olursa süper olur bu adam arjantinliler bizde pek iş yapamaz ama bu adam olursa bomba olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında bize İngiltere'de en az 1 sene oynamış fiziği iyi bir oyuncu lazım eğer Güney Amerika'dan birisi alınacaksa bu kişinin fizik gücü çok yüksek olmalı çünkü diğer türlü Türkiye'nin furboluna ayak uyduramıyorlar.. Ayrıca McCarthy'e benzer bir oyuncu alınırsa Galatasaray'a yararlı olabilir...
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Aslında bize İngiltere'de en az 1 sene oynamış fiziği iyi bir oyuncu lazım eğer Güney Amerika'dan birisi alınacaksa bu kişinin fizik gücü çok yüksek olmalı çünkü diğer türlü Türkiye'nin furboluna ayak uyduramıyorlar.. Ayrıca McCarthy'e benzer bir oyuncu alınırsa Galatasaray'a yararlı olabilir...
    katılıyorum gs'mize ayapı yere basan sağlam kısa mesafede süratli adamlar lazım. mccarthy tam aradığımız adam ki hem blackburn hem de kendisi gs'nin kendisiyle iligilendiğini açıklamış...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bugün hürriyette bi haber gördüm. Şok oldum. Benni McCarthy'yi alabilirmişiz. Oha dedim direk. Benni gelirse tek kelime ile UÇARIZ
    benni mc carthy gerçekten müthiş transfer olur. nonda-benni ikilisini düşünemiyorum bile...
    Last edited by demirhanmurat38 : 07.Ağustos.2008 at 02:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada Oliveira için zaragoza 23Milyon € cekmiş. Milan R10 u kaca almıştı? Avrupa da böyle fiyatlar. Sonra biz Arda için 20 isteyince yok , çüş oluyor

Oliveira işi bitti bundan sonra. Gelmeyecek. Muhtemelen Steau maclarına mevcut kadro ile cıkacagız, 30 ağustosa kadar da sagbek ve forvet transferini yaparız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bugün hürriyette bi haber gördüm. Şok oldum. Benni McCarthy'yi alabilirmişiz. Oha dedim direk. Benni gelirse tek kelime ile UÇARIZ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benni-Nonda ikilisi demişsin ancak tek forvetli bir sistemle oynaması bekleniyor Skibbe'nin.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tekli sistemde gelecek forvet banko oynar diye düşünsek,yani mantık olarak yeni alınacak yabancı forvetin direk yedek kalması bence uygun olmaz

Ümit Karan - Nonda - Yaser yedek kalacak çok büyük ihtimalle bir tanesi 18'e giremeyecek.

Skibbe'nin işi zor.

Mesaj Yetkileri