Ortada bir isim yokken hayali oyuncularla kıyaslamak gereksiz bence.Digne 15m euro dendi,biz kime 15 vermişiz de ona vereceğiz ? Mathieu dendi Riera ile takas dendi,şimdi Villarreal deniyor Riera için,Carlinhos dendi adam takımını çok seviyor ayrılmıyor,Kolarov dendi ortada somut bir şey yok,zaten kiralık olarak söylendi.Şimdi de 3-4 gündür Ali Adnan ismi ortada dolaşıyor,hem maliyeti açısından hem de şu an ki mevcut beklerimiz açısından Ali Adnan son derece makul bir isimdir.Bu zamanda öyle ''Bastırıyım parayı alıyım kalitelisinden sol beki'' tarzı bir yaklaşım bizim kulüplerimizde gerçekçi olmaz çünkü sol bek sıkıntısı yaşanıyor Dünya'da,hem ucuzunu hem de gencini bulunca yumulacaksın.Zaten oynadığı oyuna değinmiyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ali Adnan'ı ızledım canlı olarak. Irak gıbı bıreysel yetenek yönünden zayıf bır takımın sol bek olmasına rağmen en kılıt oyuncusu. Savunma'dan top çıkarıyor, hücum bölgesinde hep o var, bindirmeleri hep o yapıyordu. Sol kulvarın her yerinde oynayacak yeteneğe sahip gibi duruyor. Zaten 3.lük maçında son 20 dakıka cıvarı sol açık oynadı. Bana Wınnıng Eleven'da forvete koydugumuz Roberto Carlos'u anımsattı. Ya da Şahan'ın ünlü Fınk'lı skeçındeki Fink gıbı dıyebılırız.
youtube
şaka bir yana, maçlarda siz Ali Adnan' ın tekniğine bakarken ben biraz da mental durumuna baktım diyeyim. Mental açıdan zayıf bir oyuncu gibi geliyor bana. Evet iyi bir tekniği var, onu da kabul ediyorum ama. Mental gerçekten çok önemli. Belki 5 sene sonra mentalini de geliştirir. Ancak 2-3 sene boyunca çok ağlarız. Ah şu yabancı kuralı olmasa, sağlam bir bek alırım, yedeğe de Ali Adnan' ı koyarım. Ancak bu şartlarda Ali Adnan ne kadar faydalı olur, o konuda şüphelerim var.
keşke @perpetua gelse de 3-5 birşey yazıp aydınlatsa bizleri...
Football is simple,but Football Manager is not
Abi genç oyuncular her zaman bir yerinden eksik olur ancak bu adam bir başka geliyor bana.Sol bek terimi aklımda nasıl yer ettiyse,bütün özellikleri mükemmel olmasa da çoğunu Galatasaray'ın sol bek mevkisini kaldıracak hatta seviye atlatacak şekilde oynuyor.Yanılabilirim tabi ki ancak ortada dolaşan en mantıklı isim şu an Ali Adnan,elbet türlü türlü sol bek bulabiliriz ama onların maliyetleri cidden bizim bir sol beke vereceğimiz düzeyde değil.
Takımın Slovenya kampında Melo ve Umut'ta olucaktır diye düşünüyorum.Bu 2 oyuncuyla transfer kapanır.Belki Kerim Frei gibi bir yerli gelir.Fazlasınada gerek yok zaten.Melo ve Umut ile zaten taşlar yerine oturacak.
Sonra aglıyoruz ya Porto shaktar vs. bu adamları ucuza almış şu kadar satıyor diye.
Ali Adnan diyoruz hala oynar mı bilmem ne vs.
Porto gibi olacaksan böyle risklere gireceksin.
Vatana millete hayırlı uğurlu olsunUmut Bulut Galatasaray'da
Galatasaray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada Umut Bulut ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.
KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Toulouse FC profesyonel oyuncularından Umut Bulut'la 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 3+1 futbol sezonu (son sene opsiyonlu) için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Toulouse FC) 2.700.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve sözleşme devam ederse 2016-2017 sezonlarının herbirinde sırasıyla 1.750.000 EUR, 1.800.000 EUR, 1.850.000 EUR ve 1.850.000 EUR sabit transfer ücreti ve herbir sezonda 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Screw you guys, I'm goin' home
Güzel oldu bu, hayırlı olsun.
umutun alacagi yillik paralar fazla geldi bana bonserviside cok makul.
Umut Galatasaraydan guzel paralar kazaniyormus. Hayirli olsun
Melo'da en geç yarın olur gibi.
Harbi umut çok alıyor ama.
Umut az bile alıyor. Alternatifi olmayan bir adam için normal bir para hatta dediğim gibi az bi para. Yabancısını bulup getirme gibi şansımız yok maalesef.
Screw you guys, I'm goin' home
Umut hayırlı olsun
http://www.365g24s.com/content?id=420
'Ali Adnan ve Bruma için teklif yaptık'
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı.
Şaş, “Tercihimizi Melo’dan yana kullandık” dedi.
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/gal...elismeler.html
Culio, Elmander ve Riera'yı gönderip, Melo, Ali Adnan, Bruma 3'lüsünü almak istiyorlar galiba.
Geçen yıl yine aynı bugünlerde transferde baya hareketlilik yaşamıştık,yine aynı günler,yine hareketlilik var,akşam üstü Melo,Bruma ve Ali Adnan üçlüsünden birinin KAP'a bildirilme ihtimalini yüksek görüyorum ben.
Umut geçen sene 2. yarıda hiç bişey yapamadı.Ayağında top bile tutamıyordu ama.
Aynen,öyle bir şey yok,oyuncuyla anlaşırsın,bonsevisini alırsın ama 10 taneden fazlasını kayıt edemezsin.Zaten Bruma,Ali Adnan ve Melo alındığı takdirde gidecek yabancılar bellidir ; Riera,Elmander ve Culio.
Yalnız ben Bruma'nın alındığı takdir de kiralanacağını ve Elmander'in takımda kalacağını düşünüyorum veya Ali Adnan kiralanır Riera takımda kalabilir,bu ikisinden birisi kesin olur.
Riera gidiyor kulislerde dolasan haber bonservissiz gidicekmis
Hasan Sas: Aydin Yilmaz'a 3 yillik teklifimizi yaptik ancak kabul etmedi.
Last edited by byariff : 15.Temmuz.2013 at 15:51
Ali Adnan'ı Rize'de istiyormuş,hiç belli olmaz dikkat etmek gerekir.Rize de alabilir yani.
Ali Adnan konuşmuş Sky Türk'e;
http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=16433
Açıklamalarına bakılırsa normal olarak bizi istiyor,inşallah kaptırmayız bu adamı,hele de Rize'ye.
Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Iraklı futbolcu Ali Adnan ilk kez konuştu. SkyTürk360’a açıklamalar yapan Ali Adnan, şu ifadeleri kullandı:
Galatasaray ile prensip anlaşması yaptığını biliyoruz. Böyle bir duyum aldık. Bunula ilgili neler söyleyeceksin?
ALİ ADNAN: Öncelikle büyük bir mücadele verdik biz bu turnuvada. Turnuvamız biter bitmez 45 gündür biz dışarıdayız yani gurbetteyiz şu anda. İlk Önce bir Bağdat’a gitmek istiyorum. Bir ailemle, kulübümle ve çevremdeki eşim dostumla bir danışıp en iyi şekilde karar vermek istiyorum. Galatasaray da dahil olmak üzere bir çok Türk kulübünden teklif var. Avrupa’dan da teklif var. En sağlıklı kararı Bağdat’a giderek vereceğim. Şu anda hiçbir şey kesin değil. Herkesin bilgisine.
Hangi Türk kulüplerinden teklif var ve hocan Avrupa’dan bir çok teklif gelmesine rağmen Türkiye’yi tercih etmeni söylemişti. Bununla ilgili neler söyleyeceksin?
ALİ ADNAN: Ben Ali Adnan’ım. Bağdat’ı seviyorum. Bağdat ile Türkiye arasında hiç bir fark yok benim için. Türkiye’de olmaktan da gurur duyacağım yalnızca şu an hiç bir şey kesin değil. İnşallah bizim devlet büyüklerimiz var orada kulüp büyüklerimiz yetkililerimiz var. Yetkililerimizle kim görüşüp anlaşırsa o şekilde en sağlıklı kararı vermeye çalışacağım.
Peki başka Türk kulüplerinden de teklif aldığını söylemiştin. Hangi Türk kulüpleri?
ALİ ADNAN: Galatasaray ve Çaykur Rizespor’dan çok büyük teklifler aldım artık en doğru en sağlıklı kararı artık Bağdat’a gidince vereceğim.Fatih Terim hakkında peki neler söylemek istersin? Kendisini ne kadar iyi tanıyorsun?Fatih Terim’in seni istediği yönünde duyumlarımız var.Allah bana yardım ederse Fatih Terim gibi bir teknik adamın yanında oynamak gerçekten isterim. Fatih Terim’le çok eğleniyorum. Galatasayla ve Fatih Terim’le devam etmek istiyorum. İnşallah Allah bana güç kuvvet verirse Galatasaray’da Fatih Terim’le oynamaya her zaman razıyım.
Peki ne şartlarda Galatasaray’a gelmek ister ve Galatasaray’ı tercih edersin?
ALİ ADNAN: Transferim Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasında gidip geliyor. Şu an ben en sağlıklı kararı ailemle konuşarak en sağlıklı kararı vermek istiyorum. Türkiye’de gerçekten olmayı çok istiyorum. Kesin kararımı daha sonra açıklayacağım.
Galatasaray önümüzdeki dönem Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Senin açından da bu avantajlı olmaz mı kendini gösterme açısından?
ALİ ADNAN: Galatasaray’da oynamak cidden büyük bir onur, gerçekten iyi olur ama benim şu anda kesin kararı sağlıklı bir kararı teknik direktörüm aileme danışarak en sağlıklı kararı vereceğime inanıyorum ve Galatasaray ‘da oynayabileceğime inanıyorum.
Ağabeyinin eski futbolcu olduğunu biliyoruz. Menajerliğini ağebeyin mi yapıyor?Ağabeyin hangi takımda oynaman gerektiğine dair bir görüş bildiriyor mu?
ALİ ADNAN: Doğrudur ağabeyimin de bir kararı var ama ben annem, babam, kardeşlerimle oturup en doğru sağlıklı kararı vereceğime inanıyorum.
Galatasaray’a gitmen için etkileyen biri var mı? Galatasaray’dan kiminle görüştü, kimden teklif geldi sana?
ALİ ADNAN: Ali Adnan’ın bir kere bir menajeri var. Kendi kendine karar alacak bir kişi değil. Ve bana en resmi teklifi kim yaparsa o şartlarda oynamayı kabul ederim . Herhangi bir resmi şey olmadıktan sonra ben herhangi bir resmi açıklama yapamam. Bana resmi bir teklif gelmedi şu an. Ancak görüş birliği oldu. Galatasaray’dan da yetkililerle görüştüm ama benim bir menajerim var .Menajerimden gelecek teklife göre en iyi şekilde resmi bir imzayı atacağımı umuyorum.
Drogba ve Sneijder ile forma giyeceksin Galatasaray’a gelirsen. Onlar hakkında ne söylersin?
ALİ ADNAN: Ali Adnan olarak Galatasaray’da Drogba ve Sneijder ile oynamak çok güzel bir duygu. Galatasaray’da olup Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarla Süper Lig’de oynamak gerçekten çok iyi bir duygu. Ve gerçekten de oynamayı da istiyorum. Gönlümde yatan bu.
Last edited by europeanconquer : 15.Temmuz.2013 at 17:07
Bizimkiler çingene pazarlığı yapar yine kaptırır başka takıma herhalde.Carlinhos' da bizden uzak allaha yakın olsun adam her fırsatta gelmek istemiyorum diyor.Biz de yüzsüz gibi dileniyoruz.
Ali adnan'i kesin kaciririz 3-4sene sonra da 2-3 katini verip almaya kalkariz...