pepe show
atletico tek kaleye cevirdi maci. gol gelmesi lazim iy bitmeden.
edit: ne gol atti be gabi...2-1
pepe show
atletico tek kaleye cevirdi maci. gol gelmesi lazim iy bitmeden.
edit: ne gol atti be gabi...2-1
Gabi'den muhteşem bir gol 2-1!!!!
Gabiiiiiiii o ne gol be öyleee helal olsun.
Ne gol attı be o öyle diyecektim ki, önceden denmiş, sanırım izleyen herkes de öyle demiştir.
"YÜCE ATATÜRK"
Real'in golünde de yanılmıyorsam ofsayt var. Hakeme rağmen yeniyor Atletico penaltıyı da vermemişti hakem. Real bayağıdır yenilmiyor hatta bu sezon sadece Atletico ve Barça'ya yenildiler 2014'de hiç yenilmediler ilk mağlubiyet geliyor mu yoksa ?
Gabi mükemmel attı, bu maçın galibi Atletico olur![]()
Real iyi başlamıştı maça ama sonra süt dökmüş kediye döndüler.Atletico çok farklı bir motivasyonla sahaya çıkmış belli.Çoğu kişi Kral Kupası'nda ki maçlar gibi olacağını düşünüyordu fakat öyle bir şey olacağa benzemiyor.Bence Atletico alır bu maçı.Arda hakikaten harika oynuyor, Costa'yı saymıyorum bile, iki yıl önce izlerken çok dandik bir oyuncu izlenimi veriyordu fakat o kadar geliştirdi ki, top tutma,saklama,sürme biraz Falcao'yu andırıyor artık..
Bu İspanyol hakemler adamı hasta eder.
sorması ayıp ama maçı nerden izliyonuz beyler![]()
Bilyoner üyeliği aç dostum canlı yayın var.![]()
Goll Ronaldo, Atletico için çok şanssız bir an 2-2
real yine kurtardi pacayi. artik barca maci kaldi onunde onemli, sampiyonluk kosusu baslar realin.
Bu maçtan sonra bir daha anlıyoruz ki, hakem hataları her yerde var.Bir tek bizim takımlarımızın hakkı yenmiyor.Ahım şahım olmasa da mücadele dolu bir maçtı.Real çok ters bir şey olmazsa bu sezon şampiyon olur.
2-2 Bitti Real için 3 puan değerinde bir maç oldu sonlarda üstünlük sağladılar. Mario Suarez hediye etti Real'e puanı. Yazık oldu Atletico'ya. Haketmişlerdi. Artık 3. büyük olduklarını kanıtladılar bu maçla birlikte. Real bu hakemlerle böyle şampiyon olur herhalde. Barça maçı da zaten iç sahada olduğu için ben kesin gözüyle bakıyorum şampiyonluklarına.
Real Madrid şampiyon. Bu saatten sonra puan kaybeder; ama ligi vermez.
Erken konuşmamak gerek. Şuan puan farkı 1. Daha çok maç var. Her şey olabilir. Ama ben bir tek ilk 2'nin gene Barcelona-Real Madrid olacağından eminim. Lideri ise El Clasico belirler.
Sadece özeti izledim Atletico'nun hakkı ciddi anlamda yenmiş 2 net penaltı verilmemiş.
2 tane net verilmeyen penaltı. Bence Real Madrid bilerek kollanıyor. Atletico her şeyiyle haketmiş maçı. Ha şu yorumlara katılıyorum. Real Madrid bu saatten sonra ligi vermez. Bence de. Arkada böyle hakemler varken biraz zor almak.
Barcelona, Mönhengladbach'ın kalecisi Marc-Andre ter Stegen ile anlaşmaya vardı...
-Goal.com
Barcelona gitti şampiyonluğu kendi eliyle Real Madrid'e verdi. Bu saatten sonra Real şampiyonluğu vermez. El Clasico'yu da kazanacaktır muhtemelen.
Valladolid 1-0 Barcelona
bugun malaga madrid macinin ilk yarisini izledim amrabat iyiydi , spikerlerde ovuyordu yani neyse mac bitti foruma baktimda biri ingilizce yazmis amrabat hakkinda ne demis surda.
Amrabat at Málaga potentially best La Liga signing in January. No other is having such a strong influence on the system of his team.
spor yorumcularida dogrulamis
ugur meleke : Malaga-R.Madrid maçının şu ana kadar iki yıldızı var:
Biri İsmail Şenol
Diğeri Amrabat (Hajrovic 18'de yok, Amrabat Real'e karşı döktürüyor)
ismail senol : Malaga son ana kadar çok iyi mücadele etti ama Real Madrid 1-0 kazandı. Bu arada maçın adamı Amrabat'tı. Harika oynadı.
iyi bari keske 8-10m euroya satsak![]()
bugunku osasuna maçından sonra messi 26 yaşında barcelonanın en çok gol atan ismi oldu ne denilebilirki
bi de gol sayısı 371 yani az da degil
Nedir bu Osasuna'nın Barcelona'dan çektiği...
Messi sakatlıktan çıktıktan sonra tekrar yükselişe geçti.Bir sakatlık yaşamazsa bu yıl da onun yılı olacaktır.371 golle de Barcelona'nın tarihinin en golcü oyuncusu şu an.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Barça aralarında Arda'nın da bulunduğu 4-5 oyuncuyu istiyormuş.Tata raporu yönetime vermiş
http://espn.uol.com.br/noticia/39714...e-botafoguense
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...nin-kiskacinda
Aguero haberleri dogruda , arda icin 42m euro vermez barcelona o koca bir yalan
Agüero iyi olur bence. Eğer Barça istiyorsa Messi de istiyordur. Eğer Messi istiyorsa da Aguero ile Messi'nin arası iyidir. Eğer araları iyilerse de inşallah transfer gerçekleşir![]()