Din üzerinden siyaset yapan arkadaşlar. Sizin parti böyle birşey yapmış sanırım.
Gezi Parkı' nı yıktıktan sonra sıra camilere gelmesin aman ?
[YOUTUBE="7XVQo06mgJA"]cami[/YOUTUBE]
Din üzerinden siyaset yapan arkadaşlar. Sizin parti böyle birşey yapmış sanırım.
Gezi Parkı' nı yıktıktan sonra sıra camilere gelmesin aman ?
[YOUTUBE="7XVQo06mgJA"]cami[/YOUTUBE]
Football is simple,but Football Manager is not
Az önce görüntüleri izledim.Bir tartışma cıktı.Polis çağırdılar.Polis o tartışma cıkaran adamı aldı götürdü.
Başbakan'ın niyeti Taksim'e Cami yapmak.AKM'yi O yüzden yıkıcak.Yoksa başka yer yokki Taksim'de nereye yapıcak.
Burdai "FANATİK" diye tabir ettiğim arkadaşlara üsteki video'yuyu yollamıştım.Umarım artık doğru karar verirler.
Last edited by petrol_fb12 : 13.Haziran.2013 at 23:12
Bu gün gümüşsuyunda taksim büfede masa üzerinde biber gazı bombası ile oynayan polis gördüm, kahkaha atarak kimse bana bundan sonra tek kelime ile bir şey söylemesin.
2 gün önce Fatih'te yürüyemedi kuzenim başladı gözünden yaş gelmeye, boğazı yanmaya.
Bana bir şey olmadı ama kuzenim çok kötü oldu çok etkilendi. Ayıptır yahu Taksim de kullanılan aşırı biber gazı resmen burayı etkiledi..
Yürüyenlerin ellerinde peçeteler vardı. Vali de telefon numarasını verip kahraman gözükmek yerine direnişçileri bizzat orada dinlese ya da televizyonlarda sesleri kesilmese de dinlese daha iyi olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
http://www.dha.com.tr/canli-yayin/
Piyano resitali..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Vali beyin çocuklarınızı oradan alın dediği anneler , almak bir kenara dursun Taksim'e gidip çocuklarına siper oldular el ele. Tüylerim diken diken oldu fotoğrafı görünce.
https://twitter.com/SibelAlas/status...438272/photo/1
İcimden cav bella yı calar mı simdi dedim ve onu calmaya basladı.. Ne kadar hosuma gitti anlatamam
Edit: Ordan da hit the road jack'e bağladı.Cok güzel anlar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Orantısız müzik var şu an![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
CnnTurk' de izlediğimiz Nagehan Hanım' ın 2009 yazısı ;
http://aksam.medyator.com/2009/04/11...sam/index.html
Tayyip Erdoğan hiç değişmiyor ise bu hanım nasıl oldu da 2009'un tam zıttı yorumlar yapıyor acaba. Düşünmek gerek.
Su anda ezan okunuyor ve müziği durdurdular. Ezanın bitmesi bekleniyor.
Futbolcu Bilgileri
Annelerin el ele oluşturduğu hattan bir kare
gezi parkı ihtiyaç listesi:
-kısırlık bulgur
-oklava
-milfoy hamuru
-süpürge&faraş
-ve bolca terlik
--
babalara 'lan bizim neyimiz eksik acilin lan biz de zincir olusturuyoruz.' seklinde tepki verdirtebilecek durum.
"-anneanneler, lütfen anneleri alandan alın." seklinde bir vali acıklaması bekleten durumdur.
(bkz: oğlum çadırını biraz topla istersen)
Futbolcu Bilgileri
Güzel şeyler de oluyor ülkemde zaman zaman.7 haziran 2013 halk tv redhack konuşması tam metni
çıktısını almak için gittiğim kırtasiye para almadan çıktıları vermiştir. "çıktının fiyatı nedir?" diye sorunca da aldığım "bir siz mi takip ediyorsunuz, bu da bizim onlara desteğimiz olsun" yanıtı akşam akşam bu ülkede bir şeylerin değişebileceğine dair umutlarımı arttırmıştır.
Futbolcu Bilgileri
Annelerde parka gitmiş![]()
Gezi Parkı olaylarındaki yayınları nedeniyle protestolara uğrayan NTV'de büyük şok yaşanıyor.
Kanalın kuruluşundan bu yana Genel Yayın Grubu CEO'luğunu yürüten Cem Aydın'ın önce kanal tarafından süresiz izne yollandığı haberi geldi. Ardından gerçek ortaya çıktı.
Cem Aydın'ın yaşananlar nedeniyle 'çok bunaldığı' ve istifasını verdiği öğrenildi. Birikmiş yıllık izinlerini kullanan Aydın'ı kanala geri döndürmek için yoğun bir telefon trafiği devreye konuldu. Ancak Cem Aydın'ın 'artık tükendim' diyerek dönmeyeceği öğrenildi.
Cem Aydın NTV'nin kuruluşundan beri bulunuyordu. İsmi kanalla özdeşleşen Cem Aydın, 18 yıldır NTV'de görev yapıyordu.
annelerin elindeki pankart "terli terli direnmeyin evladım"
Futbolcu Bilgileri
Biri yazmış çok güzel olmuş ;
" ANA muhalefet öyle olmaz böyle olur ! "
"Bu gece yüz yüze görüşmek isteyenlerle 24.00'ten itibaren Dolma Bahçe Saat Kule Kafe'de gruplar halinde, gerekiyorsa sabaha kadar görüşeceğiz" dedi
Ben giderdim cok kalabalık olur.
KESK Yarın genel greve cıkıyor.
Direnişçleri nasıl gördüklerine dair bir kesit : https://twitter.com/MacitMahmut/stat...61055817179136
''Terli terli direnme evladım! Polis evladım, sen de soğuk soğuk su sıkma çocuklara!''
#direnanne
Futbolcu Bilgileri
direnişçilerin kullanmadığı bi anne olgusu vardı onu da kullandılar sıradaki ne acaba merak içindeyim![]()
Şuydu olay:
Cüneyt Özdemir:
* Yakılan araç sayılarını, tahrip edilen kamu mallarını alt alta sayıp rakamlarını açıklarken binlerce yaralanan insanın sayısı bilançonuzda yer almıyorsa zaten vicdan balatalarını sıyırmışsınız, haberiniz yok demektir.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!