Sayfa 106 / 578 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
3,151 ile 3,180 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok iyi gidiyoruz, Allah nazardan saklasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amrabat'ta 'ayartma' yok

Nordin Amrabat ile yakından ilgilendiği için Kayserispor tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet edilen Galatasaray hakkında nihai karar verildi.

17 Ocak 2012 Salı - 16:59

Son birkaç gündür araları gerilen TFF'den G.Saray'a bugün iki müjdeli haber birden geldi. Haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Profesyonel Disiplin Kurulu 2 farklı dosya ile sevkedilen sarı-kırmızıları ferahlatacak iki karara imza attı.

Kurul, Kayserispor'un Faslı futbolcusu Ambramat'ı kulübünden habersiz olarak ayarttığı gerekçesi ve iddiasıyla başlayan inceleme sonrasında Hukuk Müşavirliği tarafından sevkedilen G.Saray için "Ceza tayinine yer olmadığına” karar verdi.

Kurul, kulüp ve futbolcu ismi anmadan yaptığı açıklamada, "G.Saray A.Ş. hakkında, mevcut kulübüyle sözleşmesi olan futbolcuyla kulübün yazılı iznini almadan transfer görüşmesi yapılmasından dolayı talimatlara aykırı hareket nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından Ceza tayiyine yer olmadığına” karar verilmiştir dendi.

PFDK kararını açıkladı!
    PFDK, Galatasaray Adana Demirspor karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili kararını verdi.

17 Ocak 2012 Salı - 16:49
    Sporx.com

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu almış olduğu kararları açıkladı.

Galatasaray'ın Adana Demirspor'la karşı karşıya geldiği karşılaşmada tribünlerde yaşanan olaylar nedeniyle sarı kırmızılı kulübü para cezası verdiğini açıkladı. Aynı maçta Adana Demirspor'un bulunduğu tribünde yaşananlar nedeniyle de lacivert mavili kulübe para cezası verildi.

İşte PFDK'nın açıkladığı kararlar:

3-GALATASARAY A.Ş.'nin, 10.01.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-ADANA DEMİRSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılması

4-ADANA DEMİRSPOR Kulübü'nün, 10.01.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - ADANA DEMİRSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılması

Ayrıca PFDK Galatasaray - Adana Demirspor karşılaşması ile ilgili şu kararları aldı:

5-SİVASSPOR Kulübü'nün, 11.01.2012 tarihinde oynanan MERSİN İDMAN YURDU - SİVASSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 8.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılması...

EYÜPSPOR Kulübü'nün, 11.01.2012 tarihinde oynanan EYÜPSPOR-ESKİŞEHİRSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılması

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

celal pir @celalpir 6 saat

Fenerbahçeli dostlar sürekli okuyorum. Hep savunmadayız. Bize saldıran GS başkanı devlete enerjide 465 milyon dolar kazık atmış bir adam.

Kendisi pahalı elektrik satmakla övünüyor. devlete attığı kazık da milletin vergileriyle ödenmiş. Şimdi bu GS yönetimi ahlaktan dem vuruyor

Biz de emekliye 200 lira intibak parasını haber yapıyoruz. Vah vatandaş vah senin kaç 200 liran "namuslu işadamlarının" cebinde bi bilsen...

SAYIŞTAY raporuna göre‚ yatırım tutarının şişirilmesi ve elektrik fiyatının yüksek tutulması nedeniyle Aysal´ın şirketi‚ kamuyu altı yılda 872 milyon dolar zarara uğrattı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah aşkına bu koyduğun haberin Fenerbahçe ile ne alakası var?Bir kere siyasi bir haber.İkincisi kimdir bu Celal Pir denen şahsiyet?Çok mu biliyormuş kendisi bazı şeyleri.Çok bilyorsa Ünal başkanın böyle kazık attğını gitsin savcılığa söylesin bunları.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Allah aşkına bu koyduğun haberin Fenerbahçe ile ne alakası var?Bir kere siyasi bir haber.İkincisi kimdir bu Celal Pir denen şahsiyet?Çok mu biliyormuş kendisi bazı şeyleri.
    Demek ki biliyomuş ki konuşmuş yazmış.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Demek ki biliyomuş ki konuşmuş yazmış.
    Her konuşulana söylenene inanıyormusun sen?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yeni bir şey değil ki zaten biliniyordu bunlar. Ünal aysal i en iyi Fatih Altaylı tanır ona sormak lazım
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Her konuşulana söylenene inanıyormusun sen?
    Ben inanıyorum demedim ki bişiler biliyomuşta konuşmuş dedim doğru yada yanlış demedim .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    celal pir @celalpir 6 saat

Fenerbahçeli dostlar sürekli okuyorum. Hep savunmadayız. Bize saldıran GS başkanı devlete enerjide 465 milyon dolar kazık atmış bir adam.

Kendisi pahalı elektrik satmakla övünüyor. devlete attığı kazık da milletin vergileriyle ödenmiş. Şimdi bu GS yönetimi ahlaktan dem vuruyor

Biz de emekliye 200 lira intibak parasını haber yapıyoruz. Vah vatandaş vah senin kaç 200 liran "namuslu işadamlarının" cebinde bi bilsen...

SAYIŞTAY raporuna göre‚ yatırım tutarının şişirilmesi ve elektrik fiyatının yüksek tutulması nedeniyle Aysal´ın şirketi‚ kamuyu altı yılda 872 milyon dolar zarara uğrattı.
    Büyük iş adamlarının çoğunun böyle işlere bulaştığını düşünüyorum ben.Bunu yazan kişi Fenerbahçe Beşiktaş veya herhangi bi kulübümüzde ki büyük iş adamlarının sütten çıkmış ak kaşık olduğunu mu düşünüyor acaba.Bu hayatta kimse siyah ya da beyaz değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Büyük iş adamlarının çoğunun böyle işlere bulaştığını düşünüyorum ben.Bunu yazan kişi Fenerbahçe Beşiktaş veya herhangi bi kulübümüzde ki büyük iş adamlarının sütten çıkmış ak kaşık olduğunu mu düşünüyor acaba.Bu hayatta kimse siyah ya da beyaz değil.
    problem burda işte oda aynısını söylüyor
    fbye kirli demeye çalışanlar o kadar da temiz değil demek istiyor her konuda...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Su adami alsak keske

[YOUTUBE="CKfGItAC8fU"]Assaidi[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    problem burda işte oda aynısını söylüyor
    fbye kirli demeye çalışanlar o kadar da temiz değil demek istiyor her konuda...
    Bana kalırsa siz fazla alıngansınız haklı olarak süreç etkili tabi ki.Yalnız Ünal Aysal'ın Fenerbahçe kirli biz temiziz veya "biz temiziz diyenden daha temiziz" türünden bir açıklaması yok adama niye saldrıyorsunuz anlamıyorum.Siz nasıl haklı olarak takımınızı savunuyorsanız Ünal Aysal'da haklı olarak takımının haklarını savunuyor.Adamın belirli projeleri var Avrupa ile ilgili.Telegol'de de açıklaması oldu eğer bu olaylar yüzünden ülke ceza alırsa Mayıs'ta bırakırım başkanlığı diye.Hiç kimse projesinin yıkılmasını istemez değil mi ? Siz tarihinizin en iyi kadrolarından birini kurmuşken birden hayalleriniz yerle bir olmadı mı? Bu durum da aynı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerli arkadaşlar niye bu kadar takıyor bize anlamıyorum. Temelde Aziz Yıldırım'la Ünal Aysal'ın söylediklerinin aynı olduğunun farkında değil misiniz ? İkiside 58. madde değişmesin diyor. Ünal Aysal eğer Avrupa'dan men cezası gelirse başkanlığı bırakırım, çünkü verdiğim sözleri tutamamış olurum, yaptığım planlar boşa gider diyor. Ne bu şiddet bu celal yapmayın Allah aşkına.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Fenerli arkadaşlar niye bu kadar takıyor bize anlamıyorum. Temelde Aziz Yıldırım'la Ünal Aysal'ın söylediklerinin aynı olduğunun farkında değil misiniz ? İkiside 58. madde değişmesin diyor. Ünal Aysal eğer Avrupa'dan men cezası gelirse başkanlığı bırakırım, çünkü verdiğim sözleri tutamamış olurum, yaptığım planlar boşa gider diyor. Ne bu şiddet bu celal yapmayın Allah aşkına.
    Özgür, Ünal Aysal dolandırıcı. Devleti dolandırmış. Pislik atılandan daha pis. Görünen köy kılavuz istemez. At gözlüklerini çıkar. Biz tek siz hepiniz. Hadi kalın sağlıcakla.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Özgür, Ünal Aysal dolandırıcı. Devleti dolandırmış. Pislik atılandan daha pis. Görünen köy kılavuz istemez. At gözlüklerini çıkar. Biz tek siz hepiniz. Hadi kalın sağlıcakla.
    Bu sözün üzerine daha bir şey denmez...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bu doğruysa GS avrupadan süresiz men edilmeli. Bence o zaman ki adamlar yapmıştır. GS'ye saygım var ama başkanlarına hiç saygım yok.
    Şöyle bir yorum da iyi olabilir.Bellinzona maçı ile ilgili konuşulanlardan sonra atılmıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ben inanıyorum demedim ki bişiler biliyomuşta konuşmuş dedim doğru yada yanlış demedim .
    Şike var diyen adamı linç ediyordunuz. Bir öyle bir böyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galiba Yeterlidir

Melo: "GS'a 1 seneligine kiralik geldim. PSG, Milan gibi kuluplerden gelen teklifleri geri cevirip GS ile anlastim."

Melo: "Galatasaray'da cok mutluyum. Ailem de bu sehirde yasamaktan cok mutlu".

Melo: "Transfer ara dönemi oldugu icin bircok haber cikmasi dogal ama ne bir demec verdim ne de bir roportaj"

Melo: "Diyebilecegim tek sey sene sonunda da Galatasaray'da kalmak. Hocam ve kulubun alacagi karara göre tabi ki.

Melo: "GS taraftari icini rahat tutsun. Hicbir yere gitmiyorum. Aklim tamamen Galatasaray'da. Burada uzun yillar oynayacagim, biliyorum"

Melo: "Facebook hesabimi kapattim. Ilerleyen gunlerde yenisini actigimda Twitter'dan duyuracagim"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Milan Baros mucizesi!

Milan Baros, dün saha çalışmalarına başladı

Galatasaray'ın geçen pazar Karabükspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan ve kasığında kısmi yırtık tespit edilen Milan Baros, dün saha çalışmalarına başladı. Çek golcünün beklenenden daha erken sahalara dönecek olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Manisaspor'dan transfer edilen Yiğit'in idmanlarda hırslı olması ise dikkatlerden kaçmadı. Eskişehirspor karşısında sağ kanatta Ujfalusi- Yiğit ikilisinin görev yapması bekleniyor. Baros'un yokluğunda tek forvet oynayacak Elmander'i ise Engin Baytar destekleyecek
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Unal Aysaldan Fenerbahceye Cevap

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, merhum eski başkan Özhan Canaydın'ın doğum günü kutlamasının ardından mikrofonlara açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in borsa değerleri hakkındaki açıklamalarına değinen Aysal, "Nihat Özdemir benim dostum. Bütün Fenerbahçeliler ve Fenerbahçe yöneticileri gibi bir dostum. Böyle bir ihtiyac hissedip, böyle bir konuşma yaptıysa ben bir şey eklemek istemiyorum. Bizim Galatasaray olarak bugüne kadar Fenerbahçe ile ilgili bir problemimiz ve şikayetimiz olmadı. Fenerbahçe için şöyle ya da böyle olsun diye bir talebimiz de olmadı ve bundan sonra da olmaz. Kardeş kulübümüz, dostumuz, ezeli ve ebedi rakimiz onlar ve onları çok seviyoruz" diye konuştu.

"BİZ DURUŞUMUZU AÇIKCA BELLİ ETTİK"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kongresine de değinen Aysal, "Kongrede herhalde Federasyon ortaya bir teklif getirecek ve o teklifi görüşeceğiz. Zaten karar verecek aşağı yukarı 280 kişiyiz ve bizim Galatasaray olarak 7 üyemiz var. Bugüne kadar söylemek istediklerimizi söyledik. Durumumuz, konumumuz ve pozisyonumuz çok net bir şekilde belli. Bunun üstüne eklenecek bir şey yok." dedi.

Kongredeki oylamanı açık yapılacağı iddiaları sorulan Aysal, "Katiyetle açık oylamadan yanayım. Herkes kendi durumunu ve fikrini bildirsin. Böylelikle kamuoyu da kimin ne düşündüğünü ve nerede durduğunu görsün" sözleriyle tarafını açıkça ifade etti.

"BELİRSİZLİKLER UMARIM ORTADAN KALKAR"

Oylamadaki tutumları hakkında da konuşan Galatasaray Başkanı, "Belirsizlikler umarım ortadan kalkar. Bütün istediğimiz bu. Umudum da var, çünkü ben federasyonumuza çok güveniyorum. Federayon başkanının sağ duyusuna çk güveniyorum. Onlar böyle bir gerek duydular ki bu toplantıyı düzenlediler. Bu toplantıdan muhakkak bir netice çıkmaısı lazım. Fenerbahçe yönünden de, diğer kulüpler yönünden de bazı şeylerin netlik kazanması kulüplerimizin prestij kaybını önlemek açısından son derece önemli. Bütün duamız bu işin bir an evvel bitmesi ve spora dönmemiz" diyerek açıklamalarını noktaladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gökmen Özdemir: Fatih hoca'ya Leto teklif edildi..Ben kabul edileceğini düşünmüyorum...

Gökmen Özdemir : "Keita'nın ismi tekrar öne çıktığında Hepatip B hastalığı ortaya çıktı Kewell'ınkinden daha hafif olmasına rağmen."

Gökmen Özdemir : "Şuan Keita'nın geri dönme şansı yok.

Gökmen Özdemir : "FT'in önüne Cisse'nin adı kondu, hoca sıkıntılı oyuncu diyerek geri çevirdi.

Gökmen Özdemir : "Vijnaldum ve Matavz transferi gündeme geldi ama olacağını düşünmüyorum

Gokmen Ozdemir: "Galatasaray'da bazi yoneticiler ve profesyoneller Shaqiri transferini engellemek icin calistilar."

Gökmen Özdemir : "Benim bildiğim Zenit'in Şakiri için 13 Milyon Eur teklifi var onu da kabül etmediler"

Gökmen Özdemir : "Ben hala Galatasaray'ın transfer yapacağını düşünüyorum ama çok önemli isimler olacağını sanmıyorum."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Matavz iyi olur da sanmıyorum ben vereceklerini...Gökmen'e çok inanmamak lazım bence önemli bir isim alabiliriz...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

el insaf 3 gun arayla mac yapiyoruz bunun 1 gunu dinlenme ve yolda geciyor zaten deplasmanda yazik tff"ye.

22.01.2012 Eskişehirspor 0 - 0 Galatasaray
    25.01.2012 Galatasaray v Ankaragücü
    28.01.2012 Bursaspor v Galatasaray
    01.02.2012 Galatasaray v Antalyaspor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ultrAslan

http://ultraslan.com

"Biz cumhuriyetiz,biz tek büyüğüz,biz ve diğerleri"gibi söylemleri bağlı oldukları kulüpleri sevilmeyen ve antipatik bir hale dönüştürmüştür amacı spor yapmak ve sporda başarılı olmak olan kulüpler,anlam veremediğimiz bir şekilde borsa değerleriyle mukayese edilmek istenmektedir.

Kulübümüzün sahip olduğu bir tek arazi ve dünyada emsali olmayan bir küçücük adanın varlığını size hatırlatmak yeterlidir.

3 Temmuz’dan bugüne kulübümüzün olaylar karşısındaki net duruşu hiç değişmemiştir. Ancak şimdi soruyoruz; çok değil daha 30 gün önce 58.madde değişmezse Türk futbolu batar diyenler, şimdi neden 58. madde değişmesin demektedirler? Eğer Türk futbolu, 20 milyon fenerbahçe taraftarı dekoder satın almadığı takdirde batıyorsa, 25 milyon GALATASARAY taraftarı dekoderlerini iade ettiği takdirde batmaktan kurtulur mu?

Metnin tamamı ultraslan.com'da. Düşüncelerimizi direk aktarmış ultrAslan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ANTALYA MACI BILET FIYATLARI

Kategori 1 - 300 TL
    Kategori 2 - 175 TL
    Kategori 3 - 100 TL
    Kategori 4 - 80 TL
    Kategori 5 - 45 TL
    Kategori 6 - 35 TL

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mehmet Ali Brand ; Unal aysal gece 24.45 'te 32.gunde konugum oluyor. Bugunku toplantinin perde arkasini, kavgalari anlatacak .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Mehmet Ali Brand ; Unal aysal gece 24.45 'te 32.gunde konugum oluyor. Bugunku toplantinin perde arkasini, kavgalari anlatacak .
    O nasıl bir saat dilimi Arif , 00:45 olmasın
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

M.Ali Birand öyle yazmış o direk kopyalamış

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    O nasıl bir saat dilimi Arif , 00:45 olmasın
    aynen dostum 00.45 yanlislik oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Size sevineceğiniz bir haber vereyim. Baros iyileşti. Fakat Fatih hoca riske girmemek için Bursa'ya getirmedi. Antalyaspor maçında sahada...

Hurriyet gazetesi Galatasaray Foto Muhabiri ; adem kabayel

Mesaj Yetkileri