Arkadaşlar dışardaydım olaylardan haberim yok yanlış anlamayın..
ciddi ciddi kupayı vermişmi Beşiktaş bilmediğimden soruyorum*
Arkadaşlar dışardaydım olaylardan haberim yok yanlış anlamayın..
ciddi ciddi kupayı vermişmi Beşiktaş bilmediğimden soruyorum*
Bazi arkadaslar hala utanmadan sikeci,sike yapmis baskan gibi ithamlarda bulunuyor. Daha iddianame hazirlanmadi.Ayiptir. Varsa bi kininiz,nefretiniz taraftar forumlarinda dokun icinizi.
İ.B.B. tutuklanan futbolcuları İbrahim Akın ve İskender Alın'ın sözleşmelerini tek taraflı feshetti.
Ya beyler şaka gibisiniz bu olayı bile ne kadar tartışıyosunuz adamlar gurur yapmışlar geri vermişler kupayı eğer aklanırsa tutuklananlar geri alacaklar kupayı aklanmazlarsa zaten alamazlar yani olay bu kadar basit bunun daha nesini tartışıyosunuz anlamadım.
Başından beri operasyonun durumu hakkında yorumlar yapıyoruz. Mehmet Baransu'yu azıcık araştırın, ne için çalıştığını görürsünüz. Buradaki ifadeleri ile de, istedikleri kararı vermeyen federasyonu bir güzel tehdit ediyor.
Türkiye Kupası'nın ve Süper Kupa'nın eskiye oranla epey yüksek geliri var. Küçümsememek gerek.
Ayrıca kupa iadesi ile ilgili olarak; sözleşmelerini feshetmek istedikleri oyuncular kabul etmedi diye günde 3 idman yaptırarak bir nevi işkence uygulayıp, NBA'den milyon dolarlarla yıldız oyuncu transfer etmek isteyen yönetimin samimiyeti bana yapmacık geldi. Kimse kusura bakmasın. Beni ilgilendirir mi? İlgilendirmez. Samimiyetse her alanda samimiyet. Orada öyle, burada böyle davranmak tribünlere oynamaktır bence. Beşiktaş böyle davrandı diye Fenerbahçe'ye sallayanlar olmuş, fırsat kolladığınızı bu kadar belli etmeyin bari. Beşiktaş böyle yaptı diye, Fenerbahçe'nin de yapma zorunluluğu yok. Fenerbahçeliler suçlamaları kabul etmiyor, takımlarına ve yöneticilerine inanıp, şampiyonluk bizimdir diyor, güzel bir şekilde kenetleniyor. Beşiktaş da Fenerbahçe'den farklı, güzel bir davranış sergiliyor. İkisini kıyaslamak gereksiz.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Beşiktaş'ın kupayı iade etmesi hadi anlaşılabilir. Ama bunun çok iyi bir şey olduğunu savunmak bana garip geliyor. Beşiktaşlı olmama rağmen bunun tamamen Başkan'ın şirin gözükme çabasından kaynaklandığına inanıyorum. Ne olacak yani kupa iade edildi? Büyük çoğunluk helal olsun bak Beşiktaş'a, Yıldırım Demirören'e diyecek.
Ama ben bir Beşiktaşlı olarak öyle demiyorum. Siz şike işlerine adınız karıştığı için kupayı iade ediyorsunuz. 108 yıllık bir büyük kulübün adı şike olaylarıyla gündemde ve aldığı kupayı aklanana kadar iade etme kararı alıyor. Ben buna sevinmiyorum. Vayy be helal olsun bak kimsenin yapamadığını yapıyorlar helal olsun demiyorum, diyemiyorum. Benim başımı öne eğdin ey kulübüm. Ne zaman ki aklanır bu işlerle hiç bir alakan olmadığı anlaşılır benim başım o zaman yerden kalkar. Yoksa kupayı iade etmişsin, etmemişsin umrumda değil.
İşi kişiselleştirmeyin.
Varsa yorumunuz yapın yoksa birbirinize sallamayın.
şu anda fenerlisi beşiktaşlısı ts lisi hep tutuklu yargılanıyor ve hepsi eşit durumdalar.Burda kimseyi savunmuyoruz kim neden suçluysa hepsinin cezasını çekmesini istiyoruz buraya kadar yanlış birşey yok umarım.Diğer konu ise Beşiktaş bence kupayı vermeyi yapabilirdide yapmayabilirdide yani neden geri verdi yada neden vermedi diye saatlerce tartışılacak bir durum yok ortada.Vermeyi tercih ettiler eğer suçsuz çıkarsa tutuklu yargılananlar kupayı alacaklardır geri.Tutuklanırlarsada büyük ihtimal kupa maçı yüzünden olacak ve kupayı alamıcaklar zaten.Neyi yanlış söylüyorum söyleyin bileyim hak vereyim size düzelteyim kendimi.
Nevzat Sakar kendini iyi hissetigini ve ifade vermeye hazir oldugunu soylemis. Startv
Bence bi takımı sezon ortasında düşürüp harap etmektense sezon başlamadan düşürmek daha iyidir.
Beşiktaş kupayı iade ederek UEFA Kupası'na katılmaktan da feragat etti mi?
Kupa, fiziksel bir şey değil. Kupayı iade etmekle olay bitmiyor. Kupanın getirisi var, TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONLUĞU. Böyle bir ünvan var. Bunun da arkasında UEFA Kupası'na katılmak ve Süper Kupa finalinde oynamaya hak kazanmak hakkı var. İş sadece fiziksel kupanın teslimiyle sona ermiyor. Sadece gösteriş. Eğer sen şampiyonluk ünvanını, kupalara katılmak hakkını teslim ediyorsan, ben de arkasındayım Demirören'in.
Ne kadar saçma sapan şeyler oluyor şurada inan kendimi zor tutuyorum.
Hiç kimseyi anlayamıyorum ne Fenerlisini ne Beşiktaşlısını ne de Trabzonlusunu...
Ha ben şu anda savunmuyorum takımımı yaptıysa bir yanlış düşürsünler ligden. Hakkımızla kazanmadığımız bir kupa varsa alsınlar. Ha şunu da söyliyim final maçında şike varsa bile Beşiktaş'Lı oyuncuların ALIN TERİ yadsınamaz. Yine de alsınlar geri.
Bu ALIN TERİ mevzusu da çok saçma geliyor bana. F.Bahçe şimdi şike yapmış olsa da o kadar maçta harcanan alın teri yalan mı olacak ? Ter dökmemiş mi olacak ? Ya da şike yapmadığı ortaya çıkarsa yine aynısı. Sonuçta dökülen bir ter var yeşil sahada.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş'ın kupa teslimi bana göre yanlış. En azından bana göre Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'yu bu zor günlerinde daha da üzecek bir gelişme. Ancak yorumum sadece bundan ibarettir. Çünkü sonuçta Beşiktaş'ın iç dinamiklerini Beşiktaş yönetimi dışardan bakan bizlerden daha iyi biliyor ve bu doğrultuda kendilerine bir yol haritası çıkarmış durumdalar. Bu gelişmeyi ele alarak ne Fenerbahçe'nin de aynı yoldan gitmemesi eleştirilebilir ne de Beşiktaş'a vay efendim nasıl teslim edersin kupayı denilebilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kupayı iade etmemiz doğru değil bence.Çünkü kupayı hileyle,hurdayla kazanmadığımız kesin.En kötü ihtimalle teşebbüs söz konusu olabilir.Onun hakkında bir fikir edinebilmek için de en azından iddianameyi görerene kadar sabretmek gerekirdi.Eğer İbrahim Akın ve İskender kupa finalinde şike yapıldığı şüphesine neden olabilecek hareketlerde bulunsalardı o zaman kupayı iade etmemiz anlaşılabilir bir neden olabilirdi.Camianın içindeki bulunduğu şok haline bağlıyorum bu kararı.
http://www.youtube.com/watch?v=1wVLva5wdDY
So what?
Saike
Çok tezatlık var o maçta ya. Golü atan, takımı için penaltı kazandıran adamlar içeri atıldı.
Fenerbahçe Başkanı'nın tutuklanmasının asıl nedeninin 21 Nisan 2011'de sonuçlanan 4 milyar dolarlık helikopter ihalesi olduğu iddia edildi. Zira, Aziz Yıldırım, ihaleyi kazanan konsorsiyumun içinde yer aldığı öne sürüldü.
Konsorsiyumun içinde yer alan bir diğer ismin ise Serdal Adalı olduğu iddia edildi. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı olan Serdal Adalı da şu anda Aziz Yıldırım gibi Metris Cezaevi'nde bulunuyor.
kaynak: Mynet
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Geçelim bunları.Onlarca insan tutuklandı sebepleri de belli.
Aziz Yıldırım'ın da,Serdal Adalı'nın da NATO müteahhidi olduğunu düşündüğümüzde öyle hemen geçelim diyebilecek bir konu değil bence ama herkes istediğini düşünmekte özgür tabi ki.![]()
Serdal Adalı istifa etmiş.
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun tutukluluk haline yapılan itiraz reddedildi.
Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu dahil 18 kişinin tutukluluğa yaptıkları itiraz reddedildi.
kaynak : mynet
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bence takımlara birşey olmayacak.Kazanan kazandığını alacak.Lig aynen devam edecek.çünkü bir takımı düşürmeye kalksalar arkası kesilmez bunun.bir sürü takım iner çıkar.Ortalık iyice karışır.italya gibi işin üstesinden gelirsek ne ala.Ama hiç sanmıyorum geleceğimizden.O yüzden de federasyonun radikal bir karar alacağını sanmıyorum.Sadece kişilere özel futboldan men ve hapis cezaları,kulüplere de para cezaları gelir gibi duruyor