Sayfa 106 / 483 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
3,151 ile 3,180 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar dışardaydım olaylardan haberim yok yanlış anlamayın..

ciddi ciddi kupayı vermişmi Beşiktaş bilmediğimden soruyorum*

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bazi arkadaslar hala utanmadan sikeci,sike yapmis baskan gibi ithamlarda bulunuyor. Daha iddianame hazirlanmadi.Ayiptir. Varsa bi kininiz,nefretiniz taraftar forumlarinda dokun icinizi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İ.B.B. tutuklanan futbolcuları İbrahim Akın ve İskender Alın'ın sözleşmelerini tek taraflı feshetti.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ya beyler şaka gibisiniz bu olayı bile ne kadar tartışıyosunuz adamlar gurur yapmışlar geri vermişler kupayı eğer aklanırsa tutuklananlar geri alacaklar kupayı aklanmazlarsa zaten alamazlar yani olay bu kadar basit bunun daha nesini tartışıyosunuz anlamadım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    M.Baransu: "Soruşturmayı yürüten üst düzey bir yetkilinin bana açıklaması: Altı takımın küme düşmesi gerekiyor. Lig 12 takımla oynanmalı."
    M.Baransu: "M.Ali Aydınlar hukukun gereğini yapmazsa hukuk kendisine gereğini yapar. Şikecileri korumak, şikeye ortak olmak anlamına gelir."
    Başından beri operasyonun durumu hakkında yorumlar yapıyoruz. Mehmet Baransu'yu azıcık araştırın, ne için çalıştığını görürsünüz. Buradaki ifadeleri ile de, istedikleri kararı vermeyen federasyonu bir güzel tehdit ediyor.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bende bu olaydan bunu anladım; biz Fenerbahçe gibi zorluk çıkarmayacağız.Üstümüzde bir şaibe var dediler verdiler kupayı sembolik olarak aklanana kadar.Suçlu çıkarlarsa alacaklardı, şimdiden verdiler.Suçlu çıkarlarsa zaten diğer haklarıda ellerinden alınır, onunda endişesi olmasın.
    Hem klüp bazında hem taraftar bazında görünen o.Bu konuda taraftarıda kutlamak lazım(gerçi sadece bu foruma ve haberlere bakıyorum), bu kadar sakin oldukları için...

Ayrıca sanki Türkiye Kupası'nın, Türkiye Süper Kupası'nın çok büyük maddi değeri var, çok büyük prestiji varda Beşiktaş trübüne oynuyor oluyor.Bu iki kupayıda almak/almamak Beşiktaş'ın çokta derdinde değil bence, zaten onlarcası müzesinde var.Dediğim gibi maddi getiriside çok büyük olmadığı için eğer suçu ispat edilirse çıkarır geri verir parasını.

Tek getirisi UEFA'dır bu kupanın oda vazgeçilmeyecek birşey değil, Şampiyonlar Ligi değil sonuçta.Bu sene gitmesse seneye gider, Beşiktaş'tan bahsediyoruz.Eğer suçlu bulunursa heralde Türkiye Kupası için küme düşürmezler takımı, TSL'de yapılmamış şike iddaalara göre...
    Türkiye Kupası'nın ve Süper Kupa'nın eskiye oranla epey yüksek geliri var. Küçümsememek gerek.

Ayrıca kupa iadesi ile ilgili olarak; sözleşmelerini feshetmek istedikleri oyuncular kabul etmedi diye günde 3 idman yaptırarak bir nevi işkence uygulayıp, NBA'den milyon dolarlarla yıldız oyuncu transfer etmek isteyen yönetimin samimiyeti bana yapmacık geldi. Kimse kusura bakmasın. Beni ilgilendirir mi? İlgilendirmez. Samimiyetse her alanda samimiyet. Orada öyle, burada böyle davranmak tribünlere oynamaktır bence. Beşiktaş böyle davrandı diye Fenerbahçe'ye sallayanlar olmuş, fırsat kolladığınızı bu kadar belli etmeyin bari. Beşiktaş böyle yaptı diye, Fenerbahçe'nin de yapma zorunluluğu yok. Fenerbahçeliler suçlamaları kabul etmiyor, takımlarına ve yöneticilerine inanıp, şampiyonluk bizimdir diyor, güzel bir şekilde kenetleniyor. Beşiktaş da Fenerbahçe'den farklı, güzel bir davranış sergiliyor. İkisini kıyaslamak gereksiz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beşiktaş'ın kupayı iade etmesi hadi anlaşılabilir. Ama bunun çok iyi bir şey olduğunu savunmak bana garip geliyor. Beşiktaşlı olmama rağmen bunun tamamen Başkan'ın şirin gözükme çabasından kaynaklandığına inanıyorum. Ne olacak yani kupa iade edildi? Büyük çoğunluk helal olsun bak Beşiktaş'a, Yıldırım Demirören'e diyecek.

Ama ben bir Beşiktaşlı olarak öyle demiyorum. Siz şike işlerine adınız karıştığı için kupayı iade ediyorsunuz. 108 yıllık bir büyük kulübün adı şike olaylarıyla gündemde ve aldığı kupayı aklanana kadar iade etme kararı alıyor. Ben buna sevinmiyorum. Vayy be helal olsun bak kimsenin yapamadığını yapıyorlar helal olsun demiyorum, diyemiyorum. Benim başımı öne eğdin ey kulübüm. Ne zaman ki aklanır bu işlerle hiç bir alakan olmadığı anlaşılır benim başım o zaman yerden kalkar. Yoksa kupayı iade etmişsin, etmemişsin umrumda değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İşi kişiselleştirmeyin.

Varsa yorumunuz yapın yoksa birbirinize sallamayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

şu anda fenerlisi beşiktaşlısı ts lisi hep tutuklu yargılanıyor ve hepsi eşit durumdalar.Burda kimseyi savunmuyoruz kim neden suçluysa hepsinin cezasını çekmesini istiyoruz buraya kadar yanlış birşey yok umarım.Diğer konu ise Beşiktaş bence kupayı vermeyi yapabilirdide yapmayabilirdide yani neden geri verdi yada neden vermedi diye saatlerce tartışılacak bir durum yok ortada.Vermeyi tercih ettiler eğer suçsuz çıkarsa tutuklu yargılananlar kupayı alacaklardır geri.Tutuklanırlarsada büyük ihtimal kupa maçı yüzünden olacak ve kupayı alamıcaklar zaten.Neyi yanlış söylüyorum söyleyin bileyim hak vereyim size düzelteyim kendimi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nevzat Sakar kendini iyi hissetigini ve ifade vermeye hazir oldugunu soylemis. Startv

Bence bi takımı sezon ortasında düşürüp harap etmektense sezon başlamadan düşürmek daha iyidir.

Beşiktaş kupayı iade ederek UEFA Kupası'na katılmaktan da feragat etti mi?

Kupa, fiziksel bir şey değil. Kupayı iade etmekle olay bitmiyor. Kupanın getirisi var, TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONLUĞU. Böyle bir ünvan var. Bunun da arkasında UEFA Kupası'na katılmak ve Süper Kupa finalinde oynamaya hak kazanmak hakkı var. İş sadece fiziksel kupanın teslimiyle sona ermiyor. Sadece gösteriş. Eğer sen şampiyonluk ünvanını, kupalara katılmak hakkını teslim ediyorsan, ben de arkasındayım Demirören'in.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beşiktaş kupayı iade ederek UEFA Kupası'na katılmaktan da feragat etti mi?

Kupa, fiziksel bir şey değil. Kupayı iade etmekle olay bitmiyor. Kupanın getirisi var, TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONLUĞU. Böyle bir ünvan var. Bunun da arkasında UEFA Kupası'na katılmak ve Süper Kupa finalinde oynamaya hak kazanmak hakkı var. İş sadece fiziksel kupanın teslimiyle sona ermiyor. Sadece gösteriş. Eğer sen şampiyonluk ünvanını, kupalara katılmak hakkını teslim ediyorsan, ben de arkasındayım Demirören'in.
    Federasyon bu konu hakkinda karar verecek

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne kadar saçma sapan şeyler oluyor şurada inan kendimi zor tutuyorum.

Hiç kimseyi anlayamıyorum ne Fenerlisini ne Beşiktaşlısını ne de Trabzonlusunu...

Ha ben şu anda savunmuyorum takımımı yaptıysa bir yanlış düşürsünler ligden. Hakkımızla kazanmadığımız bir kupa varsa alsınlar. Ha şunu da söyliyim final maçında şike varsa bile Beşiktaş'Lı oyuncuların ALIN TERİ yadsınamaz. Yine de alsınlar geri.

Bu ALIN TERİ mevzusu da çok saçma geliyor bana. F.Bahçe şimdi şike yapmış olsa da o kadar maçta harcanan alın teri yalan mı olacak ? Ter dökmemiş mi olacak ? Ya da şike yapmadığı ortaya çıkarsa yine aynısı. Sonuçta dökülen bir ter var yeşil sahada.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beşiktaş'ın kupa teslimi bana göre yanlış. En azından bana göre Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'yu bu zor günlerinde daha da üzecek bir gelişme. Ancak yorumum sadece bundan ibarettir. Çünkü sonuçta Beşiktaş'ın iç dinamiklerini Beşiktaş yönetimi dışardan bakan bizlerden daha iyi biliyor ve bu doğrultuda kendilerine bir yol haritası çıkarmış durumdalar. Bu gelişmeyi ele alarak ne Fenerbahçe'nin de aynı yoldan gitmemesi eleştirilebilir ne de Beşiktaş'a vay efendim nasıl teslim edersin kupayı denilebilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kupayı iade etmemiz doğru değil bence.Çünkü kupayı hileyle,hurdayla kazanmadığımız kesin.En kötü ihtimalle teşebbüs söz konusu olabilir.Onun hakkında bir fikir edinebilmek için de en azından iddianameyi görerene kadar sabretmek gerekirdi.Eğer İbrahim Akın ve İskender kupa finalinde şike yapıldığı şüphesine neden olabilecek hareketlerde bulunsalardı o zaman kupayı iade etmemiz anlaşılabilir bir neden olabilirdi.Camianın içindeki bulunduğu şok haline bağlıyorum bu kararı.

http://www.youtube.com/watch?v=1wVLva5wdDY
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Biz zaten böyle şike yapıyorsak vay halimize

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok tezatlık var o maçta ya. Golü atan, takımı için penaltı kazandıran adamlar içeri atıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe Başkanı'nın tutuklanmasının asıl nedeninin 21 Nisan 2011'de sonuçlanan 4 milyar dolarlık helikopter ihalesi olduğu iddia edildi. Zira, Aziz Yıldırım, ihaleyi kazanan konsorsiyumun içinde yer aldığı öne sürüldü.

Konsorsiyumun içinde yer alan bir diğer ismin ise Serdal Adalı olduğu iddia edildi. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı olan Serdal Adalı da şu anda Aziz Yıldırım gibi Metris Cezaevi'nde bulunuyor.

kaynak: Mynet
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Geçelim bunları.Onlarca insan tutuklandı sebepleri de belli.

Aziz Yıldırım'ın da,Serdal Adalı'nın da NATO müteahhidi olduğunu düşündüğümüzde öyle hemen geçelim diyebilecek bir konu değil bence ama herkes istediğini düşünmekte özgür tabi ki.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Aziz Yıldırım'ın da,Serdal Adalı'nın da NATO müteahhidi olduğunu düşündüğümüzde öyle hemen geçelim diyebilecek bir konu değil bence ama herkes istediğini düşünmekte özgür tabi ki.

Sadece ikisi olsa tamam da Şekip Mosturoğlu var Tayfur Havutçu var futbolcular var vs.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Sadece ikisi olsa tamam da Şekip Mosturoğlu var Tayfur Havutçu var futbolcular var vs.
    Ben doğrudur demiyorum ama nasıl siz şike iddaası konusunda şike yapılmış kadar emin konuşuyorsanız (genel olarak) benim de bu iddaa konusunda emin konuşmaya hakkım vardır sanırım.Sonuçta her iki taraftan da baktığımızda iddaalar üzerinde tartışıyoruz burada değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Serdal Adalı istifa etmiş.

Del Piero_10 Misafir

Bence de. Koskoca Nato müteahhidleri ne işlere girmişler, hem de telefon vasıtasıyla. Resmen akıl tutulması yaşamışlar.

Arkadaşlar, telefon dinlemeleri ve itiraflar var. Biraz insaf.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun tutukluluk haline yapılan itiraz reddedildi.

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu dahil 18 kişinin tutukluluğa yaptıkları itiraz reddedildi.

kaynak : mynet
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Aynen katılıyorum. Bu söylenenler çok uçuk değil bencede.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Aynen katılıyorum. Bu söylenenler çok uçuk değil bencede.
    Faruk zaten tutuklanma nedeni arasında silahlı örgüt kurma gibi şikeyle alakalı olmayan bir şey de vardı.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Faruk zaten tutuklanma nedeni arasında silahlı örgüt kurma gibi şikeyle alakalı olmayan bir şey de vardı.
    Zaten hatırlıyorsan bi ara bu konuları konuşurken bunlarada değinmiştik. Bi sıkıntı çıkarsa burdan çıkar gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bence takımlara birşey olmayacak.Kazanan kazandığını alacak.Lig aynen devam edecek.çünkü bir takımı düşürmeye kalksalar arkası kesilmez bunun.bir sürü takım iner çıkar.Ortalık iyice karışır.italya gibi işin üstesinden gelirsek ne ala.Ama hiç sanmıyorum geleceğimizden.O yüzden de federasyonun radikal bir karar alacağını sanmıyorum.Sadece kişilere özel futboldan men ve hapis cezaları,kulüplere de para cezaları gelir gibi duruyor

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O olay aslında şöyle.Galatasaray'a kümede kal diyenler yani Fb ve Bjk şimdi Bank Asya'ya düşebilir.Gülme komşuna gelir başına
    benden büyüksen ellerinden küçüksen gözlerinden öperim kardeşim

Mesaj Yetkileri