Sayfa 109 / 896 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
3,241 ile 3,270 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Bu adamın asıl mevkisi sol bek diye biliyorum ben. Carlos sol açık da oynayabilir pekala.
    Aynen sol bek.
    O yüzden bence istatistiklerde sorun yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aynen sol bek.
    O yüzden bence istatistiklerde sorun yok.
    Ben bu oyuncuyu sol açık sanıyordum.

Fenerbahçe alırsa sol bek takımı olacağız. Uğur Boral solbekten bozam sol açık, Vederson sol bekten bozma, R.Carlos sol bek, alacağımız bu oyuncu gene sol bek. Sonuç iyi bir sol açık almak zorundayız.

Vargasın asıl mevkisi sol bek değil sol açık.Sol bekte oynayabiliyor ama defansif özellikleri hücum özelliklerine göre düşük.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Vargasın asıl mevkisi sol bek değil sol açık.Sol bekte oynayabiliyor ama defansif özellikleri hücum özelliklerine göre düşük.

Tam tersi.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Fiorentina bek oynatmıştır orası ayrı.

Nesil
    2006

Wiki En'de araştırdım

http://en.wikipedia.org/wiki/Fabi%C3...%C3%A9s_Vargas

Sol açık olarak gözüküyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fiorentina bek oynatmıştır orası ayrı.
    Hep bekti..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Fiorentine araştırmacıları bizim araştırmacılarımız gibi görevlerini düzgün yapıyorsa Vargasın defansif yönünün düşük olduğunu görebiliyoruz.Vargası sadece milan maçında izledim maça açıkta başladı fakat 2.yarı beke geçti.Defansif özellikleri çokta yüksek değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fiorentine araştırmacıları bizim araştırmacılarımız gibi görevlerini düzgün yapıyorsa Vargasın defansif yönünün düşük olduğunu görebiliyoruz.Vargası sadece milan maçında izledim maça açıkta başladı fakat 2.yarı beke geçti.Defansif özellikleri çokta yüksek değil.
    Gökhan Gönül de bek ama önceki takımlarında da açık oynadı belli dönemlerde.
    Defansif yönü çok özel, çok kuvvetli değil.
    Bu onu gerçek bir açık yapmaz.

Vargas hücum yönü de kuvvetli bir oyuncu, zaten bu kadar değerli kılan bu.

Fio 4-3-3 oynar.
    O yüzden bekler çok açıkta kalacağı için tamamen hücumu düşünmek yerine top taşımak için kullanmaları gayet normal olur.Sezon tamamında oynamaması, bek oynaması 0 gol, 0 asist bile olsa umrumda değil.Orası İtalya Ligi ve en defansif takımlardan biri.Bazne herşeyi istatistik değildir.

17+ değerler naturel pozisyonlardır.20 ise en çok oynadığı, başarabildiği ya da sevdiği pozisyon.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şunu da ekleyeyim sol açıkta oynamaz demedim, iyi de oynayabilir.
    Hücum beklerinin zaten defansif özellikleri biraz daha düşüktür.
    Kısacası çok yönlü bir oyuncu ama bek değil dememek lazım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ut5kPPAu854[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=UsQo8m3UG8s[/YOUTUBE]

Volkan'la yapılan görüşmeden yine anlaşma sağlanamamış. Yarın son kez görüşülecekmiş.

Vargas yabancı basına göre Fenerbahçe ile anlaşmış. Fiorentina Pasqual'ın sözleşmesini uzatmış ve Drenthe'yi renklerine bağlamış.

Nesil
    2006

Volkan, bizden iyisini bulamıyacak. Umarım Mykonos adasınan kalkar gelirde doğru düzgün bir anlaşma sağlanır.

Volkan'a Türkiye'de bizden daha yüksek maaş verecek takım yok. Avrupa'ya gitse bizde yaptığı hataları yapsa kadro dışı kalır. Rüştü'ye benzer durumu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Vargası aldıyssanız gerçekten çok başarılı bir transfer olur çok iyi bir sol kanat

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Volkan, bizden iyisini bulamıyacak. Umarım Mykonos adasınan kalkar gelirde doğru düzgün bir anlaşma sağlanır.

Volkan'a Türkiye'de bizden daha yüksek maaş verecek takım yok. Avrupa'ya gitse bizde yaptığı hataları yapsa kadro dışı kalır. Rüştü'ye benzer durumu.
    Sevgili ile gidilecek en kötü yer orası

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Volkan Fenerbahçe den ayrılmak istiyorum demedi bu zamana kadar hiç her zaman öncelik Fenerbahçe'de dedi.Yabancı hakkını kalede kullanmak hiç mantıklı değil.Volkan'la Daum'un geçmişte arası pek iyi değildi ancak nolursa olsun Daum da Volkan'ın kıymetini bilmeli bence aynı şekilde yönetimde..
    Volkan'la anlaşma imzalanmalı bi an önce..

Vargas geldiysede Carlos Brezilyadan dönmeyecek demektir hayırlı olsun bencede Vargas Carlos tan daha iyi Carlos'un artık katabilecek bişeyi olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carlos geldi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Daum'un gelmesiyle Deniz Barış ve Ali Bilgin'in performansları artar diye tahmin ediyorum. Hatırlarsanız Deniz Barış Daum'un bankosuydu, hatta sağ bekte oynatıyordu son zamanlarda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Volkan Fenerbahçe den ayrılmak istiyorum demedi bu zamana kadar hiç her zaman öncelik Fenerbahçe'de dedi.Yabancı hakkını kalede kullanmak hiç mantıklı değil.Volkan'la Daum'un geçmişte arası pek iyi değildi ancak nolursa olsun Daum da Volkan'ın kıymetini bilmeli bence aynı şekilde yönetimde..
    Volkan'la anlaşma imzalanmalı bi an önce..

Vargas geldiysede Carlos Brezilyadan dönmeyecek demektir hayırlı olsun bencede Vargas Carlos tan daha iyi Carlos'un artık katabilecek bişeyi olduğunu sanmıyorum.
    Bence Daum takımdan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'yi takip ettiyse Volkan'ın bu takım için ne kadar önemli oldugunu anlar Volkan Daum'dan beri çok tecrübe kazandı ve yeteneklerinin üstüne koydu ben artık eskisi kadar hata yapan Volkan'ı görmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Carlos geldi.
    o zaman Vargas'a ne hacet gereksiz transfer olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar Daum dün zaten Volkan bizim için, kadromuz için çok önemli bir oyuncu, takımda olması bize çok büyük fayda sağlar dedi. Yani ortada Daum ve Volkan arasında bir sorun yok, Volkan imzalarsa zaten birinci kaleci olacak, yabancı kaleci gelmeyecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kaynak nedir?
    (/s)

Lig TV Umut.

Fenerbahçe temmuz sayısından almışlar sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten Aziz Yıldırım 3 seneboyunca lig şampiyonluğu olarak hedef koymuştu. Bu nedenle de geleceği düşünmeden, günü kurtaracak isimlerden Daum'u tercih etti.

Açıklamanın kızdıracağını sanmam çünkü ilk bölümde Rijkaard'ın çok başarılı bir hoca olduğunu ve uzun vadede de başarı yakalayacağını söylemiş. Ki bu sezon şampiyon olamasak da Rijkaard sistemini oturtsun yeter diyen Galatasaraylıların da sayısı hayli fazla.

Ama bizde durum tam tersi, hedef hemen başarı ki kötü geçen bu sezon unutturulsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gereksiz bir açıkLama oLmuş. Bu tarz söyLemLere gerek yok bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetime yeni girdiğinden bir nevi adını duyurmak istemiş olabilir. Hem yeni sezon öncesi taraftarı da havaya sokmak için böyle aşırı açıklamalar yapılabiliyor. Ee basına böyle malzeme verirsen de kullanır adamlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Cihan Kamer'in açıklamalarına katılıyorum.Daum'un Fenerbahçe'ye geliş sebebi kısa vadede kazanılacak Türkiye Ligi Şampiyonlukları içindir.Bunun için en uygun hoca Daum'dur.

Rijkaard'lı Galatasaray'ın başarı planları uzun vadededir,bunu inkar eden olmaz sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"TARAFTAR RAHAT OLSUN"
    Yeni transferleri değerlendirerek, her birinin takıma faydasının büyük olacağını kaydeden Kamer, "Taraftarımıza rahat olmalarını tavsiye ediyorum" dedi. Orta alanda Emre'nin yanında ön liberoda oynayabilecek bir futbolcu için görüşmelerin devam ettiğini bildiren Kamer, "Öncelikle üç sezon üst üste şampiyon olacağız. Türkiye Kupası'nı alacağız ve bu süreç içerisinde Avrupa'da Fenerbahçe'ye yakışır bir başarı yakalayacağız. Bu sözlerin arkasında bir başkan ve yönetim var" diye konuştu.
    Sadece bir oyuncuyla görüşülüyorsa durum kötü. Geçen sene de tıpkı bu şekilde sadece Xabi'yle görüşmeler uzunca sürdü ve alamadık son dakikada Josico'ya kaldık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Daum ile 3 yıl şampiyonluk sözü yerine getirilebilir. Uzun vadede başarı hedeflenseydi zaten Daum değil de Aragones ile devam edilip, Aragones'in oyun sisteminin oturtulması hedeflenir ve bu doğrultuda transferler yapılırdı.

Zico Daum'un mirasını yedi, Daum şimdi yeniden bir takım oluşturacak, bir oyun sistemi belirleyecek ve muhtemelen ondan sonra gelecek hoca da aynı sistemle devam edecek. Son 6 yıldır aynı oyun sistemiyle oynuyoruz. Alex'ten kaynaklanıyor sanıyorum ki bu. Alex gitse Fenerbahçe'de çok şey değişecek gibi geliyor bana.

Mesaj Yetkileri