Vargasın asıl mevkisi sol bek değil sol açık.Sol bekte oynayabiliyor ama defansif özellikleri hücum özelliklerine göre düşük.
Fiorentina bek oynatmıştır orası ayrı.
Wiki En'de araştırdım
http://en.wikipedia.org/wiki/Fabi%C3...%C3%A9s_Vargas
Sol açık olarak gözüküyor.
Fiorentine araştırmacıları bizim araştırmacılarımız gibi görevlerini düzgün yapıyorsa Vargasın defansif yönünün düşük olduğunu görebiliyoruz.Vargası sadece milan maçında izledim maça açıkta başladı fakat 2.yarı beke geçti.Defansif özellikleri çokta yüksek değil.
Gökhan Gönül de bek ama önceki takımlarında da açık oynadı belli dönemlerde.
Defansif yönü çok özel, çok kuvvetli değil.
Bu onu gerçek bir açık yapmaz.
Vargas hücum yönü de kuvvetli bir oyuncu, zaten bu kadar değerli kılan bu.
Fio 4-3-3 oynar.
O yüzden bekler çok açıkta kalacağı için tamamen hücumu düşünmek yerine top taşımak için kullanmaları gayet normal olur.Sezon tamamında oynamaması, bek oynaması 0 gol, 0 asist bile olsa umrumda değil.Orası İtalya Ligi ve en defansif takımlardan biri.Bazne herşeyi istatistik değildir.
17+ değerler naturel pozisyonlardır.20 ise en çok oynadığı, başarabildiği ya da sevdiği pozisyon.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şunu da ekleyeyim sol açıkta oynamaz demedim, iyi de oynayabilir.
Hücum beklerinin zaten defansif özellikleri biraz daha düşüktür.
Kısacası çok yönlü bir oyuncu ama bek değil dememek lazım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ut5kPPAu854[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=UsQo8m3UG8s[/YOUTUBE]
Volkan'la yapılan görüşmeden yine anlaşma sağlanamamış. Yarın son kez görüşülecekmiş.
Vargas yabancı basına göre Fenerbahçe ile anlaşmış. Fiorentina Pasqual'ın sözleşmesini uzatmış ve Drenthe'yi renklerine bağlamış.
Volkan, bizden iyisini bulamıyacak. Umarım Mykonos adasınan kalkar gelirde doğru düzgün bir anlaşma sağlanır.
Volkan'a Türkiye'de bizden daha yüksek maaş verecek takım yok. Avrupa'ya gitse bizde yaptığı hataları yapsa kadro dışı kalır. Rüştü'ye benzer durumu.
Vargası aldıyssanız gerçekten çok başarılı bir transfer olur çok iyi bir sol kanat
Volkan Fenerbahçe den ayrılmak istiyorum demedi bu zamana kadar hiç her zaman öncelik Fenerbahçe'de dedi.Yabancı hakkını kalede kullanmak hiç mantıklı değil.Volkan'la Daum'un geçmişte arası pek iyi değildi ancak nolursa olsun Daum da Volkan'ın kıymetini bilmeli bence aynı şekilde yönetimde..
Volkan'la anlaşma imzalanmalı bi an önce..
Vargas geldiysede Carlos Brezilyadan dönmeyecek demektir hayırlı olsun bencede Vargas Carlos tan daha iyi Carlos'un artık katabilecek bişeyi olduğunu sanmıyorum.
Carlos geldi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Daum'un gelmesiyle Deniz Barış ve Ali Bilgin'in performansları artar diye tahmin ediyorum. Hatırlarsanız Deniz Barış Daum'un bankosuydu, hatta sağ bekte oynatıyordu son zamanlarda.
Arkadaşlar Daum dün zaten Volkan bizim için, kadromuz için çok önemli bir oyuncu, takımda olması bize çok büyük fayda sağlar dedi. Yani ortada Daum ve Volkan arasında bir sorun yok, Volkan imzalarsa zaten birinci kaleci olacak, yabancı kaleci gelmeyecek.
"YÜCE ATATÜRK"
Kaynak nedir?
(/s)
Lig TV Umut.
Fenerbahçe temmuz sayısından almışlar sanırım.
Zaten Aziz Yıldırım 3 seneboyunca lig şampiyonluğu olarak hedef koymuştu. Bu nedenle de geleceği düşünmeden, günü kurtaracak isimlerden Daum'u tercih etti.
Açıklamanın kızdıracağını sanmam çünkü ilk bölümde Rijkaard'ın çok başarılı bir hoca olduğunu ve uzun vadede de başarı yakalayacağını söylemiş. Ki bu sezon şampiyon olamasak da Rijkaard sistemini oturtsun yeter diyen Galatasaraylıların da sayısı hayli fazla.
Ama bizde durum tam tersi, hedef hemen başarı ki kötü geçen bu sezon unutturulsun.
"YÜCE ATATÜRK"
Gereksiz bir açıkLama oLmuş. Bu tarz söyLemLere gerek yok bence.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yönetime yeni girdiğinden bir nevi adını duyurmak istemiş olabilir. Hem yeni sezon öncesi taraftarı da havaya sokmak için böyle aşırı açıklamalar yapılabiliyor. Ee basına böyle malzeme verirsen de kullanır adamlar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Cihan Kamer'in açıklamalarına katılıyorum.Daum'un Fenerbahçe'ye geliş sebebi kısa vadede kazanılacak Türkiye Ligi Şampiyonlukları içindir.Bunun için en uygun hoca Daum'dur.
Rijkaard'lı Galatasaray'ın başarı planları uzun vadededir,bunu inkar eden olmaz sanırım.![]()
Sadece bir oyuncuyla görüşülüyorsa durum kötü. Geçen sene de tıpkı bu şekilde sadece Xabi'yle görüşmeler uzunca sürdü ve alamadık son dakikada Josico'ya kaldık."TARAFTAR RAHAT OLSUN"
Yeni transferleri değerlendirerek, her birinin takıma faydasının büyük olacağını kaydeden Kamer, "Taraftarımıza rahat olmalarını tavsiye ediyorum" dedi. Orta alanda Emre'nin yanında ön liberoda oynayabilecek bir futbolcu için görüşmelerin devam ettiğini bildiren Kamer, "Öncelikle üç sezon üst üste şampiyon olacağız. Türkiye Kupası'nı alacağız ve bu süreç içerisinde Avrupa'da Fenerbahçe'ye yakışır bir başarı yakalayacağız. Bu sözlerin arkasında bir başkan ve yönetim var" diye konuştu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Daum ile 3 yıl şampiyonluk sözü yerine getirilebilir. Uzun vadede başarı hedeflenseydi zaten Daum değil de Aragones ile devam edilip, Aragones'in oyun sisteminin oturtulması hedeflenir ve bu doğrultuda transferler yapılırdı.
Zico Daum'un mirasını yedi, Daum şimdi yeniden bir takım oluşturacak, bir oyun sistemi belirleyecek ve muhtemelen ondan sonra gelecek hoca da aynı sistemle devam edecek. Son 6 yıldır aynı oyun sistemiyle oynuyoruz. Alex'ten kaynaklanıyor sanıyorum ki bu. Alex gitse Fenerbahçe'de çok şey değişecek gibi geliyor bana.