Anlaşıldı 6'da 6 yapcaz..
ben size didim didim inanmadınız hacılarFenerbahçe kiminle çekişirse ligde, o takım diğer takımlarla olan derbileri kazanır. Bunu bilerek başladık bu işe ve buna uygun sonuçlar almalıyız.Galatasaray'ın saraçoğlu'nda şampiyonluk turu atmasını kimse istemez ve engel olmak da takımımızın elinde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Lami cimi yok arkadaş 6/6 hatta kupayıda sayarsak 7/7 gelicek o kadar !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
...
Süper Finalde ilk maçı oynadık diye saymamıştım aslında![]()
Ha 7 ha 8 bi eksik bir fazla
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
ahmet ercanlar:İsteyen istediğini söyleyebilir: Aziz Yıldırım bu ülkede spordaki dengeleri koruyan çok önemli bir adamdı. O gitti ve denge falan kalmadı.
adam haklı abi başkan dışarda olsa bu kadar bariz hatalar olurmuydu
musa çözen zaten yönetmen falan değil ya maç yayınları berbat bi reklam koyuyolar futbolcu reklamın içinde dans ediyo topla göremiyoruz bazı önemli tekrarlar gösterilmiyor reklam adına orta sahada saçma görüntüler çıkıyor meydana yazık vallahi yazık bu kadar amatörce bi yönetim olmaz
http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf
İlk kelime doğru gibi ama ikinci kelime çok net anlaşılmıyor. Ama "P" harfi ile başlayan bir şey demediği çok aşikar.
eto'o bitmiş.
Bence de pri... demediği çok açık.Tekrar tekrar izliyorum f.. nigga diyor sanki.Bir Fenerbahçeli olarak Emre'yi saha dışındaki kişiliği ile ve oynadığı futbolla çok seviyorum.Bir de şu sinirlerine hakim olabilse. Bu gidişle saha dışında kalması kendisi açısından iyi olacak.
Şampiyonu hakem hataları belirleyecek ve buna engel olacak olan da Fenerbahçe'dir, çıkacaksın, yeneceksin tüm maçlarını herkese inat, yensen de konuşacaklar yenmesen de konuşacaklar nasılsa.
Bu sezonda 2 kupa çok daha büyük anlam kazandı artık. Ha 2 kupa olmazsa mı, hiç umurumda değil, bu süreç Fenerbahçe'yi ne kadar çok sevdiğimi anladım milyonlarla birlikte. Ve bu birliktelikle eski günlere dönmek çok uzak değil.
"YÜCE ATATÜRK"
Olayın özeti budur. Sene başındandır bunca olumsuzluğa rağmen hala bu noktadaysak, biz başarının alasını elde etmişiz demektir. Keşke bunun ölçüsü bir kupa olmasa ama öyle, Kupayı aldığın zaman kimse senin sene başındandır ekmek elden su gölden mücadele ettiğine, rakiplerin davalarla olaylarla mücadele ederken senin tek derdinini sahaya çıkıp top oynamak olduğuna bakmaz. Görünen tek şey herkesin adil şartlar altında eşit mücadele ettiği olur ama öyle değildir, işte bir kupa algıyı bu kadar etkileyebiliyor. Bu hafta takımımdan tek istediğim çıkıp korkmadan, cesurca mücadele etmeleri.
...
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, avukatları aracılığı ile aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:
"Değerli Fenerbahçeliler,
Dün bir kez daha bana ve arkadaşlarıma, kelimelerle tarifi imkansız bir güç verdiniz.
Bağdat Caddesi'nde yaptığınız yürüyüşü ve dün oynanan maçta takımımıza verdiğiniz desteği görünce bizler bir kez daha moral bulduk, gelecege umutla bakmamız gerektigini hatırladık.
Siz taraftarlarımızın desteği olduğu sürece; sizler, herşeyin farkında olduğunuzu dosta düşmana demokratik yollarla bu şekilde gösterdikçe ve kulübümüze sahip çıkmaya devam ettikçe; kulübümüz üzerinde planları olanlar, bu planlarını asla gerçekleştiremeyeceklerini çok daha net olarak anlayacaklardır.
Bizlere vermiş olduğunuz destekten ve kulübümüze bu şekilde sahip çıkmanızdan ötürü sizlere şahsım ve arkadaşlarım adına bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.
Öte yandan dün stadyumumuzda hazırlanan koreografinin gösterimi sırasında, Onur Karabudak adlı taraftarımızın bir kaza geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.
Sevgili Onur Karabudak'a, ailesine ve camiamiza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve Onur'a acil şifalar diliyorum...
Saygılarımla,
Aziz YILDIRIM
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI"
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Vallahi açık açık söyleyeyim en sevmediğim takımlardan birisiydi Fenerbahçe, hatta birinci sıradaydı ama bu zorlu dönemde ayakta kalarak bir arada durarak hiç alışık olmadığımız şeyleri gösterdiler bize. Takdir ediyorum ve gün geçtikçe de sempatim artıyor takımınıza.
Onca olumsuzluğa rağmen 2 kupada da finale gelmek, en az kupaları almak kadar anlamlı bana kalırsa.
(/s)
Emre Belözoğlu, Zokora'ya yönelik ırkçı söylemlerde bulunduğu iddiası ile PFDK'ya sevk edildi..
Emre ceza alırsa %5 olan kalma ihtimalide ortadan kalkar.
26 NİSAN 2012 PERŞEMBE
KDÇ KARABÜKSPOR
FENERBAHÇE A.Ş.
ANKARA 19 MAYIS STADI
19:00
bu ne laubalilik ya allah kahretsin ne bu ciddiyetsizlik madem tarafsız sahada oynanacak neden hep ankara ?
Şu olay yüzünden tek ceza alacak olan Emre olursa, Bundan sonra sahada küfür edip cezaya sevk edilen her oyuncu, ceza almamak için Zokora'yı savunma olarak örnek gösterecektir. Çünkü şu olayda sadece Emre'ye ceza vermek, birinin yaptığını kabullenip diğerininkini tasvip etmemek demektir ve gelecek olaylara emsal olacaktır(.)
...
Hata Emre'de bence ama bana göre hatası insan gibi itiraf etmek.Zokora'da küfür ettigini söylecek cesaret yok demekki.
perşembe kupa pazar süper final pazar yine sper final hayırlı işler kupada yedek ağırlıklı çıkarız
Euro 2020 için aday olmuşuz. Fenerbahçe'nin CAS taki davası Türkiye'nin 2020 yi alması için büyük engel. davanın çekilmesi için baskı artacaktır, ama boyun eğmeyeceğiz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
sırf davayı çektirmek için sanal gündem oluşturuyolar
bu dava ne olursa olsun geri çekilmemeli tüm türkiye bizim haklı olduğumuzu görmeli
SON DAKİKA// Trabzonspor kulübü ve yöneticileri hakkında suç duyurularında bulunulmuştur. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor AsBaşkanı Nevzat Şakar ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Tarık Kazancıoğlu hakkında Suç örgütü kurmak ve yönetmek ve örgüte üye olmak (5237 sayılı TCK m 220/1-2), Nitelikli dolandırıcılık (5237 sayılı TCK m 158/1-d-e) Başlıkları ile suç duyurularında bulunulmuştur.
Ayrıca; Sadri Şener, Nevzat Şakar, Altuğ Atalay (TS Basın danışmanı), Mehmet Volkan Canalioğlu (CHP Trabzon Milletvekili), Cafer Hazaroğlu (CHP Trabzon İl Başkanı - Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi), Temel Tarık Kazancıoğlu, Yavuz Karan (CHP Trabzon İl Başkanı) Mustafa Çevik (Gazeteci), Mehmet Gökmen Özdemir (Vatan Gazetesi Spor Yazarı), Sinan Zengin (Trabzonspor Kulüp Müdürü hakkında;
1- Suç örgütü kurmak ve yönetmek ve örgüte üye olmak;
2- Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamak (5237 sayılı TCK m 216)
3- Suç işlemeye tahrik (5237 sayılı TCK madde 214)
4- 6222 sayılı yasaya muhalefet başlıklarında suç duyurusunda bulunulmuştur.
-------
Suç duyurusunda bulunan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği...