Keşke play-off olmasaydı bu sene bizim şansızlığımız![]()
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Keşke play-off olmasaydı bu sene bizim şansızlığımız![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İki takımada tebrikler. İnanılmaz mutluyum bu takıma sempati duyduğum için.
Son dakikada ki top girseydi ayrı bir mutlu olacaktım ama böyleside güzel. Fatih Terim gibi bir adamın suratına yabancı madde atmak büyük terbiyesizlik. Eric Gerets'ede olmuştu ama Fatih Terim'e yapılması çok absürt
Emre Belözoğlu gene bildiğimiz gibi. Şu maçtada kırmızı kart görmediğine göre bi 2 sene daha falanda kart falan görmez![]()
Arkadaş 1 olur 2 olur hadi 3 de olsun.Bu kaçıncı ya! Her maç aynı şeyler.Öne geçiyoruz , sonra takım geri çekiliyor.Hiçbir maçı rahat izleyemiyoruz.Aykut böyle devam edecekse hiç devam etmesin.Bundan önce de söyledim bundan sonra da söylerim.
Herkes bi yeri yumruklamış. Ben de arkadaşın omzunu yumruklaya yumruklaya morattım son pozisyonda .)
O pozisyondan sonra yarın elimi alçıya alırlar herhalde hissetmiyorum şuan sağ elimi![]()
Benim sandalye gitti
Fenerbahçe araştırmacısından Aykut Kocaman'ın taktik bilgisi puanını 1'e düşürmesini şiddetle istiyorum! Öyle böyle değil çok pis küfür ettim.Bu maç tamamen Aykut'un beceriksizliği yüzünden bu hale geldi. 5e giden maçı veriyorduk. Baroni 73te mi ne sakatım diye işaret yaptı çıkartmadı Alex'le Stoch'u çıkarmanın mantığı nedir yahu? İlk yarıda ki deplasmanda ki maçıda Aykut yüzünden kaybettik. Bu adamdan teknik direktör olmaz arkadaş olursa benden de Amerikaya başkan olur. Hayatımda gördüğüm en yetersiz teknik direktör. Takımda yetenekli futbolcu olmasa halimiz duman. Bir de bu adamla 3 yıllık daha anlaştılar şaka gibi ya. Çok doluyum çok!!
Helal olsun aykut kocamana aldı maçi elleriyle verdi.Ilk maçtada aynı hatayı yaptı stoch cıkıp selcukmu girermis sen fenerbahçenin hocasısın ankarasporun degil teknik ve taktik bakımından sıfır motıvasyon desen köşede ruh gibi duruyor.
Topculara gelincede bu formayi haketmeyen oyuncular var.Maçın büyüklugunu kaldıramamışlar.
Ben bu kadar kötu bi takim beklemiyordum keske son topda gol olsaydi adamlarin hakkiydı maç
İlk yarı kendimi Pes ile Fifa karışımı bir futbol müsabakasında hissettim. Gol sevinçleri FİFA'yı goller Pes'i andırıyordu. Özellikle birinci gol muazzam mükemmeldi. İkinci yarı Türkiye ligine döndük diyebilirim![]()
Ben herkes gibi düşünmüyorum. Bana kalırsa Aykut Kocaman aman gol yemeyin diyecek mantelitede bir teknik adam değil. Eğer öyle olsaydı ilk yarıda ilk golden sonrada bunları görürdük .. Bence eldeki kadro anca bunu yapabiliyor. Emre ve Cristian gibi (bence yeterince fizikli değil) oyuncularla 90 dakika basarak oynayamazsın. Eee doğal olarak ortasahayı kaybetmemek adına Stoch Alex gibi oyuncuları çıkarmak zorundasın. Seneyede en az ortasahaya 2 tane fizikli ve oyunun 2 yönünüde oynabilen oyuncular almaz isek bu senaryoları tekrar tekrar izleyeceğiz .. Bence her Fenerbahçelilinin yapacağı gibi en kötü günümüzde bile Aykut Hocanın yanında olalım .. Bir efsane kolay yetişmiyor kolayda harcamayalım ..
Alexi bu dünya üzerinde su haliyle tek forvet oynatacak ıkinci bir teknik adam yoktur, rakip geride kötü oynadıgı zaman sürekli biseyler deniyor bi şeyler yapmaya çalışıyor bizım ki selçuku oyuna alarak alexi tek forvet oynatarak über sistemini tatmin ediyor sezonun ılk maçında böyle bir hata yaptın hiç mi ders almazsınız ? Takım kötü giderken kenardan oyuna müdahale yeteneğinız 0'sa simdeden gelecege çizgi çekin. Başkasının elinde olsa tarihi farka gidilecek maçtan yenilmekten son anda kurtuluyorsan soğuk bir su iç.
Hakemde tam komediydi çıkmaya çalıştığımız her pozisyonda orta alanda herşeye faul çalarak kalitesini gösterdi, Tarafsız kahraman.
...
Aykut hoca; canın sağ olsun ama böyle yaslanarak maç kazanamazsın. neyse ya; sağlık olsun, kendi elimizle verdik ama Sen bizim KOCAMAN gururumuzsun. ne şampiyonluklar yaşayacağız biz seninle.
bu arada tebrikler GS.. çok büyük bir sürpriz olmazsa şampiyon.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hasan Şaş'ın alnı yarıldı.
Fatih Terim'în kafası yarıldı.
Sahaya atılan sopalar ve yabancı maddeler.
Küfürlü tezahüratlar.
En az 3 maç bekliyorum.Bakalım bu cesareti gösterebilecekler mi?
Ben kendimi parkeye attım.Alttan gelebilirler.
Baros - Gökhan Gönül, Serdar ile Engin - Melo - Mehmet, Emre- Melo. Bu pozisyonların hepsini boş geçti hakem o kadarda iyi değildi
Alexi bu dünya üzerinde su haliyle tek forvet oynatacak ıkinci bir teknik adam yoktur, rakip geride kötü oynadıgı zaman sürekli biseyler deniyor bi şeyler yapmaya çalışıyor bizım ki selçuku oyuna alarak alexi tek forvet oynatarak über sistemini tatmin ediyor sezonun ılk maçında böyle bir hata yaptın hiç mi ders almazsınız ? Takım kötü giderken kenardan oyuna müdahale yeteneğinız 0'sa simdeden gelecege çizgi çekin. Başkasının elinde olsa tarihi farka gidilecek maçtan yenilmekten son anda kurtuluyorsan soğuk bir su iç.
Hakemde tam komediydi çıkmaya çalıştığımız her pozisyonda orta alanda herşeye faul çalarak kalitesini gösterdi, Tarafsız kahraman.
...
maçtan yeni geldim ilk 20 dakka fenerbahce eze eze oynadi , geri kalan 70 dakikada galatasaray resmen galatasaray gibi oynadi eze eze oynadi ama gol atamadik iste , necati çok sac bas yoldurdu , engin"e gelince gecen haftalarda ovdugumuz adami niye yerin dibine sokuyoruz ? engini begendim ama biraz daha akilli isler yapsaydi cok iyi olcakti , Semih"e gelirsek mukkemmel bir mac oynadi hatasizdi resmen , eboue bildigimiz gibi cok iyiydi. fenerbahcenin 1.ci gol resmen sans abidesi , 2.ci gole laf yok usta islik bir gol o topu hic bir kaleci cikartamaz. gel gelelim taraftarlara igrenclikleri yine ortadaydi sahaya sopa tarzi seyler atmalari para ve cakmak atmalari , hadi onlarida gectim hasan sas"ida gectim fatih terim gibi bir adama yapilmaz yaziktir gunahtir ya ilk mac galatasaray boylemi agirladi sizleri ilk macdada dedim hersey yoneticilerde bitiyor bu kufuru vs engellemek isteseler yaparlardi. 2-2 guzel sonuc 90+4"de resmen duvara kafa attim o gol nasil girmez diye saglik olsun ,playoff"da gorusmek uzere tekrar
Dipnot ; emre"ye kirmizi kart gostermeyen bulent yildirima sevgilerimi yolluyorum.
Fenerbahçe'yi Kadıköy'de oyunumuzla ezdik. Engin çok iyi işler yapıyor ama ayağında topu fazla tutmasa bu gün kazanırdık. Bu sezon hep geriden geldiğimiz maçları ya kazandık ya berabere kaldık. Ben maçın beraberlikle biteceğini biliyordum. Çünkü Fenerbahçe'nin Kadıköy'de büyük şansı var, Galatasaray'ın da daha iyi takım olduğunu düşününce sonuçta beraberlik geleceği belliydi.
Tebrikler Galatasaray!
Aykut Kocaman artık sabrımı taşırmaya başladı bıktım artık derbilerde golü attıktan sonra kapanmasına.Eğer başımızda bu maçta Zico olsaydı eminim farka giderdi.Tamamen teknik direktör hatası.Skora üzülmüyorumda sevinmiyorumda maçın hakkı buydu.Ancak Aykut Kocaman'a inanılmaz derecede öfkeliyim belki eski bir Fenerbahçe'li olmasa çok daha kötü şeyler diyebilirdim kendimi tutuyorum.
Maç 2 olduktan sonra dedim bu mac 6-7 ye kadar yolu var.Fenerbahçe golden sonra ilk andaki gibi baskı yapsa rahat alırdı maçı.Aykut Kocaman Stoch'u çok erken çıkardı.Aykut Kocaman teknik direktörlük anlamında vasat birisi.Daha çok yolu var.
Sow'un golündeki aynı pozisyonlar orta sahada 5-6 kere oldu ve endirek verdi hakem.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben Fenerbahçe'nin başında olsam Alex'i çıkarırdım, Mehmet Topuz'u çıkarırdım, Cristian'ı çıkarırdım ama yinede Stoch'u çıkarmazdım. Fenerbahçe'nin en büyük silahıydı bence Stoch ilk yarı ne kadar etkili olamasada.
Ben Aykut Kocaman'ın çok fazla hata yaptığını düşünmüyorum. Galatasaray defansta sadece 2 oyuncu bıraktığı zaman Sow'u çıkarması gerekiyordu, Sow kontra atak yapacak adam değil çünkü. Tek hatası buydu ama büyük bir hataydı. Takım geriye çekildi gol yedik diyorsunuz da arkadaşlar, Galatasaray'ın ikinci yarıdaki yüksek pas yüzdesi nedeniyle çıkamadı Fenerbahçe.
Özeti izledim şimdi.Santimetrelerle kaçırmışız galibiyetiAh be çok kötü oldum bak
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Baros reyiz naptın...