melo gol atar diyen bütün Gs'li arkadaşlar ikramiye kazandınız.
melo gol atar diyen bütün Gs'li arkadaşlar ikramiye kazandınız.
Mustafa'nın hastaneye gelişi gösteriliyor.Fikret Orman,yöneticiler ve İsmail Köybaşı'da oradaydı.Bizim yöneticimiz Emir Sarıgül ve Sedat Doğan'da hastanede.Her ne kadar yöneticilerin açıklamaları ortamı gersede takdir ettim yöneticilerimizin hastaneye gitmesini.
Last edited by C h A o S : 27.Ağustos.2012 at 02:07 Reason: ekleme
Her neyse sinirim biraz biraz geçti. Size maç esnasında başıma gelen olayı anlatayım iyisi.
Maç 1-1 gidiyor ve Beşiktaş bir anda golü buluyor 2-1 oluyor. Ben sevinçten yumruğumu yukarı kaldırırken, tam o anda öne doğru eğilip kalkayım derken yumruğum gözüme girdi ve şu an sol gözüm kan çanağı olmuş durumda. Yanımda ki çocuk gözüne ne oldu dedi ve utancımdan yandaki adamın dirseği geldi dedim. Yarım saat kendime ağlasam mı gülsem mi şaşırdım.
FM Gazetesi
8 senede kulübü batıran hayin bir başkan,onun yerine gelen acemiler ordusu,genelde aleyhimize olan hakem hataları,sürekli çok önemli oyuncularımızın uzun süreli sakatlanmaları,maçtan önce bizi küçümseyen,maç sonrasında kıvıran rakip takım taraftarları insanı futboldan soğutuyorlar.Her şeye rağmen Beşiktaş'ı seviyoruz tabii.
Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Ağustos.2012 at 02:29
So what?
Saike
Tv'de, internette yorumlara bakıyorum. Galatasaray berbat, Beşiktaş mükemmelmiş gibi bir hava var. Şaşırtıcı. İlk yarı sahadan sildik, ikinci yarı orta saha üstünlüğü Beşiktaş'a geçti fakat takır takır gelmişler, çok net 5-6 pozisyon bulmuşlar gibi yorum yapanlar var.
Burak bi dur daha ilk maçtan![]()
Hayırdır Umut savaşa mı gidiyoruz ?![]()
Football is simple,but Football Manager is not
He yani bende yazacaktımda vazgeçtim. Maç Beşiktaşın hakkı felan değildi. Maçın hakkı beraberlik, hatta %51 bizim hakkımızdı. İlk yarının başında yakaladığımız pozisyonlar filmin ilk sahneleri olduğu için unutuldu sanırım. Çok çok net pozisyonlar kaçtı. Beşiktaşın yok ki o kadar net pozisyonları.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende onu diyeceğim maçı Beşiktaş falan hak etmedi. Bizim hatalarımızdan golleri attılar yoksa şut atacak halleri yoktu çok daha üstün oynadın Beşiktaş'tan.Beşiktaş'lı oyuncular kendilerini yere atıp kalkana kadar ben şehirler arası tur yapardım bu maçta. Gayet de maçı biz hak ettik penaltı , penaltı değil ama hak ettik ilahi adalet işte.
galatasarayın beraberliği o penaltı ile alması psikolojik refleks olarak beşiktaşa sahip çıkma durumu ortaya çıkardı.
galatasaray ilk yarı farka götürecek durumdaydı maçı haklısın
f.terim çok büyük ve gereksiz risk aldı oyun %100 beşiktaş lehine döndü
bir quaresma olsa beşiktaş da ikinci yarı farka gidebilirdi
çok ilginç bir maç oldu.
galatasaray'ı bu kadar kırılgan beklemiyordum ben, şaşırdım
Hakem açık net yanlış karar verdi penaltı değildi pozisyon iyi güzelde yani çok berbat oynamışız da penaltı ile yırtmışız gibi lanse ediliyor üzüldüm açıkçası.İlk yarı ne kadar pozisyona girdik öyle veya böyle ilk yarı maçın hakimiydik.Ha ikinci yarı da Beşiktaş'ın hakkını yemem çok iyiydi.Umut'un kaçan golüne üzülmedim değil![]()
GS penaltıyla yırttı ne yani yalanmı penaltıyı vermese hoca maç 3 2 biticekti
Elimden geldiğinde düzgün anlatıcam arkadaşım.Topla daha çok oynayarak 10'larca şut atarak bir maçı haketmiş olmazsın.Sahada takımına en uygun oyunu oynatıp kazanman için gereken taktiği yaparsın fırsatları da değerlendirirsen maçı haketmiş olursun zaten kazanırsın.Beşiktaş bu gün bunu yaptı.Kaçırdığınız goller oyuncularınızın beceriksizliğidir gol attınız da sayılmadı mı ilahi adalet diyosun.
Hepiniz mi beni mi bekliyordunuz ?
Fatih Terim de hata yapabiliyor, Amrabat - Melo 70'de olsa kimse itiraz edemezdi ama sanıyorum ilk yarının etkisinde kaldı, Beşiktaş ikinci yarı Emre - Selçuk ikilisini görünce ortada daha çok önde bastı haliyle Selçuk'un etkisi azaldı. Esas kırılganlığı oluşturan Hamit - Aydın değişikliği oldu.
Skor değil, oyun konuşuyoruz ama hemen penaltıya bağladın.
Herkes patlama yapmayı bekliyormuş bu yorum için
Aynen katılıyorum.Beşiktaş duran toplar dışında ve üst düzey mücadelesi dışında çokta iyi değildi.Bu mücadeleside derbilerde ancak böyle olur diye düşünüyorum.İkinci yarı bizden daha iyi ve diri gözüktü.
Bizde denilenler kadar kötü değildik.İlk yarıdaki oyunumuz üst düzeydi.İkinci yarı nasıl tersine döndük anlamadım.Melo tam hazır olunca geçen seneki halimize bürünürüz.
Escude bugün sahadaymış ancak hiç dikkatimi çekmedi.Spiker acaba ismini söyledimi hiç hatırlamıyorum
Fernandes giderse Beşiktaş'ın hali duman olur.Orta sahada Veli-Necip felan kaldırmaz.Ayrıca Mustafa'da sanırım bu sezonu kapar gibi.Almeida'da gidiyor.Mutlaka forvet şart.Batuhan'la olacak iş değil.Bakalım nasıl hamle gelecek.
Penaltı pozizsyonu tamamen eskaza kazanıldı. Çünkü Burak kendini yere attığında da penaltının verilme garantisi olmadığını biliyordu. O anda resmen hakemlere oynandı ve klasik bir derbi hatasından öteye gitmedi. Maçın hakkı kimindi değildi yorumlarına nötr bakmak istiyorum çünkü ilk devre ve ikinci devre tamamen birbirinden bağımsız oynandı. Maçın mutlak bir hakimi yoktu. Derbi havasında yaşandı, derbi havasında bitti. Ama penaltı kararına aldanıp maç Beşiktaş'ın hakkıydı diye hayatını ortaya koyarak savunan taraftarlara diyecek bir şeyim yok. Herkes aldığı, baktığı yerden yorum yaparak sonuca gitmek istiyor. Ben de Galatasaray'ın ilk yarıdaki hakim oynayışını ele alarak maç bizim hakkımızda desem acaba ne düşünülür? meçhul...
Maçın hakkı bana göre de beraberlikti ancak maçtan önce öyle bir hava yaratıldı ki G.Saray'ın çok rahat,farklı kazanacağı gibi.
Tabi maçta öyle gitmeyince, bir de üstüne üstlük beraberlik golünün son dakikalarda muamma bir posizyon sonucu atılan penaltı golüyle gelmesiyle herkes Beşiktaş'ı önde gördü.
Şunu söylemeliyim ama çok kötü değildik, beklediğimden iyi mücadele vardı orta alanda.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zaten bu bir klasik, derbilerin favorisi olunca açık ara hep ters sonuç çıkıyor.
Galatasaray'ın ilk yarı oynadığı futbol > Beşiktaş'ın ikinci yarı oynadığı futbol. Uzun vadede önemlidir bu.
Fernandes için bi kaç sey söylemek istiyorum.
Bgün onu daha çok 10 numara mevkisinde gördüm buda onun oyununu çok fazla etkiliyor takımda zaten yaratıcı oyuncu eksikliği var fernandesde ilerde olunca geriden top çıkaramıyor gibi geldi bana bjk
Beşiktaş gerçekten iyi mücadele etti.Ama bence Beşiktaşlı arkadaşların asıl sorması gereken soru acaba oyuncuların hırsı gerek maç öncesi yaratılan atmosfer(Gs'nin kesin kazanacağı gibi),gerek derbi olması gibi faktörlerden mi kaynaklanıyor sadece? Yoksa bu agresiflik diğer maçlarda da devam edebilecek mi? Bunu da izleyip göreceğiz.
Bu arada Veli'nin değerini de anladık bu maçta gerçekten. Keşke topsuz alandaki başarısını topla da gösterebilse.
FM Gazetesi
http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-cok-yaklasmisti
Şu pozisyon için penaltı diyen çok.