Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
1 ile 30 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın hakkı bana göre de beraberlikti ancak maçtan önce öyle bir hava yaratıldı ki G.Saray'ın çok rahat,farklı kazanacağı gibi.

Tabi maçta öyle gitmeyince, bir de üstüne üstlük beraberlik golünün son dakikalarda muamma bir posizyon sonucu atılan penaltı golüyle gelmesiyle herkes Beşiktaş'ı önde gördü.

Şunu söylemeliyim ama çok kötü değildik, beklediğimden iyi mücadele vardı orta alanda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    maçtan önce öyle bir hava yaratıldı ki G.Saray'ın çok rahat,farklı kazanacağı gibi.
    Katılıyorum. Galatasaray zaten ortamın kokusuna göre hareket edebilen bir takım. Aslında futbolda bütün takımların ortak sorunu ama Türkiye'de kağıt üzerinde ya da daha önde beklentiler olan takımlara seviyelerinin üstünde sorumluluklar yükleniyor. E arkadaş sorumluluğu yükledik ve gördük? Maçın ikinci devresinde resmen orta alanda kondüsyon eksikliği yaşayan Galatasaray'da yıldızların yerini hakkıyla dolduracak bir yedek yok. Rotasyona dair bir şey yok. Günü kurtaracağın adamlarla neyin sorumluluğunu yüklüyorsun anlamıyorum? Böyle din tutar gibi takım tutan taraftarlarımız oldukça kağıt üzerinde üstün bassak bile hatta deplasman fobimizden az çok kurtulsak bile medya aracılığı olsun, rakip ve kendi taraftarlarımız olsun olduğu sürece bu baskıyla uzun vadede başarı beklemek hayal ürünü olabilir.

Mesaj Yetkileri