Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

31 83.78%
  • Berabere biter

5 13.51%
  • Estonya kazanır

1 2.70%
Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Burak Umut Sercan dan ikisi gününde olsalardı daha da farklı bir sonuç alabilirdik.
    Arda Emre Topal harika top oynadılar.Ömer Hasan Gökhan da defansta ve hucuma katkı da iyiydiler.
    Semih biraz sırıttı ilk yarıda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak'ın yaptığı tercihler çok saçmasapandı. Baskı altında gibi. Disiplinsiz tavırları var bir de. Koşuları iyi ama daha fazlasını yapması lazım büyük takımlarda oynuyorsa. Sercan çizgiye inme özelliği dışında başka bir özelliği olmayan bir oyuncu bence bu takımda oynamaması gerekiyor. Çünkü pres yapıyoruz pas yapıyoruz Sercan sadece kanata iniyor başka bir şeyi yok. Emre ve Mehmet Topal çok iyi oynadılar. Selçuk'ta girince bu orta saha çok iyi iş yapmaya başladı.

....Ömer - Mehmet T. - Semih
    GG................................Hasan Ali
    .......Selçuk - Emre - Arda
    .........Umut - Burak

Şeklinde oynarsak tam oynamamız gereken futbolu oynarız diye düşünüyorum. 3-5-2 gibi bir hücum düzeni.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada maçta ki galibiyetden başka güzel olan bir şey varsa o da Arda'nın saçlarıydı
    Ben beğenmedim.
    10 Kişi kalana kadar rakip pek bişey yapamadık gibi ortada idi maç,orayı düşünmek lazım.
    İşi saraçoğlunda böle güzel destekliyoz, arena iğrenç falan demeye getirenleride kınıyorum,yazık!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Burak'ın yaptığı tercihler çok saçmasapandı. Baskı altında gibi. Disiplinsiz tavırları var bir de. Koşuları iyi ama daha fazlasını yapması lazım büyük takımlarda oynuyorsa. Sercan çizgiye inme özelliği dışında başka bir özelliği olmayan bir oyuncu bence bu takımda oynamaması gerekiyor. Çünkü pres yapıyoruz pas yapıyoruz Sercan sadece kanata iniyor başka bir şeyi yok. Emre ve Mehmet Topal çok iyi oynadılar. Selçuk'ta girince bu orta saha çok iyi iş yapmaya başladı.

....Ömer - Mehmet T. - Semih
    GG................................Hasan Ali
    .......Selçuk - Emre - Arda
    .........Umut - Burak

Şeklinde oynarsak tam oynamamız gereken futbolu oynarız diye düşünüyorum. 3-5-2 gibi bir hücum düzeni.
    Taylan yanlış anlama ancak sanırım hep futbol konularında mesajlarına denk geldiğim için söylüyorum bunu bi kere kadro kurma arkadaş..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eveet Çooook saygıdeğer Hürriyet gazetesi manşeti attı.

''Gole Sevinmedi''

Estonya karşısında 3-0 öne geçince çılgınlar gibi sevinmemiz gerekiyor tabi Sanki sanırsın dünya kupası maçı.Bu arada zaten böyle farklı olan maçlarda Selçuk gol attığında pek bir sevinç gösterisi sergilemiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

İçinizde oynadığımız futbolu beğenenler varmış, şaşırdım. Estonya eksik kalmasaydı paçayı zor kurtarırdık bence. Umut gününde değildi -buna rağmen güzel bir kafa golü attı-, Burak berbattı. Sercan Hollanda maçında çok kötüydü ve oyuna hiç dahil olmamıştı, bu maçta da öyleydi. Topa sahip olmak, pozisyon vermemek vs. bunlar güzel şeyler fakat ardı ardına kısa pas yapıp ardından etkisiz ortalar saç baş yolduruyor, insanın canını sıkıyor, futboldan bezdiriyor. En son gördüğüm kadarıyla 33 orta yapmışız bunların 6'sı isabetliydi. Bu bir oyun planı mıdır ? Şayet öyleyse Abdullah hocanın bunu bir gözden geçirmesi lazım aksi takdirde çok başımızı vururuz bir yerlere.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Estonya dan bahsediyoruz. Sanki BreziLya yı yenmiş gibi yaygara koparmanın anLamı yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre maç sonu sert bir açıklama yaptı.Efsane dediğimiz kişilerin söylediklerini duyunca özülüyoruz felan dedi.Sanırım Rıdvan Dilmen'e tepkisi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Son dakikaya kadar iyi götürdü taraftar, Burak Yılmaz'ın yuhalanması da nazar boncuğu olsun.
    Vallahi o an ben bile yuh diye bağırdım evde Burak'a Adam her aldığı topla şut çekmeye çalışıyordu yahu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Burak abi bu resim sana gelsin

Nuriymiş.

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haberi okudun mu Cihan ?

Golden sonra kulübeye koşan Emre Belözoğlu, tüm takımı teknik direktör Abdullah Avcı'nın etrafında topladı. Ancak o sevince Hamit Altıntop katılmadı.

Emre bunun üzerine, sevinmek için yerinden kalkmayan yıldız futbolcunun yanına giderek "Hamit ayağa kalk" diye bağırdı. Emre, ayağa kalkan ancak kulübeden dışarı çıkmayan Nuri Şahin'e de tepki gösterdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haberi okudun mu Cihan ?
    Ben anlamam. Resimde hamit yok

Ayrıca Emre "Hamit ayağa kalk" felan diye bağırmadı. İzledim kaç kere tekrarını.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bilmiyorum forumdan maça giden oldu mu gelince yazar teyit eder, benim kaynağım maçta olan arkadaşım. Hamit'in oturduğunu, golde kalkmadığını söylüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre röportajında hamiti çağırdığını söylemişti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bilmiyorum forumdan maça giden oldu mu gelince yazar teyit eder, benim kaynağım maçta olan arkadaşım. Hamit'in oturduğunu, golde kalkmadığını söylüyor.
    Olabilir. Şakasına takılıyorum ben zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Olabilir. Şakasına takılıyorum ben zaten
    takılmak zaten şakasına olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Burak abi bu resim sana gelsin

Nuriymiş.

Şimdi dikkat ettim. Sağ altta bir kafa daha var. O Hamit demekki.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Neden finalde gol atmış gibi herkesi sevindirtmeye çalışıyo Emre anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arda ve Emre'nin bugünkü fiziki gücünü gördükten sonra antrenman programımızı yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

begenmediginiz hollanda ayni kadroyla macaristani deplasmanda gule oynaya yendi.
    skor 4-1!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    begenmediginiz hollanda ayni kadroyla macaristani deplasmanda gule oynaya yendi.
    skor 4-1!
    Beğenmeyenlerden biri olarak, yazılanları farklı algılıyorsunuz bence. Hollanda Türkiye'yi her türlü yener diye bir kural yok, en azından maçın ikinci yarısında farklı bir anlayış denenebilirdi diyoruz. Hollanda maçında ezilmedik belki ama potansiyelimizi de tam kullandığımız söylenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Beğenmeyenlerden biri olarak, yazılanları farklı algılıyorsunuz bence. Hollanda Türkiye'yi her türlü yener diye bir kural yok, en azından maçın ikinci yarısında farklı bir anlayış denenebilirdi diyoruz. Hollanda maçında ezilmedik belki ama potansiyelimizi de tam kullandığımız söylenemez.
    her zaman potansiyelli takimiz zaten, bir turlu kinetige ceviremedik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    her zaman potansiyelli takimiz zaten, bir turlu kinetige ceviremedik
    Olacak bir gün ben inanıyorum, tüm şartlar gerçekleşecek ve coşacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Defansımız sorunlu. Kırmızı kart gelene kadar verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok. Estonya kırmızı kart görünce dağıldı zaten. Eğer o kırmızı kart olmasaydı şu anda kırmızı alarm bizim için ötüyor olabilirdi. Herşeye rağmen, tebrikler Milli Takım !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarıdaki futbol pek tatmin etmedi beni açıkçası. Kırmızı karta kadar giremediğimizin 5 katı pozisyon vermiş olmamız yetmiyormuş gibi kırmızı karttan sonra da uzun süre pozisyona dahi giremedik.

Zamanla daha iyi olmamız dileğiyle, tebrikler çocuklar..

Bu arada bu Selçuk polemiğine bazı galatasaraylı arkadaşlar çok duygusal yaklaşıyor. Ben de her daim bu takımda yeri olması gerektiğine inanıyorum Selçuk'un ama oynatılmadığında da dünyanın sonu olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Valla ben Milli Takımı beğenmedim yine, hala umutsuzum. Kazanmak güzel ama oyun yeterli mi tartışılır.

Tolga'ya iş düşmedi, Ömer iyiydi, Semih güven vermedi, aslan Gökhan, kaplan Hasan Ali, Örümcek Topal, dinamo Emre, Arda fena değil, Sercan gelecek vadediyor, Umut gol dışında sahada yok, Burak 2. lig topçusu. Abdullah Avcı süper taktisyen ve son olarak Şeytan Rıdvan.
    Karabasan gibo cokti bu yorum batsin bu dunya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fake hesap mı bilmiyorum ama 17 bin takipçisi var

Hamit Altıntop ‏@HamitAltintop06
    Emre'nin bana bağırdığı ve tepki gösterdiği doğru değildir. Bundan sonrada böyle bir şey olacağıni zannetmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre'nin bana bağırdığı ve tepki gösterdiği doğru değildir. Bundan sonrada böyle bir şey olacağıni zannetmiyorum.
    fake o hesap çok belli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kurduğu cümle bakımından mantıksız, hem bağırmadı diyor hem de bundan sonra böyle bişi olmaz diyor Bence de fake..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

milli hezeyan bitti, kluplerimize donebiliriz artik
    milli takim gundeminin maclarin oldugu 3 gunde ve yogun sekilde yasanmasina hastayim, maclar bittigi an dikkatler diger tarafa cevriliyor :]

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri