Burak Umut Sercan dan ikisi gününde olsalardı daha da farklı bir sonuç alabilirdik.
Arda Emre Topal harika top oynadılar.Ömer Hasan Gökhan da defansta ve hucuma katkı da iyiydiler.
Semih biraz sırıttı ilk yarıda..
Burak Umut Sercan dan ikisi gününde olsalardı daha da farklı bir sonuç alabilirdik.
Arda Emre Topal harika top oynadılar.Ömer Hasan Gökhan da defansta ve hucuma katkı da iyiydiler.
Semih biraz sırıttı ilk yarıda..
Burak'ın yaptığı tercihler çok saçmasapandı. Baskı altında gibi. Disiplinsiz tavırları var bir de. Koşuları iyi ama daha fazlasını yapması lazım büyük takımlarda oynuyorsa. Sercan çizgiye inme özelliği dışında başka bir özelliği olmayan bir oyuncu bence bu takımda oynamaması gerekiyor. Çünkü pres yapıyoruz pas yapıyoruz Sercan sadece kanata iniyor başka bir şeyi yok. Emre ve Mehmet Topal çok iyi oynadılar. Selçuk'ta girince bu orta saha çok iyi iş yapmaya başladı.
....Ömer - Mehmet T. - Semih
GG................................Hasan Ali
.......Selçuk - Emre - Arda
.........Umut - Burak
Şeklinde oynarsak tam oynamamız gereken futbolu oynarız diye düşünüyorum. 3-5-2 gibi bir hücum düzeni.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
EveetÇooook saygıdeğer Hürriyet gazetesi manşeti attı.
''Gole Sevinmedi''
Estonya karşısında 3-0 öne geçince çılgınlar gibi sevinmemiz gerekiyor tabiSanki sanırsın dünya kupası maçı.Bu arada zaten böyle farklı olan maçlarda Selçuk gol attığında pek bir sevinç gösterisi sergilemiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İçinizde oynadığımız futbolu beğenenler varmış, şaşırdım. Estonya eksik kalmasaydı paçayı zor kurtarırdık bence. Umut gününde değildi -buna rağmen güzel bir kafa golü attı-, Burak berbattı. Sercan Hollanda maçında çok kötüydü ve oyuna hiç dahil olmamıştı, bu maçta da öyleydi. Topa sahip olmak, pozisyon vermemek vs. bunlar güzel şeyler fakat ardı ardına kısa pas yapıp ardından etkisiz ortalar saç baş yolduruyor, insanın canını sıkıyor, futboldan bezdiriyor. En son gördüğüm kadarıyla 33 orta yapmışız bunların 6'sı isabetliydi. Bu bir oyun planı mıdır ? Şayet öyleyse Abdullah hocanın bunu bir gözden geçirmesi lazım aksi takdirde çok başımızı vururuz bir yerlere.
Estonya dan bahsediyoruz. Sanki BreziLya yı yenmiş gibi yaygara koparmanın anLamı yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Emre maç sonu sert bir açıklama yaptı.Efsane dediğimiz kişilerin söylediklerini duyunca özülüyoruz felan dedi.Sanırım Rıdvan Dilmen'e tepkisi.
Haberi okudun mu Cihan ?
Golden sonra kulübeye koşan Emre Belözoğlu, tüm takımı teknik direktör Abdullah Avcı'nın etrafında topladı. Ancak o sevince Hamit Altıntop katılmadı.
Emre bunun üzerine, sevinmek için yerinden kalkmayan yıldız futbolcunun yanına giderek "Hamit ayağa kalk" diye bağırdı. Emre, ayağa kalkan ancak kulübeden dışarı çıkmayan Nuri Şahin'e de tepki gösterdi.
Bilmiyorum forumdan maça giden oldu mu gelince yazar teyit eder, benim kaynağım maçta olan arkadaşım. Hamit'in oturduğunu, golde kalkmadığını söylüyor.
emre röportajında hamiti çağırdığını söylemişti
Neden finalde gol atmış gibi herkesi sevindirtmeye çalışıyo Emre anlamadım
Arda ve Emre'nin bugünkü fiziki gücünü gördükten sonra antrenman programımızı yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor.
begenmediginiz hollanda ayni kadroyla macaristani deplasmanda gule oynaya yendi.
skor 4-1!
Beğenmeyenlerden biri olarak, yazılanları farklı algılıyorsunuz bence. Hollanda Türkiye'yi her türlü yener diye bir kural yok, en azından maçın ikinci yarısında farklı bir anlayış denenebilirdi diyoruz. Hollanda maçında ezilmedik belki ama potansiyelimizi de tam kullandığımız söylenemez.
Defansımız sorunlu. Kırmızı kart gelene kadar verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok. Estonya kırmızı kart görünce dağıldı zaten. Eğer o kırmızı kart olmasaydı şu anda kırmızı alarm bizim için ötüyor olabilirdi. Herşeye rağmen, tebrikler Milli Takım !
Canım FEDA olsun sana !
İlk yarıdaki futbol pek tatmin etmedi beni açıkçası. Kırmızı karta kadar giremediğimizin 5 katı pozisyon vermiş olmamız yetmiyormuş gibi kırmızı karttan sonra da uzun süre pozisyona dahi giremedik.
Zamanla daha iyi olmamız dileğiyle, tebrikler çocuklar..
Bu arada bu Selçuk polemiğine bazı galatasaraylı arkadaşlar çok duygusal yaklaşıyor. Ben de her daim bu takımda yeri olması gerektiğine inanıyorum Selçuk'un ama oynatılmadığında da dünyanın sonu olmuyor.
Fake hesap mı bilmiyorum ama 17 bin takipçisi var
Hamit Altıntop @HamitAltintop06
Emre'nin bana bağırdığı ve tepki gösterdiği doğru değildir. Bundan sonrada böyle bir şey olacağıni zannetmiyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
milli hezeyan bitti, kluplerimize donebiliriz artik
milli takim gundeminin maclarin oldugu 3 gunde ve yogun sekilde yasanmasina hastayim, maclar bittigi an dikkatler diger tarafa cevriliyor :]