Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

31 83.78%
  • Berabere biter

5 13.51%
  • Estonya kazanır

1 2.70%
Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Taylan yanlış anlama ancak sanırım hep futbol konularında mesajlarına denk geldiğim için söylüyorum bunu bi kere kadro kurma arkadaş..
    İstediğim topu oynasınlar kurmayı bırakacagım abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Neden finalde gol atmış gibi herkesi sevindirtmeye çalışıyo Emre anlamadım
    Eleştirilerden dolayı Abdullah Avcı'ya sahip çıkmak o hareketlerin teması.

Tolga , fazla iş düşmedi özellikle rakip 10 kişi de kalınca , yalnız maçın başında bir hatası var rakip az uyanık olsa affetmeyecekler Allah korudu ama sonuçta her kaleci yapabiliyor bunları.

Gökhan , sezona iyi başladığını düşünüyorum tek sorunu kondisyon gibi görünüyor.Dün akşam da öyleydi , gitti geldi ortalar açtı sağ bekte oynaması gereken kişi olduğunu zaten biliyorduk bunu gösterdi.Kondisyon sorununu aşarsa çok katkı yapar.Kaçırdığı gol yakışmadı kendisine , baskı altında böyle hatalar yapabiliyor Gökhan'ın önemli bir eksisi bu.Yalnız orada faul çalınmış mıydı tam hatırlamıyorum o ayrı.

Semih , maç başında çok hata yapmaya meyilli oynadı konsantrasyon sorunu olabilir yoksa Hollanda karşısında çok beğenmiştim bu maçta belli ki vardı bir sorunu.

Ömer , çok beğeniyorum gerçekten Ömer'i. Ekstra işler de yapması büyük artı.

Hasan Ali , tutarsız hareketleri var bir yaptığı bir yaptığını tutmuyor ama biraz kendini geliştirirse Gökhan'ın sol bek versiyonu olabilir. Son golde şaşırttı beni doğru yere çıkartarak.

Topal , bu maçta oynaması bence gereksizdi maç öncesindeki düşüncem buydu ama çok iyi oynadı çok çalıştı bazı gereksiz şutları vardı ama bunları da yapması lazım zira iyi şut atan bir oyuncu.

Emre , mükemmel oynadı hem top dağıttı hem mücadeleci futboluyla bir kez daha içimi cız ettirdi. Aurelio varken o gidip Emre gelmişti ah ikisi oynasa derdim , şimdi de ah Meireles'le Emre oynasa diyorum.

Arda , serbest role alışmaya çalışıyor. Etkiliydi yine biraz daha sorumluluk aldığında çok iyi işler yapacağını zaten biliyoruz.

Sercan , 2 maçtır beğenmiyorum bir şeyler oldu bu adama.Maçın başında bir soldan yardırmışlığı dışında ne bir adam geçme ne birşey.

Umut , mücadelesi yeter. Böyle forvetleri her zaman sevmişimdir.Golünü de attı , formda bir yıldızımız olarak alkışı haketti. Ayrıca Burak'a da çok iyi 2 tek top çıkardı biraz daha iyi değerlendirilebilse daha çok ön plana çıkardı.

Burak , sanırım üstünde biraz baskı var. Galatasaray'a gelmişsin hafiften olaylı bir şekilde , geçen sezon 30 un üstünde gol atmışsın , herkes senden bir şeyler bekliyor. Normal karşılıyorum o yüzden , tabii aldığını kaleye vurma özelliğini biraz bırakması lazım.

Not : Bu yazılanlar rakibin Estonya olması ve 10 kişi kalmaları göz ardı edilerek yazılmıştır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eveet Çooook saygıdeğer Hürriyet gazetesi manşeti attı.

''Gole Sevinmedi''

Estonya karşısında 3-0 öne geçince çılgınlar gibi sevinmemiz gerekiyor tabi Sanki sanırsın dünya kupası maçı.Bu arada zaten böyle farklı olan maçlarda Selçuk gol attığında pek bir sevinç gösterisi sergilemiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

İçinizde oynadığımız futbolu beğenenler varmış, şaşırdım. Estonya eksik kalmasaydı paçayı zor kurtarırdık bence. Umut gününde değildi -buna rağmen güzel bir kafa golü attı-, Burak berbattı. Sercan Hollanda maçında çok kötüydü ve oyuna hiç dahil olmamıştı, bu maçta da öyleydi. Topa sahip olmak, pozisyon vermemek vs. bunlar güzel şeyler fakat ardı ardına kısa pas yapıp ardından etkisiz ortalar saç baş yolduruyor, insanın canını sıkıyor, futboldan bezdiriyor. En son gördüğüm kadarıyla 33 orta yapmışız bunların 6'sı isabetliydi. Bu bir oyun planı mıdır ? Şayet öyleyse Abdullah hocanın bunu bir gözden geçirmesi lazım aksi takdirde çok başımızı vururuz bir yerlere.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Estonya dan bahsediyoruz. Sanki BreziLya yı yenmiş gibi yaygara koparmanın anLamı yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre maç sonu sert bir açıklama yaptı.Efsane dediğimiz kişilerin söylediklerini duyunca özülüyoruz felan dedi.Sanırım Rıdvan Dilmen'e tepkisi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Burak abi bu resim sana gelsin

Nuriymiş.

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Burak abi bu resim sana gelsin

Nuriymiş.

Şimdi dikkat ettim. Sağ altta bir kafa daha var. O Hamit demekki.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haberi okudun mu Cihan ?

Golden sonra kulübeye koşan Emre Belözoğlu, tüm takımı teknik direktör Abdullah Avcı'nın etrafında topladı. Ancak o sevince Hamit Altıntop katılmadı.

Emre bunun üzerine, sevinmek için yerinden kalkmayan yıldız futbolcunun yanına giderek "Hamit ayağa kalk" diye bağırdı. Emre, ayağa kalkan ancak kulübeden dışarı çıkmayan Nuri Şahin'e de tepki gösterdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Haberi okudun mu Cihan ?
    Ben anlamam. Resimde hamit yok

Ayrıca Emre "Hamit ayağa kalk" felan diye bağırmadı. İzledim kaç kere tekrarını.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bilmiyorum forumdan maça giden oldu mu gelince yazar teyit eder, benim kaynağım maçta olan arkadaşım. Hamit'in oturduğunu, golde kalkmadığını söylüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bilmiyorum forumdan maça giden oldu mu gelince yazar teyit eder, benim kaynağım maçta olan arkadaşım. Hamit'in oturduğunu, golde kalkmadığını söylüyor.
    Olabilir. Şakasına takılıyorum ben zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Olabilir. Şakasına takılıyorum ben zaten
    takılmak zaten şakasına olur

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre röportajında hamiti çağırdığını söylemişti

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Çok güzel bir davranış yapıyor, bütün takıma her maçın bir final olduğunu ve bu işin kenetlenerek olabileceğini gösteriyor. Takım ruhunu artırmak istiyor ve iyi iki de bunu yaptı. Takımın hedefi grubu birincilikle bitirmek ise bunu yapmak zorundayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arda ve Emre'nin bugünkü fiziki gücünü gördükten sonra antrenman programımızı yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

begenmediginiz hollanda ayni kadroyla macaristani deplasmanda gule oynaya yendi.
    skor 4-1!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    begenmediginiz hollanda ayni kadroyla macaristani deplasmanda gule oynaya yendi.
    skor 4-1!
    Beğenmeyenlerden biri olarak, yazılanları farklı algılıyorsunuz bence. Hollanda Türkiye'yi her türlü yener diye bir kural yok, en azından maçın ikinci yarısında farklı bir anlayış denenebilirdi diyoruz. Hollanda maçında ezilmedik belki ama potansiyelimizi de tam kullandığımız söylenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Beğenmeyenlerden biri olarak, yazılanları farklı algılıyorsunuz bence. Hollanda Türkiye'yi her türlü yener diye bir kural yok, en azından maçın ikinci yarısında farklı bir anlayış denenebilirdi diyoruz. Hollanda maçında ezilmedik belki ama potansiyelimizi de tam kullandığımız söylenemez.
    her zaman potansiyelli takimiz zaten, bir turlu kinetige ceviremedik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    her zaman potansiyelli takimiz zaten, bir turlu kinetige ceviremedik
    Olacak bir gün ben inanıyorum, tüm şartlar gerçekleşecek ve coşacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Defansımız sorunlu. Kırmızı kart gelene kadar verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok. Estonya kırmızı kart görünce dağıldı zaten. Eğer o kırmızı kart olmasaydı şu anda kırmızı alarm bizim için ötüyor olabilirdi. Herşeye rağmen, tebrikler Milli Takım !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarıdaki futbol pek tatmin etmedi beni açıkçası. Kırmızı karta kadar giremediğimizin 5 katı pozisyon vermiş olmamız yetmiyormuş gibi kırmızı karttan sonra da uzun süre pozisyona dahi giremedik.

Zamanla daha iyi olmamız dileğiyle, tebrikler çocuklar..

Bu arada bu Selçuk polemiğine bazı galatasaraylı arkadaşlar çok duygusal yaklaşıyor. Ben de her daim bu takımda yeri olması gerektiğine inanıyorum Selçuk'un ama oynatılmadığında da dünyanın sonu olmuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fake hesap mı bilmiyorum ama 17 bin takipçisi var

Hamit Altıntop ‏@HamitAltintop06
    Emre'nin bana bağırdığı ve tepki gösterdiği doğru değildir. Bundan sonrada böyle bir şey olacağıni zannetmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre'nin bana bağırdığı ve tepki gösterdiği doğru değildir. Bundan sonrada böyle bir şey olacağıni zannetmiyorum.
    fake o hesap çok belli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kurduğu cümle bakımından mantıksız, hem bağırmadı diyor hem de bundan sonra böyle bişi olmaz diyor Bence de fake..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

milli hezeyan bitti, kluplerimize donebiliriz artik
    milli takim gundeminin maclarin oldugu 3 gunde ve yogun sekilde yasanmasina hastayim, maclar bittigi an dikkatler diger tarafa cevriliyor :]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Estonya’nın 20’nci dakikada on kişi kalması maçı doğru analiz etme kabiliyetimizi ister istemez köreltecek biliyorum. Ama rakip on kişi kalmasa da milli takımın olağanüstü arzusu bu Estonya’ya karşı kazanmaya yetecekti. Sadece bazı bireysel performanslar bu kadar parıltılı olmayacaktı galiba...
    Yine de şunu rahatlıkla söyleyebiliriz: Maça doğruya daha yakın bir on birle başladık. Kamuoyunun doğrusuna değil tabii, Abdullah Avcı’nın doğrusuna... Zira Umut’u sağ açıkta, Burak’ı santrforda kullanmayı düşünen ve bunu Portekiz-Finlandiya maçlarında başarıyla uygulayan zaten Avcı ve arkadaşlarıydı. Dün kendi doğrularına döndüler, Burak da sadece 20 dakikada girdiği tam beşinci gol pozisyonunda Jaager’i attırıp maçı bitirerek doğru bir tercih olduğunu ispat etti.
    Benim bir maçta yaşanan hemen her pozisyonun içinde olmayı başaran, bu kadar iyi gol koklayabilen gördüğüm son adam Tanju Çolak’tı. Bu Burak bana Tanju’nun hem fantastik gol koklama yetisini, hem de Prekazi’yle-Rıdvan’la-Gerson’la kurduğu iyi iletişimi hatırlatıyor: Burak’ın da hem Umut’la hem de Arda’yla arasında telepatik bir uyum var. Hem oynuyor, hem birbirlerini oynatıyorlar.
    Tabii Burak’ın en yüksek telepati katsayısını yakaladığı adamı da unutmamak gerek. Derdim bu maçı da sadece Selçuk tercihi üstünden konuşmak değil ama kritik Romanya-Macaristan dönemeci öncesi 10 kişilik Estonya galibiyetiyle başımızın dönmesinin de gerçekçi olmadığını düşünüyorum.
    Abdullah Hoca pazartesi günkü basın toplantısında “Herkes değişime saygı duyacak” dedi. Savunmanın göbeğinde Ömer-Semih, ileride Sercan’lı değişim gerçekten saygıdeğer. Ama bir değişimden söz ediyorsak; bu, gitmeye çalıştığımız Brezilya 2014’te 34’ünü görecek Emre kadar, 27’lik Selçuk etrafında da olmalı. Belli ki milli takım çatısı kurulurken Gümüşdağ-Avcı-Buruk-Belözoğlu arasındaki telepatik uyumdan faydalanılmış. Ama Dünya Kupası yolunda ihtiyacımız olan esas uyum, Selçuk-Arda-Umut-Burak arasındaki...
    Bunu farklı kazanılmış, Abdullah Hoca’nın ve de Emre’nin yıldızlaştığı bir günün sonunda yazdığımın farkındayım. Evet, herkes değişime saygı duymalı. Biz de duymalıyız... Emre de... Hatta Abdullah Hoca da...

Uğur MELEKE
    Last edited by uAburak89 : 12.Eylül.2012 at 13:48

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre artık fenerbahçe'de oynamıyor. boşuna her hareketine kıllanmanıza gerek yok. bilin yani. bu adam fenerbahçe'de değil. eski galatasaraylı emre olarak da değerlendirebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emre'nin ne olduğu belli değil, 4 ağustos 2002 tarihinde star gazetesinde Ebru destana verdiği röportajda;
    - okan'la beraber ayrıldığınızda, yönetim bir yorum yapmıştı. burada kim suçluydu?

- 'okan ağabey de, ben de iyi performans göstermiştik. hakkımızı istedik. ama tabi ki onlar da bize daha önce vermiş olduğu sözleri yerine getirmeyince, biz de onların daha sonrası için verdiği sözlere güvenmedik. biz onlar için hiçbir zaman kötü konuşmadık. faruk süren, galatasaray başkanı diye ona saygı duyduğumuz bir insandı. artık ona saygı duymuyorum. göz göre göre, bizi karalamak için, insanların yanında suçlu düşürmek için, yalanlar attı. ben galatasaraylıyım. çocukken de galatasaraylıydım. ölene kadar da galatasaraylı kalacağım.'
    Sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu, çocukluğundan beri Fenerbahçe'li oldu.

Bu sene de çocukluğundan beri A. Madrid'e sempatisi olduğunu, takip ettiğini öğrendik.

Emre'nin Milli Takım kaptanı olması utanç verici, bu zamana kadar yapmış olduğu hal ve hareketleriyle. Dünkü hareketleri de kontrolsüz hırsının saçma sapan ürünleriydi.

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri