Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011
301 ile 330 arası toplam 345 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tümer demisti yurtdisina gidecegim,Türkiye´de bjkden baska takimda oynamam.Yurtdisina gidip askerligimi erteleyecegim.Sonra bir baktik Tümer fbye transfer olmus.Bjknin ezeli rakibine,bu tabi bjkli taraftarlari sinirlendiren bir olay.Tümer´in kisiligini belli eden bir olay.Tümer bjkde kalmayacakti,bunu herkes biliyordu,adam demisti yurtdisina gidecegim.Sirf askere 1-2 sene sonra gidebilmek icin.Ama görüyoruz ki Tümer askerlik yasi gelmesine ragmen fbde oynuyor.Bundan dolayi bjk taraftarlarinin hakli protestolari var.
    Öncelikle kişiliğine laf etmeyelim, çünkü kişiliğe hakaret kurallarımıza aykırı.

Daha Tümer'in askere gitme yaşı gelmedi, konu yine bu tartışmaya dönecek gibi o nedenle uzatmıyorum. BJK'den ayrıldı diye, nasıl tepki vereceklerini bilemedikleri için bu askerlik olayını kullanıyorlar.

Neyse bu pankartın stada sokulmaması iyi olmuş, çünkü çirkin bir pankart.

Konumuz dünkü maç, yukarıda sorduğum soruların da artık cevabını istemiyorum, çünkü bir Tümer tartışması daha yaşanmasın. Ben kendi adıma böyle bir tartışma çıkmasını sağlacak cümleler söylediğim için özür dilerim. Tartışalım ama kimsenin görüşü değişmeyeceği için tartışmaya gerek yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tebrikler maçın başından sonuna kadar Beşiktaş lehine çalışan Zico,Deniz ve Deivid. Zico bunamış yerine acilen Rıdvan veya Aykut veya başka bir Fenerbahçe evladının geçmesi gerekiyor.Türkiye liginin en iyi oyuncusu Alex kenarda,Kezman gibi ismi yeten bir futbolcu kenarda. Maçı bir cafe de izledim Zico ekrana gelir gelmez edilen küfürün haddi hesabı yok. İyi futbolcu olmanız iyi teknik direktör olmanız manasına gelmez. Fenerbahçe yönetimi sezon basında Zico'yu bu takımın basına getirerek hataların en büyüğünü yaptı.Zico'nun yerinde adam gibi bir teknik direktör olsaydı dün Fenerbahce o macı kaybetmez, kazanırdı.Kale arkasında muhteşem coşkuyla takımına destek veren Fenerbahce taraftarını ve ekranları basında izleyen Fenerbahce taraftarını üzmeye hiç hakkı yok Zico'nun,Deivid'in ve Deniz'in.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence sezon sonu fenerbahçe'den sadece zico gitmemeli aziz yıldırım'da gitmeli ki bişeyler kökünden değişsin bende zico'nun semih'i,deivid'i oynatmasını yadırgamıyorum işte biz bu yüzden avrupa'da başarılı olamıyoruz korkuyoruz rakipten oda futbolcu oda futbolcu arada farklar olabilir ancak sonuçta ikiside futbolcu.beşiktaş'ı tebrik ediyorum gerçekten oyuncular hiç telaş yapmadan oynadılar sonunda bizim ümit özat'ın tıpkı milan'ın 3-1 kazandığı san siro'daki maçta kaka'nın kendisini çalımlayarak attığı gibi adamı yine düşürmedi kart görmekten korktu sonunda gol oldu.neyse önümüzdeki maç çok güzel olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    bence sezon sonu fenerbahçe'den sadece zico gitmemeli aziz yıldırım'da gitmeli ki bişeyler kökünden değişsin bende zico'nun semih'i,deivid'i oynatmasını yadırgamıyorum işte biz bu yüzden avrupa'da başarılı olamıyoruz korkuyoruz rakipten oda futbolcu oda futbolcu arada farklar olabilir ancak sonuçta ikiside futbolcu.beşiktaş'ı tebrik ediyorum gerçekten oyuncular hiç telaş yapmadan oynadılar sonunda bizim ümit özat'ın tıpkı milan'ın 3-1 kazandığı san siro'daki maçta kaka'nın kendisini çalımlayarak attığı gibi adamı yine düşürmedi kart görmekten korktu sonunda gol oldu.neyse önümüzdeki maç çok güzel olucak
    Aziz Yildirim niye istifa etsin?? Stadyum yapti diyemi?? Yoksa Ortega,Hooijdonk,Anelka,Kezman,Appiah,Alex gibi oyunculari Türkiye'ye getirdi diyemi?? Istifa etmesi gereken tek isim Zico.. Aziz Yildirim baskan olarak kalmali.. Daha Fenerbahce icin yapacagi cok sey var..

Sheriff Misafir

Tabikide hayır. Taraftarı kışkırtmak Tümer'e sataşmak için yapılmış bir hareket..
    Bu arada BJK yi tebrik ediyorum..

Bir futbolcu en gec 32 yasinda askere gidebilir.Tümer ise 32 yasindadir ve halen fbde oynuyor.Ondan dolayi hakli diyorum bjkli taraftarlarin tümere yaptiklari protestolara.

Neyse tartisma uzamasin senin dedigin gibi,konumuz dünkü mac

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bir futbolcu en gec 32 yasinda askere gidebilir.Tümer ise 32 yasindadir ve halen fbde oynuyor.Ondan dolayi hakli diyorum bjkli taraftarlarin tümere yaptiklari protestolara.

Neyse tartisma uzamasin senin dedigin gibi,konumuz dünkü mac
    Bazı olayları tam bilmeden yorum yapmazsak tartıştığımız konularda daha güzel geçecek. Yazmayacaktım ama bir yanlışını düzeltmek istiyorum, önümüzdeki sezonun devre arasına kadar Tümer askere gitmeyebilir ve FB ile olan sözleşmesi de bu yönde. Eğer Avrupa'ya gitmezse önümüzdeki sezonun devre arasında sözleşme fesh edilecek ve Tümer askere gidecek. Şu anda yasalarımıza göre, kanunen asker kaçağı değildir, kendise özel izin falan çıkmamıştır. Bu olayı karıştırmayalım çünkü yasal olarak hala 1 yıla yakın zamanı var.

Bu düzeltmeyi de yaptıktan sonra, artık Zico'dan ümidim yok ama Deniz'i oynatmaktan vazgeçmesini umuyorum.

Ayrıca bence maçın adamı Aurelio'ydu ama yediğimiz golde de ortasahada ilk topu kaptıran oydu, bu da şanssızlığı. Başka da hatasını görmedim, sahanın her yerindeydi, çok top çaldı ama arkadaşları ona uyamayınca galibiyet gelmedi...
    "YÜCE ATATÜRK"

8. Default

Pozisyon açısından kötü bir maçtı.. Atan kazanacaktı buda beşiktaş oldu..

Sheriff Misafir

Konuyu saptırmayın!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler artık tartışmanın anlamı yok maç bitti yenildik YANIDAYIZ ZİCO YANINDAYIZ DEİVİD YANINDAYIZ KANARYAM

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçta bana göre iki tarafta iyi oynamadı

Bu maçta Alez,Kezman yoktu olsaydı yenerdik demek yanlış bize ne oynatsaydınız bizmi engelledik hem ayrıca ne garantisi var yeneceğinizin tamam onlar oynamalıydı diyebilirsiniz ama yenerdik demek saçma
    ayrıca bizdede kaptan İbo yoktu eğer olsaydı deivid ve serkan'ın olduğu sağ kanatı çökertirdi

Bu maçta Rico paşa pek yoktu Delgado bir şeyler yapmaya çalıştı ama bence çok yeterli değil

Bobo çok iyi bir forvet ama tek şansızlığı o girdikten sonra adam gibi ayağına top gelmemiş olmasıydı eğer daha çok topla buluşsa daha çok gol atabilirdik

Birde Nobre o iki pozisyonu atsaydı maçı farklı kazanadabilirdik ama ben bunları konuşmak istemiyorum şu olsaydı bu olsaydı bunlar saçma sonuçta olmadı

Son dakikalarda defansa çekilmemiz normal sonuçta gol yememiz lazım açık oynamamız beklenmezdi

Birde ayağa paslarda bu maçta pek iyi değildik çok top kyabı yaptık bu oyunumuzu engelledi

Bana göre biz diğer maçta en kötü berabere kalıp finale kalacağız
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu maçta bana göre iki tarafta iyi oynamadı

Bu maçta Alez,Kezman yoktu olsaydı yenerdik demek yanlış bize ne oynatsaydınız bizmi engelledik hem ayrıca ne garantisi var yeneceğinizin tamam onlar oynamalıydı diyebilirsiniz ama yenerdik demek saçma
    ayrıca bizdede kaptan İbo yoktu eğer olsaydı deivid ve serkan'ın olduğu sağ kanatı çökertirdi

Bu maçta Rico paşa pek yoktu Delgado bir şeyler yapmaya çalıştı ama bence çok yeterli değil

Bobo çok iyi bir forvet ama tek şansızlığı o girdikten sonra adam gibi ayağına top gelmemiş olmasıydı eğer daha çok topla buluşsa daha çok gol atabilirdik

Birde Nobre o iki pozisyonu atsaydı maçı farklı kazanadabilirdik ama ben bunları konuşmak istemiyorum şu olsaydı bu olsaydı bunlar saçma sonuçta olmadı

Son dakikalarda defansa çekilmemiz normal sonuçta gol yememiz lazım açık oynamamız beklenmezdi

Birde ayağa paslarda bu maçta pek iyi değildik çok top kyabı yaptık bu oyunumuzu engelledi

Bana göre biz diğer maçta en kötü berabere kalıp finale kalacağız
    Diyeceğini demişsin sonrada bunları konuşmak istemiyorum demişsin biraz garip olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besıktaslılar sıze bırsey soylemek ıstıyorum besıktas bu macta kotu oynadı sakın skora aldanmayın fenerbahcelıler sıze dıyorum fenerbahce sezonun en ıyı futbolunu oynadı dun aksam

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Besıktaslılar sıze bırsey soylemek ıstıyorum besıktas bu macta kotu oynadı sakın skora aldanmayın fenerbahcelıler sıze dıyorum fenerbahce sezonun en ıyı futbolunu oynadı dun aksam
    Beşiktaş!ın kötü oynadığını kabul etmeyen Beşiktaşlı yoktur heralde arkadaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu arada Türk futbolunun kaosa doğru sürüklendiği bir dönemde Fenerbahçe yönetimini çiçeklerle karşılayan Beşiktaş yönetimini tebrik ederim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu arada Türk futbolunun kaosa doğru sürüklendiği bir dönemde Fenerbahçe yönetimini çiçeklerle karşılayan Beşiktaş yönetimini tebrik ederim.
    bence de abi gayet güzel birşey inşallah bundan sonra da hep böyle olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence finalin adı bjk-erciyes

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ve kupada erciyesin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    ve kupada erciyesin
    Buna ne denir bilmem. sadece gülünür

çok güzel bir skor ama 2. maçı Fenerbahçe alıcak gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet kupa ya fb'nin ya da bjk'nin olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bende kupayı Erciyes takımının alacağını düşünüyorum ..

Nesil
    2006

Beyler kupa kimin alacağı hakkında mı konuşuyoruz? Yoksa maç hakkında mı? Ama bir gerçek var bu turu geçen kupayı alır. Oda Fenerbahçe olacaktır. Kadıköyde Fenerbahçe kazancaktır.

Mac hakkinda konusalim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaşlar siz Maç Yorumu yapmıyorsunuz ki kafanıza göre senaryo yazıp oynatıyorsunuz daha 2. maçlar var bakıyorum da finalde ki maçın hangi takımlar arasında oynanacağını söylüyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi oynamadık ama kazandık. İnşallah Kadıköydeki maçta hem iyi oynar hem de kazanırız.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe rövanş maçını kazanabilir ama turu biz geçeriz
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Devied ne yapsın garibim Zico'nun kurbanı herif hayatında ilk kez sağ açık oynadı.
    haklısın bize gelmeden önce lisbon'dayken son maçta hat-rick yaptı..ama şimdi ne duruma geldi ya!

Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011

Mesaj Yetkileri