Top mop oynamayız ama her zaman her şarttada yeneriz fenerbahçeyi.100.Yılınız hayırLı oLsun![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fenerbahçeli bütün futbolcuları yürekten tebrik ediyorum. 90 dk sonunda Beşiktaş'ı yenmeyi başardılar. Aynı oyun ile İnöünüde'de yeneriz. Helal olsun size Beşiktaş'a futbol dersi verdiniz.
Bu konu içinde diyorsan diğer mesajlarını okumadım.
Ama diğer futbol konuları için diyorsane evet.![]()
![]()
Futbol bu oynamadanda kazanılıyor işte
Tamam cezalandirildi adam..
simdi doruya doru tigana gerckten cok sacma isler yapti...
beşiktaş balı ve derelinin yardımlarıyla turu geçmiştir hayırlı olsun
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bencede erciyes alır kupayı Bülen Korkmaz saolsun
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
100.yıl hedefler büyük ama gelen t.direktör "zico" bana zico'nun fenerbahçeye kattıını bi şeyi sölein yaw 1 futbolcu 1 puan söleyin hangi maçı taktiksel olarak çevirdi medya ne derse onu yaptı sonuç bu işte her dalda hüsran merak etmeyni ligde gidcek... işte zico bu
Eğer fenerbahçe önde ise takım aynı kalır değişkilik yok
Eğer fenerbahçenin gole ihtiyacı varsa deniz çıkra deivid girer dk.60da
bide 85'te alex çıkar semih girer başka hiç bişi yok
Multi hesap açtığı için banlanmıştır
Fener taraftarını kınıyorum...
Küfretmeyiz diyorlar ama 90 dakika küfredildi çok gereksiz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zico ck agır konusuyor su anda bu hakem kırlenmıs falan diyor.Artık bi seyler yapılması gerek diyor saha dısı ısler ypılasın faan dıyor.
Hadi hakederek alsalar kupayı bişey demicem..Peanltımız verilmedi,maç boyunca 5 kere sarı kart görmesi gereken Baki 1 tane gördü.Fenerbahçe, BJK'yi ikinci yarı resmen sahasına hapsetti.Tek kale oynadı.Ama balları ve Selçuk Bey(!) onları kurtardı. Yazık ki ne yazık.Şimdi alsınlar kupayı kendilerine yakıştırabiliyorlarsa !!!!
Ali Koç'un TV'de verdiği demeç de çok çirkindi...
Bence FB li yöneticiler ağır cezalar almalı...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
en baştan beri bunu savunuyorum aziz yıldırım isfita etmeli bu onun yönetimi ile değil onun üzerine sürekli oyunlar dönüyor ve bu en ok fenerbahçeye zarar veriyo bunun bir başka örneğini 1 saat önce gördük
Multi hesap açtığı için banlanmıştır