Oynayan Beşiktaş , Alan Fenerbahçe.
Oynayan Beşiktaş , Alan Fenerbahçe.
Bu arada Zico'ya arkadan tüküren kişi ne taraftar olabilir ne de başka bir şey.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şampiyon Fenerbahçe başka söze gerek yok. Hakkımızla kazandık. Beşiktaş laik olduğu skoru elde etti. Zico'yu tebrik ederim doğru taktik yaptı. Beşiktaş'ı üstüne çekti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aylardır zico efsane topcu t.direktör olamaz diyen adamlar şu anda hemen karar değişikliği yaptılar tebrikler..
Şerefİmİzle Oynadik Kazandik![]()
dinleyin dinleyin beşiktaşlı futbolcuları dinleyin nasıl centilmen olunur feyz alın
ibrahim üzülmez hakeme ve fb yönetime isyan ediyor![]()
O zaman sizle bizde şimdi karşılıklı diyaloğa girdik o mesajlarımızı da silin o zaman.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sami abi ama bak ne diyorum..
Futbolda her zaman herşeye hazırlıklı olucaksın her eleştireye açık olucaksın..
şimdi Kezman gol attı gidip tebrik etmek yerine gidipte neden önceden gol atmadında bu gün gol attın mı? diyeceksin?
Futbolda süreklilik yok herkez herkeze haftalıık eleştiri yapar bilmem sen nasıl yaparsın tabii.
ben ziconun gitmesini istiyordum ve hala istiyorum bu hoca bugün ne yaptiki sanki maçın gidişatına göre oyuncu değiştirdi vs.
Ben Zico'nun hala gitmesini istiyorum![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ARkadaşlar Lugano bir penaltı yaptı hakem vermedi 3 sarı karttan oun dışı kalması gerekiyordu
Serkan balcı'ya yapılan hareket direk kırmızı ise KEzman'ın ilk yarıda GÖkhan ZAn'I dövmesi 3 kırmızı karttır hakem çok yanlış kararlar verdi...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hakem iyi yönetmedi bence. Sertliğe müsade etti. Ben beğenmedim yönetimini.
Alex son dakikadaki pozisyonu nasıl kaçırır anlamıyorum. Ya o golü kaçırdıktan sonra Beşiktaş gidip gol atsaydı ne olacaktı?
Geçen hafta kavga eden Kezman ve Tuncay bu hafta omuz omuza! Asist Tuncay'dan, gol Kezman'dan! Helal olsun, söylenecek fazla söz yok.
Bu arada bir adam Zico'nun kafasına tükürdü![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kezman'a kırmızı gösteren mi ararsın, Ümit'e gösteren mi ararsın, Lugano'yu oyundan atan mı ararsın ? Ama hiç Tümer'in orta sahadan alıp giderken düşürüldüğü pozisyonu Mustafa Doğan'ın yaptığı hareketi hatırlayan yok çok ilginç.
Fenerbahçe Cumhuriyeti