Ertuğrul hoca hakikaten oyuncularımı iyi değerlendiriyor.Onlara çok güven veriyor.Dediği gibi bu sezon oyuncularımızın en iyi performanslarını göstereceklerine inanıyorum.
Beşiktaş
Konyaspor
Berabere biter
Ertuğrul hoca hakikaten oyuncularımı iyi değerlendiriyor.Onlara çok güven veriyor.Dediği gibi bu sezon oyuncularımızın en iyi performanslarını göstereceklerine inanıyorum.
So what?
Saike
En önemliside maçlarda seyir zevki olacağını söyledi.Şahsen ilk maçta ben bu zevki tattım.
FM Gazetesi
Evet Görkem abi.Tigana zamanında olsa 1 gol atıp geriye çekilirdik ve Hakan ya devleşirdi ya gol yer kazanamazdık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş 6 sezon sonra iyi başladı
Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor'u, BJK İnönü Stadı'nda 1-0 yenerek 2007-08 sezonuna galibiyetle başlayan Beşiktaş, bu galibiyetin yanı sıra uzun bir aradan sonra kalesinde gol görmeden ligin ilk haftasını tamamladı. Yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezonu açan Siyah-beyazlı takım, Konyaspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetin yanı sıra 6 sezon sonra lige gol yemeden başladı.
Beşiktaş, en son 2000-2001 sezonunda Yimpaş Yozgatspor'u 3-0 yenerek gol yemeden sezonu açmış, ancak daha sonraki 6 sezon ise ligin ilk haftalarında kalesinde gol görmüştü. Kalesini bu 6 sezonun ilk haftasında rakip oyunculara kapatamayan Beşiktaş, gol yediği birinci haftalarda 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 de beraberlik aldı.
-GOL YEDİĞİ 6 SEZON-
2000-01 sezonunda Yimpaş Yozgatspor'u kendi evinde 3-0 mağlup eden Beşiktaş, daha sonraki 6 sezonda kalesinde gol görürken, bu 6 sezonun ilk hafta maçlarında toplam 8 gol yedi.
Bu arada Beşiktaş'ın gol yediği 6 sezonun ilk hafta maçları şöyle:
2001-2002
Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2
2002-03
Bursaspor-Beşiktaş: 2-2
2003-04
Samsunspor-Beşiktaş: 1-3
2004-05
Malatyaspor-Beşiktaş: 1-1
2005-06
Kayseri Erciyespor-Beşiktaş: 1-1
2006-07
Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 1-0
12.08.2007
Kaynak : AA
So what?
Saike
maçın özetini izledim özden gerçekten fırtınalar estirmiş
Topu kurtarıp yere düşürdü daha sora admın önüne geçip dışarı tokatladı ya hatırlıyomusunuz?Hayret ettim valla...Helal olsun.
FM Gazetesi
Beşiktaş'ı kutluyorum Özden olmasaydı 3 veya 4 daha atardı Beşiktaş
Evet maçın geniş özetini seyrettim.Serdar Kurtuluş sağ bekte oynayabileceğini iyice gösterdi.Çok iyi ortalar kesiyor.Takım, oyunu ile umut verdi.Dediğiniz gibi Özden dünyaları kurtarmış.![]()
So what?
Saike
Ztn Şemsi'cim emindik hepimiz Serdar ın çok iyi oynayabilceni... Çokta başarılı mevkisinde... BoBo gollerine dvm ediyor... Ligin ilk haftasına galibiyetle başlamak sevindirici umarım hep böyle dvm ederiz...
ertugrul saglam iyi bir besiktas kurmus![]()
Yedek takımdan bile neredeyse 11 çıkar hemde süper lig düzeyinde.
FM Gazetesi