Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 426 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Şimdi geçiniz bu küme düşme olaylarını falan.İki sezon önce UEFA'da final oynayan bir takım bu kadar çabuk yok olamaz.Tuncay'ın Fenerbahçe'Den ayrılış şekli taraftarlarca hoş karşılanmadığı için bu tür yorumlar yapılıyor..
    Görürüz Boroyu o zaman oturup konuşuruz... Celta Vigo Şampiyonlar Ligindeyken aynı sene küme düştü artık nasıl oluyorsa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gerçekten Fenerbahçe Tuncay'ın eksikliğini yaşıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Takimi ve Taraftari alevlendiren atesliyen isimdi Tuncan Sanli.

Guzel Bir pankart ''Tuncay Ruhunu Gonder''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam o zaman ne zamana kadar bu pankartları görücez fikriniz var mı ?
    6 ay
    10 ay
    1 sene
    5 sene
    10 sene
    Tuncay takımda yok takımı taraftarı ateşleyen yok napcaz şimdi bitik

M'brough'nun küme düşmesini ve Tuncay'ın seneye bize geri dönmesini umut ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

aygun un bi imzasi vardi hala duruyo sanirsam bence o bu konuyu ozetliyogiden gitmistir gittigi anda bitmistir biz gideni degil giden bizi kaybetmistir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Misal İBB maçında Tuncay olsaydı farklı olurdu.Eksikliği çok hissedilecek.Sende haklısın ama Tuncay bu sene çok aranacak.Belki ilerleyen sezonlarda eksikliği bu kadar hissedilmeyebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    aygun un bi imzasi vardi hala duruyo sanirsam bence o bu konuyu ozetliyogiden gitmistir gittigi anda bitmistir biz gideni degil giden bizi kaybetmistir
    Kaybeden ve kazanan ortada Osman.Daha fazla uzatmayalım bence..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yanlışta anlaşılmak istemem tuncay takımın en iyisiydi takımı taraftarı birden ateşliyordu çok kritik goller atıyordu ( frankfurt maçı) ama gitti artık yok
    tuncayı kalbimize gömüp takımımızı tamamen desteklesek onu gören futbolcular sizce kendinizi nasıl hisstemiştir? tuncay bu takımda belki bir daha asla olmayacak ee o zaman fenerbahçe olduğu sürece o pankart orda olacak bu mudur büyüklük bu mudur dünya takımı ?!?!

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yanlışta anlaşılmak istemem tuncay takımın en iyisiydi takımı taraftarı birden ateşliyordu çok kritik goller atıyordu ( frankfurt maçı) ama gitti artık yok
    tuncayı kalbimize gömüp takımımızı tamamen desteklesek onu gören futbolcular sizce kendinizi nasıl hisstemiştir? tuncay bu takımda belki bir daha asla olmayacak ee o zaman fenerbahçe olduğu sürece o pankart orda olacak bu mudur büyüklük bu mudur dünya takımı
    Dünya takımı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaybeden ve kazanan ortada Osman.Daha fazla uzatmayalım bence..
    İnsanları acayip tahrik ediyorsun sana çok şey söylicemde kendimi zor tutuyorum lütfen ortamı daha fazla germe sonra okurgrubu olursun yine
    kaybeden ve kazanan ortada dediğin gibi göreceksiniz tuncayın bu seneki hedefini küme düşmemek olacak

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dünya takımı?
    öle olmak istiyoruz ya ondan dedim bu hareketleri yapıp dünya takımı olunmaz demek istedm de anlayana işte

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İnsanları acayip tahrik ediyorsun sana çok şey söylicemde kendimi zor tutuyorum lütfen ortamı daha fazla germe sonra okurgrubu olursun yine
    kaybeden ve kazanan ortada dediğin gibi göreceksiniz tuncayın bu seneki hedefini küme düşmemek olacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

öle olmak istiyoruz ya ondan dedim bu hareketleri yapıp dünya takımı olunmaz demek istedm de anlayana işte
    Sana göre kaybeden farklı bana göre farklı.Neden rahatsız oldun anlamadım?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sana göre kaybeden farklı bana göre farklı.Neden rahatsız oldun anlamadım?
    O zaman ona göre yorum yap herşey ortada deme bence bana göre gibi terimleri kullanırsan forum daha güzel olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

@Fernando Gago
    Mesajı yazarken zaten kendi düşüncelerimi belirtmiş oluyorum.Daha ne gerek var vurgulamaya?

Tuncayın yokluğunu Fenerbahçe hissedecek uzun bir süre ama sonunda buna alışacaktır.Profesyonel bir kulüp sonuçta..

2.Maçta ekibimizin işi oldukça zor ama burada yaptığını orada yapmaması için hiçbir sebep yok..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Konu iyice sapti arkadaslar.Daha sakin Lutfen

Alex'in golu cok guzeldi Cani oynamak istedigi zaman Alex'i durdurmak cok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@Fernando Gago
    Mesajı yazarken zaten kendi düşüncelerimi belirtmiş oluyorum.Daha ne gerek var vurgulamaya?
    Yazdığını okursan farkı göreceksin
    neyse daha fazla konuyu uzatmıcam

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Tuncay'a ihtiyacimiz yok, kendisi cok kötü bir takima gitti bununda farkina henüz varmis degil ileride Tuncay'in Fener'e ihtiyaci olacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Arkadaşlar, Zico'nun üstüne bu kadar gitmeyelim. Herkes biraz futboldan anlıyor. Zico'da anlıyor ki herhalde o koltukta oturuyor. Hiçbir zaman kötülemekle, köstekle başarı olmaz. Lütfen destek olalım, en azından sene sonuna kadar. Lütfeeenn!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hiçbir futbolcu Fenerbahçe'den büyük değildir. Gidenin yolu açık olsun. Bugün NTV'de Uğur Melek çok güzel konuştu.

Quote Originally Posted by Uğur Meleke
    Eğer transfer gruplardan sonrası için düşünülüyorsa bu çok saçma. Çünkü grubu geçtiğiniz takdirde 2 milyon euro gibi bir para alıyorsunuz. Oysa ki gruplara kaldığınız zaman 10 milyon euro civarı bir para alıyorsunuz. Yani eğer problem ekonomik ise transferin öneleme maçlarından önce yapılması gerekirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Konu iyice sapti arkadaslar.Daha sakin Lutfen

Alex'in golu cok guzeldi Cani oynamak istedigi zaman Alex'i durdurmak cok zor.
    Bunu bekliyordum işte Alex gol attı ve tabir-i caizse süper Alex oldu Golden başka 1-2 pas haricinde Alex'i gören oldumu sahada YINE ?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Bunu bekliyordum işte Alex gol attı ve tabir-i caizse süper Alex oldu Golden başka 1-2 pas haricinde Alex'i gören oldumu sahada YINE ?
    Her zamanki Alex iste... Istedimi yapamayacagi sey yoktur.. 1.75 lik boyuyla kafa golleri atiyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe için diyecekLerim de aynı Beşiktaş için diyecekLerim gibi.
    GoLe kadar çok iyi oynayan bir Fenerbahçe baskı yapan rakibin oyununu bozan goLü düşünen bir takım.Ondan sonra goL geLince arkaya yasLanan rakibi üstüne çekip kontra ya gitmeye çaLışan bir takım.BöyLe futboL oLmaz.Dün Fenerbahçe çok rahat işi bitirebiLirdi.Artık birisi Zico ya dur desin.GoL yemediğimize ve skorun böyLe bittiğine şükür etmek gerek.Umarım BeLçika da turu geçicez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

TobiAslan, burada ortamı germeye, huzuru bozmaya hakkın yok. "Dünya takımı?", "Bana göre kazanan farklı" gibi söylemlerin tamamen ortamı germeye yönelik, bu hareketlerini hep yapıyorsun, vazgeç artık!

Fenerbahçe'nin kötü oynadığını birçok Fenerbahçeli arkadaş da kabul ediyor ve belirtiyor, maç öncesi de çoğu kişi umutsuzdu, bir maç kazanmışız zor da olsa, bırak da zevkini çıkaralım, 2-3 laf ederek tadımızı kaçırma artık...

Bir de bugün gazetelerde okudum da, Tümer'in R.Carlos'un ayağından alıp kaptırdığı top sonrası R.Carlos kulübeye dönüp bir şeyler söylemiş ve Tümer oyundan çıkmış, sonra da R.Carlos alkışlamış. Anlaşılan o ki R.Carlos ağırlığını koymuş ve Tümer'i çıkartmış, iyi de yaptı bana göre, Tümer çok kötüydü dün. R.Carlos bir lider gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

R.Cartlos duyduklarıma göre iyi oynamış.Devamı gelir inş..

R.Carlos daha da iyi olacak, soldan çok iyi kaçıyor, epey hızlı, daha sık topla buluşturulursa o güzel gollerini ve asistlerini görebiliriz. Dün çalımlarıyla, hızıyla, ortalarıyla ve tecrübesiyle maçın en iyi adamlarından biriydi, hatasız oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şöyle bir frikik golü atsada izlesek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlk yarı 40'a kadar çok iyiydik.İyi ataklar gerçekleştirdik baskı kurduk.Zaten bu arada gol geldi sonra oyuncular ilk yarıyı bu skorla kapamak istediklerini belli ettiler tempo düştü ve ilk yarı bitti.2.yarı Carlos pek bindirmedi atak sayımızda azaldı hatta ileri giden top kezman yalnız kaldığı için geri dönüyordu.Sonra doğru isimler çıktı ve doğru isimler girdi.Son dakikalarda artık iyice bir kaza golü yememek için tempo iyice düştü bence çok avantajlı bir skorla kazandık.Gol yememek önemliydi birde gol attık.Şimdi orda orada atıcağımız bir gol bize turu getirir.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bence güzel oynadık dahada farklı olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk yarı oynanan oyunu beğendim, İBB maçından sonra beğenilmeyecek bir oyun da değildi gerçi.

İlk yarıda işi bitirmeliydik, 2. golü bulsak çok rahatlayacaktık ama olmadı. Alex sahada yoktu diye eleştiriliyor ama golü atan Alex. Ben iddia ediyorum İBB maçında aynı oyunu oynasaydık ve Alex sahada olsaydı biz o maçta da gol atardık.

Zaten baktığımızda Fenerbahçe'nin attığı gollerin çoğunda Alex imzası var. Gol atmak için sahade emekleyerek oynasa bile Alex olmalı.

Deniz neden ıslıklandı anlayamadım, bence dün gayet iyiydi. 1-2 pas hatası yaptı onu da tekniğinin yetersizliğinden. Ben Aurelio'yu beğenmedim, fizik olarak yetersizdi, Deniz yerine o çıkmalıydı oyunda.

Lugano ne kadar iyi olduğunu gösterdi, defans daha derli topluydu. Ama bnece asıl defansı toparlayan Carlos oldu.

34'lük bastonlu dede Carlos'u dün izlemişsinizdir umarım. Defansta hatasız oynadı, kademelere girişi de bek oyuncularının neleri yapmasını öğretir cinstendi. İlk yarıda zaman zaman ileri de çıktı, etkili ortalar yaptı. Anderlecht tüklenirken soğukkanlılığını hiç bozmadı. Takımı ve defansı iyi yönetti. Bence dün maçın yıldızıydı. Tecrübesiyle, liderliğiyle çok katkısı olacak.

Önder önünde iyi oynayan bir oyuncunun olmaması nedeniyle her maç böyle zorlanacak, ortaları da çok isabetsiz.

İkinci yarının ortalarında Fenerbahçe oyundan düştü, fizik olarak tükendi. Bu nedenle geriye yaslandı. Bizim bu fiziksel yetersizliğimiz ileride çok canımızı yakacak bence. İlk yarıdaki tempoyu sürdürebilseler maç daha farklı olurdu.

Serdar 2 tane güzel kurtarış yaptı. Zico da 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullandı. Alex'i daha erken alabilirdi ya da Deniz yerine Kezman'ı çıkartıp ortasahayı güçlendirebilirdi ama yapmadı. Yine de olumlu yönde düzelme var. Önceden bu kadar da değişiklik yapmıyordu.

2. maç için umutluyum. Fenerbahçe baskılı atak oynayan bir yapıya sahip değil, 2. maç daha çok defansta kalacak. Alex oynarsa orada da gol atarız, defans dünkü gibi dikkatli olursa ve basit goller yemezsek yenilsek bile turu atlayacak bir skor elde edeceğimizi düşünüyorum.

Çok zor maç olacak, tek korkum kondisyon yetersizliği. Bu maçta olduğu gibi ikinci yarının başında fiziksel olarak bitersek, Anderlecht'in atacağı gollere cevap veremeyebiliriz. Umudum geçeceğimiz yönünde, Zico inşallah daha da akıllanır ve mücadeleci koşan bir takım çıkarır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Deniz neden ıslıklandı anlayamadım, bence dün gayet iyiydi. 1-2 pas hatası yaptı onu da tekniğinin yetersizliğinden. Ben Aurelio'yu beğenmedim, fizik olarak yetersizdi, Deniz yerine o çıkmalıydı oyunda.
    Mehmet'i beğenmedim diyorsun. Maçta ki en iyi oyuncuydu. Asistti o kendi yarattığı pozisyonda elde etti. Bütün pozisyonlarda vardı. Maçın sonunda yorulduğu için hata yapması doğaldır.

Deniz ıslıklanmadı. O oyundan çıkarken taraftar hakemi o anda protesto ediyordu. O yüzden Deniz çıktıklarını bile fark etmediler.

Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri