Kasmadan alıcaz. Gerets'i özlüyorum,Gerets'i özlüyorum,Gerets'i özlüyorum.
allahim ya en onemli macimizda Lincol kadro disi bu feldkamp ne yaptigini saniyor anlamadim ben
İşte olayın perde arkası!
Lincoln ve Hakan Şükür neden kadro dışı bırakıldı? LİG TV'den Pınar Argun olayın perde arkasını açıkladı. Gelen duyumlara göre Hakan Şükür'ün kızı Buse'nin dün gece tesislerde kaldığı ve kahvaltıya onunla beraber indiği öğrenildi.
Lincoln'ün ise dün Brezilya'dan akrabalarının geldiği ve akrabalarının 1.30'a kadar tesislerde kaldığı belirtildi. Feldkamp'ın bu olaylara çok sinirlendiği ve her iki futbolcuyu da bu sebeplerden dolayı kadro dışı bıraktığı iddia edildi.
Öte yandan bugün PAF maçında oynayan Özgürcan'ın Hakan Şükür'ün yerine apar topar A takıma davet edildiği öğrenildi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O zaman vazgeçtim Beşiktaş maçı alıcaktır.Hem seyircisiz hem eksik çok.Ama Kalliyi kutluyorum.Kesin kararları olan idealist insanlar kısa vadede belli olmasa bile uzun vadede çok başarılı olurlar...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Hiç üzülmeyin. Alıcaz bu maçı. Gerets gibi adamı zor buluruz biz. Berbat kadro ile şampiyon yaptı. Lincoln gibi bir sürü daha ucuz adamları istedi,İnamoto alındı. Marsilyada şimdi coşacak bu. İmzamı atarım. Hiçbir zaman Gerets'e kötü dememiştim,hep savunmuştum.
Şoka alıştılar !!!
Galatasaray, Feldkamp'ın Lincoln ve Hakan Şükür'ü kadro dışı bırakmasıyla büyük bir şok yaşadı. Ancak Sarı kırmızılılar, son iki sezonda derbi öncelerinde bu tür şaşkınlıklara iyice alıştı. G.Saray, neredeyse her maç öncesinde bu tür haberlerle sarsıldı.
Son iki sezonda derbi kazanmakta oldukça zorlanan Galatasaray'da hemen hemen her maç öncesinde Gerets'in ilginç kadro seçimleri ve sakatlar sonucunda farklı onbirlerle sahaya çıkmak zorunda kalmıştı. Bu maçlarda galibiyet alamayan Sarı kırmızılılar, önemli isimlerin yerine oynayan futbolcuların hataları sonucunda maçlar kaybetmişti.
MONDİ YOK, AYKUT VAR !..
Galatasaray camiası son yıllarda derbiler öncesinde ilk şoku 2002-2006'de Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası Çeyrek Final maçından önce yaşadı. Şükrü Saraçoğlu'ndaki ilk maçın başlamasına saatler kala Gerets, kalede Mondragon'un değil, o sezon sadece kupa maçlarında oynamış olan Aykut'un yer alacağını açıkladı. Belçikalı'nın sebebi ise sezon başında Aykut'a "Seni kupa maçlarında oynatacağım" diye söz vermiş olmasıydı. Maçı Fenerbahçe, 2-1 kazanırken, Aykut 86. dakikada Alex'in serbest vuruşunda hatalı bir gol yemiş ve mağlubiyete sebep olmuştu.
UĞUR SÜRPRİZİ !..
Serinin ikinci maçında ise Gerets, kalede Mondragon'u oynatırken, bu kez sürprizini defansa sakladı ve uzun süredir oynamayan Uğur'a yer verdi. Maçın henüz başında Tuncay'ı kaçıran ve alanını boş bırakan Uğur, takımının gol yemesine nedden oldu. Ancak genç oyuncu, o karşılaşmada Necati'nin attığı 2. golün de hazırlayıcısı oldu.
KANATLAR GENÇLERE EMANET !..
2005-2006 Gerets'in sürprizler yılıydı. Sezonun en önemli maçında Fenerbahçe karşısına çıkan sarı kırmızıların defansının sağında Uğur, solunda ise Ferhat yer aldı. Henüz 20. dakikada maç 2-0 olurken, Ferhat, Alex'ten yediği çalımla 2. golün en önemli sebebi olarak gösterildi. Fenerbahçe maçı 4-0 kazanırken, Gerets, Uğur'a sadece 30 dakika sabretti ve genç ismin yerine İlic'i oyuna aldı.
SONG'UN MİDESİ BOZULDU
2006-2007 de Gerets açısından farklı geçmedi. Ligin 16. haftasındaki Fenerbahçe-Galatasaray maçının başlamasına saatler kala takımın en önemli oyuncusu Song'un midesinin bozulduğu açıklandı ve yerine hemen hemen hiç forma giymemiş Emre kadroya alındı. Emre, F.Bahçe'nin Alex ile bulduğu ilk golde topu uzaklaştırmayan isim oldu.
MEHMET GÜVEN'DEN ŞAŞIRTAN PENALTI !..
Sezonun ikinci yarısındaki Beşiktaş maçı öncesinde yine Song hastaydı. Ayrıca Gerets Hakan Şükür ve İliç gibi takımın önemli isimlerini kadroya almamış, orta sahada Mehmet Güven'e yer vermişti. Mehmet de maçın 84. dakikasında çok gereksiz bir pozisyonda topu elle keserek penaltıya ve mağlubiyete sebep olmuştu.
(Ligtv.com.tr)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sebeplere bak ya
İnşAllah bu akşam da bu olayların bir benzeri yaşanacak...
Ka-za-nı-caz. O kadar. Başka yolu yok. İnanıyorum kazanıcaz.
bende inaniyorumki Galatasaray bu maci tum zorluklara ragmen kazanacak.
Ki kazanmamız lazım zaten. Kazanamazsak Kalli bavulunu toplasın. Bide salı günü Sion maçı var. Kazanmamız lazımki moralmen çökmeyelim.
Çok çok değişik bir maç olacak gibi arda inşallah formdadır....
Olayin bir de komik yönü var.
Bu iki futbolcu kadro disi kalmasina ragmen yarin idmanda takimla beraber calisacaklar.
Saka gibi resmen.Kalli ne yapmaya calisiyor anlamis degilim ?
Valla öyle Baran. Gerets gidince özlicez demiştim. Nitekim haklı çıktım.![]()
gercekten bu yaptiklari maca alinmayacak kadar kotu bir seyse niye yarinki antremanda takimla beraber calisiyorlar ah Feldkamp ah
Kalli sanki ortam hazırlıyor gibi geldi bana ...
Ya sanki çok büyük kabahat. Alt tarafı biri kızını biri akrabasını getirmiş. Yiceklermi tesisleri. Hadi verirsinde para cezası filan ver bari.
Kalli disiplinle kafayı bozmuş ama birinin kızını getirmesi birininde akrabalarını getirmesi 18 e alınmama sebebi olabilir mi çok düşündürücü....
Olaya şimdi ögrendim biraz saçma olmus bence.....
Bence olay baska söylemiyorlar...
Ama kalli bu davranısı İle bence Galatasaraya cok seyler kazandırdı..
feldkampı fazla sinirlendirmesinler tansiyon felan vardır belki adamda![]()
Valla bu Kalli çok saçma hareketler yapıor. Dede delirdi.
Lincoln-Hakan-Ayhan-Hasan buyuk eksikler kazanmamiz cok kolay olacak..
şaka yapıyorlar heralde her derbı maçı öncesi taraftarı bu duruma sokmaya ne hakları var bunların
Orta sahamız garip bir hale geldi.Orta sahadan önemli 4 oyuncu ( Lincoln , Ayhan , Arda ,Hasan ) ilk 11'de yok.Ancak güvenimiz tam.
Öğrenilen bilgiye göre Lincoln ve Hakan Şükür'ün kadroda olmama haberlerine bağlı olarak Ertuğrul Sağlam çift ön libero sisteminden vazgeçtim tek ön libero çift forvet yapıcakmış.Kaynak : www.sporx.com
Galatasaray'a Güvenimiz Sonsuz...
güvenden başka birşeyiniz yok zaten![]()