ben çok gördüm...
leynızın cenımınlar sayfayı ss doldurmuşunuz açılımıyor 1saatte
Bence toplamda bir sezonda 60 maç çıkarıyor kalecim min.50-55 olsun bu kaleci Buffon da olsa Cech'de olsa max.2kez kurtarıyor beni... Ama rakip kaleciler en az 15 kez benim maçlarımda maçın adamı oluyor takımını sırtlıyor ...
bu özelliklerdeki bir adamın fiatı az değilmi?8.5 MN Euro.az bence.
aldığı parada çok az...yaptığı işe göre...istatiktikleride iyi...
Pek bir ilginç değil ama paylaşayım dedim![]()
Lincoln ortalıyor Servet atıyor ya süper gerçekten tam bir pivotSezonu ligde 13 toplamda 18 golle kapadı
![]()
beyler resim nasıl konulyo buraya bi anlatında size muhteşem bi maç gösterim![]()
Liverpool'la 2. sezonumdayım..Gelen mesajları okuyordum bir baktım yönetim bana 500.000.000 £ bütçe vermiş.."Kabul" butonuna tıklayınca ekrana şu küçük pencere geliverdi
..
Tam 40 Tane Söylenicek Söz Yok..![]()
www.imageshack.us ı kullanarak koyabailrisn...orada forumlar için olan ilk linki koyacaksın...
Newcastle'da yönetim her sene 7 bin kişi stad kapasitesini yükseltiyor ama ben stadın kapasitesini hep aynı görüyorum. Stad'ın yeni kapasitesini nasıl görebilirim?
abi bu nasıl bir maç olmus oyle ya werder baya atar zaten ama bu kadrda deıl
wala 1 0 öne geçince adam markajı yapıp ilk yarıyı öle bitireym dedim.aurelio ile diego yu lugano ve eduylada klasnic ve rosenberg i kitledim.ama pek kitlenmediler 10 dk da 3 gol yeincede komple ofansa döndüm ve bu skor çıktıgerçi bu maçı vermiş olsamda turu gecen arsenalle ben oldum
![]()
Ehehe maça bak ne atraksionlu geçmiş.![]()
Benim oyunda Firat Aydinus 2009 yilinda Cl finalinin hakemi olmustu.
Real Madrid-ManU maciydi,ManU 3-1 kazanmisti,Firat Aydinus o macta 8 raiting almisti.
Gelecek var Türk hakemlerinde ..![]()
Serkan senin oynadığın oyunla pcnin tarihi 1 Nisan'da çakışmış olsa gerek.