ben de aynı taktiği hiç dokunmadan üstelik 40 milyon dolarlık transfer yaparak kullandım ama takımdan kovuldum. sanırım almanya liginde işe yaramıyorneysee senin kariyerde zevkli gidiyor da şu serici uzaklastır takımdan bu güzel kadronun harmony sini bozar yakında benden soylemesi
hadi bakam görelim seni abisi.
hımmm abicim benim ...serici sattim yaa merak etme gitti kurtuldum sonunda abicim
çok tşk ederim yaaaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iki maçta inönüde kardeşim feneri ezecem inş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3 lerim kardeşm sen hiç merak etme bi maçta illa 3 lerim abicim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hakancım sen yener dediysen yenerim wallla ne dersen çıkıyo yaaa![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 15:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
inönüdeyse Beşiktaş'ımız
beşiktaş yener tabiki .Skor 3-1![]()
maç gelsin artık![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 16:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok sağol kardeşm
helal len sana abisi yesin seniii. hadi bakalım güzel transferler bekliyoruz şimdi de.
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 16:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bence en güzel beşiktas kariyerini izletiyorsun bizlere herkes adına tesekkur ederim sana abisi.
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 16:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 30.HAFTA
FENER İNÖNÜDEN SAG ÇIKAMADI...
İNÖNÜDE Bİ BJK RESİTALİ.....
BEŞİKTAŞ : 4 FENERBAHÇE : 3
MAÇIN ADAMI : KEİRRİSON(9.6)
BU FOTOGRAF HERŞEYİ ANLATIYOR OLMALI
forvete gerek yok ama alırsan benim tavsiyem vagner love
3-1 dedim 4-1 yendin olsun genede tutturdum sayılır![]()
Fenerbahçe neden Nobre'Yi almış yav.?
sattım derken fenerbahçe teknik tirektörlüğüne ne mi geçtin yoksa Fenerbahçe mi istedi![]()
tamam biraz şaşırdım çünkü Nobre'nin profili düşük.
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 32.HAFTA
BEŞİKTAŞ :1 HACETTEPE : 0
MAÇIN ADAMI : DİEGO BUONANOTTE(7.5)
![]()
devam devam![]()
FTK FİNAL MAÇI
KARTAL YUKSEKTEN UCTU....
KARTAL DENİZDE HAMSİ AVINDA.....
TARAFTARLAR BİR KEZ DAHA SOKAKLARA DÖKÜLDÜ....
BEŞİKTAŞ : 3 TRABZONSPOR : 1
MAÇIN ADAMI : KEİRRİSON(8.1)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 33.HAFTA
ALTAY : 0 BEŞİKTAŞ : 1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 34.HAFTA
BEŞİKTAŞ : 2 TRABZONSPOR: 1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL PUAN DURUMU
TAM 20 PUAN FARKLA VE NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDUMM
TAM İKİ SEZONDUR LİGDE YENİLGİ YUZU GÖRMEDİK ALLAHA ŞÜKÜR....
![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tebrikler abisi 2 yıl ligde yenilmemek gerçekten büyük başarı çok iyi kadro kurmuştun zaten. hadi bakalım kartal gagasını sok avrupaya.
çok tşk ederim abicim....inş sıkıntılı bölgelere yıldız transferler yapıp gelecek sezon avrupada buyuk işler yapmak istiyorummm kartal ucurmak istiyorum abicim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok tşk ederim hakancım lig ambargo koydum walllam hedef avrupa![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vay lige ambargo koydun be!!![]()