Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim daha başarılı olur?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Alicanfmfan

41 54.67%
  • Karizma_Aykut

34 45.33%
Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 365 sonuç

Konu: Who Is The Lord Of Istanbul ? [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bravo Aykut Galatsaray'a iki maçta 7 gol atıp 1 gol yemen mükemmel gerçekten.Alican kalburüstü takımları yenip Şampiyonlar Ligine kalman takidre şayan bir durum kardeşimGrubunda kolay Shaktar'ı tokatlayıp ikinci tura çıkarsın ama Aykut'a UEFA yolu gözüküyor sanki.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aykut süper gidiyorsun hep böyle devam et

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

TSL 2.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Son Dakika:M.Ekici G.Saray'da

G.Saray Bayer Münich'in genç Türk orta sahası Mehmet Akıcı'yı 1 seneligine renklerine bağlamıstır.Böylece kadro derinligimiz mükemmel oldu .Orkun'un performansından memnun kalmasamda gerçekten tek çaremiz Orkun
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

TSL 3.Hafta

Vaar Milli takımdan sakat dönü.5 Ay yok!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tsl 2.Hafta

Fenerbahçe maglubiyetinden sonra moral bozuklugumuz azda olsa vardı ama Denizli'yi rahat geçtik.Tam kadro olursak futbol resitali izleticegim size.

Tsl 3.Hafta

Beşikaş karsısında daha iyi oynayan taraftık.Öne geçtik fakat son dk'lere dogru Mehmet Sedef olusan karambolde topu aglara gönderdi ve İnönü'de 2 puan bıraktık.

Tsl 4.Hafta

Güzel bir maç oldu rahat bir maç seyrettik.Bursaspor son dk'lere dogru bastırsada 4-1 gibi farklı bir skor aldık.Artık gol atmaya başladık çok güzel

Şampiyonlar Ligi 1.Hafta

Güçsüz rakibimizin canını feci halde acıttık.5-0 gibi bir skorla Şampiyonlar Ligi'ne başladık.Oliveira 3 gol 2 asist yaparak yıldızlastı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Şampiyonlar Ligi 1.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

TSL 4.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Fenerbahçe'yi 2 Galatasaray Maçı İçin Tebrik Ediyorum...
    Galatasaray Çok Transfer Yapmış Ama Akıllı Transfer Yapmamış...
    Kaleci Sorunu Varken Gidip R.Oliveira'ya 8M Vermiş...
    Diğer Transferleri Güzel Olsada Bu Tek Yanlış Bütün Doğruları Götürmüş...
    Sezon İçerisinde Bunun Sıkıntısını Çekeceğine İnanıyorum.
    Fenerbahçe Zaten Oturmuş Bir Takımdı.Transfer Yapamaması Fazla Sorun Olmaz.Van der Vaart+Güiza=T.S.L Şampiyonluğu Olur Bu Sene
    Avrupada İse Galatasaray Çok Ballı Bir Gruba Düşmüş.Oradan Rahat Lider Çıkması Gerekiyor.Fener Zor Bir Grup'ta.2. Olarak Çıkmaya Çalışmalı Bence.Olmazsa Uefa Kupasında Final Hedeflenmeli...
    İkinizede Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

haklısın aptalca transferler yaptık ve gelen gidene 5 atıyoruz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tsl 5.Hafta

Baskımız golleri getirdi , rahat bir galibiyet alarak yolumuza devam ettik.Bu sene çok gol atıcagız galiba

Tsl 6.Hafta

Mükemmel bir futbol oynayıp 3 puan alıyoruz ve Fenerbahçe'nin 2puan önüne geçiyoruz.Ricardo Oliveira Lig'de gol atamıyor
    Last edited by Alicanfmfan : 18.Aralık.2008 at 00:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    haklısın aptalca transferler yaptık ve gelen gidene 5 atıyoruz
    1.si Ben Aptalca Demedim.İyi Oku İyi Anla Yazılanları...
    2.si Yukarıda Sana Karizma_Aykut'un Dediği Gibi Kariyer'ini Takip Edenlerle Düzgün Konuş.Yoksa Kaybeden Daima Sen Olursun.Kariyer'i Takip Edenler Değil.
    3.sü Gelene Geçene Şu Anda 5 Atabilirsin Fakat Orkun'la Bu İş Ne Kadar Yürür Göreceğiz...
    Oyunun Başında 5 Atman 10 Atman Normal...
    Fikstür İlerledikçe Göreceğiz Seni Sakatlıklar-Cezalılar Birikmeye Başladığında Defansın Performans Kaybı Yaşamaya Başladığında Ve Orkun Daha Çok Pozisyonla Karşılaştığında....
    Neyse Ben Daha Başka Birşey Demeyeyim...
    Kariyerinizi Takip Ediyoruz Neler Olacağını Göreceğiz...
    Not:Aptalca Kısmını Sanırım Akıllıca Transfer Yapmadı Dediğimden Çıkardın.Akıllıca Transfer Yapmamak Demek Aptalca Transfer Yapmak Değildir.Vasat Transfer Yapmışsın.Akıllı-İşi Bilen Bir Teknik Adam Eksik Olduğu Yeri Kapatır.Canı Sıkıldı Diye R.Oliveira'yı Almaz.Demek İstediğim Buydu.

Başarılar İkinizede...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben her tür kaleciye gittim,Ustari olsun Sinan Bolat dahi bizi istemedi .Orkun ile idare edicegiz mecburen Oliveira konusunda bir espri yapalım canım sıkıldı diye yazayım dedim sende anlıs anlamıssın herhalde.Benim niyetim seni kırmak degil aksine yorumlarını begeniyorum ama bana onda gerekli yere transfer yaptıgım halde bütün dogrularını götürmüş demen moralimi bozdu.Gerçi Kepa-Oliveira-Umut ileri hattımız ki tek forvet cıktıgım için 2 si yedek kalmak zorunda.Ben istemez miyim Orkun'dan daha iyi bir kaleci almak,gelmediler,kulüpleri çok istedi v.b filan bizde forvete kaliteli bir yabancı aldık ki bir tane daha alıcagım sezon yarısında Wonderkid.Yinedee takip ettigin için teşekkürler..Bir stoper,Bir forvet,Bir 10 numara eksikti bizde aldık hepsini hatta alternatiflerini bile aldık bir tek kaleci alamadık ondada Orkun'a güveniyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Ben her tür kaleciye gittim,Ustari olsun Sinan Bolat dahi bizi istemedi .Orkun ile idare edicegiz mecburen Oliveira konusunda bir espri yapalım canım sıkıldı diye yazayım dedim sende anlıs anlamıssın herhalde.Benim niyetim seni kırmak degil aksine yorumlarını begeniyorum ama bana onda gerekli yere transfer yaptıgım halde bütün dogrularını götürmüş demen moralimi bozdu.Gerçi Kepa-Oliveira-Umut ileri hattımız ki tek forvet cıktıgım için 2 si yedek kalmak zorunda.Ben istemez miyim Orkun'dan daha iyi bir kaleci almak,gelmediler,kulüpleri çok istedi v.b filan bizde forvete kaliteli bir yabancı aldık ki bir tane daha alıcagım sezon yarısında Wonderkid.Yinedee takip ettigin için teşekkürler..Bir stoper,Bir forvet,Bir 10 numara eksikti bizde aldık hepsini hatta alternatiflerini bile aldık bir tek kaleci alamadık ondada Orkun'a güveniyorum.
    Hah Bak Böyle Söyle Canımı Ye.Ben "Canım Sıkıldı Oliveira'yı Aldım" Dediğin İçin Öyle Dedim.Ondan Tek Yanlış Bütün Doğruları Götürmüş Dedim.(Sanırım Senin Moralini Bozan Kısım'da Bu) Yoksa Diğer Transferlerin Güzel Dedim.(Açıkca Belirtmedim Diğerleri Güzel Diye Ama O Cümleden Diğerlerini Beğendiğim Anlamı Çıkıyor Zaten )
    Ama Diğer Kalecilerin Gelmediğini Doğal Olarak Sen Söylemeden Ben Bilemem.Ben Kaleci Almak Dururken Gidip "Canım Sıkıldı" Diyip Onu Aldın Diye Yanlış Dedim.Anlattığına Göre Sende Orkun'a Mecbur Kalmışsın.Ama Sen Bunu Söylemezsen Ben Bilemem.Ben Ancak Okuduğuma Göre Yorum Yapabilirim.
    Yinede Transferlerin Güzel.Ama Kaleci Getirebilsen 10 Numara Olacaktı.
    Kırdıysam Seni Kusura Bakma.İkinizede Başarılar.
    NOT: Kalecilerden Kimlere Teklif Verdin,Kimler Reddetti Belirtirsen Kaleci Arayışında Yardımcı Olabilirim.Bende Teklif Götürmediğin Kalecilerden Senin Kaleni Koruyabilecek Kalitede Kaleci Araştırabilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Hah Bak Böyle Söyle Canımı Ye.Ben "Canım Sıkıldı Oliveira'yı Aldım" Dediğin İçin Öyle Dedim.Ondan Tek Yanlış Bütün Doğruları Götürmüş Dedim.(Sanırım Senin Moralini Bozan Kısım'da Bu) Yoksa Diğer Transferlerin Güzel Dedim.(Açıkca Belirtmedim Diğerleri Güzel Diye Ama O Cümleden Diğerlerini Beğendiğim Anlamı Çıkıyor Zaten )
    Ama Diğer Kalecilerin Gelmediğini Doğal Olarak Sen Söylemeden Ben Bilemem.Ben Kaleci Almak Dururken Gidip "Canım Sıkıldı" Diyip Onu Aldın Diye Yanlış Dedim.Anlattığına Göre Sende Orkun'a Mecbur Kalmışsın.Ama Sen Bunu Söylemezsen Ben Bilemem.Ben Ancak Okuduğuma Göre Yorum Yapabilirim.
    Yinede Transferlerin Güzel.Ama Kaleci Getirebilsen 10 Numara Olacaktı.
    Kırdıysam Seni Kusura Bakma.İkinizede Başarılar.
    NOT: Kalecilerden Kimlere Teklif Verdin,Kimler Reddetti Belirtirsen Kaleci Arayışında Yardımcı Olabilirim.Bende Teklif Götürmediğin Kalecilerden Senin Kaleni Koruyabilecek Kalitede Kaleci Araştırabilirim.
    Tamam sorunu bulduk , teşekkür ederim.Transfer teklifi yaptıgımız kaleciler.Ben Foster,Sinan Bolat,Timo Hildebrand,Oscar Ustari,Serkan Kırıntılı ,Andres Isaksson sadece Isaksson geliyordu oda Orkundan daha kötüydü bende Orkun'da karar kıldım.Ama sezon arası yapıcagız transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Öncelikle Yazacağım İsimlerden Bazılarına Teklif Vermiş Olabilirsin.Onlar Varsa Aralarında Kusura Bakma...
    Aklıma Gelen Geleceği Olan Ve Şu Anda Kaleni Emanet Edebileceğin Kaleciler
    Hugo Lloris(Alman Biraz Zor)
    Rene Adler(Bunuda Alman Biraz Zor)
    Francisco Guillermo Ochoa(Alabilirsin Şu Anda.Yeteneği Seni Şu Anda Tatmin Etmeyebilir Ama İleride Büyük Gelişim Gösteriyor)
    Igor Akinfeev(Alabilirsin.Güzelde Gelişim Gösteriyor)
    Juan Pablo Carrizo(Lazio'dan Alman Biraz Zor.)
    Diego Benaglio(Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor)

Carlos Kameni(Fena Değil Alabilirsin)
    Diego Alver Carreira(Fena Değil.Bi Miktar Gelişiyor)
    Scott Carson(Alabilirsin.Güzel Gelişiyor)
    Ben Foster(Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor)
    Samir Handanovic(Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor.1'e 1 Pozisyonlarda Biraz Zayıf Ama)
    Sergio Asenjo(Alabilirsin.Gelişiyor Ama Çok Fazla Gelişim Bekleme.Yaşına Bakıp Tamam Bu İleride Buffon-Casillas Gibi Olur Diyorsun Ama Olmuyor)
    Manuel Neuer(Alabilirsin.Büyük Gelişim Yaşıyor)
    Bruno(Flamengo) (Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor)
    Andriy Pyatov(Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor)
    Umarım Bu Kadarı Yeterli Olur.Aradığın Kaleciyi Bulmanda Yardımcı Olabilirsem Ne Mutlu Bana.Türk Kaleci İstiyorum Diyorsan Onada Bakarım.Sen Bunları Bi Değerlendir Yetmezse Dahada Bakabilirim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öncelikle Yazacağım İsimlerden Bazılarına Teklif Vermiş Olabilirsin.Onlar Varsa Aralarında Kusura Bakma...
    Aklıma Gelen Geleceği Olan Ve Şu Anda Kaleni Emanet Edebileceğin Kaleciler
    Hugo Lloris(Alman Biraz Zor)
    Rene Adler(Bunuda Alman Biraz Zor)
    Francisco Guillermo Ochoa(Alabilirsin Şu Anda.Yeteneği Seni Şu Anda Tatmin Etmeyebilir Ama İleride Büyük Gelişim Gösteriyor)
    Igor Akinfeev(Alabilirsin.Güzelde Gelişim Gösteriyor)
    Juan Pablo Carrizo(Lazio'dan Alman Biraz Zor.)
    Diego Benaglio(Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor)
    Carlos Kameni(Fena Değil Alabilirsin)
    Diego Alver Carreira(Fena Değil.Bi Miktar Gelişiyor)
    Scott Carson(Alabilirsin.Güzel Gelişiyor)
    Ben Foster(Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor)
    Samir Handanovic(Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor.1'e 1 Pozisyonlarda Biraz Zayıf Ama)
    Sergio Asenjo(Alabilirsin.Gelişiyor Ama Çok Fazla Gelişim Bekleme.Yaşına Bakıp Tamam Bu İleride Buffon-Casillas Gibi Olur Diyorsun Ama Olmuyor)
    Manuel Neuer(Alabilirsin.Büyük Gelişim Yaşıyor)
    Bruno(Flamengo) (Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor)
    Andriy Pyatov(Alabilirsin.Bi Miktar Gelişiyor)
    Umarım Bu Kadarı Yeterli Olur.Aradığın Kaleciyi Bulmanda Yardımcı Olabilirsem Ne Mutlu Bana.Türk Kaleci İstiyorum Diyorsan Onada Bakarım.Sen Bunları Bi Değerlendir Yetmezse Dahada Bakabilirim...
    Tek tek ugrasıp,yazdıgın için teşekkürler.Ama listedekilerin Tsl'ye (bazılarının) gelme ihtimali çok
    düşük,ama sezon arası tek tek ugrasacagız...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Tek tek ugrasıp,yazdıgın için teşekkürler.Ama listedekilerin Tsl'ye (bazılarının) gelme ihtimali çok
    düşük,ama sezon arası tek tek ugrasacagız...
    Önemli Değil.
    Evet Bazılarının Gelme İhtimali Düşük Biliyorum.Yanlarına Alıp Alamayacağınla İlgili Düşüncelerimi Yazdım Zaten
    Ama Yinede Denemekten Zarar Gelmez
    Sen Bi Bak Bunlara.Fiat-Potansiyel-Şu Anki Durum Olarak Değerlendir.Tatmin Edici Bir Sonuç Almazsan Ben Biraz Daha Araştırabilirim.İstersen Türk Kalecilerede Bakabilirim.(Yabancı Sınırını Kaleci İle Doldurmak İstemiyorum Diyorsan.)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Önemli Değil.
    Evet Bazılarının Gelme İhtimali Düşük Biliyorum.Yanlarına Alıp Alamayacağınla İlgili Düşüncelerimi Yazdım Zaten
    Ama Yinede Denemekten Zarar Gelmez
    Sen Bi Bak Bunlara.Fiat-Potansiyel-Şu Anki Durum Olarak Değerlendir.Tatmin Edici Bir Sonuç Almazsan Ben Biraz Daha Araştırabilirim.İstersen Türk Kalecilerede Bakabilirim.(Yabancı Sınırını Kaleci İle Doldurmak İstemiyorum Diyorsan.)
    Vallahi Türk 1-2 kaleci biliyorum bana yararı olabilicek ver her macı tecrübesi ile kaldırabilecek .Yabancı olmasa iyi olur ama Türk yok o kadar iyi kaleciler.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

TSL 5.Hafta

TSL 6.Hafta

Şampiyonlar Ligi 2.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Trabzon Maçı Hariç Güzel Sonuçlar Almışsın.Tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi 2.Hafta

Eksiklerimiz vardı , Ukrayna'ya 3 puan için gitmiştik.Ama bizi rezil ettiler harika oynadılar 2 senelik kariyerde ilk defa böyle ezildik olsun saglık olsun...

Tsl 7.Hafta

Öne geçtik,Antep bastırdı son dk'lere dogru çok ilginç bir gol attılar.Malaasef 2 puan bıraktık Antep'te...

Ftk'da Gruplar Belli Oldu

İkimizde rahatlıkla çıkarız gruptan...

Tsl 8.Hafta

Rahat bir galibiyet,sakatlıklarımız artıyor en sinir oldugum noktada bu İnşAllah yakın zamanda düzelip eski formlarına geri dönerler...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

TSL 7.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

TSL 8.Hafta

Volkan berbat ..Kendine çeki düzen vermez ise yeni kaleci arayışlarına başlayacağım ...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

TSL 9.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aykut hemen yeni kaleci al ben 3.sezona baslıyorum Volkan cıldırtıyor beni psikopat bi insan etti beni

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul/Beylikdüzü

aykut gercekten volkan pek saglam pabuc dııl ne zmn ne yapıcagı bellı olmuyo hic..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tsl 9.Hafta

Oliveira iyi oyununa devam ediyor ve onun sayesinde Ankara'dan 3 puan alarak , Almanya'ya ucuyoruz.Hakan Balta 1 ay aramızda olmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Şampiyonlar Ligi 3.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Harika bir galibiyet Aykut.Bravo.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi 3.Hafta

Berbat oynadık,Yani maç motoru Münich'li futbolculara gol attırmak için herşey yaptırdı.Hep ataga giderken kaptırdıgımız toplar.Mehmet Topal yaktı bizi yaktı sonuc ortada fark yedik.

Tsl 10.Hafta

Yani baştan sona üstündük fark olacagı maçta 1-0 ile yetiniyoruz.Kaleci arayıslarımız devam ediyor,arkadaşlar...

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri