Eskişehirspor için çok önemli bir transfer. Hayırlı olsun.
Eskişehirspor için çok önemli bir transfer. Hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
El Saka'nın gidişinden sonra bir tane stoper ihtiyacı var zaten Eskişehir'in.Zapotocny transferi çok yerinde olacaktır bu yüzden.
Zapo Eskişehir'e transfer olursa, bu sezon şampiyon olacaklarından korkuyorum. Herif nereye gitse takım şampiyon oluyor.![]()
Bakarsınız 3'te 3 yapar.
Batuhan'in geri donecegini hic zannetmiyorum. Tello hayirli ugurlu olsun Eskisehir'e, Zapo'yu da alirlarsa cok iyi is cikarmis olurlar, seneye ust siralari kesinlikle zorlayacak bir takim. Uc buyuk disinda Antep, Gencler, Bursa, A.Gucu, Eskisehir oldukca guclu, cok cetin bir lig olacak, coooook. (O.Urundul tarzi bitireyim dedik)
Riza Calimbay Bjk den vazgecmiyor, Yildirim Demirorende sagolsun anadolu icin cok hayir islerinde bulunuyor
Eskisehir icin cok iyi transfer , hayirli ugurlu olsun
Batuhan geri dönecek tarzında bi saçmalık gördüm bugün. Doğru değildir herhalde??
Batuhan BJK'ye dönmez artık bence..Zaten bu saatten sonra forma şansı bile bulamaz BJK'de..Yalandır büyük ihtimal o haberler..Tello Eskişehirspor için çok iyi bir transfer olmuş.Zapo'da yolda heralde..
ama bilemezsin şimdi teknik adam değişti.. Batuhan'da gitmek istemediğini belirtmiş.. Ama demiş eğer Eskişehir'in menfaatine olacaksa dönebilirim.. Adam futbolu Eskişehir'de bırakmak istiyormuşÖyle diyor bir raportajına rastlamıştım..
Sentugo.
Batuhan evlerden uzak olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dün Eskişehir basın sözcüsü radyoda Batuhan'la ilgili transfer söylentileri doğru değil; bizim ondan büyük beklentilerimiz var, gol kralı olacak falan dedi.
Batuhan'ın Beşiktaş'a geri dönmesi haberleri sadece bir medya hamlesidir.Batuhan en azından bu sezon Eskişehirspor'da oynayacak...
I'm back...
Batuhan daha gecen hafta Besiktas Ibrahimovic'i felan alacak galiba diyerek dalga gecmisti sanmiyorum Besiktas'in bu sözlerden sonra Batuhan'i geri isteyecegini
Hayir ama en azindan senin gibi simarik olmayan karakterli birini bulabiliriz. Hocasina televizyondan laf atmayan, antrenmanlara en azindan cikan, takim arkadaslari kamptayken tatil yapmayan birini bulabiliriz herhalde. Batuhan bize uzak Allah'a yakin olsun, futbolculuguna ve yetenegine kimse laf edemez, ancak bu kutsal formayi giyebilmek icin baska seyler de gerekli, Eskisehir'de basarilar dilerim.....
TSL güçleniyor telloyu almak başarıdır tebrikler.
Milan'dan Es-Es'e teklif
İtalya'nın ünlü ekibi Milan bazı oyuncularını Eskişehirspor'a teklif etmiş...
Süper Lig'in kırmızı-siyahlı ekibi Eskişehirspor, kendilerine Milan'dan oyuncu önerisi geldiği açıkladı.
Asbaşkan Mesut Hoşcan, AA'ya yaptığı açıklamada transferin daha bitmediğini ve Zapotoncny'le görüşmelerin de sürdüğünü söyledi. Takımda morallerin yüksek olduğunu ve yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Hoşcan, yeni oyuncuları Tello ve Gomes'in antrenmanlarda harika bir performans sergilediğini duyurdu.
"İtalya'nın Milan takımıyla görüşmelerimizi sürüyor" diyen asbaşkan, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Milan’ın bize önerdiği birkaç oyuncu var. Bunları inceliyoruz. Milan takımı da hafta başı topbaşı yaptı. Bu yüzden Milan’dan haber bekliyoruz."
Öte yandan Ümit Karan konusuna da değinen Hoşcan, kesin kararın gelecek hafta verileceğini söyledi.
goal.com
Ronaldinho'yu getirir Eskisehir Unakitan'in sözü vardi bir kac sene önce cok iyi hatirliyorumMilan'dan Es-Es'e teklif
İtalya'nın ünlü ekibi Milan bazı oyuncularını Eskişehirspor'a teklif etmiş...
Süper Lig'in kırmızı-siyahlı ekibi Eskişehirspor, kendilerine Milan'dan oyuncu önerisi geldiği açıkladı.
Asbaşkan Mesut Hoşcan, AA'ya yaptığı açıklamada transferin daha bitmediğini ve Zapotoncny'le görüşmelerin de sürdüğünü söyledi. Takımda morallerin yüksek olduğunu ve yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Hoşcan, yeni oyuncuları Tello ve Gomes'in antrenmanlarda harika bir performans sergilediğini duyurdu.
"İtalya'nın Milan takımıyla görüşmelerimizi sürüyor" diyen asbaşkan, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Milan’ın bize önerdiği birkaç oyuncu var. Bunları inceliyoruz. Milan takımı da hafta başı topbaşı yaptı. Bu yüzden Milan’dan haber bekliyoruz."
Öte yandan Ümit Karan konusuna da değinen Hoşcan, kesin kararın gelecek hafta verileceğini söyledi.
goal.com![]()
Zapo zaten uzun zamandır Schuster'in izin vermesini bekliyor.Halliche ve Yahia transferleri olmayınca Zapo'ya iyice yüklenildi...
I'm back...
Mustafacım var mı başka istediğiniz bir oyuncu olsun, teknik kadrodan birileri olsun, malzemeci çaycı vs.![]()
Beşiktaş Kırmızı ile Siyah'ı yanyana görünce dayanamıyor.
bkz. Eskişehir , Gaziantepspor , Gençlerbirliği
Zapo'da gelir bence.
Tonel'i istiyormuşuz...
I'm back...