Zivkovic muhteşem gözüküyor
bu arada hadi arka sayfaya geçelim![]()
Zivkovic muhteşem gözüküyor
bu arada hadi arka sayfaya geçelim![]()
kardeşim şu es es yendin yaa dile benden ne dilersen![]()
Adamları biçmişsin yav
naptın satırla falan saldır komutu mu verdin oyunculara![]()
vayyy avrupadanda teklif almışsın bakıyorum bursayı şampiyonlar ligi şampiyonu yapmadan bırakmak yok![]()
celta kim yahu![]()
çok kısır bir maç olmus anlasılan![]()
önemli olan galip gelmek![]()
hadi kardeşim geçersin sen 2. maçıda
Galatasaray maçına üzüldüm kardeşim yaaama hacettepe maçında güzeldi zaten canlı dinledim maçı biraz spikerin sesi net gelmiyordu ama skor netti
:
Gs maçı kötü olmuş. Biz yine kupa bekliyorduk. En kötü ihtimalle 2. olur CL'ye gidersin bence.
TRABZON KAZANDI AMA FUTBOL KAZANMADI.
Zorlu deplasmanda çok iyi oynadığımız maçta yenildik.Gökhan Ünal değil mübarek Eto'o sanki.Adam gerçekte tam bir kazma burda her maç golü var şaka gibi.Neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ÖZÜR DİLERİM ARKADAŞLAR HAYALKIRIKLIĞINA UĞRATTIĞIM İÇİN.ŞAMPİYONLAR LİGİ ZOR AMA UEFA OLURTABİİ GEÇEN SENEKİ GİBİ OLMAZSA
![]()
Last edited by immortal86 : 27.Ocak.2009 at 14:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sıkma canını gs ye elenmen kötü olmuş ama tsl yi süpürürsün sen...bu arada orhan sam a bak bi gençlerbirliğinde defans oyuncusu o bölgede bi sorunun varsa işini çok rahat görür
Salak Ozan Has'ın Hatasından Dolayı Bu Mesaja Hala Gülüyorum :P
SAKARYA KABUSU SONA ERDİ
Bursaspor, 41. kuruluş yıldönümünde, 15.05.2004 te Samsunspor'u Adapazarı'nda 1-0 yenmesine karşın Jimsantiğin Rize'ye maçı vermesiyle küme düşmüştü.Bu yüzde Sakarya'da oynanan maç Bursaspor için ayır bir önem taşıyordu.Timsah maçta yenik duruma düşse de mükemmel bir galibiyet elde etti.Ve Bursa adeta bayram yerine döndü.
Sakarya darmadağın olmuş.
kardeşim sakarya yaa ne yaptın öyle