Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bran şimdi burda Licolne sarı kart göstermese atılmayacaktı tamamdiyeli ama 4 dakika sonrada Baros gitti kanlı elini hakem sürdü hakem sarı kartla yetindi buna ne diyeceksin

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bran şimdi burda Licolne sarı kart göstermese atılmayacaktı tamamdiyeli ama 4 dakika sonrada Baros gitti kanlı elini hakem sürdü hakem sarı kartla yetindi buna ne diyeceksin

Deniz öyle bir konusuyorsun ki,sanki Baros sadist adam,hakeme mesaj veriyo.

Orada Baros kafasina bir darbe aldigini ve kafasinin kanadigini hakeme belirtiyor,hakem de orali olmayinca Baros kan aktigini belli etmek icin hakemin üstüne sürüyor.Tabi Baros orada sinirinden dolayi böyle birsey yapmis,bence sari kart dogru karar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kan aktığını belli etmek için öyle yapıyor ama kanını hakeme sürmesi kesinlikle kırmızı kartlık bir durumdu maraton programındada bu söylendi lincolnu atmasa barosu atardı normalde iksinide atamsı gerekti ama baskı engelledi tıpkı 90+da yenen penaltımız gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Resim 1 - Kayserili 35 numaranın ayağı yere basıyor.

Resim 2 - Lincoln ayağını rakibin yere bastığı ayağa takıyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Yahu Murat bak anlamiyorsun.
    Eren'in topla bir alakasi var mi ? Yok.
    Eren gelip Lincoln'e ayagini uzatiyor mu ? Evet.
    Lincoln de hareket halinde mi ? Evet.
    Gerisi kimseyi ilgilendirmez,penaltiyi calacaksin.Lincoln bir darbeye maruz kaliyor ve yere düsüyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hakem hatsı derken arkadaşların verdigi kurallra gore dedim ama artık olmuş a çare yok

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Baran ne darbesi adam sadece ayağını koymuştu oda yere basıyodu ayağı hiçbir dokunma bile yoktu geldi kendi taktı ayağını lincoln
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "Oyun devam etmeliydi"

Hakem Selçuk Dereli, G.Saray-Kayseri maçının en çok tartışılan isimlerinden biriydi. Lincoln'ün ikinci sarıdan atıldığı pozisyon 2007 yılındaki sınavda klasman hakemlerine soruldu. Testin 46. sorusu şöyleydi: "Bir serbest vuruş veriliyor. Oyuncu hemen kullanıyor. 9.15'ten yakın olan bir rakip futbolcu kesiyor." Bu sorunun doğru cevabı da "Oyun devam eder" şeklinde verilmişti. Sınavda "Sarı kart veya oyunu tekrar başlatmak" gibi yanıtları veren hakemlerin notu kırılmıştı.
    Maçın gözlemcisi Serdar Çakır'ın da maçtan sonra "Lincoln'ün ikinci sarısı yanlıştı. Oyun devam etmeliydi" dediği öğrenildi. Oyun kuralları kitabının 122. sayfasında "Eğer bir oyuncu serbest vuruşu çabuk kullanmaya karar verir ve topa 9.15 metre mesafeden daha yakında bulunan bir rakip oyuncu topu keserse hakem oyunu devam ettirmelidir" deniyor.
    +93'te Emre Aşık'ın ceza alanı içinde elle oynamasında yardımcı hakem Hüseyin Fidan'ın "Hocam el var. Penaltı" uyarısında bulunduğu Dereli'den "Boşver! Kornere git" yanıtını aldığı iddia edildi.
    Dereli'nin yönetiminden rahatsız olan Galatasaray yönetimi, maçı Ali Sami Yen'de baştan sona tekrar izledi. Sarı-kırmızılı kurmaylar, "Sivas'taki kural hatası dahil başımıza gelmedik kalmadı diyorduk. Lincoln'ün atılışı da kurallara aykırı. Futbolseverler, Galatasaray üzerinden kuralları öğreniyor" diye çevrelerine yakındılar.

08.02.2009
    Kaynak : Sabah

Eğer doğru birşeyse skandal resmen yuh diyorum
    Last edited by deniz.91 : 08.Şubat.2009 at 12:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kuralda yazan şey topun hemen oyuna sokulması falan.Ancak top orada hemen sokulamıyorki.Emre Aşık sağolsun engelliyorda engelliyor.Lincoln'de topla hareket yapıyor falan o anda Kayserili oyuncu kullanacakken Lincoln kesiyor topu.9.15'de olmadığı için de sarı kartı yiyor.Bu kadar basit.

Baran bak şimdi Kayserili oyuncu topa geliyor ancak topu es geçiyor.Yani topu yakalayamıyor ve rakibe müdahale yapmamak için ayaklarıyla yere basıyor.Yani Lincoln'e en ufak teması yok.Ancak bunu gören akıllı Lincoln oraya kadar gelen Kayserili oyuncunun o yere bastığı ayağına kendi ayağını takıyor ve sarı kartı görüyor.Gayet açık ve net.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

G.Saray hakemi eleştiriyor.Doğru olabilir.Ancak dün Baros'un direk atılması lazımdı.Kafasıındaki kanı hakemin formasına sürdü.Bunun direk kırmızı hatta en az 3 maç ceza alması gerekir

48. dakikada Servet'in M.Eren'i düşürdüğü bir pozisyon var ki tartışmasız penaltı.Uzatmalarda E.Aşık'ın yaptığı zaten penaltı.Birazda bu açıdan bakmak lazım.Dün sahada mağdur olan bir takım varsa o Kayserispor'dur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincolnün pozisyonu net penaltı, penaltıyı vermiyorsun madem darbe var adam düşecek tabi havada asılı mı kalsın sarı verilmez. Emre asıkın pozisyon da penaltı.
    Yalnız hakemin bize yaptığı onca skandal var ki bunları yapmasaydı ona belki de sıra gelmeyecekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu arada Mehmet Eren'e yapılan bir hareket var. O da penaltı. Servet'in yaptığı hareket Eren'in yaptığı hareketten daha net. Lincoln'e müdahale var Eren tarafından. Bence hakem devam ettirmeliydi...Baros direk atılmalıydı. Yaptığı hareket tribünleri gaza getirmekten başka bi işe yaramadı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Selçuk Dereli'nin ne vermediği penaltılar ne vermediği kartlar hiçbirinin Baros'un pozisyonundan sonra hiçbirinin önemi yok.

S.Dereli'nin nası bir hakem olduğu orada belli oldu.Adam geliyor kafasındaki kanı eline alıyor geliyor senin formana sürüyor.Bir hakem için en kutsal varlığı ünüformasıdır.Sen buna göz yumuyarsan kırmızıyı göstermiyorsan.Benim için hakem değilsin zaten.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kayseri'ye verilmesi gereken 2 penaltı vardı.
    Katletti diye tartışılacak bir yanı yok, katletti ise iki tarafa da katletti.

Selçuk Dereli'yi oldum olası sevmem zaten.
    Bence konuşulacak başka bir konu kalmadı, diğer maçlara geçebilirsin, 14:00'dan itibaren maçlar başlıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Hakem sahadan Galatasaray'ı silmeye çalışmış ve bunda kısmen başarılı olmuştur. Saygılar.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben size gülüyorum yahu , konu Galatasarayın aleyhine birşey olunca herşeyi unutup , o böyleydi , şöyleydi diyorsunuz , dogruları göremeyip...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boşversene ya 60 küsür dakika haksız yere 10 kişi oynayan bir takım değil de diger takım magdur. Bravo size

Yalnız bizim hakemlerimiz o kadar kötü ki elbet sizin alehinize de bir hata olur birgün. O gün geldiginde de aynı sağduyuyu gösterebilecek misiniz bakalım?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bize her maç oluyur zaten..Bıkkınlık geldi..

Yahu komik olmayı bırakın Allah aşkına. Maçları izlemesek hak vereceğizde, Fenerbahçe çıkıpta bize her maç oluyor bu hatalar diyorsa ya şakadır ya espridir bu.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bizim maçları bi kaç kez 90 dakika izle görürsün zaten..Neyse.Konu bu değil..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçı izleyemedim.O yüzden maç hakkında yorum yapmayacağım...

Tartışılan pozisyonları izledim;

Lincoln'un ilk pozisyonu uzaktan yakından penaltı değildir.Eren'in kendisine hiç bir müdahalesi yokken kendi ayağını Eren'e takarak hakemi penaltı olduğuna inandırmaya çalışmıştır.Bu art niyet demektir ve tartışmasız sarı karttır...

İkinci sarı kart gördüğü pozisyona gelirsek;aynı sarı kartı geçen haftalarda aynı hakem tarafından Yusuf görmüştü ve ben itiraz etmiş,hakeme sinirlenmiştim bu pozisyonda.Yani bence ikinci sarı kart yanlış...

Emre Aşık hemen bu pozisyon öncesi yaptığı hareketten dolayı sarı kart görmeliydi.Maçın son dakikalarında ceza sahasında elle oynadığı içinde ikinci sarı karttan atılmalıydı.Sivas maçlarında attığı kasti tekmeler ve tokatlar hala gözümün önünde.Bu adamın atılması yasak galiba...

Baros ve Eren her forvet-defans oyuncusu gibi kafaya çıkmışlar.Bunun neticesinde istemeden kafa kafaya çarpışmışlardır.Baros'un kafasında kanama olmuştur.Baros bu kanı hakemin formasına sürerek kırmızı kartı sonuna kadar haketmiştir.Hakemin formasına kanımı süreceğim ve atılmayacağım.Akıl almıyor vallahi.Aynen Emre gibi Baros'un da dokunulmazlığı var.Ettiği küfürler ve aldatmaya yönelik hareketlerinden dolayı kırmızı kart rekoru kıracaktı hakemlerimiz görevlerini yapsaydı...

M.Eren topu Servet'ten kurtarmıştır ve önüne geçmiştir.Servet ise kendisini geçen rakibine vurarak düşürmüştür.Net penaltıdır...

Emre Aşık ceza sahasında topa bilerek eliyle müdahele edip rakibin pozisyonunu ve avantajını engellemiş,bozmuştur.Tartışılması bile komiktir bu pozisyonun...

Şerefim üzerine yemin ediyorum.Tüm tarafsızlığımla yorumladım pozisyonları...

Sonuç olarak hakem Selçuk Dereli kötü bir maç yönetmiştir...

G. Saray karşıtı, kolpa gazeteler bile birşeyleri fark edebilmiş. Demek ki biz boşuna yorulmuyoruz burada.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Taraftara oynayan gazete onlar, transfer gününde o gazeteleri korumuyorsak bugün de korumamak lazım.Gazeteci objektif olur, böyle bir şey yazmaya hakkı yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ronaldinho Fenerde...

Tüm bu söylediklerinizin olduğu zamanlarda bile gazetelerin bizim hakkımızda neler yazdığını biliyoruz, medyanın tavrını biliyoruz.

Fanatik, Fotomaç gibi gazeteleri bırakın almayı, tartışmazdım bile. Hatta kaliteli Türk medyası için "hepsi aynı, al birini vur birine" bile diyen bir insanım ama bu sefer durum farklı. Sadece biz değil, görünüşe göre medya bile dikkat etmiş bazı şeylere.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Tüm bu söylediklerinizin olduğu zamanlarda bile gazetelerin bizim hakkımızda neler yazdığını biliyoruz, medyanın tavrını biliyoruz.

Fanatik, Fotomaç gibi gazeteleri bırakın almayı, tartışmazdım bile. Hatta kaliteli Türk medyası için "hepsi aynı, al birini vur birine" bile diyen bir insanım ama bu sefer durum farklı. Sadece biz değil, görünüşe göre medya bile dikkat etmiş bazı şeylere.
    1 günde değişmemeli herşey.
    Bir sefer için görüşünüz ile aynı düşünceye sahip olduklarından dolayı eleştirdiklerimizi alkışlamamak lazım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet sadece "bazı" şeylere dikkat etmiş...

Bakın medya hakkında düşüncem halen daha aynı, kesinlikle değişmeyecekte. Zamanında yapılanları ve yapılacak olanları biliyoruz. Ama medyanın bile bu seferlik bu konuya dikkat çekmesi bana ilginç geldi. Demek ki gerçekten birşeyler var ortada.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bakın medya hakkında düşüncem halen daha aynı, kesinlikle değişmeyecekte. Zamanında yapılanları ve yapılacak olanları biliyoruz. Ama medyanın bile bu seferlik bu konuya dikkat çekmesi bana ilginç geldi. Demek ki gerçekten birşeyler var ortada.
    Gazete sattırmak olmasın?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Daha önce tirajlarını düşünmüyor muydu gazeteler ? Neden kabullenmek istemiyorsunuz söylemek istediklerimizi ? Maçın gözlemcisi bile karar hatalıdır diyor, kuralları gösteriyoruz, belge koyuyoruz ama görünen o ki sadece kendi yazdığımızla kalıyoruz.

Bu konuya son mesajımdır. Saçma sapan bir şekilde devam ettirmek istemiyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Daha önce tirajlarını düşünmüyor muydu gazeteler ? Neden kabullenmek istemiyorsunuz söylemek istediklerimizi ? Maçın gözlemcisi bile karar hatalıdır diyor, kuralları gösteriyoruz, belge koyuyoruz ama görünen o ki sadece kendi yazdığımızla kalıyoruz.

Bu konuya son mesajımdır. Saçma sapan bir şekilde devam ettirmek istemiyorum.
    Basın yargıç değildir, taraflı olamazlar, objektif olmak zorundadır, taraflı ise tiraj kaygısıdır, başka bir sebebi olmaz.

ps. Maçtaki düdüklerin doğru veya yanlış olduğundan dolayı bahsetmedim, benim derdim basına karşı duruş.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri