Mou olmasaydı Chelsea'yi elerdik aslında ama Mou büyük sıkıntı işte![]()
Mou olmasaydı Chelsea'yi elerdik aslında ama Mou büyük sıkıntı işte![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Temenniler ile gerçekler karışmamalı. Mancini değil Guardiola olsa takımın başında birşey değişmez, Chelsea'yi eleyememek bir kriter olamaz, olmamalı.
Bahane bulmak değildi benim bahsettiğim. Adam isterse bahane de bulabilir yalnız, stoper diye kendini yırtmadığı kaldı, Dany gitmeli diye kaç defa söyledi. Olur da stoper gelmezse ben yönetime kızarım her kötü sonuçta. Kapalı kutu adamlara risk alarak sağlam para veriyorlar, transfer dönemi bitmek üzere hala stoper yok.
Aldığımız oyuncular maliyetli gibi gözüküyor ama birde şu açıdan bakalım.Riera senelik 3.2m avro alıyordu.Ontivero 400bin,Oğuzhan 40bin,koray günter 700bin,telles 1.4milyon,salih dursun 600bin,Umut 400bin,Hajrovic 1.1milyon (TL olanları avro ya çevirdim.).Hepsini topladığımız zaman alacakları ücret yıllık 4.6milyon avro yapıyor.Hadi maç başıları falanda katarsak düz hesap 5 milyon diyelim.Bence bu açıdan bakınca gayet makul duruyor.
Bu yontabileceği adamlar için şans veririz elbet ama zaten Türkiyenin en iyi kadrosuna sahibiz. Bu kadro Şampiyonluğu kovalaması gereken bir kadro iken şuan 10 puan fark açıldı. Bu bence bir başarısızlıktır. Şampiyon olamazsa başarılı sayılmaz ama aldığı gençler içinde onu sorgulamayız. Tüm taraftarların zaten gençlere karşı bir sempatisi vardır ve başarısızlıkta kimse onları sorumlu tutmaz. Ama Mancini sorumlusu olur başarının ya da başarısızlığın.
Evet en kaliteli kadro Fenerbahçe'de,bu geçen yılda öyleydi,ondan önce ki yılda öyleydi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son 3 yıldır en kaliteli takım Fenerbahçe.Bunu ben geçen sezon başlarında da,ondan önceki sezon da söylemiştim.Kinaye değil yani Fenerbahçe'nin genellikle bizden kaliteli kadrosu oluyor,form durumu olarak biz daha iyi oluyorduk ancak bu yıl hem kalite hem de form olarak çok daha önümüzdeler.
Bence Fenerbahçe şuan takımın başına Türk bir hoca gelmesinin gazını yaşıyor, tıpkı bizim başımıza Fatih Terim'in geldiği ilk yıl gibi. Aynı Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın başına geçtiği dönemde de 17 maçta 16 galibiyet almıştı ve şampiyon olmuştu. Ancak aradan iki yıl geçince taraftarın tahammül edemediği bir futbol oynayamaya başlamıştı. Her ne kadar Uefa'da yarı final oynasalarda taraftarlar, lig ikinciliğini ve Türkiye Kupasını pek başarıdan saymadılar.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
gençler mesajı vermişüçünü birden alsak keşke
![]()
koltuk altlarım kabardı... Helal la size![]()
Ranocchia kesin deniyor çogu yerde. Haydi hayırlı olsun.
Valla ben kuşkuluyum,yine gideceğiz Cris gibi birini alacağız gibime geliyor.Astori ateş pahası,Ranocchia yarın maça çıkıyor.Hadi hayırlısı diyelim cidden.
Poz atışması nerelere kadar sıçradı arkadaş, yepyeni bir akım başlattık![]()
zaten siteye göre konuşucak olursak fiyat olarak aynılar
ben değeri düşüktür yada yüksektir demiyorumki o sitede baroninin değeri 8 milyon chedjounun değeri 9.5 milyon brumanın değeri 10 milyon meireles keza 10 milyon, drogba bile sözleşmesinin son senesinde 35 yaşında ve 3 milyon değer biçilmiş
kadro kalitesine gelecek olursak fb nin kadrosu daha kompak daha çok yönlü oyunculardan kurulu
mesela caner sol bekte oynuyor sol açıkta keza sow 2 kanattada kullanılıyor forvettede (kuytta aynı şekilde) bu yönden fb nin kadrosu gsye göre daha kalitelidir ama kullanabilen td gelmedi daha
sonuç olarak bence gs kadrosu fbden daha kaliteli değil ama daha potansiyelli (oda son 1 haftadır yapılan transfer hamleleriyle)
Beşiktaş Dany'yi alıyor ve G.Saray, Dany'den boşalan kontenjana İnter'den Ranocchia'yı transfer ediyor. Hayat, gerçekten çok garip!
Yarın maçın devre arasında stoperi KAP'a bildirmesinler ?
Aradan bir kaç genç daha çıkabilir malum Elazığ maçının devre arasında kombo yapmıştı yönetim.Bu işi KAP'tılar artık ya![]()
![]()
Galatasaray Gazetesi @GsGazete 4 dk.
Son Dakika | Eskişehir yerel medyası, Veysel Sarı'nın G.Saray ile resmen anlaştığını iddia etti. İki takım bonservis görüşmesini sürdürüyor.
Ay hadi inşallah.
Eboue, Sabri, Salih varken Veysel. Solda sadece Telles ve Hakan ki artık Hakan'ın temposu yetmiyor.
Salih yerine Tarık + Veysel alınırdı aynı paraya. Planlama yine büyük sıkıntı.
Veysel alinacaksa Salih'in alinmasi gereksiz olmus bence biraz. Cayin yanina kahve istemek gibi![]()
salih orjinalinde ne kanat ne bek , salih defans gobektir. bence mancini devrim yapmali - salih-semih-koray 3 lusunu oynatmali.
http://www.2eylul.com.tr/spor/veysel...da-h27397.html
Kaynak olarak burayı aldılar sanırım.Ben pozitif bakıyorum.Başka takıma gideceğine Veysel gibi bir yerliyi biz alalım daha iyi.Salih'i de aldık başka yerli varsa onları da alalım.
Bazı kaynaklarda stoper transferinin rafa kaldırıldığı yazılıyor. Doğruysa yarım dönem daha Chedjou'ya maruz kalacağız![]()
Burdisso giliyor diyorlar
https://twitter.com/365G24Scom/statu...85762172760064
Nicolas olanın kardeşiymiş 25 yaşındaymış Boca'da oynuyor.
Artık gelsinde biri kimin geldiği önemli değil.
Ranocchia tamam diyorlardı, bu oyuncunun maliyeti daha uygun herhalde.
Çakma Burdisso'yu mu alıyoruz şimdi![]()