Transferlere doyamadıkBu Endoğan'ın durumu noldu ya, vazgeçildi falan diye bir açıklama geldi mi ?
Transferlere doyamadıkBu Endoğan'ın durumu noldu ya, vazgeçildi falan diye bir açıklama geldi mi ?
Screw you guys, I'm goin' home
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Siz yabancı sınırını değiştirmesseniz bizde gerekeni yaparız diyerek ayarı çekti başkan![]()
Pappis Cisse'nin teklif edildigi konusuluyor simdi
Chedjou gitmek istemis galiba, talibi de cikmis fakat Mancini'den izin cikmamis..
-Veysel Sari sizce ilk 11'de yer edinebilir mi ? Yerli transferlerinde biraz acele ettigmizi dusunuyorum.
Umarim yapilan yerli transferlerden birkaci kalici olur..
Şu aldığımız Türk oyunculardan 1-2 tanesi bile tutsa yeterli.Habire anadoludan oyuncular alıyoruz ama büyük takıma gelince ya az süre buluyolar ya da yeterli olmuyorlar ve tekrar geri dönüyorlar.O yüzden hepsi süper yıldız olacak falan diye beklemek hayalcilik.Bir tane direk ilk 11 monte edebileceğimiz bir tane de sağlam bir rotasyon oyuncusu çıksa bereket versin![]()
Veysel iyi ama bence Aytac daha iyi transfer olurdu
Orası şişirildi bence gereksiz yere.
Hem Salih Dursun hem Veysel Sarı transferi aynı anda ve gereksiz.
Eboue ve Sabri varken.
Bu durumda en mantıklı olan şey Eboue'nin gönderilmesi olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Veysel Sarı KAP'a bildirildi. Eboue ve Sabri'nin son maçtaki performanslarına bakıldığında ne kadar gerekli bi transfer o tartışılır ama bence rotasyonda iyi bir oyuncu olur.
veysel gereksiz değil mi şu an için? bir tek ben mi öyle düşünüyorumeboue,sabri gitmemişken. üstelik salih'te oranın oyuncusu.
Yeni transfer politikamız : Bulunsun yeaa lazım olur.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mancini bence sabriyi de sol wing-back yedegi olarak düşünüyor artık. Şöyle düşünelim:
Stoper: Semih, Chedjou, Hakan, Gökhan, Salih.
Sag kanat bek: Eboue, veysel.
Sol kanat bek: Telles, sabri.
Defansif orta saha: melo, ceyhun
orta saha: selçuk, yekta, emre, umut.
Forvet: Sneijder, Drogba, Burak, Umut, Hajrovic.
Görüldüğü üzere taktigimiz geregi 3 oyuncu oynattıgımız stoper ve forvet mevkilerinde 5er alternatifimiz var. 2 orta saha ve bir defansif orta sahada 3 oyuncu eder vr toplam alternatif 6. Beklerde 1er oyuncu oynuyor ve toplam 2şer alternatifimiz var. Kaleciyi eklemezsek 20 kişilik kadro. Gayet ideal![]()
Sabri'nin sol bekte sağ bekten iyi oynaması ?. Telles kesmez umarım Sabri'yi. Sabri baya iyi çünkü son haftalarda.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sabri sene başından hatta geçen seneden beri sag bekte gayet iyi, ortalarını falan çok geliştirmiş. Ama önyargıları kıramıyoruz işte.
Chelsea maçlarına o kadar umutsuz bakmıyorum. Tamam elememiz sürpriz olur ama biz de mahalle takımı değiliz. Avrupa'da belli bir tecrübemiz var. Bu kez Mourinho'yu alt ederiz gibime geliyor.
Yapılan transferler yerinde transferler. Bazı sönmüş oyuncuların yeniden parladığını görüyoruz. İyi gelişmeler bunlar.
Burdisso da takımımıza hayırlı olur inşallah. Ben olumlu bir transfer olarak bakıyorum. Çünkü bu adam Avrupa'da iyi bir klübe gitmek için bu sezon kendini parçalar.
Veysel ve Burdisso ile kapanıyor mu şimdi transfer, yok mu bir son dakika sürprizi?
NTV Spor'da son dakika sürprizi olabilir dedi.
Ftw'de bir sürpriz olabilir dedi.
Bence takımdan gidecek bir oyuncu olabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Giderse Chedjou gider herhalde.
Adili yalan oldu herhalde, Muslera'nın sözleşmeden de haber yok.
Her şey iyi hoşta Adili Endoğan noldu o muamma,bir basın mensubu da çıkıp sormuyor ki yöneticilere.
Resmen Galatasaray'da.
https://www.tff.org/Default.aspx?pag...&kisiID=683521
Telles çıktı sıcak sıcak.Tokat maçında sahada
http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1677795
Gaziantep Galatasaray'dan sadece Bruma'yı mı kiraladı?
So what?
Saike
Dany size gidince, sadece Bruma'yı kiralamış oldular ve tepkililer haliyle. Yekta gidecek deniyordu ama, kabul etmedi herhalde.
Aynen,ayıp oldu Antep'e,Dany herhalde sıkıntı çıkardı,Burdisso için yönetim Antep'ten gelecek tepkiyi göze aldı.Artık sene sonunda bir iyilik yaparız Antep'e,yapmalıyız.
Edit:
Şu da var,biz Dany'yi Beşiktaş'a verdik Beşiktaş İbrahim Toraman'ı Antep'e verdi.
Sıkıntı ?![]()
Toraman da olmamış.Eğer Galatasaray para falan vermediyse zaten sıradışı olan bu transfer iyice saçma bir hal almış oldu.
So what?
Saike
Gece combosu geldi
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Herhalde sürpriz denilen transfer olmadı.Transferi kapattık,baya hareketliydi,hadi geçmiş olsun![]()