Miting alanında MHP bayrağı açıldı. Çok enteresan.
MHP bayrağı acılması bir kenara bırakıyorum.Benim MHP sempatim vardır uzaktan (OY VERMEM DEVLET BAHCELİ OLDUĞU SÜRECE).Milliyetçi duygularım ağır bastığı için..Yanlız onları MHP ile alakası olduğunu sanmıyorum çakmalar..MHP görünümlü AKP'ciler..
Ankaragücü atkısı ayrı bir ironi.Tamamen duygu sömürme.Ankaragücü sevmez hükümeti...(GERÇEK ANKARAGÜCÜLÜLER)
.Parayla satın alınanların devam ettiği gibi ..
Ayrıca her şehirden gelen "ÖZEL OTOBÜSLERLE GELEN" insanları kenara bırakıyorum...
Şu da var hala inatla "İÇKİ İÇTİLER DİYOR"....İspatla ! Cumar günü video hazırdı.Montaj mı yapamadınız ?
Ulen 15 gündür boşaltmaya çalışıyorsunuz zatenBaşbakan : Taksim boşaltıldı boşaltıldı, boşaltılmadığı taktirde bu devletin güvenlik güçleri orayı boşaltmayı bilir !
Hep beraber "beraber yürüdük bu yollardaaaa"
Yıllardır konserlere giderim. Böyle konser izlemedim.
Football is simple,but Football Manager is not
3. KÖPRÜYE DÜNYADA İSİM KALMAMIŞ GİBİ YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ adını koyan başbakan mitingde çıkıp " alevi-sunni ayırımı yapmaya çalışanlar var" diyor.
Hep söyledim söylemeye devam ediyorum ileride de söyleyeceğim. Bu adam DALGA GEÇİYOR.
Hala tehditler var sen kimsin ya tehdit ediyorsun. Geldiği yere geri dönsün kurtulalım artık.
Otobüsler kalkacak tabi herkesin özel aracı yok izmirden kalksa bende giderdim
Halk tvde hem 10-20 bin kişi var yazıyor hemde otobüsle taşınan yüzbinler var yazıyor ve hala bu mantık ilmine tepki olarak kurulmuş tvyi savunan kardeşlerim var
Ne diyelim saygı duyarız
Önceki sayfalarda da açıkladım.Tekrar açıklıyorum ölümüne de savunurum bunu.Mitinge gidenlere kim nasıl veriyor bilmiyorum ama 50 lira para veriliyor kişi başına.Normaldir zaten milletin açlıktan ağzı kuruyacak 3 torba kömür,10 paket makarnaya vatanını satan 50 liraya da satar,haydiii rastgele![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Temellendireyim canımın içi,kuru gürültünü yerim senin
Ben gitmedim,öyle insanlarla aynı ortamlarda bulunmak son tercihim burada olduğu gibi.Arkadaşlarım gitti büyük ihtimal bu işi ilçe başkanlıkları,gençlik kolları,akp sempatizanları ayarlıyor.Gittiler 50 liralarına aldılar geldiler.2.gün de buradan 50 kişi toplayıp 25'er lira 50 kişiye dağıtıp artan 25 liraları da kendi cebine attı.
Şunu da ekleyim telefonlara sms atan,arabalarla mitingimize davetlisiniz diye duyurular yapan,parayı da verir.Veriyor da
Şimdi yürüyüşe gidiyorum,offline iken açıklama gelmedi deme![]()
Last edited by Börk : 15.Haziran.2013 at 22:15
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
senin uslup sorunun var daha insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenememişsin bir değil iki değil ayıp bunu çocukluğuna veriyorum benimle doğru konuş
açıklama yapmışsın da ortada iddianı doğrulayacak elle tutulur hiçbir şey yok nerden bileyim uydurmadığını
arabalarla davetler her mitingde olur sanki ilk defa miting görüyormuş gibi birde arabalarla davet ettiler o parayı da verirler diyorsun
lafla peynir gemisi yürümez ispat getir ispat
Yazmayayım yazmayayım diyorum da işinize geldiği gibi davranmada üstünüze yok be ahmet abi..
Aksi ispat edildiği halde bugün hala mitingde "camide içki içildi bilmem ne oldu" diye atıp tutuyordu başbakan. İnanmaya gelince inaniyorsunuz ama işinize gelmeyen bir şey olduğunda ispat getir , ne bileyim doğru mu yalan mı? vs vs. Geçiniz bunları geçiniz.
Kimin nasıl verdiğini bilmediğin birşeyi nasıl ölümüne savunuyorsun?
Aydın bir ara demişti; Pusuya yatanlar var bu konuda diye.
Adam haklıymış.
Mitinge gidene 50 TL veriyolarsa bende gideyim. Şöyle 10 mitinge gitsen 500 lira eder, temiz paraKime oy verdiğimi bilecek değiller ya biraz da biz sömürelim onları.
Screw you guys, I'm goin' home
http://www.dha.com.tr/dhayayin/
Taksime dağılma uyarısı yapılıyor.
Reyhanlı'ya geldiğinde Antakya merkezden 70 liraya adam toplamışlardı. Has minibüsleri ve Özat dolmuşları ile götürmüşlerdi. Para mevzusu doğrudur inanırım.
Kalabalık dağılmadığı takdirde gözaltılar başlayacakmış.
Hadi bakalım.
Müdahale başladı. http://www.livestation.com/reuters
mudahale basladi yayin gitti O.O
Canlı canlı vahşet. buyrun izleyin.
Taksim'de halka karsi polis saldirisi basladi.
http://rt.com/on-air/istanbul-protest-tear-gas/
reuters den biraz daha iyi görüntü
Taksim , İstanbul , Turkey !
Anonymous www.ankara.bel.tr Çökertti.
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 15.Haziran.2013 at 22:36
Arkadaşlarımdan gelen bilgi ; " Polislerin öncelikleri REVİRLER ! "
İçinde revir kurulan Divan Otel
----------------
Toma' nın birisini ezdiği söyleniyor...
![]()