Sayfa 111 / 122 İlkİlk ... 1161101109110111112113121 ... SonSon
3,301 ile 3,330 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arda'ya süper teklif!

Alman devinin kendi radyosu, Milli yıldızın peşinde olduklarını duyurdu
    Antenne Bayern’deki programa katılan Münihli bir yönetici, ‘Arda Turan için menajer Uli Hoeness görüşmeleri sürdürüyor. 21 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyoruz. Türk futbolcu da hayli istekli’ diye konuştu
    Dudak uçuklatan rakam
    ALMAN basını şok bir iddia ile çalkalanıyor. Bayern Münih’in resmi radyosu Antenne Bayern, kulübün Galatasaray’ın yıldızı Arda Turan’ın peşinde olduğunu taraftarlarına duyurdu. Spikerin sorularını telefonda yanıtlayan bir yönetici, Avrupa Şampiyonası’nda dikkatleri üzerine çeken Milli futbolcumuz için dudak uçuklatan bir rakamı Galatasaray’a teklif etmeye hazırlandıklarını söyledi.
    Yönetim onu istiyor
    GÖRÜŞMELERİN Menajer Uli Hoeness tarafından yürütüldüğünü ifade eden yönetici, özel görüşmede spikere, ‘Galatasaray, ilk görüşmede 25 milyon euro talep etti. Ancak biz 21 milyon euroluk bir teklifle onlara gideceğiz. Arda kesinlikle Bayern Münih’te çok büyük işlere imza atacaktır. Bu transferin bitmesini yönetim kurulumuz da çok istiyor’ açıklamasını yaptı.
    Arda’nın da hayali!
    YAYINI yapan spiker, Arda Turan’a da ulaştığını ve kendisine, ‘Ufak detaylar halledildiği zaman Bayern Münih’te forma giyeceğim. Böylesine büyük bir kulüpte oynamak her futbolcunun en büyük hayalidir. Umuyorum Galatasaray ile Bayern, bir an önce anlaşmaya varırlar’ diye konuştuğunu belirtti. Görüşmelerin sürdüğü iddia edildi.

Mynet.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

21M Euro veriyorlarsa satalım derim...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Ya aslında paha biçilemez bir oyuncu ama ne yapcaz bilmiyorum arda bizim herşeyimiz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Voronin ısrarı

Liverpool'un Ukraynalı golcüsünün menaceri Golovash, FANATİK'e konuştu: "Evet... Haldun Üstünel'le görüştük, Galatasaray bizi çok istiyor."
    ‘Aslan teklif yaptı’
    Gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gündemine birçok önemli ismi alan Sarı-Kırmızılılar, son aday olarak Liverpool’da forma şansı bulamayan Ukraynalı forvet Andriy Voronin’i belirlemişti. Bayer Leverkusen’de teknik direktör Michael Skibbe’yle birlikte çalışan Voronin’in menaceri Andrey Golovash, FANATİK’e açıklamalarda bulundu ve transfer konusunda çar***ı ifadeler kullandı.
    ‘Net yanıt vermedik’
    Galatasaray'ın Voronin’i ısrarla istediğini vurgulayan Golovash, “Evet... Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel’le bu konuyu görüştük. Galatasaray’ın Voronin’i çok istediğini biliyorum. Ancak şu anda ne Voronin, ne de Liverpool bu konuda kesin kararını vermiş değil. Hem Voronin’in, hem de Liverpool’un önümüzdeki günlerde transfer hakkında son kararını vereceğini düşünüyorum. Hepimiz bekleyip, göreceğiz” diyerek, Galatasaray’ın teklifini doğruladı.
    Last edited by klasgs : 19.Ağustos.2008 at 10:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

21 mn euro iyi para kanımca ben olsam hazır kewelde gelmişken sol kanata satar oliveirayı alırım.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ARANAN SAĞ BEK KİM?..

Galatasaray'da golcü transferinin yanı sıra yapılması beklenen bir diğer transfer de savunmanın sağına olacak.. Peki transferi düşünülen sağ bek kim?.. İŞTE DETAYLAR!..

Yönetici Haldun Üstünel, Atletico Madrid’in sağ beki Seitaridis ile cumartesi günü yıllık 1.2 milyon euroya anlaşmaya vardı. İspanyol kulübü 3 milyon euroyu kabul ettiği an Seitaridis getirilecek

Üstünel, İspanya’da işi bitirdi

GALATASARAY, sağ bek sorununa çözümü İspanya’dan buldu. Sarı-Kırmızılılar, Atletico Madrid’in Yunan futbolcusu Georgius Seitaridis ile el sıkıştı. Geçen hafta İstanya’ya giden Sarı-Kırmızılı Yönetici Haldun Üstünel, Yunan Milli Takımı’nın da sağ beki olan 27 yaşındaki oyuncu ve menajeriyle masaya oturdu.

A.Madrid’ten yanıt bekleniyor

GEÇTİĞİMİZ cumartesi günü yapılan sıkı pazarlıklar sonunda Seitaridis, Galatasaray’ın şartlarını kabul etti ve yıllık 1.2 milyon euroya ‘Evet’ dedi. Yunan oyuncuyu ikna eden Üstünel’in Atletico Madrid’e de bonservis için 3 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu belirtildi. İspanyollar’ın öneriyi düşündükleri ve 1-2 gün içinde yanıt verecekleri belirtildi.

Avrupa maçlarında oynayacak

ÜSTÜNEL sonra İspanya’dan Almanya’ya geçip Süper Kupa maçında Başkan Adnan Polat ve yöneticilere bilgi verdi. Atletico’dan olumlu yanıt alınır alınmaz Seitaridis İstanbul’a getirilip imza attırılacak, A.Madrid’in Devler Ligi’ndeki Schalke maçında 18’de yer almayan Yunan oyuncu, Aslan’ın Avrupa maçlarında oynayabilecek.

Star

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seitaridis ve Voronin gelirse başka birşey istemem.Bir de Mehmet Topal'a biri eski Mehmet'i hatırlatması lazım çok hata yapıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Lincoln iyi oyuncu ama nedense Galatasaray'da çok havalı maçlarda falan sürekli en büyük benim triplerinde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben şunu farkettim.. Artık Kewell, Meira gibi oyuncular geldikten sonra Galatasaray taraftarı artık Lincoln, Lincoln diye bağırmıyor
    Last edited by goosfraba : 20.Ağustos.2008 at 03:18

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık bu saatten sonra Lincoln'den pek bir şey beklemiyorum.Umursamaz tavırları artık bıktırdı taraftarı.Şu anda satılsa bir ohh çekerim heralde.Lincoln gitsede yokluğu hiç hissedilmez.Biz o yokken şampiyon olduk yine oluruz.

Savunmanın sağına Uğur iyileşmiyecekse transfer şart.Ama inşallah Uğur iyileşir ve formasını geri alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln gitmesin bence 1 sene daha sabır.Haydi 2 transfer daha yapalım da kapatalım transfer sezonunu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi sizce o Arda haberi mantıklı mı ? Bayern Arda'yı istedi diyelim, Bayern ŞL de mücadele eden bir takım. Arda yı alınca ŞL de oynatamayacak. Sadece Bundesliga için mi alıyor Arda'yı ? Yalan haber efendim geçiniz. Arda Aslantepe de oynayacak...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Arda'da en az 40 defa söylemiştir sanırım "Evet giderim ama Aslantepe'de oynamadan değil." diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eğer resmi kulüp radyosunu kullanarak yalan haber yapıyorsa basın sorun yok.Ama o radyoda o kunuşmlar gerçekten olduysa bence 21 milyon çok iyi bir para kesinlikle satılmalı derim.Zaten Kewell Arda'nın yerinde oynayacak.Gelen parayla da istenilen bölgeye çok iyi isimler alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

-------------------Nonda---------------------

---Kewell---------Lincoln--------------Arda---

İyi bir hücum hattı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ardayı alacak para yok ne olursa olsun satılmamalı..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Uğur sakat,Sabri sakatlığı nedniyle milli kadrodan çıkarıldı 2 sağ bekimizde sakat sanırım bu iş Seitaridis-Miquel ikilisinden biri 2-3 gün içinde gelebilir

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    -------------------Nonda---------------------

---Kewell---------Lincoln--------------Arda---

İyi bir hücum hattı.
    Lincoln'u çıkar Hasan Şaş'ı koy

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Basına göre Mayıs ayında bizimle sözleşme imzaladığı söylenilen Buonanotte ne güzel olurdu aslında. Egemen Korkmaz, İsmail Güldüren, Hürriyet Güçer üçlüsünden biri ayağını kırıp eline verene kadar süper oynardı.

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Ben şunu farkettim.. Artık Kewell, Meira gibi oyuncular geldikten sonra Galatasaray taraftarı artık Lincoln, Lincoln diye ölmüyo
    Evet, ayni Guiza geldikden sonra Kezman'in istenmemesi gibi bir durum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    Evet, ayni Guiza geldikden sonra Kezman'in istenmemesi gibi bir durum...
    Katılıyorum..Eğer Fenerbahçe bugün Adriano,Ronaldo gibi isimler gelirse Fenerbahçeliler de i love you Güiza şeklinde tezahürat yapacaklarını sanmıyorum.
    Last edited by EreN : 19.Ağustos.2008 at 18:13

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan Polat; uzun boylu pres yapabilen bir forvete ihtiyacımız var dedi, kanalturk’te.(Röportaj yaptılar
    StarSpor :Son Dakika Verdi !!

North ve Benjamin Mwaruwari Galatasarayda !!
    North sag bek oynuyor..Benjamin ise forvet..M.city'de oynuyor..Tabi haber ne kadar dogru bu tartıslır

Adnan polat'ında dedikleri kafamı karıştırdı..
    Last edited by Emurafu : 19.Ağustos.2008 at 22:17

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Man. City

İsim: Benjamin Mwaruwari
    Doğum Tarihi: 13.08.1978
    Uyruk: Zimbabwe
    Boy: 188 cm.
    Kilo: 78 Kg.
    Mevkii: Forvet
    Forma: 27
    Lakabı: Benjani

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Benjamin Mwaruvari ? Collin Benjamin ? Hangisini alıyo galatasaray ? Eğer Mwaruvari'yse City onu satmaz geçen sezon devre arasında aldılar. Bojinov'da sakatlandı yine. Bu transfer zor olur

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    North sag bek oynuyor..Benjamin ise forvet..M.city'de oynuyor..Tabi haber ne kadar dogru bu tartıslır

Adnan polat'ında dedikleri kafamı karıştırdı..
    Resmi bir ağızdan veya resmi sitede görmeden inanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

North kim onu çıkaramadım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İkiside gelmesin diyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Colin degil city dekini dediler. Starspor bildiğiniz kolpa inanmayın fazla...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

North iyi ise gelsin.Oynadıgı takım beni ilgilendirmez..Önemli olan verecegi katkı...Sahsen tanımıyorum..Benjani ise eylülle kadar sakat deniyor.Büyük ihtimal 2 haberde kolpa..

Adnan baskan ise uzun boylu birini alacaz dedi.Kanoute,Zigic falan olmasın
    Last edited by Emurafu : 19.Ağustos.2008 at 22:33

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benjani'yi PES'ten tanıyorum diğerini de tanımıyorum..Yararlı olacaklarsa gelsinler.

Mesaj Yetkileri