Sayfa 111 / 464 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
3,301 ile 3,330 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nevzat bey serbest bırakılmış.

Bu arada Fenerbahçe Belediye ile birleşme yapıpligde kalacaksa hiç cezavermesinler o zaman.Suç işle cezasını çekme saçma olur biraz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nevzat Şakar:"Savcı Bey'e 2 saatten fazla kalamayacağımı söylemiştim,o da anlayışla karşıladı sağolsun.''

böyle birşey demiş mi acaba?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3 cu dalga degilde, 2 nin son halkasi diyebiliriz bence .

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Haberi göremediğim için paylaşıyorum....

Twitter'den düşecek 3 takımı açıkladı!

MHP'li Türkkan, @LutfuTurkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim" diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia etti. Ardından yaptığı düzeltmede "Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım.." diyerek Trabzonspor'un değil, Sivasspor'un küme düşürüldüğü iddiasında bulundu. 3090 takipçisi bulunan Türkkan'ın bu açıklamaları Twitter'da büyük yankı buldu. Hakkında gizlilik kararı bulunan soruşturma için milletvekilinin yaptığı yorumlar kafalarda soru işareti bıraktı.

Haberin Linki
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus;2055008

[B
    MHP'li Türkkan, @LutfuTurkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim" diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia etti. Ardından yaptığı düzeltmede "Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım.." diyerek Trabzonspor'un değil, Sivasspor'un küme düşürüldüğü iddiasında bulundu. 3090 takipçisi bulunan Türkkan'ın bu açıklamaları Twitter'da büyük yankı buldu. Hakkında gizlilik kararı bulunan soruşturma için milletvekilinin yaptığı yorumlar kafalarda soru işareti bıraktı.[/B]

Haberin Linki
    Nasıl bir açıklaması olabilir bunun? Etik kurulu ve kozmik oda karar veriyor değil mi? Siyaset konuşmak yasak değil mi? Bu milletveklili açıklaması yargıya müdahale değil midir? Karar verme aşamasında olan federasyonu baskı altına almak değilmidir?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nasıl panpişle takipçi artıran Hilal Cebeci var buda takipçi arttırmak için yapmış olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

etik kurulu ve kozmik oda daha çalışmalarını bitirmemişken bu milletvekili nereden biliyor bunları?

yoksa etik kurulu vs minarenin kılıfı mı?
    (/s)

Murat Özaydınlı serbest bırakılmış.

Akşam saatlerinde de Hasan Çetinkaya'nın serbest bırakılmasını bekliyorum/umuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fener ve siva küme düşürülecek haberleri artmaya başladı. Pazartesi açıklanacak diye bir söylenti var.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zafer Önder İpek savcılığa sevk edildi

NTVSPOR-Twitter

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Zafer Önder İpek savcılığa sevk edildi

NTVSPOR-Twitter
    Bu şahıs eski hakem değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Bu şahıs eski hakem değil mi?
    evet eski hakem

Edit: Eski Gençlerbirliği Genel Müdürü Zafer Önder İpek savcılığa sevk edildi. İpek yarın ifade verecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zafer Önder İpek'in bu işin içinde nasıl olduğunu anlayamadım. Aklıma gelen, eski hakem olduğu için hakemlerle bağlantı kurmuş falan olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Zafer Önder İpek'in bu işin içinde nasıl olduğunu anlayamadım. Aklıma gelen, eski hakem olduğu için hakemlerle bağlantı kurmuş falan olabilir.
    Yada eski Gençlerbirliği Genel Müdürüymüş..Belki Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçıyla ilgili bağlantısı vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Çetinkaya, Can Arat ve Zafer Önder İpek geceyi emniyette geçirecekler..

Ajanspor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

rezilliğe bakar mısınız.

http://www.kickoff.com/news/23311/em...or-my-life.php

Emenike: "First they said I came in a boat," he began. "As if that was not enough, they accused me of age cheating."

yani emenike'nin sorgusuna, ''sen gemi ile geldin'' diye başlamışlar.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adama bildiğin sen mültecisin demişler.

bunu diyenler emenike'nin konuşmayacağını mı sandı acaba?

bunu diyenler, ülke itibarını düşünmediler mi hiç?
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    adama bildiğin sen mültecisin demişler.

bunu diyenler emenike'nin konuşmayacağını mı sandı acaba?

bunu diyenler, ülke itibarını düşünmediler mi hiç?
    o polislerin dedigi birsey degil.. adam türk spor basininda kendisi icin yazilanlari söylemis...

ayrica ben hala bu transferin altinda baska birsey oldugunu düsünüyorum bana ne emenikenin nede kulübün yaptigi aciklama inandirici geliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    o polislerin dedigi birsey degil.. adam türk spor basininda kendisi icin yazilanlari söylemis...

ayrica ben hala bu transferin altinda baska birsey oldugunu düsünüyorum bana ne emenikenin nede kulübün yaptigi aciklama inandirici geliyor..

ben polis demiş diye biliyordum. bilgilendirme için teşekkürler.

ama bunu gazeteciler de dese aynı, polisler dese de aynı.
    (/s)

nasıl aynı yahu? okumadan sallıyorsunuz polise önce sonra ne fark eder canım diyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    nasıl aynı yahu? okumadan sallıyorsunuz polise önce sonra ne fark eder canım diyorsunuz.
    niye?

yapılan iş aynı olduktan sonra, sokaktaki çocuğun demesiyle de rencide olur bu adam.

bunu polis de dese, medya da dese, adam gitti nijerya'da anlattı. rusya da biliyor. dolaylı olarak avrupa da biliyor mu? evet.

şimdi türkiye'ye ne gözle bakıyorlar dersin?

sonra biz ırkçı değiliz oluyor

not: seni yermiyorum.
    (/s)

Del Piero_10 Misafir

Okan Bayülgen'in lafıydı o.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Okan Bayülgen'in lafıydı o.
    Nasil yani abi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu savunma güdüsüyle önyargılı davranışınızın siz de farkındasınızdır sanırım. Hemen "sorguda böyle soru mu sorulur işte böyle saçma operasyon" gibi her fırsatta polise savcıya sallıyorsunuz.
    Okan Bayülgen'in, daha Emenike 2. ligdeyken, bir canlı yayın başlantısında "gemiyle gelenlerden mi o?" falan gibi bir sorusu vardı dalga geçmişti, olay bundan ibaret.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bu savunma güdüsüyle önyargılı davranışınızın siz de farkındasınızdır sanırım. Hemen "sorguda böyle soru mu sorulur işte böyle saçma operasyon" gibi her fırsatta polise savcıya sallıyorsunuz.
    Okan Bayülgen'in, daha Emenike 2. ligdeyken, bir canlı yayın başlantısında "gemiyle gelenlerden mi o?" falan gibi bir sorusu vardı dalga geçmişti, olay bundan ibaret.

önyargım tamamiyle yanlış biliyor oluşumdan kaynaklandı. biraz da araştırmayışımın etkisi var. bu yüzden yanlış bilgilendirmeden ötürü özür diliyorum.

ancak değişen birşey olmamış. dünyanın artık ne gözle baktığı aşikar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Futbolu saran şike operasyonu kapsamında dün sabah başlayan 3'üncü dalga bu sabah erken saatlerde de aynen devam ediyor. Dün savcılığa sevk edilen Zafer Önder İpek'in ardından bu sabah da Can Arat, Hasan Çetinkaya ve İlhan Çelikay adliyeye sevk edildi.
    ....
    İlginç işler olmaya devam ediyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://fanatik.ekolay.net/Sike-tekli..._34_232920.htm

Fanatik'te böyle bir haber var.Umarım doğru değildir.Benim umudum zor da olsa bütün takımların aklanıp şu işten sağ salim çıkması.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

İDDİALAR: F.BAHÇE A. GÜCÜ: 6-0 (15 MAYIS 2011)
    Tutuklu bulunan Aziz Yıldırım’a sorulan soruda maç için İlhan Ekşioğlu’na şike talimatı verdiği Cemil Turan aracılığıyla girişimlerde bulunulduğu futbolculara verilmek üzere 400 bin dolar paranın Ankara’ya götürüldüğü, Uğur Uçar’a şike teklif edildiği Uçar’ın kabul etmediği Şekip Mosturoğlu’nun ise Sami Dinç aracılığıyla kaleci Senecky’ye şike teklif ettiği ve bu futbolcunun da kabul etmediği vardı.

CEVAP: G.Saray’dan A.Gücü’ne giden Uğur Uçar’ın emniyetteki ifadesinde “Bana 6-0 yenildiğimiz Fenerbahçe maçından önce şike teklif edildi. Ancak ben kabul etmedim”
    dediği öne sürüldü. Kaleci Senecky’nin de benzer bir ifade verdiği iddia edildi.

SONUÇ: İki futbolcu da ifadelerinin alınmasının ardından serbest kaldı ve emniyetten ayrıldı.

HTSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hindistan'dan Taiwan'a kadar herkes de Fenerbahce sike yapti yazdi. Onlarin yaninda Emenike'yi bu kadar takmayin. Ben bir de ne zaman Emenike'ye multeci muamelesi yapildi hatirlamiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hindistan'dan Taiwan'a kadar herkes de Fenerbahce sike yapti yazdi. Onlarin yaninda Emenike'yi bu kadar takmayin. Ben bir de ne zaman Emenike'ye multeci muamelesi yapildi hatirlamiyorum.
    Onların medyası da mı bizimkiler gibi yargısız infaz yapıyormuş? Fenerbahçe şike yaptı mı yazmışlar?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri