Nevzat bey serbest bırakılmış.
Bu arada Fenerbahçe Belediye ile birleşme yapıpligde kalacaksa hiç cezavermesinler o zaman.Suç işle cezasını çekme saçma olur biraz.
Nevzat bey serbest bırakılmış.
Bu arada Fenerbahçe Belediye ile birleşme yapıpligde kalacaksa hiç cezavermesinler o zaman.Suç işle cezasını çekme saçma olur biraz.
Nevzat Şakar:"Savcı Bey'e 2 saatten fazla kalamayacağımı söylemiştim,o da anlayışla karşıladı sağolsun.''
böyle birşey demiş mi acaba?
(/s)
3 cu dalga degilde, 2 nin son halkasi diyebiliriz bence .
Haberi göremediğim için paylaşıyorum....
Twitter'den düşecek 3 takımı açıkladı!
MHP'li Türkkan, @LutfuTurkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim" diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia etti. Ardından yaptığı düzeltmede "Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım.." diyerek Trabzonspor'un değil, Sivasspor'un küme düşürüldüğü iddiasında bulundu. 3090 takipçisi bulunan Türkkan'ın bu açıklamaları Twitter'da büyük yankı buldu. Hakkında gizlilik kararı bulunan soruşturma için milletvekilinin yaptığı yorumlar kafalarda soru işareti bıraktı.
Haberin Linki
Football is simple,but Football Manager is not
Nasıl bir açıklaması olabilir bunun? Etik kurulu ve kozmik oda karar veriyor değil mi? Siyaset konuşmak yasak değil mi? Bu milletveklili açıklaması yargıya müdahale değil midir? Karar verme aşamasında olan federasyonu baskı altına almak değilmidir?Originally Posted by Corpus;2055008
[B
Nasıl panpişle takipçi artıran Hilal Cebeci var buda takipçi arttırmak için yapmış olmasın![]()
etik kurulu ve kozmik oda daha çalışmalarını bitirmemişken bu milletvekili nereden biliyor bunları?
yoksa etik kurulu vs minarenin kılıfı mı?
(/s)
Murat Özaydınlı serbest bırakılmış.
Akşam saatlerinde de Hasan Çetinkaya'nın serbest bırakılmasını bekliyorum/umuyorum.
Fener ve siva küme düşürülecek haberleri artmaya başladı. Pazartesi açıklanacak diye bir söylenti var.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Zafer Önder İpek savcılığa sevk edildi
NTVSPOR-Twitter
Zafer Önder İpek'in bu işin içinde nasıl olduğunu anlayamadım. Aklıma gelen, eski hakem olduğu için hakemlerle bağlantı kurmuş falan olabilir.
Hasan Çetinkaya, Can Arat ve Zafer Önder İpek geceyi emniyette geçirecekler..
Ajanspor
rezilliğe bakar mısınız.
http://www.kickoff.com/news/23311/em...or-my-life.php
Emenike: "First they said I came in a boat," he began. "As if that was not enough, they accused me of age cheating."
yani emenike'nin sorgusuna, ''sen gemi ile geldin'' diye başlamışlar.
(/s)
adama bildiğin sen mültecisin demişler.
bunu diyenler emenike'nin konuşmayacağını mı sandı acaba?
bunu diyenler, ülke itibarını düşünmediler mi hiç?
(/s)
niye?
yapılan iş aynı olduktan sonra, sokaktaki çocuğun demesiyle de rencide olur bu adam.
bunu polis de dese, medya da dese, adam gitti nijerya'da anlattı. rusya da biliyor. dolaylı olarak avrupa da biliyor mu? evet.
şimdi türkiye'ye ne gözle bakıyorlar dersin?
sonra biz ırkçı değiliz oluyor
not: seni yermiyorum.
(/s)
Bu savunma güdüsüyle önyargılı davranışınızın siz de farkındasınızdır sanırım. Hemen "sorguda böyle soru mu sorulur işte böyle saçma operasyon" gibi her fırsatta polise savcıya sallıyorsunuz.
Okan Bayülgen'in, daha Emenike 2. ligdeyken, bir canlı yayın başlantısında "gemiyle gelenlerden mi o?" falan gibi bir sorusu vardı dalga geçmişti, olay bundan ibaret.
....Futbolu saran şike operasyonu kapsamında dün sabah başlayan 3'üncü dalga bu sabah erken saatlerde de aynen devam ediyor. Dün savcılığa sevk edilen Zafer Önder İpek'in ardından bu sabah da Can Arat, Hasan Çetinkaya ve İlhan Çelikay adliyeye sevk edildi.
İlginç işler olmaya devam ediyor![]()
http://fanatik.ekolay.net/Sike-tekli..._34_232920.htm
Fanatik'te böyle bir haber var.Umarım doğru değildir.Benim umudum zor da olsa bütün takımların aklanıp şu işten sağ salim çıkması.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İDDİALAR: F.BAHÇE A. GÜCÜ: 6-0 (15 MAYIS 2011)
Tutuklu bulunan Aziz Yıldırım’a sorulan soruda maç için İlhan Ekşioğlu’na şike talimatı verdiği Cemil Turan aracılığıyla girişimlerde bulunulduğu futbolculara verilmek üzere 400 bin dolar paranın Ankara’ya götürüldüğü, Uğur Uçar’a şike teklif edildiği Uçar’ın kabul etmediği Şekip Mosturoğlu’nun ise Sami Dinç aracılığıyla kaleci Senecky’ye şike teklif ettiği ve bu futbolcunun da kabul etmediği vardı.
CEVAP: G.Saray’dan A.Gücü’ne giden Uğur Uçar’ın emniyetteki ifadesinde “Bana 6-0 yenildiğimiz Fenerbahçe maçından önce şike teklif edildi. Ancak ben kabul etmedim”
dediği öne sürüldü. Kaleci Senecky’nin de benzer bir ifade verdiği iddia edildi.
SONUÇ: İki futbolcu da ifadelerinin alınmasının ardından serbest kaldı ve emniyetten ayrıldı.
HTSPOR
Hindistan'dan Taiwan'a kadar herkes de Fenerbahce sike yapti yazdi. Onlarin yaninda Emenike'yi bu kadar takmayin. Ben bir de ne zaman Emenike'ye multeci muamelesi yapildi hatirlamiyorum.