Seitaridis gelirse harika olur süper bindirmeleri var..
Seitaridis gelirse harika olur süper bindirmeleri var..
Fazıl Ünverdi yazdıysa muhtemelen o transfer yalan olur.
Ayrıca Polat transferin 2-3 gün içinde biteceğini belkide sabaha kadar biteceğini söyledi![]()
Hiç bir dediklerine inanmıyorum artık.Ona bakarsanız Steaua maçına kadar 1 santrafor alınacaktı alınamadı.Zaten bu Denizli'ye karşı oynadığımız futbolla oynarsak UEFA yolu gözükür bize artık.
Adam daha ne yapsın Steaua maçına kadar olmazsa daha sonra alacağız demişti üstelik uefa da iyi bi derece elde ederiz gibi geliyor bana
ya bize santrofor değil sağbek lazım..
Ağustos bitiyor, yine son günlere kalırsa saçma isimleri görmemiz işten bile değil![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
yönetim elinden geleni fazlasıyla yapıyor..2yıldan beri transfere çok önemli harcamalar yapıldı son gelecek forvet de en aşagı 10 milyon euroluk bir transfer olacak daha ne yapsınlar..bütün şartları zorluyorlar
çok bencil düşünüyoruz çok..
Evet transfere çok para harcandığını biliyorum örneğin;Lincoln'ün transferinde A.Sezgin'in GS'nin yaklaşık 20 milyon eurosunu cep yaptığını çok sağlam bir kaynaktan biliyorum![]()
eminim çok sağlam bi kaynaktır
öyleki Lincoln e verilen paranın ne kadar olduğunu çok iyi biliyosun..
Adnan Polat divan da resmi rakamlarla açıkladı geçen yılın transfer bonservis bedeli toplam 14 milyon eurolardaymış..
lincolne yıllık 3milyon eurodan 4 yıllık anlaşma yapıldı 4 yılı peşin ödesen yine 20milyon yapmıyor..
kaynakların çok sağlam gerçekten![]()
bu arada galatasaray'ın parasını cebe atmakla suçladığın adam 5 kuruş daha az verip adamı alabilmek için günlerce çabalayan bir adam . şu kaynağın neymiş cidden merak ettim :?
güvenilir olduğu idda edilen turkspor dan bir dansözlük daha :
1-ricardo oliveira Galatasaray da diye manşet veren ve çok iddalı olduğunu dile getiren daha sonra bu transfer yatınca büyük bi kıvraklıkla olayı zaragoza başkanının üstüne atarak kendi suçunu üzerinden atan bir turkspor
2-diğer gazeteleri sürekli küçümseyerek bu gazetelerin istihbaratlarını kendilerinden aldığını idda eden bir turkspor
3-bütün transfer haberlerinde kendilerini göklere çıkaran,sürekli kendini öven ve artık mide bulantısı verecek düzeyde kendini abartan bir turkspor
4-ve son olarak tekrar baltayı sapa vuran bir turkspor : dün zigiç ikna edildi diye çoooookk ama çoookk iddalı bir manşet düşüp bugün yine aynı yüzsüzlükle zigiç tercihini ingiltereden kullandı diye haber yapan bir turkspor
güvenildiği idda edilen turkspor , görebildiğim kadarıyla haber sahteciliği yapmakta,ve emeğe saygızılıkta bulunmaktadır..işin ilginci tüm bunları yaparken kendilerini göklere çıkarıp,diğer gazete ve yayın organlarını aşağılamasıdır..rezillik...
Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2008 at 14:18
Arkadaşlar erdemzorer10'un mesajı haricindeki diğer mesajları sildim.(bu tür haberlerin eklenmesine neden izin vermediğimizi çok iyi açıkladığı için silmedim.) Lütfen eklediğimiz haberlerin kaynaklarına dikkat edelim.Erdem'in yazısında belirttiği turkspor.net gibi sitelerden ve kolpa haber yaptığı aşikar olan gazetelerden haber eklemeyelim lütfen.
So what?
Saike
FLAŞ! MILAN BAROS BİTTİ GİBİ
Galatasaray'ın forvet tranfseri konusunda düğüm çözülüyor. Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat'ın, Denizlispor maçından sonra yaptığı: "2-3 gün içinde forvet transferini bitireceğiz" açıklamasından sonra Galatasaray'ın yeni forvet olacağı konusu çok daha fazla konuşulmaya başlandı.
Bu gelişmeler üzerine ulaştığımız Galatasaray Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin şunları söyledi: "Medyada dört-beş oyuncunun ismi geçiyor. Bu isimlerden birini transfer edeceğiz. Ancak şu an için daha fazla bir açıklama yapamam, taraftarımız biraz daha sabretsin. Çok kısa bir süre sonra bu transferi açıklayacağız" dedi.
Galatasaray'a yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, Milan Baros'un Galatasaray'a imza atması an meselesi. Milan Baros. Geçen sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Porstmouth'ta kiralık olarak forma giyen Baros, bu sezon yeniden Lyon'a döndü. Bonsvervis bedeli 13 milyon avro civarında olan Milan Baros'un kiralık olarak kadrosuna katacak olan Galatasaray, bu transferi her an açıklayabilir.
sporX
Milan Baroş Galatasaray'ı çoştururur ama geleceğini zannetmiyorum..
Sporx sağlam duyum almış herhalde.Olursa iyi bir transfer olur diye düşünüyorum.
So what?
Saike
Türk Futboluna isim katar. Eğer dikiş tutarsa iyi bir golcü olduğunuda Türkiye'de kanıtlamış olur.
euro 2000 den sonra kendisini göremedik fazla ama yine de çok şeyler katacaktır takımımıza gelirse .
Çok iyi bir isim olur..
Euro 2004'ten sonra göremedik 2000'de yoktu![]()
2004 yav![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2008 at 21:12 Reason: w değil v
Hiç sevmediğim bir forvet oyuncusu. Gelirse başarılı olmasını isterim tabii ki.
Sanki bu sefer gelecek gibi 1 , 2 saat içinde resmi sitede görebilirsiniz![]()
"Milan Baros G.Saray'da" iddiası
Lig Radyo'da yayınlanan Uğur Meleke ile Taktik programına bağlanan Vatan Gazetesi Galatasaray Muhabiri Gökmen Özdemir G.Saray'ın forvet sorununu çözdüğünü ve Milan Baros transferini sonuçlandırdığını söyledi.
Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala birçok futbolcuyla görüşen G.Saray'ın Çek yıldız Milan Baros ile her konuda anlaştığı iddia edildi. 1981 doğumlu olan Milan Baros 1.84 boyunda... 59 kez milli takım formasını giyen Baros'un 31 golü bulunuyor...
Öte yandan G.Saray'ın Valencia'dan Morientes ve Zigiç ile de görüştüğü de iddia edilmişti.
Milliyet
İnşallah gelir artık birini almalılar zaten.
Açıkçası Zigic kadar heyecan yaratmadı bende Baros. Tek forvette Zigic kadar etkili olamayacağını düşünüyorum. Kaldı ki, elimizdeki oyuncular da Baros tipinde.
Erdem turkspor devam ediyorsen anladın orasını
MİLAN BAROS GALATASARAY'DA!..
Türkiye'nin ilk kez TurkSpor.Net'ten okuduğu Baros transferinde Sarı Kırmızılı takım adım adım gelerek mutlu sona ulaştı.. Galatasaray'ın son bombası Lyon'da forma giyen Çek futbolunun önemli yıldızlarından ve Avrupa'nın sayılı golcülerinden biri olan Milan Baros oldu.. Yapılan görüşmelerden sonra transfer artık taraflar arasında atılacak imzaya kaldı.. İŞTE DETAYLAR!..
Galatasaray günlerdir aradığı golcüyü sonunda buldu.. Sarı Kırmızılı takım Türkiye'de daha önce Meira, De Santcis ve Skibbe'de olduğu gibi ilk kez TurkSpor.Net'in duyurduğu Milan Baros ile anlaştı..
Transfer için sabah saatlerinde Cenevre'ye geçen yönetici Haldun Üstünel, Çek oyuncunun menajeri ile birlikte buradan Fransa'nın yolunu tuttu..
Fransa şampiyonu Lyon'da forma giyen Çek golcü Milan Baros ve menajeri ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alındı ve Fransız kulübü ile pazarlıklara başlandı..
Hızla yol alınan görüşmelerde Lyon ile de anlaşma sağlandı ve Galatasaray Milan Baros'u renklerine bağlamış oldu..
SEZGİN VE ÜSTÜNEL DOĞRULADI!..
TurkSpor.Net'in Galatasaray'ın Milan Baros ile anlaştığı haberini TRT sıcak haber olarak izleyicilerine duyurdu.. Canlı yayına bağlanan muhabir, Baros konusunda Haldun Üstünel ile görüştüğünü ve Üstünel'in kendisine Baros ile çok kısa bir görüşme sonrasında her konuda anlaştıklarını, kulübü ile de son görüşmeleri yaptıklarını ve işin artık imzaya kaldığını söylediğini belirtti..
GS TV'DE HUMMALI ÇALIŞMA!..
Öte yandan Galatasaray resmi internet sitesi ve Galatasaray'ın resmi televizyonu olan GSTV'de de hummalı bir çalışma var.. İki kurum da Milan Baros'un Galatasaray'a transferinin gerçekleştiği haberini Sarı Kırmızılı taraftarlara resmi ağızdan duyurmak için görseller hazırlamak ve bu oyuncu hakkında bilgi toplamakla meşguller..
turkspor.net