Sayfa 112 / 122 İlkİlk ... 1262102110111112113114 ... SonSon
3,331 ile 3,360 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mwaruwari yi City daha devre arası kadrosuna kattı hemde az bi para da ödemedi..pek ihtimal vermiyorum..

sağ bek için ise hangi oyuncu takıma daha yararlı olabilecekse o gelsin isterim..çok büyük bir yıldız almaya gerek yok zaten uğur iyileşince formayı kapacak..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

North u tanımıyorum
    Mwariwari gelmez.İsim başkası sürpriz yani

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Benjaniye Citye bir torba para verdi satmazlar kolay kolay

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kolpaysa neyini konuşuyorsunuz o zaman? Arkadaşlar lütfen biraz daha sağlam kaynaklardan haberler paylaşalım.Gerçi biliyorum bu kolpa basının sağlam haber yaptığı nadiren görülmüş bir şey ama gelipte hele sabah gibi bu işin başında gelen gazetelerin haberlerinide eklemeyelim lütfen.Neyini konuşacağız ki? Bu transfer iyi yada kötü olur diyip geçeceğiz.Sonuç? Hiç bir şey..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Şu benim mesajımı silen saygıdeğer arkadaş gerçekten Marica gelirse hiç utanmayacakmı çok merak ediyorum sanki buraya yazılan her topçu geldide gidip benim mesajımı siliyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Al işte o kadar yazı yazıyorum.Benden sonra yazılan mesaja bak.Başçavuşun eşşeği yazıyor sanki burada.Kolpa basının haberlerini eklemeyin diyoruz.Masa başı haberleri eklemeyin diyoruz eklenen habere bak.Adnan Sezgin'in Süper Kupa öncesindeki röportajını bir güzel düzenlemişler daha sansasyonel bir hale getirmişler.Burada bunun neyini konuşacağız Allah aşkına?

Bundan sonra masa başı haberleri buraya eklemeyin!!!
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Al işte o kadar yazı yazıyorum.Benden sonra yazılan mesaja bak.Başçavuşun eşşeği yazıyor sanki burada.Kolpa basının haberlerini eklemeyin diyoruz.Masa başı haberleri eklemeyin diyoruz eklenen habere bak.Adnan Sezgin'in Süper Kupa öncesindeki röportajını bir güzel düzenlemişler daha sansasyonel bir hale getirmişler.Burada bunun neyini konuşacağız Allah aşkına?

Bundan sonra masa başı haberleri buraya eklemeyin!!!
    Tamam Şemsicim Benjaniyi niye tartışıyoruz o zaman. Adrianoyu Shevayı bunlar mı gelecek GS ye ayrıca Gs taraftar forumundada olabileceğine dair düşünceler var Ayrıca ben sevgili kardeşime öle b.e olmayı pek yakıştıramadım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Şu benim mesajımı silen saygıdeğer arkadaş gerçekten Marica gelirse hiç utanmayacakmı çok merak ediyorum sanki buraya yazılan her topçu geldide gidip benim mesajımı siliyorsunuz.
    Ben sildim Serkan abi.Aslında doğru söylüyorsun burayı adam akıllı temizlemeye kalksak eminim buradaki mesajların 3/2 sini silmemiz gerekir.Biz hep dedik böyle haberler eklemeyin diye ama dinleyen kim? Bugüne kadar müsamaha gösterdik ama bundan sonra müsamaha yok.Burada masa başı haberler eklenmesin arkadaşım.Neyini konuşacağız? Elle tutulur bir haber olsa konuşalımda yok işte yok..

Ayrıca sakın yanlış anlama seninle bir alakası yok.Bugünden itibaren masa başı haberlere müsamaha göstermek yok.Ondan dolayı silindi mesajın.Zaten bu konular silinecek.Ondan şimdi tek tek uğraşıp eski mesajları silmeye gerek yok. Marica ile şöyle elle tutulur kaynaklardan haber yapılsın (en azından masa başından değilde araştırma yapan kaynaklardan) o zaman konuşuruz.Ama Sabah yazıyorsa yalandır.Bunu ben adım gibi biliyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Belki de yeni forvetimiz şu anda izmitte adı da Suazo gelmişken göndermeyelim geriye adamı
    Last edited by sitte : 21.Ağustos.2008 at 00:54

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fanatik, Fotomaç haberlerini tartışmıyoruz arkadaşlar..
    Muhabbet etmek isteyenler için muhabbet forumları var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben sildim Serkan abi.Aslında doğru söylüyorsun burayı adam akıllı temizlemeye kalksak eminim buradaki mesajların 3/2 sini silmemiz gerekir.Biz hep dedik böyle haberler eklemeyin diye ama dinleyen kim? Bugüne kadar müsamaha gösterdik ama bundan sonra müsamaha yok.Burada masa başı haberler eklenmesin arkadaşım.Neyini konuşacağız? Elle tutulur bir haber olsa konuşalımda yok işte yok..

Ayrıca sakın yanlış anlama seninle bir alakası yok.Bugünden itibaren masa başı haberlere müsamaha göstermek yok.Ondan dolayı silindi mesajın.Zaten bu konular silinecek.Ondan şimdi tek tek uğraşıp eski mesajları silmeye gerek yok. Marica ile şöyle elle tutulur kaynaklardan haber yapılsın (en azından masa başından değilde araştırma yapan kaynaklardan) o zaman konuşuruz.Ama Sabah yazıyorsa yalandır.Bunu ben adım gibi biliyorum.
    İyide Şemsi'cim bir takım 50 tane adamla ilgilenir gider birini alır. Bir takımın hangi oyuncuyla tam olarak ilgilendiğini o takımın yöneticilerinden başka kim bilebilir ki. Medyaya açıkladığı oyuncularda zaten 5 parmağı bile geçmiyor. Yani bu ne demek biz bundan sonra bu konuya yazamayacağız öylemi. Bence iyice bi konuşun ondan sonra böyle bir karar alın. Sonuçta burası transfer haberleri yeri. Dedikodusu da olur gerçeğide ama biz hangisi doğru bilemeyiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fanatik, Fotomaç haberlerini tartışmıyoruz arkadaşlar..
    Muhabbet etmek isteyenler için muhabbet forumları var.
    Neyi tartışıcağız o zaman. Buraya yazmak için her birimiz gidip kulüp binası önünde kamp mı kuralım Gazete dışından takip edebileceğimiz bir kaynak söylersen öyle yapalım bizde paşam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence tartışabileceğimiz gazeteler listesini verirseniz daha rahat post atarız.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Sabah'ta okudum seitaridis için girişimlerde bulunmuşuz...

En güvenilir kaynaklar benim deneyimlerime göre, NTV Spor, Ajansspor, DHA ve İHA'dır. Bu kaynaklar eğer bir haber yaptılarsa, doğrudur veya doğru olmasa bile o transfer konusunda mutlaka somut girişimler vardır. FotoMaç çok komik bir gazete, son 2-3 haftada Galatasaray'ın forveti için KESİN bir dille yazdıkları isimler benim hatırladığım kadarıyla şunlar: Morientes, Ricardo Oliveira, Hernan Crespo, Oscar Cardozo, Mario Gomez ...

FotoMaç çok kaliteli bir gazete olsa Galatasaray'ın Meira ile Kewell transferlerini bilirdi ama ikisini de yazamadı. Şimdi onun acısını çıkarmak için akla gelen tüm forvetleri yazıyorlar ki eğer biri denk gelir de transfer edilirse "Transferde FotoMaç farkı" diyecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da bir iddia da İspanya'dan geldi.. İspanyol spor gazetesi AS, Atletico Madrid'in gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği Yunan savunma oyuncusu Georgios Seitaridis'e Galatasaray'ın talip olduğunu ileri sürdü..

Atletico Madrid'in gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği futbolcular arasında yer aldığı belirtilen Seitaridis ile Galatasaray'ın ilgilendiğini yazan gazete, İspanyol kulübünün transfere sıcak bakmasına karşın Yunan futbolcunun Madrid'den ayrılmak istemediğini bildirdi.

Yaz boyunca İngiliz, Portekiz ve Yunan kulüplerinden öneriler aldığı belirtilen Seitaridis'in, Atletico Madrid Teknik Direktörü Aguirre ile konuşarak kalmak istediğini söylediği ifade edildi.
    Kaynak:Ajansspor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Seitaridis kaliteli bir sağbek iyi bindirmler falan yapıyor gsye gelirse sağbek problemini çözer

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Erdem abi sorunun cevabını vermiş Egemen.Hiç bir şey konuşmayın demiyorum ama en azından somut şeylerden konuşalım.Egemen'in dediği kaynaklar haber yaptıklarında en azından somut bir şeyler oluyor mutlaka.Bir duyum felan alıyorlar.Ama Sabah,Fanatik,Fotomaç,Hürriyet,Fotogol,Vatan vs.bunların hepsi sallama haberler yapıyorlar.Heriflerin bir yerlerinden uydurdukları haberleri burada konuşmanın ne manası var?

Şu konuya bakmışsındır belki.Sabah ile ilgili haberi ve ondan sonraki yorumlara bir göz atmanı rica ediyorum senden eğer okumadıysan.Ee ben böyle gazetenin haberine neden inanayım ki geçmişte yalan haber yaptıkları ortada.

http://forum.turksportal.net/vb/show...33#post1225233

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    İyide Şemsi'cim bir takım 50 tane adamla ilgilenir gider birini alır. Bir takımın hangi oyuncuyla tam olarak ilgilendiğini o takımın yöneticilerinden başka kim bilebilir ki. Medyaya açıkladığı oyuncularda zaten 5 parmağı bile geçmiyor. Yani bu ne demek biz bundan sonra bu konuya yazamayacağız öylemi. Bence iyice bi konuşun ondan sonra böyle bir karar alın. Sonuçta burası transfer haberleri yeri. Dedikodusu da olur gerçeğide ama biz hangisi doğru bilemeyiz...
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    En güvenilir kaynaklar benim deneyimlerime göre, NTV Spor, Ajansspor, DHA ve İHA'dır. Bu kaynaklar eğer bir haber yaptılarsa, doğrudur veya doğru olmasa bile o transfer konusunda mutlaka somut girişimler vardır. FotoMaç çok komik bir gazete, son 2-3 haftada Galatasaray'ın forveti için KESİN bir dille yazdıkları isimler benim hatırladığım kadarıyla şunlar: Morientes, Ricardo Oliveira, Hernan Crespo, Oscar Cardozo, Mario Gomez ...

FotoMaç çok kaliteli bir gazete olsa Galatasaray'ın Meira ile Kewell transferlerini bilirdi ama ikisini de yazamadı. Şimdi onun acısını çıkarmak için akla gelen tüm forvetleri yazıyorlar ki eğer biri denk gelir de transfer edilirse "Transferde FotoMaç farkı" diyecekler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servet'e Ada'dan teklif var

Galatarasay ve milli takım forması ile geçen yıl başarılı bir sezon geçiren Servet'e, Avrupa yolu gözüktü. Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım forması ile başarılı maçlar çıkaran Servet'e, İngiltere Premiere Ligi'nin köklü kulüplerinden Blackburn Rovers'tan teklif var. Tugay Kerimoğlu'nun yıllardır başarı ile forma giydiği Blackburn Rovers ikinci bir Türk yıldızı renklerine katma uğraşısı içinde. Tugay'dan aldığı referansla Servet'in transferini gerçekleştirmek için harekete geçen İngiliz kulübü, G.Saray'ın başarılı stoperini için resmen sarı kırmızılı kulübe teklifte bulunduğu öğrenildi. G.Saray'da çok iyi bir sezon geçiren ve sarı kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Servet ise G.Saray'ın da para kazanması halinde bu teklife olumlu bakabileceğini belirtiyor.

21.08.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Servet Türkiye'nin en iyi stoperi böyle tekliflerin gelmesi normal ama gideceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servet bir röpörtajında Avrupa'dan tekli gelirse gideceğini söylemişti...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Gitsin de bizden iyi takıma gitsin Rovers'ın bizden büyük yanını göremiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Blackburn Rovers küçümsenecek bir takım değil . kaldı ki Premier Lig'de oynayan bir takım buraya gidecek olsa sürekli göz önünde olacak . Zamanında Tuncay da M.Boro'ya gittiğinde herkes eleştirmişti Fenerbahçe'den daha büyük bir takım değil diye ama en azından Premier Lig'de bütün dünyanın gözü önünde oldu.. Turkcell Süper Ligi Türkiye'den başka kaç tane ülke tarafından takip ediliyor ki ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Adnan Polat ne dedi : hiç kimse bir yere gitmiyor !

bunun üzerine konuşmaya gerek varmı sizce ?

bu gelen ne ilk teklif ne de son..

Bence değerini veren herkezi satmalılar yoksa Hasan Şaş gb elimizde kalır. Zaten para konusunda sıkışığız.
    G A L A T A S A R A Y

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her şey Steaua Bükreş'e bağlı

Teknik direktör Michael Skibbe’nin raporu doğrultusunda sağbek ve forvete takviye yapacak olan sarı kırmızılı yönetim, Steaua Bükreş maçından çıkacak sonuca göre stratejisini belirleyecek.Takıma iki takviye yapacak olan futbol komitesi, Şampiyonlar Ligi biletinin alınması halinde uzun süredir görüştüğü Avrupalı yıldızların işini bitirecek. Bükreş’ten hayal kırıklığı ile dönülmesi halinde ise maliyeti düşük olan futbolcuların transferi gerçekleşecek.
    15 milyon Euro gelir
    Steaua Bükreş engelinin geçilmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nden 15 milyon Euro gelir bekleyen G.Saray’da transfer listesinin başında Valencia’da forma giyen Sırp golcü Nikola Zigic ve Manchester City’de top koşturan Zimbabweli Benjani var. Valencia’ya Zigic için çok cazip bir teklif sunan G.Saray Yönetimi, Bükreş dönüşü dünyaca ünlü golcünün transferini sonlandırmak için kolları sıvayacak. İkinci adres ise 30 yaşındaki Benjani. Sağbek için ise Jacobsen ve Setiaridis’in adları geçiyor.
    Listesini hazırlayan yönetim, Şampiyonlar Ligi vizesi alınamaması halinde ise Skibbe’ye verdiği sözü yerine getirip en azından bir forvet transfer edecek.
    Morientes her an bitebilir
    Elinde iki ayrı liste bulunan yönetim, öncelikle Morientes’e yönelecek. İspanyol golcünün diğer adaylara göre maliyetinin daha düşük oluşu, 32 yaşındaki oyuncunun transfer edilmesi şansını güçlendiriyor. Morientes’in transferi her an bitebilir. Sağbek için ise Avustralyalı Hary Kewell’ın vatandaşı Jade North ismine yoğunlaşılacak

22.08.2008
    DHA

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Jeam Beam View Post
    Bence değerini veren herkezi satmalılar yoksa Hasan Şaş gb elimizde kalır. Zaten para konusunda sıkışığız.
    Hasan Şaş ne zamandan beri elimizde kalmış futbolcu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Şaş bu sene patlama yapacak gibi buna eminim..Hasan Şaş elimizde kaldı diyenlere de cevap vereceğine de eminim.Ama sinirlerine hakim olmayı hala öğrenemedi :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Şaş elimizde kaldıysa geçen sene Haka ŞÜkür takmımda ölmüştü
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

geçen sene şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri Hakan Şükür dür ne diyorsun sen ..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GALATASARAY'IN kadrosuna katmak için uğraştığı Georgios Seitaridis'in Atletico Madrid ve Yunan Milli Takımı'nda 'George' ismini kullanıyor. Büyük babasından etkilendiği için bu ismi tercih eden 1.85 boyundaki başarılı sağ kanat oyuncusu, 1981 Pire doğumlu ve annesi Türk kökenli.
    Last edited by erdemzorer10 : 22.Ağustos.2008 at 12:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri