Aragones antremanlarda 2 side çok çalışıyorlar ben memnunum diye bir sözü var tam olarak böyle bişiydi.Bir yandanda 2 sini kadroya almıyor.Bu çelişki nedendir anlayamadım.
Aragones antremanlarda 2 side çok çalışıyorlar ben memnunum diye bir sözü var tam olarak böyle bişiydi.Bir yandanda 2 sini kadroya almıyor.Bu çelişki nedendir anlayamadım.
So what?
Saike
İkisi de kötü, ikisini de göndermek istiyorum derse yönetimin elini kolunu bağlar satışları konusunda. Şu an verilen hava; '' İstediğimiz teklifi verirseniz alırsınız aksi takdirde sözleşmeli oyuncumuzdur bizde devam edecektir'' havası. Pazarlık payını yok etmemek için bu tip açıklamalar mantıklı.
Hakan Şükür zamanında Fenerbahçe'nin açık çekini reddetmiş bir adamdır. Kaldı ki ne Fenerbahçe'nin Hakan'ı alma isteği olabilir ne de Hakan'ın Fenerbahçe'ye gelme isteği.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu 2 sini çok antremanlarda çok çalışmasına rağmen kadroya almıyorsan zaten gözden çıkardığının göstergesidir bu.Bu adamlarda aptal değil herhalde.Anlamışlardır istenmediklerini.
Demek istediğimi tam olarak açıklayamadım ben.Madem bu 2 adam bu kadar çok çalışıyorlar,seninde hoşuna gidiyor bu çalışma tempoları neden kadroya almıyorsun.2 sinide kadroda görmek istemiyorum diye açıklama yapmakla eşdeğer bir şey diye düşünüyorum.Neyse ne uzun uzun konuşmaya değecek bir konu değil..
So what?
Saike
Şemsi Şampiyonlar Ligi önelemelerde oynayan oyuncular da transfer olduklarında Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemiyor diye biliyorum. Yani pazar alanını daraltmamak için forma verilmiyor olabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aragones son noktayı koydu!..
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones ile golcü Guiza MTK Budapeşte maçı öncesi medyanın karşısındaydı. Aragones, Kezman'la ilgili sorulara ilginç yanıtlar verirken, MTK Budapeşte maçı içinde rövanş için avantajlı skor almaya çalışacaklarını söyledi. Aragones "Kezman gibi bir futbolcu takımdan gitmek isterse onu tutmak zor olur" açıklamasını yaptı.
AÇIKLAMALARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...
Herkesin önünde "Bunlar gitseler iyi olacak" diye bir şey diyemez herhalde. Sonuçta gidip gitmeyecekleri belli değil. Ya takımda kalırlarsa? O zaman yüzüne bakamaz bu futbolcuların.
İnanmadığım için haberi koymadım ama DHA'ya göre Hakan Şükür'ün babası FB'liymişBizde oynamasını istiyomuş, Emre ikna edecekmiş
![]()
Hakan Şükür F.Bahçe'ye mi?
Galatasaray'dan zorla koparılan Hakan Şükür'ün, Fenerbahçe'ye gitmesi için çalışmalar başlatıldığı öne sürüldü. Baba Sermet Sükür, "Ben de Hakan'ın benim takımım olan Fenerbahçe'de oynamasını istiyorum" dedi.Galatasaray'dan koparılan Hakan Şükür, 1 yıl daha futbol oynamakta kararlı olunca, Fenerbahçe'ye transfer olması gündeme geldi. Fenerbahçe'ye transfer olan eski Galatasaraylı futbolcu Emre Belezoğlu'nun bu transfere aracı olduğunu doğrulayan Baba Sermet Şükür, "Hakan'a Bursaspor'dan ciddi bir teklif var. Ancak benim gönlümde Fenerbahçe'den yana. Hatta kendisine 'Ne olur bir yılda babanın takımında oyna' dedim. Emre'de bunun için çalışma yapıyor. Hakan bu yıl mutlaka bir takıma gidip futbol oynayacak" diye konuştu.
29.07.2008Kaynak : DHA
Oha böyle birşey olursa Hakan Galatasaray kulübüne bence adım atamaz.Ama olmayacak şey değil.Bu arada evet H.Şükür'ün babası Fenerli.Bunu önceden biliyordum.
HeheheheHakan asla fenere gitmez neye güvenerek böyle haber çıkarıyorlar anlamıyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Avrupaya git Galatasaray de sana ilk söyleyecekleri şey Hakan şükür olacaktır(denenmiş ve onaylanmıştır
). Yani adı Galatasarayla birleşmiş birisi ve Fenerbahçeye gol attıkdan sonra (5-1 lik maçtaki) dalga geçici hareket yaptıkdan sonra Fenerbahçeye gitmez. Hakan Şükür bir Emre Belözoğlu değildir.
Neyse tartışma uzamasın böyle birşey olmaz zaten olursa bu mesajları yüzüme vurursunuz![]()
Last edited by Sekopej : 30.Temmuz.2008 at 16:09 Reason: f değil F
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Haber olarak eklemememde var bir nedenOrtaya söylenti diye ekledim bakılıp geçilecekti
Geçiniz efendim almayız Hakan'ı. Gençliğinde olsaydı belki talip olurduk![]()
hiç güleceğim yoktu
Olacak şey değil Bu transferin gerçekleşmiş olmasını düşünemiyorum bile Fatih Terim haberi gibi yalandır
Fenerbahçeliliğimden şüphe duymaya başladım.
Allah bilir babası ne demiştir de çarpıtmıştır medya.Yahu anlamıyorum medya nasıl bunu yazabiliyor.Espri bölümünde falan yazıyorlar galiba.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Böyle birşeyin olması imkan dahilinde değil adam yurtdışında oynayacağım projeler var diyor basın neyin peşinde hala ki ek olarak her iki tarafta böyle birşeyi konuşmaz bile.
Haberi yeni gördüm..Haber biraz eski...20 haziran
İlk bomba Fofana!
Fenerbahçe, "Geleceğin Viera'sı" diye anılan Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Fofana'ya imza attırarak transferde ilk yabancı bombayı patlattı.
Transfer listesinde dünya yıldızlarını bulunduran Fenerbahçe, ilk yabancı transferini sürpriz bir isimle gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Gueida Fofana'yı renklerine kattı. Sarı-lacivertlilerin siyahi genç yıldız Fofana'yı geçen mayıs ayında Antalya'da yapılan UEFA Avrupa U17 Finalleri'nde
bağladığı, bu ay içinde ise imza attırdığı öğrenildi.
Gueida Fofana imzaladı bile!
Fenerbahçe, "Geleceğin Viera'sı" diye anılan Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Fofana'ya imza attırarak transferde ilk yabancı bombayı patlattı
http://www.haberbusiness.com/index.php?go=50716
baya bi önce gazeteLerde yazıyordu imzLadı diye bi kaç gündür gazete aLıoyom artık transfer yerLerinde ismi yazmıyo kesin aLmış mi ki
Ne Hakan'ı yahu güldürmeyin adamı.
Fonfan'a olayıda yalandı arkadaşlar.Bildiğiniz gibi Fotomaç yalanda 1 numara.Onlar yapıyordu bu haberi.
Hakanı antrenör olarak falan alırız anca
Maldonado ve Kezmanı da Fotomac satsın zaten palavrada ondan iyileri yok..![]()
Guizayla iyi bir ikili olabilirler
-''FENERBAHÇE, BABAMIN TEMENNİSİ''-
Hakan Şükür, babası Sermet Şükür'ün, Fenerbahçe'de oynaması isteğine de değinerek, bunun bir temenniden ibaret olduğunu söyledi.
''Ülkemizin güzide kulüplerinden Fenerbahçe'nin bir taraftarı olan ve kendi temennisi olarak, benim futbola sarı-lacivertli formayla veda etmemi isteyen babamın açıklamaları, kendi dileklerinden ibarettir'' diyen Hakan, şu ifadeleri kullandı:
''Ne Fenerbahçe Kulübü'nden böyle bir teklif gelmiş, ne de sevgili kardeşim Emre Belözoğlu, bu transfere aracılık etmiştir. Daha önce de belirttiğim gibi, Türkiye'de Galatasaray forması dışında başka bir takımın formasını giymem söz konusu değildir.''
30.07.2008
Kaynak : AA
Banada sanki Liverpool Xabi satmaya kararlı gibi geliyor ama bize mi gelir yoksa başkasına mı gider orası bilinmez.