Sayfa 112 / 142 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon
3,331 ile 3,360 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

1. Default

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Kezman Zenit'e gitti diye biliyorum ..
    kaynagın ney ?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by efe24 View Post
    kaynagın ney ?
    Belirli bir kaynak değil dün msn de arkadaşım söylemişti , kaynak bulmadan doğrulamam diyordu bir yarım saat geçti aradan Kezman Zenit'te dedi Ben de bilmiyorum anlayacağın..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Kezmanı ve Maldonadoyu satıp orta sahaya takviye yapacaklar sanırsam.Maldonadoya çok şaşırdım ben FMde her takımıma alırdım fakat bu kadar sönük çıkacağını tahmin etmedim.Belkide Devidi vakası yaşanır bu sene coşar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Kezmanı ve Maldonadoyu satıp orta sahaya takviye yapacaklar sanırsam.Maldonadoya çok şaşırdım ben FMde her takımıma alırdım fakat bu kadar sönük çıkacağını tahmin etmedim.Belkide Devidi vakası yaşanır bu sene coşar.
    Football Manager bir oyundur bu yüzden orayı değerlendirerek konuşmak yanlış olur. Maldonado'da Deivid gibi bir değişim olacağın düşünmüyorum. Deivid, Fenerbahçe tarihinde tek değişen isimdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar Kezman daha öncede Rusya için Türkiye'den daha iyi UEFA şampiyonu ordan çıktı vs. gibi bizim ligimizi aşağılayan sözler kullanmış diyordu tüm gazeteler. Bence haber doğrudur. Madem satılacak 4.5 Milyon Euro civarı iyi bir bonservis bedeli olur. zarar etmeyiz çünkü 2 yılda oynadığına sayarsak iyi bir para elde ederiz. Emre Belezoğlu bile 4.5 milyon euro ya geldi.. Zaten Kezman'a şu saatten sonra kimse çıkarıp 10 milyon Euro vermez..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kezman'a 4.5 m euro veren de olmaz ama Ruslar da para bol 2 m euro civarı bir bonservisle yollanır Kezman...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

2 m € civarı bonservisle gidecek olsa şimdi Paris'teydi Kerem. Beleş verip üstüne maaş ödeme konusu Maraton kolpası. Öyle bir teklifle masaya bile oturamazlar.

Kezman'ın söylediği iddia edilen sözlere ise inanmıyorum. Bizim basınımız futbolcunun ağzından yazmayı sever.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    2 m € civarı bonservisle gidecek olsa şimdi Paris'teydi Kerem. Beleş verip üstüne maaş ödeme konusu Maraton kolpası. Öyle bir teklifle masaya bile oturamazlar.

Kezman'ın söylediği iddia edilen sözlere ise inanmıyorum. Bizim basınımız futbolcunun ağzından yazmayı sever.
    Noktasından Virgülüne kadar katılıyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

star tv ve show tv ' nin son dakika haberlerine göre Mateja Kezman Rus klübü Zenit'e transfer olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnşallah Allah'ım inşallah.İki hafta önce bu admın kalmasını istiyordum ama şimdi nedense kendi içimde bir çelişki yaşıyorum ve gitmesini istiyorum.Belkide önlibero transferinin yabancı kontenjanından dolayı geciktiğini düşündüğümdendir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kezman'ı satarsak Forvet Alacakmıyız Acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman idmana katıldı
    Fenerbahçe, Macaristan'ın MTK Budapeşte takımı ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.

Antrenmana sakatlıkları devam eden Tümer, Deivid ve Vederson katılmazken, dün akşam antrenmanında salonda çalışan Kezman sabah idmanında yer aldı.

Çift kale maç devam ederken, Kezman, Güiza ve İlhan dönüşümlü olarak kondisyoner Carlos Cascallana ile özel bir çalışma yaptı.

Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı tek antrenmanla MTK Budapeşte maçının hazırlıklarına devam edecek.

27.07.2008
    Kaynak : AA

Yollanacak olsa bugün idmana katılmazdı kanımca.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Kezman idmana katıldı
    Fenerbahçe, Macaristan'ın MTK Budapeşte takımı ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.

Antrenmana sakatlıkları devam eden Tümer, Deivid ve Vederson katılmazken, dün akşam antrenmanında salonda çalışan Kezman sabah idmanında yer aldı.

Çift kale maç devam ederken, Kezman, Güiza ve İlhan dönüşümlü olarak kondisyoner Carlos Cascallana ile özel bir çalışma yaptı.

Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı tek antrenmanla MTK Budapeşte maçının hazırlıklarına devam edecek.

27.07.2008
    Kaynak : AA

Yollanacak olsa bugün idmana katılmazdı kanımca.
    Öyle bir şey olursa tüm ölüsoyuculara yol açılmış olur tabir-i caiz ise..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alonso'da geri sayım başladı

Fenerbahçe'nin günlerdir bitirmek için çalıştığı Xabi Alonso transferinde sona çok yaklaştığı öğrenildi.
    İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen İspanyol futbolcunun dün Teknik Direktör Benitez ile yaptığı görüşme sonrası ayrılma kararı aldığı belirtildi. Liverpool kulübünün de Fenerbahçe'nin yaptığı 12 milyon pound teklifi karşılığında bu futbolcuyu satmayı kararlaştırdığı ifade edildi.
    Transferin her an açıklanabileceği, İspanyol futbolcunun da önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a getirileceği bildirildi.
    İngiltere'nin Mirror gazetesi de bu transfer haberine geniş yer verirken, Alonso'nun kalmak istediğini, ancak Fenerbahçe'nin astronomik teklifi üzerine de Benitez'in bu oyuncuyu satmayı kararlaştırdığnı yazdı.
    27 yaşındaki Xabi Alonso, orta sahada savunmaya dönük futbol oynuyor ve tekniği ile de dikkat çekiyor. 2004'ten bu yana Liverpool'da yer alan Alonso, 136 macta 12 gol attı. İspanya milli takımının formasını ise 47 kez giyen Alonso, 1 kez de ağları havalandırdı.
    Sarı Lacivertli kulübün yabancı kontenjanını boşaltmak için de Kezman'ı göndermek istediği, yıldız oyuncuya PSG'nin yanı sıra, Rus Zenit ve Yunanistan'ın Panathinaikos takımının da talip olduğu öğrenildi.
    Yöneticilerin Kezman için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettikleri bildirildi.

Lig Tv

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Şu Maldonado'yu gönderip Alonso'yu bir alalım.Daha ne isterim.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu Alonso olayı git gide ciddileşiyor baksanıza iki ayrı gazete 3 aşağı 5 yukarı aynı rakamları veriyor ve Benitez ile Alonso görüşmesinden bahsediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Xabi Alonso,Albelda veya ismi çıkmamış bir ön libero bekletiliyor olabilir..Sadece Kezman veya Maldonado'ya talip çıkmasını bekliyorlar bence.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Temmuz.2008 at 20:52 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Selçuk kimse beğenmiyo ama sakatlanmadan önce Selçuk Milli takım oyuncusuydu Geçen sene başındada Uğur boral'ı beğenmiyoduk ama çok iyi performans sergiledi, eğer selçuk kendini Alex sanmaz normal oyununu oynarsa çok yararlı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçukta hep fanteziye kaçıyor ama

Bana görede Selçuk iyi oyuncu İstanbulspor'da oynarken B Milli Takımda uzaktan bir golü vardı asla unutmam o golü. Zaten hemen ardında Bize transfer olmuştu yanılmıyorsam. Keza Manu'ya attığı bir gol var uzaktan Ama kendini gerçekten çok fazla Alex sanıyo Yoksa rahatlıkla ortasahayı götürecek bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk sanırım görev adamı olmayı kabullenemiyor biraz daha sakin oynayabilse ligin sayılı ön liberolarından olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

4 TEKLİF DE GERİ ÇEVRİLDİ!..
    F.Bahçe’ye Semih, Kezman, Volkan ve Kazım için toplam 27.8 milyon Euro’luk öneri geldi. Ancak büyük düşünen Şampiyonlar Ligi çeyrek finalisti F.Bahçe, Sunderland’ın Semih, M.City’nin Volkan ve Colin, PSG’nin de Kezman için yaptığı teklifleri elinin tersiyle itti.

F.Bahçe yönetimi, takımı güçlendirmek için ciddi harcamalar yaparak, Emre Belözoğlu ile Daniel Güiza’yı renklerine bağladı. Sarı-lacivertliler, bonservis ücretleri dahil, başkan Aziz Yıldırım’ın da açıkladığı gibi 50 milyon Euro harcadı. Ancak F.Bahçe yönetimi, özellikle geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılı grafiği nedeniyle oyuncularına gelen yüksek rakamlı transfer tekliflerini ise bu sezon daha da ileriye gidebilmek adına geri çeviriyor. S.Donetsk maçını izledikten sonra F.Bahçe’ye resmi başvuruda bulunan İngiliz ekibi Sunderland’a Semih, Manchester City’ye Kazım ve Volkan için ret cevabı verildi. Ayrıca İstanbul’a dek gelip, Kezman’ı resmen isteyen PSG yönetimi de ‘hayır’ yanıtıyla karşılaştı. İşte F.Bahçe yönetimine gelen 4 transfer teklifi ve ret yanıtlarının perde arkası:

‘SEMİH F.BAHÇE’NİN ÖZ EVLADIDIR’

SEMİH ŞENTÜRK: Shakhtar Donetsk maçını izleyen Sunderland’li yetkililer, ertesi gün resmi teklifi vermek için kulübün kapısını çaldı. İngilizler, Semih için 7 milyon Pound yani yaklaşık 10 milyon Euro’luk teklif yaptı. Ancak başkan Aziz Yıldırım “Semih, F.Bahçe’nin evladı. 10 milyon Pound da verseniz bırakmam” diye Sunderland’in teklifini geri çevirdi. Yıldırım böylece, Semih’e gelen teklife ‘hayır’ diyerek, kulübün gücünü ve duruşunu Avrupa’ya gösterdi

‘KAZIM’I HİÇBİR YERE BIRAKMAYIZ’

KAZIM KAZIM: Manchester City’li yetkililer de Shakhtar maçını tribünden izledi. Kazım’ı almak için gelen İngiliz yöneticiler de ertesi gün kulübe geldi. Kazım ve Volkan’ı istediklerini bildirdi. Kazım’a 3 milyon Pound (3.8 Milyon Euro), Volkan’a da 10 milyon Euro bonservis bedeli verebileceklerini söylediler. Ama yönetim, Semih gibi bu 2 oyuncuyu da satmayacaklarını M.City’ye bildirdi

ARSENAL’İ DE VETO ETTİLER

VOLKAN DEMİREL: Manchester City’nin yanı sıra Arsenal’in de gözdesi olan Volkan, Shakhtar maçı öncesi Arsenal’in bir yetkilisiyle görüştü ve “Bu teklif her zaman gelmez. Ama sözleşmem var. Yönetim bırakırsa gelirim” dedi. Fakat F.Bahçe yönetimi İngiliz ekiplerine Volkan için de direkt “Satılık değil” yanıtını verdi

‘KEZMAN’IN DEĞERİ BU DEĞİL’

MATEJA KEZMAN: F.Bahçe’de huzursuz günler yaşayan Sırp yıldız, Güiza’nın gelmesi ve Aragones’in “Yedek oturacaksan kal” sözü üzerine Fransız ekibi PSG’nin 4 milyon Euro’luk teklifini değerlendirdi. Kezman, geçen yıl devre arasında da kendisini isteyen PSG’li yöneticileri İstanbul’a çağırdı. Fransızlar, 'Batman'ı kiralık ya da bedelsiz almak istedi. Kezman ikna edildi ama F.Bahçe kabul etmedi. Sarı-lacivertliler “8.3 milyon Euro’ya aldık. Size ancak 8 milyon Euro’ya veririz” diyence, görüşmeler tıkandı.

Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaklaşık 1 saattir Liverpool forumlarında Xabi alonso transferi konusundaki yorumları okuyorum (64 sayfa okudum daha 2 sayfam var ) Genel olarak söyledikleri Xabi transferi umuyorumki doğru değildir, Xabi gibi oyuncuyu satıp Gareth barry almalarıyla ilgili güzel (?) düşünceler vs. Şunuda öğrendim Xabi haftalık 90.000 Pound civarında bir maaş alıyomuş buda ayda 360.000 Yılda 4.320.000 Pound yapar. Yani alacaksak yıllık 3,5 - 4 milyon euro arası yıllık ücret ödememiz gerekir. Ayrıca 12milyon £ ücreti az bulanlar var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rafa Benitez, İspanyol futbolcu Xabi Alonso'ya F.Bahçe'ye gitmesini istedi

Liverpool Teknik Direktörü Rafa Benitez, Alonso’dan Fenerbahçe’nin transfer teklifini kabul etmesini istedi. Ünlü İngiliz gazetesi Mirror’ın haberine göre Gareth Barry’i kadrosuna katmak için acil olarak nakite ihtiyacı bulunan İspanyol teknik adam, Alonso’ya Fenerbahçe’ye gitmesi yönünde baskı yapmaya başladı.

HEMEN KARARINI VER
    MİRROR, Kop’un teknik patronu Rafa Benitez’in Fenerbahçe ile Alonso’nun bonservisi için 12 milyon poundun üzerinde bir fiyata prensipte anlaşma sağlandığını yazdı. Sarı-Lacivertli yöneticilerle el sıkıştıktan sonra Alonso ile görüşen Benitez, İspanya’nın Euro 2008’de Avrupa şampiyonu olmasının ardından tatile çıkan ve Liverpool’un yeni sezon hazırlıklarına önceki gün katılan yıldız futbolcudan geleceği konusunda bir an önce karar vermesini istedi.

PARA MASADA HAZIR
    MİRROR, haberinde “Fenerbahçe Alonso’dan gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde takımın öncüsü olmasını istiyor ve İspanyol futbolcuya imza attırmak için masaya parayı da koydu” ifadelerine yer verdi. 26 yaşındaki İspanyol futbolcunun Liverpool’un 18 milyon pound değer biçilen Barry’i transfer etmesi halinde The Reds’te forma şansı kalmıyor. Buna rağmen Alonso, Liverpool’la çıktığı ilk idmanın ardından yaptığı açıklamada Benitez’in kendisine Fenerbahçe’ye transfer olması için yaptığı baskıya karşın Merseyside’da kalmasının önünde hiçbir engel bulunmadığını söyledi.

ARAGONES ÇOK İSTİYOR
    LİVERPOOL’un Alonso’yu Fenerbahçe’ye satıp 12 milyon pound civarında bir bonservis bedeli aldığı anda Aston Villa’dan Barry’i kadrosuna katması bekleniyor. Bu yüzden Liverpoollu taraftarlar da Barry gibi bir futbolcuyu takımlarında görecekleri için Alonso’nun satılmasına itiraz etmiyor. Euro 2008’de Güiza ile birlikte İspanya Milli Takımı forması giyen Alonso, Aragones’in Fenerbahçe’de çalışmak istediği futbolcuların başında geliyor.

Akşam

Evet 12m euro yu az buluyorlar 16m euro yu uygun olarak görüyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Euro değil Pound.

Zenit ile görüşmedik

Bugün tarihli Fotospor gazetesi kulübümüzün oyuncumuz Kezman ile Zenit'li oyuncu Fatih Tekke'nin takas edileceği yönünde bir haber yayımlamıştır. Bu haber doğru değildir. Fatih Tekke ile ilgilenmemekle beraber oyuncumuz Kezman'ı da böyle bir takasta kullanmak gibi bir düşüncemiz yoktur.

Aynı zamanda Milliyet ve Hürriyet gazeteleri de Zenit'in Kezman'a talip olduğu yönünde haberler yayımlamıştır. Bu haberler de doğru değildir. Kulübümüze oyuncumuz Kezman ile ilgili Zenit'ten gelen herhangi bir resmi teklif yoktur.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Resmi teklif yok

Bugün tarihli Sabah, Takvim, Taraf ve Vatan gazetelerinde oyuncularımız Volkan, Semih ve Kazım'a transfer teklifleri geldiği ancak kulübümüzün hiç bir teklifi değerlendirmediği ve hepsini reddettiği yönünde haberler yer almaktadır.

Bu haberler asılsızdır. Adı geçen üç oyuncumuz için kulübümüze gelen resmi bir teklif bulunmamaktadır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Kanoute haberleri

Bugün tarihli Fotogol Gazetesi'nde Sevilla takımının oyuncusu Kanoute'ye 25 milyon Euro'luk bir teklif yaptığımız yönünde bir haber yer almaktadır. Bu haber asılsızdır. Kulübümüz adı geçen oyuncu ile ilgilenmemektedir. Kendisine teklif yaptığımız da kesinlikle doğru değildir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Halil'le İlgilenmiyoruz

Bugün tarihli Fotospor Gazetesi'nde yer alan bir haberde Halil Altıntop'un "Fener beni istiyor" şeklinde bir açıklama yaptığı öne sürülmektedir. Bu iddia yalandır. Kulübümüzün kesinlikle Halil Altıntop'la herhangi bir ilgisi ya da kendisini transfer etme gibi bir düşüncesi yoktur. Her futbolcunun kulübümüze transfer ediliyormuş gibi haber yapılması ya da kulübünden memnun olmayan sporcuların kulübümüzün kendisini almak istediği şeklindeki ifadeleri yakışık almamaktadır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Toptan yalanlama gelmiş yine

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Xabi Yİne Yalanlanmamış..

Carlos gelirken yalanlamışlardı ama bunu son zamanların en çok konuşulan adamı olmasına rağmen yalanlamıyorlar bakalım ne yapacaklar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Xabi'yle ciddi ciddi ilgilenildiği buradan belli oluyor.Ama Fenerbahçe'nin Xabi'yi alması için elini cebine baya baya atması gerekiyor.Yoksa çoo..k zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Xabi için paradan fazlası gerekir. Yalanlamamak alınabileceği anlamına gelmiyor bence..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım transfer için para gereklidir demişti ve bizde de bu paranın olduğunu istediğimiz an transfer yapabileceğimizi söyledi.Liverpool'da Arsenal'e satmak istemiyor tek engel Xabi'nin Türkiye'ye gelmeyi hemen kabul etmeyecek olması

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yabancı Kaleci Alacağız Demedik
    28 Temmuz 2008 Pazartesi

Bugün tarihli Fanatik Gazetesi'nde yer alan röportajında eski kalecimiz Serdar Kulbilge kendisine yabancı kaleci alacağımızın söylendiğini iddia ediyor. Serdar Kulbilge'ye kesinlikle böyle bir şey söylenmemiştir. Serdar'ın kulübümüzden çok yüksek bir ücret talep etmesi nedeniyle kendisi ile anlaşma sağlanamamıştır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Mesaj Yetkileri