Aragones antremanlarda 2 side çok çalışıyorlar ben memnunum diye bir sözü var tam olarak böyle bişiydi.Bir yandanda 2 sini kadroya almıyor.Bu çelişki nedendir anlayamadım.
Aragones antremanlarda 2 side çok çalışıyorlar ben memnunum diye bir sözü var tam olarak böyle bişiydi.Bir yandanda 2 sini kadroya almıyor.Bu çelişki nedendir anlayamadım.
So what?
Saike
İkisi de kötü, ikisini de göndermek istiyorum derse yönetimin elini kolunu bağlar satışları konusunda. Şu an verilen hava; '' İstediğimiz teklifi verirseniz alırsınız aksi takdirde sözleşmeli oyuncumuzdur bizde devam edecektir'' havası. Pazarlık payını yok etmemek için bu tip açıklamalar mantıklı.
Hakan Şükür zamanında Fenerbahçe'nin açık çekini reddetmiş bir adamdır. Kaldı ki ne Fenerbahçe'nin Hakan'ı alma isteği olabilir ne de Hakan'ın Fenerbahçe'ye gelme isteği.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu 2 sini çok antremanlarda çok çalışmasına rağmen kadroya almıyorsan zaten gözden çıkardığının göstergesidir bu.Bu adamlarda aptal değil herhalde.Anlamışlardır istenmediklerini.
Demek istediğimi tam olarak açıklayamadım ben.Madem bu 2 adam bu kadar çok çalışıyorlar,seninde hoşuna gidiyor bu çalışma tempoları neden kadroya almıyorsun.2 sinide kadroda görmek istemiyorum diye açıklama yapmakla eşdeğer bir şey diye düşünüyorum.Neyse ne uzun uzun konuşmaya değecek bir konu değil..
So what?
Saike
Şemsi Şampiyonlar Ligi önelemelerde oynayan oyuncular da transfer olduklarında Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemiyor diye biliyorum. Yani pazar alanını daraltmamak için forma verilmiyor olabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Rica ederim.
Aston Villa resmi sitesinden Barry'nin kalacağı açıklandı. Böylece Liverpool Barry'i alamadığından Xabi'yi satmak istemeyecek.
http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page...354747,00.html
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O zaman Albelda'ya yöneleceğiz anlaşılan Albelda bu arada Valencia ile sözleşmesini uzattı mı acaba?Bilgisi olan var mı?Eğer uzatmamışsa Maldonado gider Kezman kalır bence bu kadroyla devam edilir.
Liverpool'un Keane için 30 m € ödendiği söyleniyor. Xabi halen satmak isteyecektir çünkü Keane'ye verilen 30 m €'yu bir yerden çıkarmak zorundalar 15 m €'sunu xabi'yi satarak çıkarabilirler. ayrıca voronin ve benayoun'da yolcu gibi.
sanki liverpool konusu oldu
açıkcası xabi'den çok azda olsa bir umudum var. Bayern'de devredeymiş işimiz iyice zorlaştı. Kop Kop forumlarında Real Madrid'e gideceği konuşuluyordu bir ara ne oldu şimdi bilmiyorum. Ama bazı üyeler Fenerbahçe'ye gelceğinden çok eminler. Sanki transfer olmuş açıklamaya yapıyorlar.
Hayırlısı olsun diyelim en başından beri Albelda gelecek diyorum. hala da diyorum Albelda gelecek.