Iste bu be... Resmi aciklama gelmis...
Iste bu be... Resmi aciklama gelmis...
Evet eder ! Senle 1 daha tartısmaya girmiycem 1 kere olumlu konus sana kalırsa Baki Mercimek'de bize gelmezdiPeki sana soruyorum Alex bir Lincoln edermi neyin tartısmasına giriyoruz ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bizim Yonetim Gece Calısmıs Sanırım Dedim Ben size sabredin
Coloccini gündemde
Beşiktaş'ın transfer gündeminde daha önceden de yer alan Arjantin'li yıldız Fabricio Coloccini için tekrar devreye girildi
Stoper ve ön libero arayışlarını hummalı bir şekilde sürdüren Beşiktaş’ta gündeme İspanyol Deportivo La Coruna’da forma giyen 25 yaşındaki Arjantinli yıldız Fabricio Coloccini bir kez daha girdi. Jean Tigana döneminde, Fransız teknik adamın istememesi nedeniyle transferinden son anda vazgeçilen Arjantinli milli oyuncunun, siyah beyazlılara yine gelmek istediği ancak şu an için kulübünün istediği 4 milyon Euro’luk bonservis bedelinin, bu transferdeki en büyük engel olduğu belirtildi. Kulübün parasının menajerlere kaptırılmaması gerektiğini yineleyen divan kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar ise Coloccini’nin menajerleri ile görüşerek, Türkiye’deki avukatı oldu.
‘PARA SAVURAMAYIZ’
Beşiktaş yönetimine Arjantinli savunma oyuncusunun gelebileceğini bildiren Ali Rıza Dizdar “Coloccini, Beşiktaş’ın savunmadaki sıkıntısını giderir. Buradan çağrı yapıyorum. Bizim sokağa atacak tek kuruş paramız yok. Boşu boşuna aradaki menajerlere para kaptırmayalım. Bir avukat arkadaşım ile Coloccini’nin yetkilerini aldık. İstesinler, oyuncuyu hemen getirelim. Ancak tabii ki bonservis bedeli var. Onda da pazarlıkla fiyatta indirim sağlanabilir. Artık karar yönetimin” şeklinde konuştu
DELGADO DA DEVREDE
Coloccini'nin transferi için geçen dönemde de devreye giren siyah-beyazlıların Arjantinli oyuncusu Matthias Delgado’nun, vatandaşını Beşiktaş’a gelmesi için ikna etmeye uğraştığı öğrenildi. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot ile yönetici Mario Berk’in de, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la görüşerek, bu konuda çalışmaya yapabileceklerini ifade ettikleri öğrenildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maniche bombası
Yabancı transferinde papatya falı açan Beşiktaş her gün yeni bir ismi listesine ekliyor. Taraftarına bir yıldız sözü veren siyah beyazlılar, Real Betis'li Assunçao ve Atletico Madrid'li Costinha'dan sonra dün de Portekizli Maniche'yi gündemine aldı. Atletico Madrid'te forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon İspanya'da 28 maçta forma giyip 4 gol attı. Kolot ile yönetici Mario Berk'in gelecek hafta İspanya'ya gideceği kaydedildi.
Kaynak: Sabah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kartal Edmilson'un peşinde
Demirören, Katalan ekibinin göndermeyi planladığı Edmilson’un transferinden çok umutlu olduklarını söyledi.
Orta sahada savunma ağırlıklı oynayacak yabancı futbolcu arayan Beşiktaş, rotayı Barcelona’nın dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Jose Gomes Edmilson’a çevirdi. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, uzun süredir yakından takip ettikleri Edmilson’un transferinden çok umutlu olduklarını söyledi.
İspanya Birinci Ligi’nde bu sezon şampiyonluğu Real Madrid’e kaptıran Barcelona’da başkan Joan Laporta’nın, "Yeni sezonda takımda revizyon yapacağız. Bazı oyuncuların yerlerine yenilerini alacağız" dediğini hatırlatan Demirören, Edmilson’un da takımdan gönderilecek futbolcular arasında yer aldığını belirtti.
Brezilya Milli Takımı’nda da oynayan Edmilson konusunda çok sağlam referanslar aldıklarını belirten başkan Demirören, "Edmilson, dünya çapında tanınan bir futbolcu. Futbolculuk özelliklerinin yanı sıra çok uyumlu ve problemsiz bir insan olduğunu öğrendik. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam da bu oyuncunun Beşiktaş’a büyük katkı yapabileceğini söyledi. Edmilson’un menajerleri temasa geçtik. Ne kadar transfer ücreti istediğini sorduk. İlk izlenimimiz son derece olumlu. Bize para konusunda fazla problem çıkarmayacak gibi görünüyor. Sonradan bir aksilik çıkmazsa Edmilson’u renklerimize bağlayacağız" dedi.
Başkan Yıldırım Demirören dün akşam futbol şubesi sorumlusu Celal Kolot ve yönetim kurulu üyesi Mario Berk’le görüşerek, Edmilson’un transfer çalışmalarının hızlandırılmasını istedi. Taraftarlara bir yıldız futbolcu sözünü verdiklerini vurgulayan Demirören, bu niteliklere sahip oyuncunun en geç 15 gün içinde renklerine bağlamaları gerektiğini kaydetti.
Makelele, Geremi ve Gravesen de var
Bu arada, yabancı transferi konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Celal Kolot, Edmilson’un menajeri ile bu hafta sonu İspanya’da bir görüşme yapacaklarını söyledi. Kolot ayrıca, transfer teklifinde bulundukları Chelsea’nin orta saha oyuncuları Makalele ve Geremi ile Celtic’ten Gravesen’le temaslarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.
Kaynak: Hürriyet
mehmet topuzdada her seferinde son noktaya kadar getiriyor fanatik ama sonu gelmiyor![]()
ooo dun saat 19 30 gibi geldi
Valla 1-2 macını izledim cok iyi oyuncu Lincoln.1 tane forvete ihtiyacınız var Ü.Karan'ın yanına...
Mehmet Topuz Cok zor![]()
Queresma hayal onu alamayız zaten sağ kanat transferi yaptık şimdi gerekli olan mevkilere transfer lazım ayrıca o alt yazılarda henry'i isteyen bile var ayrıca bizim kulübümüz gençler şampiyonasını takip ediyor.Aşağıdak isimlerinde sallama olduğunu düşünüyorum.
Nedense Ronaldo ve Adriano Fb'ye gelebiliyor ama![]()
So what?
Saike
Bizde bu Yönetim olduğu sürece zor...
Kaç gündür burdaydım... Dün bi dolaştım geldim Lincoln alınmış yahu... Hayırlı Uğurlu olsun...
Adamlar afişte astılar yahu daha ne yapsınlar![]()
So what?
Saike
Gökhan bitmek üzere!
Galatasaray bir bomba transferi daha bitirmeye hazırlanıyor... Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir peşinde oldukları Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu, önceki gece İstanbul’da gerçekleşen görüşme sonunda Aslan ile her konunda anlaştı ve eski takımını ikna etmek için dün Kayseri’ye gitti. Gökhan’ın yakın çevresine ‘Hedefim Avrupa’da top koşturmak var. Ancak bunu gerçekleştirmek için önce büyük bir takımda forma giymem gerekiyor’ diye konuştu.
Feldkamp da onayladı
Kayserisporlu Yöneticilerle daha önce yaptığı görüşmelerde de, “Bırakın gideyim. Galatasaray’da oynamak istiyorum” diyen Gökhan’a, Sarı-Kırmızılı ekibin de olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın istekleri doğrultusunda önümüzdeki sezon için geniş bir kadro kurmayı planlayan Galatasaray Yönetimi’nin golcü oyuncu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtildi.
Kaynak: Fanatik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baiano bombası!
Yabancı transferinde İsmael Bouzid ve Tobias Linderoth’u renklerine bağlayan, Lincoln’ün Florya’ya gelmesi için geri sayıma geçen Galatasaray Yönetimi, 2 bomba daha patlatacaklarının sözünü vermişti. Yüksek tirajlı İspanyol gazetesi Marca, bu bombalardan birinin Fernando Baiano olduğunu iddia etti. Bu sezon La Liga’da tutunamayan Celta Vigo’nun Brezilyalı golcüsü ile Galatasaray’ın anlaştığını öne süren İspanyollar, transferin birkaç gün içinde resmiyet kazanacağını duyurdu.
Tamas aracı olacak
Sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan 28 yaşındaki Sambacı’nın bonservis bedeli 3 milyon Euro. Celta formasıyla çıktığı 68 maçta 28 gol kaydeden Baiano, ikinci ligde oynamak istemediği için kulubünden izin istedi. Bu transferin önündeki en büyük engel, birçok Avrupa kulübünün araya girmiş olması. Sarı-Kırmızılılar’ın Baiano’yu ikna etmek için, Celta Vigo’daki takım arkadaşı Gabriel Tamas’ı araya sokacağı öğrenildi. Tamas, bir dönem Galatasaray’da mücadele etmişti.
Baiano kimdir?
Tam adı Joao Fernando Nelo olan 28 yaşındaki oyuncu, ‘Baiano’ lakabıyla tanınıyor. 1.84 boyundaki Sambacı, takımı küme düştüğü için serbest kalabilir. Ancak golcü oyuncunun kulübünden alacakları olduğu ve bunları yeni takımına ödetmek istediği konuşuluyor.
Kaynak: Fanatik
Edmilson'u dün ben basında çıkmadan demiştim![]()
So what?
Saike
fanatik yine coşmuş inadına mı yapıyor nedir gökhan bu yıl kayseride inanmayın bu habere
valla ben gökhanın konuşmasını dinledim lig tv de galatasaraya gitmek istiyorum ama kulübümle anlaşamıyorlar dedi. eğer kayseri ikna edilirse gelicek ki gökhanda uğraşıyormuş ikna etmek için
VaLLA ismi geçen adamLar arasından Maniche ve Assuncao dan birisi geLse ve savunmayada coLoccini ve edimiLson ikiLisiden birisi geLse rüya gibi takım oLuruz vaLLa.Tam takım oyunu oynayabiLecek isimLer.Ama bizim yönetim bunLarı transfer etmekte ne kadar başarıLı oLur o da ayrı bir ? ti.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
G.Ünal kontrat imzalamamışmıydı madem gitmek istiyo neden yeni kontrat imzaladı... Ya da ben yanlış hatırlıyom imzalamadımı...
Keşke Gökhan'a karşılık Hasan Kabze + Tomas + para teklif etseler...1 taşla 3 kus vurmus oluruz...
İmzalamadı ve Galatasaray' gelmek istiyor.. %90 bitti bu transfer deniliyor..
Coloccini ve Maniche alınsa cok iyi olur...
bencede gokhan bize gelcek.Bizi istiyor ya anlayis gostersin kayseri
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bu sene transfere ayrılan bütçe + bu sene klubün ve yonetımı sezona ve gelcege bakısı acısı + yapılan transferler çok değişti.
Bu sene ve gelcekte hersey mumkun. Borcumuz 120 Milyon Dolara indi. Yeni stad yolda...Yılalrca ysadıgımzı sıkıntı bitiyor yavas yavas.
Alınan isimlerden ziyade yönetimin bakış açısı cok onemı benım cıcın. Bana göre Lincolu almak, tam eksık yerelere adamları almak demek ben bu sene ve geşlcekte herkesı alırım, kafayaa oyanrım, avrupada kua isterim, vziyonumu genişlettim demektır....
G.Ünal da gelirse Şampiyonluğun 1.numaralı adayı olur kanımca GS...
Evet Makelele/Maniche Edmilson/Coloccini bu dörtlüden 2 sini alabilsek çok iyi olur ama alabilsek.![]()
So what?
Saike
Neden alamayalım Yoneticiler Paramızda Var Huzurumuzda demesini biliyo o zaman alsınlar...
Coloccini kesinlikle alınması gereken bir isim.
Maniche veya Coloccini harika olurdu...
Yonetim Volkanni ve Iyi bir forvet alsinlar yeter. Rommedahl alirlarsa gereksiz transfer olur bence...!
tuncay ve serkan çok kötü ama carlos bomba bence![]()
welet sen öyle bol keseden salladıklarına bakma Helguera'yı alamadılar hemen ilgilenmiyoruz diye bildiri yayınladılar off yaa bu yönetim bende problemler oluşturmaya başladı bir gün inanıyorum iyi transferler yapabileceklerine bir gün inanasım gelmiyor bir öyle bir böyleyim![]()
So what?
Saike