SAlgado diyorlar gelirse zaten çok güçleniriz
SAlgado diyorlar gelirse zaten çok güçleniriz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İnşallah Salgado gelir onu bekliyoruzzzz....
Arkadaslar daniel jensen bu adamla gercekten ilgileniyormusuz haberiniz olsun gelirse beni dedi dersiniz
Werder yöneticileri ile görüsme varmıs...2 mılyon euro istiyorlarmıs...
dusunmeden versinler o parayi derim..iki yonlu cok saglam bi oyuncu..gelirse buyuk ihtimal tek santrafor oynariz ki bence dogrusu da bu..bu sisteme iki santrafor fazla..zorlu avrupa maclarinda linderoth-jensen-ayhan gibi bi orta saha mukemmel olur dogrusu![]()
Jensen ha..
Mevkiisi neydi bunun orta sahaydı değil mi?
Feldkamp'ın ısrarla istediği orta saha oyuncusuna rotasını çeviren Galatasaray'ın, Werder Bremen'de top koşturan Danimarkalı yıldızın peşinde olduğu ortaya çıktı.
Sarı - kırmızılı yöneticilerin, 28 yaşındaki Jensen için Alman kulübüne resmi transfer teklifi yaptıkları ve taraflar arasındaki bonservis pazarlıklarının devam ettiği vurgulandı. Danimarka Milli Takımı'nın da formasını giyen Daniel Jensen, Galatasaray'ın kendisini istediğini doğruladı.
'GALATASARAY'a gelirim
Dört sezondur Werder Bremen forması giyen başarılı futbolcu, kulüplerin maddi konularda anlaşma sağlaması halinde sarı - kırmızılı kulübe imza atacağını açıkladı.
Jensen, "Kulüpler görüşmelere devam ediyorlar. Anlaşma sağlanırsa Galatasaray'a gelirim" ifadelerini kullandı.
Danimarkalı futbolcu, Werder Bremen'de Avrupa Şampiyonlar Ligi ön elemesinde forma giydiği için Galatasaray'a gelmesi durumunda UEFA Kupası'nda oynayamayacak olmasıyla ilgili olarak ise "Benim için büyük bir problem değil. Transferim gerçekleşirse bu sezon sadece Türkiye Ligi'nde oynarım" açıklamasını yaptı.
Kynk:MiLLiyet
İii Adam Ama Bence Daa GuzeL Bırısı BuLunabıLır
Chevanton Bundan İidir
+1 olarak Bouzid'i alacağımıza , Jensen'i alsaydık keşke..
jensenı alırsak uefada hıc oynayamıcak.cünku werderle on elemede oynadı malesef
iyide jensenin mevkisine linderoth u neden aldık o zaman??
salgado bekliyoruzzz seniiii GS'ye![]()
FC SEVILLE, Chevanton will remain
Posted 01.09 06.44 by Marco Gori
Ernesto Chevanton's transfer to Benfica has finally failed. The player will finally remain at Seville but without any chances to play, as his extre E.U. place has been taken by former PSV Arouna Koné
Chevanton'un Benfica transferi de yatmış . Sevilla'da kalmasının bir mantığı yok , yerine Kone oynadıktan , kadroya giremedikten sonra .
gerek yok ki Jensen'e..
bencede gerek yok
Jensen cok yönlü..
Size göre gerek yok ama kalli biliyorsunuzki defansı iyi olan cok yönlü adam istiyorum demişdi....Yani kallinin istegine göre oluyor..
Galiba cogu kişi kendini 2.forvete kaptırdı bu yüzden bunlara gereksiz diyorlar....
Bouzid hepten boşa aldık onun yerine sağ kanat alınablirdi
Her görüşülen oyuncuyu bize savunmak zorunda değilsin değil mi?
Bence gereksiz.. Sağ bek oynadığını da hiiç görmedim.
bouzid hem sağ bek hem stoper deil mi?
o zaman ne gerek war jensen e?
Ertugrul bu oyuncu bizim gereksiz dememizle olmuyor zaten..Sonucta kalli defansı iyi olan cok yönlü adam istiyorum dedi isteyen kalli gerisine o karar versin..
Galiba herkez kendini 2.forvete kaptırmıs ama iyice düsündüm 2.forvet gelirse hakan ve karan yıkılır..Serkan hiç oynayamaz falan filan..
Sag bek kesin lazım çünkü yedek sag bek yok.
evet Kalli istiyorsa almak zorundalar ( Alınabilecek durumda ise)
Bir de birşey merak ediyorum bu takımların uefa listelerine nerden bakabiliriz?
ya beyler bırakın su sag kanat meselesini.gonderdıgım mesajı okumadınız galıba.benficada cekılmıs aradan chevanton için.bunu ıyı degerlendırıp almak lazım aartık bu adamı
İnancım sükse yapıp SALGADO'yu ASLAN yapacağımız yönünde.
Lincoln1979 haberini gördüm ama kendimi hakan ve karan yerine koydum bir forvet daha gelirse bu adamlar yıkılır serkan ve özgürcan hiç oynaymaz
Arkadaslar jensen ortasahanın sagında oynuor ama degisik yerlerde denenmis danimarka milli takımında u19 dan beri sag kanatta oynuor ve cok basarılı.
Aslında ortsahada linderoth-Ayhan-Jensen ne iş yaparlar
Sabri her mac beni cileden cıkarıyor,isabetli ortası 0,
Sabri’den kanat olmaz.
Sabri’den bek olmaz.
Sabri’den kenarda hiçbirşey olmaz.
Sabriden en iyi önlibero olur
Artık gerisi kalli düsünsün kalli istiyor yönetim almaya calısıyor bir ara besıktasda istemişdi...
Jensen stoper olarak oynayabilir mi....Oyleyse faydali bir transfer olur...Henuz penalti disinda gol yemedik belki ama Servet-Song ikilisi (ozellikle Servet) her an patlayabilir gibi...
ben jenseni takımda görmek istemiyorum..jensen geldigi anda sabrinin mehmet topalın mehmet güvenin hatta ardanın ve barışın forma şansı azalacak..
linderoth gibi bi lider varken jensen ??
ama sonuçta bizim dememizle olan bişey degil..kalli ne istiyosa o olcak...umarım bu transfer gerçekleşmez..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
jensen orta saha özellikleri olan bir oyuncu..hatta yanlış hatırlamıyorsam
inönüdeki 2-2 biten danimarka Türkiye maçında bir de golü vardı uzaktan..
jensenın gelmesını ısterım fakat uefada oynamayacak olması cok buyuk bır handikaptır.o yuzden o oyuncuyu ıstemıyorum.uefada oynayacak oyuncu beklıyorum.ama bu gecede acıklanmassa jensenın gelmesını beklıcem
Adnan sezgin her türlü ihtimali söyledi..
Jensenin bir hafta önce sampiyonlar ligi ön elemesinde attıgı gol..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=94voB_h1oN4[/youtube]
Transfer dönemi bitsede kurtulsak şu haberlerden.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"