Sayfa 114 / 133 İlkİlk ... 1464104112113114115116124 ... SonSon
3,391 ile 3,420 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SAlgado diyorlar gelirse zaten çok güçleniriz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İnşallah Salgado gelir onu bekliyoruzzzz....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar daniel jensen bu adamla gercekten ilgileniyormusuz haberiniz olsun gelirse beni dedi dersiniz

Werder yöneticileri ile görüsme varmıs...2 mılyon euro istiyorlarmıs...

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar daniel jensen bu adamla gercekten ilgileniyormusuz haberiniz olsun gelirse beni dedi dersiniz

Werder yöneticileri ile görüsme varmıs...2 mılyon euro istiyorlarmıs...
    Nerden biliyorsun?Ayrıca Emrah,şu forumlar arası yazı taşıma alışkanlığınıda bırakırsan iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by muytti View Post
    Nerden biliyorsun?Ayrıca Emrah,şu forumlar arası yazı taşıma alışkanlığınıda bırakırsan iyi olur.
    DHa muhabiri söyledi anladın.....

Jensen kallinin istedigi cok yönlü adam...Gorüsme varmıs ve pazarlık sürüyormus....

dusunmeden versinler o parayi derim..iki yonlu cok saglam bi oyuncu..gelirse buyuk ihtimal tek santrafor oynariz ki bence dogrusu da bu..bu sisteme iki santrafor fazla..zorlu avrupa maclarinda linderoth-jensen-ayhan gibi bi orta saha mukemmel olur dogrusu

Jensen ha..
    Mevkiisi neydi bunun orta sahaydı değil mi?

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Feldkamp'ın ısrarla istediği orta saha oyuncusuna rotasını çeviren Galatasaray'ın, Werder Bremen'de top koşturan Danimarkalı yıldızın peşinde olduğu ortaya çıktı.

Sarı - kırmızılı yöneticilerin, 28 yaşındaki Jensen için Alman kulübüne resmi transfer teklifi yaptıkları ve taraflar arasındaki bonservis pazarlıklarının devam ettiği vurgulandı. Danimarka Milli Takımı'nın da formasını giyen Daniel Jensen, Galatasaray'ın kendisini istediğini doğruladı.

'GALATASARAY'a gelirim
    Dört sezondur Werder Bremen forması giyen başarılı futbolcu, kulüplerin maddi konularda anlaşma sağlaması halinde sarı - kırmızılı kulübe imza atacağını açıkladı.

Jensen, "Kulüpler görüşmelere devam ediyorlar. Anlaşma sağlanırsa Galatasaray'a gelirim" ifadelerini kullandı.

Danimarkalı futbolcu, Werder Bremen'de Avrupa Şampiyonlar Ligi ön elemesinde forma giydiği için Galatasaray'a gelmesi durumunda UEFA Kupası'nda oynayamayacak olmasıyla ilgili olarak ise "Benim için büyük bir problem değil. Transferim gerçekleşirse bu sezon sadece Türkiye Ligi'nde oynarım" açıklamasını yaptı.

Kynk:MiLLiyet

İii Adam Ama Bence Daa GuzeL Bırısı BuLunabıLır
    Chevanton Bundan İidir

+1 olarak Bouzid'i alacağımıza , Jensen'i alsaydık keşke..

jensenı alırsak uefada hıc oynayamıcak.cünku werderle on elemede oynadı malesef

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

iyide jensenin mevkisine linderoth u neden aldık o zaman??

salgado bekliyoruzzz seniiii GS'ye

FC SEVILLE, Chevanton will remain

Posted 01.09 06.44 by Marco Gori

Ernesto Chevanton's transfer to Benfica has finally failed. The player will finally remain at Seville but without any chances to play, as his extre E.U. place has been taken by former PSV Arouna Koné

Chevanton'un Benfica transferi de yatmış . Sevilla'da kalmasının bir mantığı yok , yerine Kone oynadıktan , kadroya giremedikten sonra .

gerek yok ki Jensen'e..

bencede gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Jensen cok yönlü..

Size göre gerek yok ama kalli biliyorsunuzki defansı iyi olan cok yönlü adam istiyorum demişdi....Yani kallinin istegine göre oluyor..

Galiba cogu kişi kendini 2.forvete kaptırdı bu yüzden bunlara gereksiz diyorlar....

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bouzid hepten boşa aldık onun yerine sağ kanat alınablirdi

Her görüşülen oyuncuyu bize savunmak zorunda değilsin değil mi?

Bence gereksiz.. Sağ bek oynadığını da hiiç görmedim.

bouzid hem sağ bek hem stoper deil mi?
    o zaman ne gerek war jensen e?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ertugrul bu oyuncu bizim gereksiz dememizle olmuyor zaten..Sonucta kalli defansı iyi olan cok yönlü adam istiyorum dedi isteyen kalli gerisine o karar versin..

Galiba herkez kendini 2.forvete kaptırmıs ama iyice düsündüm 2.forvet gelirse hakan ve karan yıkılır..Serkan hiç oynayamaz falan filan..

Sag bek kesin lazım çünkü yedek sag bek yok.

evet Kalli istiyorsa almak zorundalar ( Alınabilecek durumda ise)
    Bir de birşey merak ediyorum bu takımların uefa listelerine nerden bakabiliriz?

ya beyler bırakın su sag kanat meselesini.gonderdıgım mesajı okumadınız galıba.benficada cekılmıs aradan chevanton için.bunu ıyı degerlendırıp almak lazım aartık bu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İnancım sükse yapıp SALGADO'yu ASLAN yapacağımız yönünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln1979 haberini gördüm ama kendimi hakan ve karan yerine koydum bir forvet daha gelirse bu adamlar yıkılır serkan ve özgürcan hiç oynaymaz

Arkadaslar jensen ortasahanın sagında oynuor ama degisik yerlerde denenmis danimarka milli takımında u19 dan beri sag kanatta oynuor ve cok basarılı.

Aslında ortsahada linderoth-Ayhan-Jensen ne iş yaparlar
    Sabri her mac beni cileden cıkarıyor,isabetli ortası 0,
    Sabri’den kanat olmaz.
    Sabri’den bek olmaz.
    Sabri’den kenarda hiçbirşey olmaz.
    Sabriden en iyi önlibero olur

Artık gerisi kalli düsünsün kalli istiyor yönetim almaya calısıyor bir ara besıktasda istemişdi...

Jensen stoper olarak oynayabilir mi....Oyleyse faydali bir transfer olur...Henuz penalti disinda gol yemedik belki ama Servet-Song ikilisi (ozellikle Servet) her an patlayabilir gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben jenseni takımda görmek istemiyorum..jensen geldigi anda sabrinin mehmet topalın mehmet güvenin hatta ardanın ve barışın forma şansı azalacak..

linderoth gibi bi lider varken jensen ??

ama sonuçta bizim dememizle olan bişey degil..kalli ne istiyosa o olcak...umarım bu transfer gerçekleşmez..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by douramss View Post
    Jensen stoper olarak oynayabilir mi....Oyleyse faydali bir transfer olur...Henuz penalti disinda gol yemedik belki ama Servet-Song ikilisi (ozellikle Servet) her an patlayabilir gibi...

jensen orta saha özellikleri olan bir oyuncu..hatta yanlış hatırlamıyorsam

inönüdeki 2-2 biten danimarka Türkiye maçında bir de golü vardı uzaktan..

jensenın gelmesını ısterım fakat uefada oynamayacak olması cok buyuk bır handikaptır.o yuzden o oyuncuyu ıstemıyorum.uefada oynayacak oyuncu beklıyorum.ama bu gecede acıklanmassa jensenın gelmesını beklıcem

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan sezgin her türlü ihtimali söyledi..

Jensenin bir hafta önce sampiyonlar ligi ön elemesinde attıgı gol..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=94voB_h1oN4[/youtube]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Transfer dönemi bitsede kurtulsak şu haberlerden.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Iste olay budur....Bir isim uzerinde 10 saat tartismadan ikincisi sonra ucunsu filancasi cikiyor...Resmi site yazarsa olur,yazmazsa transfer sezonu bitmistir....

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

+150000000
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri