Malouda'nin twitterda paylastigi foto
Malouda'nin twitterda paylastigi foto
Özel kuaförüne yaptırmış. Türkiye'de bu saçı böyle düzgün kesemezler zaten.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Janko yetenekli bir forvet. Tıkır tıkır işleyen bir takımda leblebi gibi gol atar.
Football is simple,but Football Manager is not
Yabancı futbolcuların yollanmasında konusunda doğru kararlar verildiğini düşünüyorum, Janko hariç. Diğerleri vasatın altında oyuncular zaten. Ama Janko bu sezon kalmalıydı bana kalırsa. Onun yerine pivot olarak Batuhan alındı, bakalım ne kadar faydalı olacak.
Canım FEDA olsun sana !
Son dakika..
Trabzonspor Jose Bosingwa ile anlaşma sağladı , oyuncu bugün İstanbul'a gelecek..
NTVSpor..
Gune iyi basladik devamini bekliyoruz![]()
Marek Cech ile
Yollar ayrildi
Bosingwa çok iyi transfer hatta mükkemel diyebiliriz kesinlikle iş yapacaktır Dani Alvesdeki yorulmaz ciğerlerden bu adamda da var çok yararı olacağını düşünüyorum bakalım hayırlı olsun
Aynen bi Malouda değil.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Çok kaba diğerine göre. Hatları onunki kadar keskin değil.![]()
Bosingwa turkiyede
![]()
resimi yukarda paylasmis arkadas zaten
Bosingwa ile senelik 1.9+kaslar icin epilasyon karsiliginda anlasilmis![]()
Bosingwa'nın kaşı yok, kaşın Bosingwa'sı var.Şaka bir yana güzel transfer, hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Bosingwa çok gamsız diye duymuştum umarım yanılırım. Yatmaya değil oynamaya gelmiştir inşallah.
Barrios olmayacak gibi, hedefte kalan tek isim
KALOU
![]()
Trabzonspor'a yeni kaşı aman yeni transferi hayırlı olsun![]()
Kaloune zaman forvet oldu yahu? Bu adam açık oyuncusu değil mi yine saçmalıyorlar.
Sol beke de As.Cole alsınlar Chelsea'den sağ açığa da Kalou al sana takımı tüm kanatları bek ve orta saha Chelsea'li![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bosingwa çok iyi oyuncu ama sol bek almayı tercih etsek daha iyi olacaktı. Sağ bekte Celutska oynardı. Madem böyle yaptık solda oynaması için Emerson elde tutulabilir kötünün iyisi adam sonuçta Kadir'i oynatamayız UEFA maçlarında. Takım farklılaşmış gibi havalar yaratılıyor ama hala değişmiş sayılmaz, neredeyse geçen yılki kadronun aynısı ile maçlara çıkıyoruz. Orta alanda yetersiz gibi duruyor Zokora gidecekse orda sağlam bir isim olmayışı bizi sıkıntıya sokabilir. Geçen sene 5 milyon verip Alper'i alsaydık şimdi Colman'a bel bağlamak zorunda kalmazdık ve onuda yollayabilirdik. Adam istekliyim diyor ama sahada göremiyoruz o isteği. Nerde o eski Colman nerde şimdiki.
----------------Onur--------------
Bosingwa( Celu ) --Aykut---???( Giray )---???
-----------Soner--???? (Colman ) -------------
Malouda( Volkan )----Adrian-----Olcan( Malouda )
--------------??? ( Henrike )----------------
Elde Bamba-Zokora-Alanzinho- Emerson-Colman-Sapara-Janko- Henrike var ama bu kadroya hiçbirini ekleyemiyorum. Hadi transfer yapılmasa Colman ve Henrike oynarda diğerleri tamamen sorunlu.
Bu Kadir kim diye araştırdım. İki sezon önce ADS'de oynayan Kadir olduğunu öğrenince şoke oldumÇok etkisiz bir oyuncuydu benim ADS'de iken izlediğim maçlarda. Ama şimdi adam Trabzonspor'da oynuyor.
Bu arada Jose Bosingwa,Flourent Malouda alındı şaka makaHayırlı işler.
Kadro oldukca yeterli bence. Bir stoper eksigi oldugunu düsünüyorum ama.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kadir Keleş ile 5 Yıllık Sözleşme Yenilenmiş
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bence trabzona melo tarzi sert bir adam sart ortasahalari cok yumsak.