Sayfa 1150 / 1204 İlkİlk ... 1506501050110011401148114911501151115211601200 ... SonSon
34,471 ile 34,500 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    pardon ya spaletti demisim prandelli olacak italyan milli takimindan istifa eden sanki o gibi bir his var icimde ismi medyada cikmayan...
    Prandelli benim de aklımdan geçti istifa edince ama bizimkilerin -en azından bir süreliğine- İtalyanlara yöneleceğini zannetmiyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Gelse diyelim şampiyon yaptı gelecek sezon gene hoca aranıcaktır.
    Bizim ülkemizde takımı şampiyon yapan bir hoca kolay kolay kovulmaz. El üzerinde tutarlar hatta o yüzden gelip şampiyon yaparsa hoca falan aranmaz.

Asıl soru şampiyon yapabilir mi?

Bence asıl soru hedeflenen şey nedir? Günü kurtarmak mı yoksa geleceğe yönelik bir iş yapmak mı?

Medyadaki çoğu isime inanmayın. Ünal Aysal bana göre medyada yoklama yapıyor şuan Moyes de bu işlerden birisi verilen tepkiye göre Moyes'ı yeni hoca ilan etmesi olası.

Çünkü eğer bu sezon yıldız alınmaz ise Aysal için hiç iyi olmaz. Böyle bir olası durumda ortaya atabileceği bir bahanesi olmalı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Valla ben basindan beri spalletti diyorum. Prandelli olmaz o da mancini gibi bir adam. Ama spalletti tam bizlik. Ruh enerji tutku o tip bir adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre Can Coşkun takımdan ayrılmış. Yeni takımı Aydınspor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hajrovic bedava ayrılmış Gs için yarım sezonda çöpe atılan 3.5 M € ve daha tazminat alması da söz konusu.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Daha yeni başladılar durun bakalım daha kimler nasıl paralarla gönderilecek?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ribery rezaletinden daha büyük bir olay bu. Ribery en azından takıma katkı sağlamıştı. Hajrovic transferinin elle tutulur bir yanı yok. Baştan sonra fiyasko. Ünal Aysal'ın istifa etmesi gerekiyor, bu ayıp Galatasaray'a yakışmaz.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Sen olayı anlayamamışsın galiba, adam gönderilmedi, kendisi gitti.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Namzet View Post

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ribery rezaletinden daha büyük bir olay bu. Ribery en azından takıma katkı sağlamıştı. Hajrovic transferinin elle tutulur bir yanı yok. Baştan sonra fiyasko. Ünal Aysal'ın istifa etmesi gerekiyor, bu ayıp Galatasaray'a yakışmaz.

Sen olayı anlayamamışsın galiba, adam gönderilmedi, kendisi gitti.
    Niye alındı? Niye oynamadı? Niye gitti ? Hata yaptınız,gidecek oyuncular olacak daha onu kastediyorum,sizin gibi

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Avatarım ile konunun ne alakası var onu çözemedim,sanırım sizin bakış açınız orasını bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@Namzet

Hajrovic oynayıp, kalmış olsaydı da gidecek başka oyuncular olacaktı zaten. Kadro çok fazla şişmiş durumda. Alakayı ve bağlantıyı kuramadım ben.

Hajrovic Türk olur umuduyla alındı, olamayınca kontenjana takıldı ayrıca gelirken kanat oyuncusu dendi ama bu özellikleri ile kanat oyuncusu olma şansının olmayacağı anlaşıldı, bulduğu az sayıdaki şansı da değerlendiremeyince gitti.

Ona bedelsiz gitme ve tazminat isteme fırsatını veren bizim yönetim maalesef. Umarım iyi bir takıma gider en azından o zaman zararın boyutu azalmış olur. İyi maaş alabileceği bir takıma giderse Fifa bizdeki kontratı ile yeni kontratı karşılaştırıp tazminatı belirleyecek. Beşiktaş & Ferrari olayındaki gibi olursa hapı yuttuk demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @Namzet

Hajrovic oynayıp, kalmış olsaydı da gidecek başka oyuncular olacaktı zaten. Kadro çok fazla şişmiş durumda. Alakayı ve bağlantıyı kuramadım ben.

Hajrovic Türk olur umuduyla alındı, olamayınca kontenjana takıldı ayrıca gelirken kanat oyuncusu dendi ama bu özellikleri ile kanat oyuncusu olma şansının olmayacağı anlaşıldı, bulduğu az sayıdaki şansı da değerlendiremeyince gitti.

Ona bedelsiz gitme ve tazminat isteme fırsatını veren bizim yönetim maalesef. Umarım iyi bir takıma gider en azından o zaman zararın boyutu azalmış olur. İyi maaş alabileceği bir takıma giderse Fifa bizdeki kontratı ile yeni kontratı karşılaştırıp tazminatı belirleyecek. Beşiktaş & Ferrari olayındaki gibi olursa hapı yuttuk demektir.
    İşte aynı düşünüyoruz,yönetim kadroyu şişirdi;bugün Haijroviç kendi isteğiyle gitti yarın başka bir oyuncu tazminatıyla gidebilir yönetimin hatasından bahsediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Olcan pazartesi aciklaniyormus , sonunda artik hayirli olsun..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hajrovic'in en başından alınması hataydı zaten, yerli olacak dendi ama yerli de olamadı takıma verdiği bir şey de yok. Şimdiden 4 milyon Euro'ya mal oldu, daha fazla da verilebilir. Yabancı kuralına karşıyım ama bazen şu transferleri görünce demek ki sınır da olmasa kulüpleri batıracaklar diyorum. Hajrovic serbest kalmasa da başarısız bir transferdi şimdi üstüne tuz biber oldu. Yöneticilerimiz baştan sona başarısızlık abidesi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arif yeme bizi Pazartesi açıklanmazsa bi Real forması al bana.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hajrovic iyi bir futbolcu ancak iyi bir insan değil.Detaya indiğimiz zaman bir kaç kulüp hariç dünya da ki hiç bir kulüp oyuncusuna günü gününe parasını veremez.Hajrovic fırsatçının tekiymiş inşallah başarılı falan olamaz.Daha da fazla şey yazabilirim ama forum kuralları.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Arif yeme bizi Pazartesi açıklanmazsa bi Real forması al bana.

sen once bi msnye gel

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gs yönetimi moyesi gösterip hikmet karamana razı edecek herhalde takımı ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hikmet Karaman, Moyes'den daha fazla yararlı olur. Yabancı teknik direktörleri ön plana çıkarak tek unsur prestij, başka bir şey değil.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hikmet Karaman, Moyes'den daha fazla yararlı olur. Yabancı teknik direktörleri ön plana çıkarak tek unsur prestij, başka bir şey değil.
    Katılıyorum en azından ligi biliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İngiltere liginde oynayan oyuncuların,takım çalıştıran teknik direktörlerin %99'u Türkiye'de iş yapar,Moyes'la dalga geçiliyorsa,bizim ligimizle daha fazla dalga geçiliyor.Öyle Hikmet Karaman gibi komik komik laflar etmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Olcan pazartesi aciklaniyormus , sonunda artik hayirli olsun..
    olcan eylulde 29 olacak, potansiyeline ulasmis bir oyuncu. bence su haliyle vasat bir futbolcu. gelirse sadece rotasyon guclenir. cok da onemli bir transfer degil bence arif.

Olcan'ın gittiği ile ilgili kaynak hangi gazete/haber sitesi?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Olcan eğer olduysa çok işimize yarar bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Olcan'ın gittiği ile ilgili kaynak hangi gazete/haber sitesi?
    Twitterde saglam bi kaynak pazartesi aciklaniyormus...
    Abi 29 yasinda ama bence 2 yil daha is yapar ha satamayiz tabi ama ligde 8 gol civari atsa yeter.. Insallah ucuza almisizdir

Okay yokuslu yu istemisiz bence umarim aliriz cok beğendiğim bir oyuncu yerli Gerard

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kayseri lig düştüğüne göre almak çok zor olmamalı,umarım alırız gerçekten yetenekli bir oyuncu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kayseri lig düştüğüne göre almak çok zor olmamalı,umarım alırız gerçekten yetenekli bir oyuncu.
    Süleyman Hurma'nın Kayserispor'a geri döndüğü şeklinde bir haber okumuştum geçenlerde. Zor olabilir
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Verilen paraya yazik 29 yasindaki adam icin 4.5m +1 oyuncu ne demek ya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler bence Moyes'a kaldık

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bizim ülkemizde takımı şampiyon yapan bir hoca kolay kolay kovulmaz. El üzerinde tutarlar hatta o yüzden gelip şampiyon yaparsa hoca falan aranmaz.

Asıl soru şampiyon yapabilir mi?

Bence asıl soru hedeflenen şey nedir? Günü kurtarmak mı yoksa geleceğe yönelik bir iş yapmak mı?

Medyadaki çoğu isime inanmayın. Ünal Aysal bana göre medyada yoklama yapıyor şuan Moyes de bu işlerden birisi verilen tepkiye göre Moyes'ı yeni hoca ilan etmesi olası.

Çünkü eğer bu sezon yıldız alınmaz ise Aysal için hiç iyi olmaz. Böyle bir olası durumda ortaya atabileceği bir bahanesi olmalı.
    Ünal Başgan kovar hiç acımaz. Bana göre geleceğe yönelik iş olmalı ama başkan ne düşünüyor bilemeyiz.

Mesaj Yetkileri