Bizim ülkemizde takımı şampiyon yapan bir hoca kolay kolay kovulmaz. El üzerinde tutarlar hatta o yüzden gelip şampiyon yaparsa hoca falan aranmaz.
Asıl soru şampiyon yapabilir mi?
Bence asıl soru hedeflenen şey nedir? Günü kurtarmak mı yoksa geleceğe yönelik bir iş yapmak mı?
Medyadaki çoğu isime inanmayın. Ünal Aysal bana göre medyada yoklama yapıyor şuan Moyes de bu işlerden birisi verilen tepkiye göre Moyes'ı yeni hoca ilan etmesi olası.
Çünkü eğer bu sezon yıldız alınmaz ise Aysal için hiç iyi olmaz. Böyle bir olası durumda ortaya atabileceği bir bahanesi olmalı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Valla ben basindan beri spalletti diyorum. Prandelli olmaz o da mancini gibi bir adam. Ama spalletti tam bizlik. Ruh enerji tutku o tip bir adam.
Emre Can Coşkun takımdan ayrılmış. Yeni takımı Aydınspor.
Hajrovic bedava ayrılmış Gs için yarım sezonda çöpe atılan 3.5 M € ve daha tazminat alması da söz konusu.
Daha yeni başladılar durun bakalım daha kimler nasıl paralarla gönderilecek?
Ribery rezaletinden daha büyük bir olay bu. Ribery en azından takıma katkı sağlamıştı. Hajrovic transferinin elle tutulur bir yanı yok. Baştan sonra fiyasko. Ünal Aysal'ın istifa etmesi gerekiyor, bu ayıp Galatasaray'a yakışmaz.
Sen olayı anlayamamışsın galiba, adam gönderilmedi, kendisi gitti.
@Namzet
Hajrovic oynayıp, kalmış olsaydı da gidecek başka oyuncular olacaktı zaten. Kadro çok fazla şişmiş durumda. Alakayı ve bağlantıyı kuramadım ben.
Hajrovic Türk olur umuduyla alındı, olamayınca kontenjana takıldı ayrıca gelirken kanat oyuncusu dendi ama bu özellikleri ile kanat oyuncusu olma şansının olmayacağı anlaşıldı, bulduğu az sayıdaki şansı da değerlendiremeyince gitti.
Ona bedelsiz gitme ve tazminat isteme fırsatını veren bizim yönetim maalesef. Umarım iyi bir takıma gider en azından o zaman zararın boyutu azalmış olur. İyi maaş alabileceği bir takıma giderse Fifa bizdeki kontratı ile yeni kontratı karşılaştırıp tazminatı belirleyecek. Beşiktaş & Ferrari olayındaki gibi olursa hapı yuttuk demektir.
Olcan pazartesi aciklaniyormus , sonunda artik hayirli olsun..
Hajrovic'in en başından alınması hataydı zaten, yerli olacak dendi ama yerli de olamadı takıma verdiği bir şey de yok. Şimdiden 4 milyon Euro'ya mal oldu, daha fazla da verilebilir. Yabancı kuralına karşıyım ama bazen şu transferleri görünce demek ki sınır da olmasa kulüpleri batıracaklar diyorum. Hajrovic serbest kalmasa da başarısız bir transferdi şimdi üstüne tuz biber oldu. Yöneticilerimiz baştan sona başarısızlık abidesi.
Arif yeme bizi Pazartesi açıklanmazsa bi Real forması al bana.![]()
Hajrovic iyi bir futbolcu ancak iyi bir insan değil.Detaya indiğimiz zaman bir kaç kulüp hariç dünya da ki hiç bir kulüp oyuncusuna günü gününe parasını veremez.Hajrovic fırsatçının tekiymiş inşallah başarılı falan olamaz.Daha da fazla şey yazabilirim ama forum kuralları.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
gs yönetimi moyesi gösterip hikmet karamana razı edecek herhalde takımı ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği![]()
Hikmet Karaman, Moyes'den daha fazla yararlı olur. Yabancı teknik direktörleri ön plana çıkarak tek unsur prestij, başka bir şey değil.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İngiltere liginde oynayan oyuncuların,takım çalıştıran teknik direktörlerin %99'u Türkiye'de iş yapar,Moyes'la dalga geçiliyorsa,bizim ligimizle daha fazla dalga geçiliyor.Öyle Hikmet Karaman gibi komik komik laflar etmeyin.
Olcan'ın gittiği ile ilgili kaynak hangi gazete/haber sitesi?
Olcan eğer olduysa çok işimize yarar bence.
Okay yokuslu yu istemisiz bence umarim aliriz cok beğendiğim bir oyuncu yerli Gerard![]()
Kayseri lig düştüğüne göre almak çok zor olmamalı,umarım alırız gerçekten yetenekli bir oyuncu.
Verilen paraya yazik 29 yasindaki adam icin 4.5m +1 oyuncu ne demek ya.
Beyler bence Moyes'a kaldık![]()