Sayfa 1155 / 1204 İlkİlk ... 155655105511051145115311541155115611571165 ... SonSon
34,621 ile 34,650 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by byariff View Post
    pardon ya spaletti demisim prandelli olacak italyan milli takimindan istifa eden sanki o gibi bir his var icimde ismi medyada cikmayan...

Prandelli hocam aciklancak galiba yarin.

bu arada almeida diyorlar umarim yalandir..

aysalin akmerkezdeki ofisine giderken goruntulenmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dün uA forumda konuşuluyordu Almeida, şaka sanmıştım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Almeida olabilir bence,bonservisi yok,Süper Lig'i tanıyor,İstanbul'u biliyor.Tabi yabancı olması sıkıntı yaratır.Her şeye rağmen Umut Bulut'tan iyidir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Galatasaray Almeida ile anlaştı

Beşiktaş'taki sözleşmesi sona eren Hugo Almeida, Galatasaray ile 3 yıllık anlaşmaya vardı

Galatasaray Didier Drogba'nın takımdan ayrılmasının ardından,forvet açığını Türkiye'den bir isimle dolduruyor. Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen ve Dünya Kupası'nda çıktığı ilk maçta sakatlanan Hugo Almeida, sarı kırmıızılı ekiple prensipte anlaştı.

Portekizli futbolcunun Türk menajeri Hakan Korkmaz'la birlikte Akmerkez'de başkan Ünal Aysal'la görüşme yaptığı ve bu görüşme sonrasında Fanatik'e açıklamalarda bulunduğu ifade edilirken, menajer Korkmaz, "Başkan Ünal Aysal ile görüştük. 3 yıllık anlaşmaya vardık. Resmi imzalar 2 gün sonra atılacak" dedi.

Dün Habertürk gazetesi, Galatasaray'ın Portekizli yıldızın transferini hem ligi tanıması hem de bonservisinin elinde olması nedeniyle cazip bulduğunu ve Jorge Mendes’in şirketinin temsilciliğini yaptığı Almeida'ya yıllık 3 milyon Euroile 1 milyon Euro imza parası verebileceğini öne sürmüştü. Haberde ayrıca, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak isteyen Almeida’nın da G.Saray’a ve Türkiye’ye dönüşe sıcak baktığı, tek çekincesinin Beşiktaşlı taraftarlardan görebileceği tepkiler olduğu kaydedilmişti.
    Last edited by hallederizBJK : 03.Temmuz.2014 at 14:22

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Almeida hangi soruna çare olacak ki. Aşırı gereksiz bir transfer. Maaşı da kim bilir ne kadardır. Hem de yabancı. Yani bu kadar saçma bir transfer görmedim. İnşallah olmaz bu iş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kim olacak ? 30 milyonluk Balotelli'mi yoksa Saint Etienne'in 10 milyon euro istediği Mevlüt'mü ? 15 milyona Dzeko'mu, 9-10 milyon euroya Torres'mi ?

Zaten mali kriterler var,ortada yerli forvet yok,kulüp yabancı bir forvet istiyorsa kimse kusura bakmasın ama piyasada ki en makul forvet Almeida'dır.Tabi şunu diyebilirsiniz Almeida'yı alacaksanız niye Drogba'yı bıraktınız ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi buyur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yerli oyuncu transfer edilmesini anlarım hoca yokken, ama bu Almeida olayı doğruysa, yabancı futbolcu transferi çok mantıksız. Zaten Hajrovic'i de sayarsak 11 yabancı var, daha kimin gideceği bile belli değil. En vahimi de bu haber doğruysa demek ki gelecek olan hoca tamam dedi Almeida için. Almeida'yı isteyen bir hocamız olacak, kabus gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

galatasaray feda dedi galiba bu yil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak'ın son cümlesinden yola çıkarak söylüyorum; hoca, Hikmet Karaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    galatasaray feda dedi galiba bu yil
    Abi ne garip adamsın ya Burhan Eşer'i istiyorsun ne bileyim Hikmet Karaman gelsin diyorsun sonra Yılmaz Vural falan filan sonra Almeida söz konusu olunca feda diyorsun

Feda olacaksa koy Berk Ünsal'ı forvete,aksın gitsin

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yahu yabancı forvet alacaksak niye Almeida'yı alıyoruz. Drogba'nın D'si olamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hikmet hoca gelsin ne yaptigi beni ilgilendirmez onemli olan gelecekte ne yapacagi ah ulan keske yarin hikmet hocam aciklansada bitse su is

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Beleşe gelmiş olması hiç birşeyi değiştirmez. 3 senelik sözleşme yapılacağını söylüyorlar medyada. 3 senelik yaklaşık 10M € maliyet. Artı bu oyuncu yabancı bir oyuncu ve yabancı kuralı var ülkemizde. Ve bu oyuncu yabancı olduğu halde ve bu kadar maliyeti olduğu halde ligde 10 gol atması zor olan bir oyuncu. Burada mantık falan yok. Adem Büyük ya da Deniz Naki ile imzalarsınız kimse bişey demez. Çünkü bu oyuncuların maliyeti düşük olur ayrıca en az Almeida kadar da atar bu ligde. Yani bunun mali durumla hiç bir alakası yok. Çok saçma bir transfer.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önce bir sakin olun ve Galatasaray'la adı geçen bütün yabancı forvetleri mali olarak ölçün tartın.Sonra yerli forvetlere göz atın,o oyunculara kulübünün ne kadar ihtiyacı var,ne kadar bonservis ücreti istiyor onu gözden geçirin,ardından Almeida'yı ölçün tartın.

Bunları yaptıktan sonra Almeida'nın en makul oyuncu olmadığını söyleyecek bir şey kalmıyor.Almeida'yı ben çok mu istiyorum ? Hayır,hatta bende beğenmedim bu transferi ama elde yumurta varsa yumurta yapacaksın,sucuk olmadan sucuklu yumurta yapamazsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bonservissiz bir adam alınacaksa Gomis vardı alternatif, Almeida'dan daha fazla iş yapardı muhtemelen. En kötü satılabilirdi 1-2 sezon sonra. Umarım yalandır bu haberler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

https://twitter.com/Korkmaz_hakan34 bu hesap gerçekse transfer bitmiş.

Ohhh Şükür Dualarımız Kabul Oldu

Artık Galatasaray Düşünsün

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hocam Beşiktaş'tan giden coşuyor yalnız tek umudum o benim. Bak Jones gitti adam neler yapıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çilek değilde elma alalım yani nolur Elma da sağlıklı bir meyve

İyi de olsa kötü de olsa Almeida hayırlı olsun.İyi bir transfer mi ? Hayır.Mantıklı bir transfer mi ? Bakış açısına göre değişir.

Hem Almeida solak,ben solakları severim

Orası Öyle Malesef Örneğin Gökhan Zan Adam Tapusunu Aldı Galatasaray'ın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Almeida transferi bitti gibi https://twitter.com/Korkmaz_hakan34 Türk menajeri Hakan Korkmaz fotoğraflar apylaşmış ve Almeida galatasaraya hayırlı olsun demiş...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

almeida olmamis galiba , ali nacinin haberleri guvenilirdir

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26691559.asp

edit :

prandelli demistim geçen haftalardan ipucu verdim size ama gozden kacirdiniz galiba.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=368785

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ali Naci falan hikaye ben gazetecilere güvenmiyorum şahsen,kulüpten yalanlama gelmediği sürece o Almeida ile fotoğraf çektiren adamın sözleri geçerlidir benim için.

Prandelli KAP'a bildirildi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Alman ve Hollanda ekolünden nasıl geldik Prandelli'ye ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Prandelli hayırlı olsun. KAP'a bildirildi az önce. En sevdiğim hocalardan birisidir kendisi. İnşallah başarılı olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

14/15 sezonu benim için bitmiştir.Almeida falan da umrumda değil Prandelli'den sonra,bu kadar iğrenç bir seçim olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İtalyanlar gene yanılmadı. Mancini ile Prandelli'nin tek ortak yanı İtalyan olmaları, farklı hocalar. Umarım bir an önce gelir artık yeni hocamız.

Mesaj Yetkileri