Sayfa 117 / 142 İlkİlk ... 1767107115116117118119127 ... SonSon
3,481 ile 3,510 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mevlüt'ü alır o zaman Fenerbahçe bence.Galatasaray'la adı geçiyor ama Galatasaray'ın istediği tipte bir forvet değil.Fenerbahçe kaçırmaz bu fırsatı

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Bence Kezman'a fazla sevinmemeli F.Bahçe..Kezman çok kaliteli bir futbolcu çok katkısı olur F.Bahçe'ye.Eğer Kezman gider ve yerine kimse alınmazsa forvet Semih-Güiza-İ.Parlak'a kalacak.Semih sakatlandı mı İlhan Parlak mı oynayacak yani?Yeterli olacağını sanmıyorum.Kezman orada tam bir joker olurdu.
    İlhan yeterli olur şans verildiği takdirde.Kezmanın kariyeri geçmişte kalmış.Şimdiki performansına bakmak gerek.Hemde yedek kalmayı kaldıracağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Kezman'a fazla sevinmemeli F.Bahçe..Kezman çok kaliteli bir futbolcu çok katkısı olur F.Bahçe'ye.Eğer Kezman gider ve yerine kimse alınmazsa forvet Semih-Güiza-İ.Parlak'a kalacak.Semih sakatlandı mı İlhan Parlak mı oynayacak yani?Yeterli olacağını sanmıyorum.Kezman orada tam bir joker olurdu.
    İleri uçta oynatıcak çok adamımız var merak etme. Deivid Burak Kazım yeri geldi Alex bile oynadı. sıkıntı çekmeyiz orda hiç kafanı yorma sen. Kezman bu takımda hep bir sorundu kalırsada sorun olmaya devam edecek.

Nesil
    2006

Kezman geleli iki yıl oldu. Beşiktaş'a İnönüde attığı gol dışında attığı başka bir kritik gol var mı?

Hayır.

Geri kalan goller maç kesinleştikten sonra. Kezman'ın iki yıldır katkısı olmadı bundan sonrada olmaz. Zaten Chelsea böyle bir oyuncuyu gönderiyorsa bir bildikleri vardır.

Kezman yerine, Parlak oynasın daha iyi. Hiç olmassa Türk ve genç bir oyuncu. Kezman zaten atamıyor Parlak'da atamıyaacak. Farkeden bişey yok ama; Parlak tecrübe kazanacak ve bir kaç yıl sonra bu tecrübeyi konuşturacak.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Burda Gidecek deyip Kezman'ı neden kötülüyorsunuz ?Yok Chelsea böyle bir oyuncu gönderiyorsa bildikleri varmış..O Zaman biz neden aldık Kezman'ı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Chelsea'den gönderilmedi kendi ayrılmak istedi.Ayrıca Chelsea zamanında Mutu,Crespo,Gudjohnsen gibi isimleri göndedi bir bildikleri var herhalde yine.Kezman'ın eski Kezman olmadığı aşikar ancak bu haliyle bile teklif varsa bu kalitesindendir.

Ayrıca Xabi Alonso dün Liverpool'un Rangers'ı 4-0 yendiği maçta bir gol atmış

Fransız Paris Saint Germain kulübü, Kezman transferini bitirmek için görüşmeleri hızlandırdı.

Forvet arayışlarını sürdüren PSG, Rennes kulübünden transfer etmek istediği Jimmy Briand ile yapılan temaslardan istediği sonucu alamayınca tekrar Fenerbahçe'nin Sırp forveti Kezman'a yöneldi.

France Footbal da internet sitesinde ''PSG, Kezman için hızlandı'' başlığıyla verdiği haberde gelişmeleri doğrulayarak kulüpler arasında henüz bir anlaşma olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin Sırp oyuncu için 3-4 milyon arası bir bonservis bedeli talep ettiğini ve tarafların anlaşmaya yakın olduğunu belirtti.

Fransızlara göre, Paris kulübü bir an önce bu transferi sonuçlandırmak isterken Kezman da PSG'de oynamak için ekonomik fedakarlık yapmaya hazır.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kezman kesinlikle yedek kalmazdı Sürekli takım içinde sorun çıkaracaktı Zaten bunu kendi açıklamalarında da söylüyor "yedek kalmamak için Mourinho'lu Chelsea'dan bile ayrıldım" diye Kişilik meselesi

Aziz Başkan haftalar öncesinden söylemişti zaten bir tane yerli forvet alacağız diye . Guiza Semih İlhan ve yeni transfer ... Bunlara alternatif Deivid Burak ve Kazım var ileri bölgede kesinlikle sıkıntımız yok bnce
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kezman geleli iki yıl oldu. Beşiktaş'a İnönüde attığı gol dışında attığı başka bir kritik gol var mı?

Hayır.

Geri kalan goller maç kesinleştikten sonra. Kezman'ın iki yıldır katkısı olmadı bundan sonrada olmaz. Zaten Chelsea böyle bir oyuncuyu gönderiyorsa bir bildikleri vardır.

Kezman yerine, Parlak oynasın daha iyi. Hiç olmassa Türk ve genç bir oyuncu. Kezman zaten atamıyor Parlak'da atamıyaacak. Farkeden bişey yok ama; Parlak tecrübe kazanacak ve bir kaç yıl sonra bu tecrübeyi konuşturacak.
    Bir de şu var; Zico tek forvet oynatıyordu ve Kezman tek forvet oyuncusu değil. Aragones çift forvet oynatacak. Kezman'a foröa şansı verseler 1-2 maç kesinlikle Semih-Güiza ikilisinden birini keser. Ama, Aragones ne yazık ki Kezman fırsatını tepti.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence tepmedi 2 sene boyunca bir adam tek forvette bile bişeyler yapabilir.Yani birebirleri atmanın tek yada çift forvet ile oynamanın alakası yok bunun açıklaması bu değil.

Fenerbahçeliler yada futbol izleyicileri kezman'ı koşmuyor , pas veremiyor diye değil çok rahat pozisyonları harcıyor diye eleştiriyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güiza kesilemeyeceğine göre ve orta sahaya mutlaka bir yabancı alınacağı için Kezman mecburen yedek oturacaktı. Yabancı sayısı sınırsız olsa şimdi elinden çıkarmak için uğraşmazdı Fenerbahçe ne Kezman'ı ne Maldonado'yu. Ama bu şartlarda yeni transfer yapabilmek için mutlaka birileri gönderilmeli.

Takımda kalsa da sırf bu yabancı kontenjanından ötürü Kezman'ın devamlı oynaması zaten çok zor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Kezman, Semih - Güiza'dan birini kesmeden önce ayakta kalmayı başarması lazım. Ayakta kalamazsa şut atamaz şu atamazsa da gol de atamaz. Adam ayakta duramıyor ki bir top sürsün, şut atsın tehlike yaratsın. Kezman'ın oyun stil'i ayakta kalamama üstüneyse bunu mükemmel bir şekilde gerçekleştiriyor. Fenerbahçede geçireceği kadar zaman geçirdi alacağı paranın fazlasını aldı üstelik haketmedi hiç de bence.

Geçen gün FBTV'de haz. maçını izlerken Burak'a dikkat çektim gerçekten de iyi oyuncu. 18 dışından vurduğu şutların çoğu kaleyi buldu kaleciyi geçmedi. Böyle bir oyuncunun gelmesine sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Burak bence kanat değilde forvet oynamalı zaten Beşiktaş'ta kanatta başarılı olamamıştı ancak Manisa'da forvet oynadı ve iyi performans gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

O da çok fazla ayakta duramıyor ki Özkan abi..Onun da dengesinde sorun var.

Kezman'dan iyidir yine. Adam top sürüyor, pas veriyor, şut çekiyor. Bek'e gelip top alıyor çıkartıyor. Ben öyle maçlar bilirim ki Kezman ileride 30 dk topsuz kalmıştır orta sahaya gelip top'a dokunmamıştır. Burağın performansı Kezmanınkinden daha iyi. Sadece isimle bir şeyler olmuyor.

Yıldız futbolcu Sırbistan'da yayın yapan RTS 1 kanalına Teknik Direktör Luis Aragones ile arasında büyük bir sorun olduğunu açıkladı ve bonservis bedelinin yüksek olmasından da bir hayli yakındı. MTK Budapeşte maçının kadrosuna alınmayan ve kendisinden kulüp bulması istenen Sırp golcü, RTS 1'e, "Luis Aragones ile aramda nedenini bilmediğim ve anlamadığım bir sıkıntı oluştu. Aragones beni kadrosunda görmek istemiyor. Bunun nedenini ben de anlamıyorum. Oysa sezon başında her şeyin çok daha iyi ve güzel olacağını hayal etmiştim ama rüyalarım gerçekleşmedi” diye konuştu.

"KULÜP BAKIYORUM"

Türkiye defterini tamamen kapattığını vurgulayan Kezman, "Artık kendime kulüp bakıyorum. Teklifler var ancak bonservisim için istenen 8 milyon euro çok fazla. Yönetim bu fiyatı aşağıya çekmeli. Fransa'dan PSG beni istiyor. İngiltere ve İspanya takımlarından da teklif alıyorum. Bir hafta içerisinde olaylar netleşir" dedi.

Kezman'ın ülkesinde gazetelere verdiği demeç.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benitez: Alonso'yu Fenerbahçe'ye vermeye hazırız
    İngiltere'nin City Radyosu'na konuşan Benitez, "Alonso'yu bir an önce satıp, transfer için kaynak sağlamalıyız" dedi. İngiliz Daily Mail gazetesi ise "Alonso 16 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye gidiyor" haberine yer verdi

Kaynak: Fotomaç

Haberin İngilizce Kaynağı Yukarıda İşte İşin Komik olan tarafı haberde xabi alonso fenerbahçeye gitmek istemiyor yazıyo

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Fenerbahçe ön anlaşma imzaladı.

12M£

İlk transfer hakkı artık Fenerbahçe'de..
    Real Betis'e giden Mehmet Aurelio'nun boşluğunu doldurmak amacıyla ön libero bölgesine transfer yapma kararı alan Fenerbahçe'nin listesinde ilk sırada yer alan Xabi Alonso, sarı-lacivertli formayı giymek için Şampiyonlar Ligi'ni şart koştu.

Teknik Direktör Luis Aragones'in teklif götürdüğü Liverpool'da top koşturan İspanyol yıldız, Fenerbahçe'ye seve seve gelebileceğini, ancak Avrupa sahnesinden de inmek istemediğini bildirdi. Alonso kendisini takımında görmek isteyen Aragones'in teklifine, ön eleme maçlarının bitmesinden sonra yanıt verebileceğini ifade ederek, sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalmasının şart olduğunu kaydetti.

Appiah ve Aurelio'nun takımdan ayrılmasından sonra ön libero görevini üstlenecek tecrübeli bir oyuncu isteyen Aragones, vatandaşı ve İspanya Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Xabi Alonso'yu, sarı-lacivertli yönetime ilk sırada tavsiye etmişti. Tecrübeli teknik adamın, Alonso'nun şartını kabul ederek beklemeye geçtiği, Ağustos ayı sonunda Şampiyonlar Ligi vizesi almaları halinde bu transferi bitirmek için yeniden düğmeye basacağı vurgulandı.

Kaynak

Cengiz'in söyledikleriyle de örtüşüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fotomaç işte ne dersin..Bu arada Özkan abi sana kesinlikle katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kezman çok faydalı olamadı ama ben yine de neden bilmiyorum seviyorum onu. Bu nedenle de nasıl oynarsa oynasın talipleri çıkıyor.

İyiydi, koşuyordu ama ayağına gelen her topu eziyordu. Geçen sene sakatlık yaşadım gücüm yok dedi ama sakat değilken de ayağına top geldiğinde olumlu kullanamıyor. Güiza'yı daha 2 maç izledik ama topu aldığında saklamasını, doğru kullanmasını beceriyor, yıkılmıyor en azından.

Kazım'ı kesmesi çok zor Burak'ın. Ama Kezman gönderildikten sonra forvet alnımasa da Güiza, Semih, Burak ve İlhan bize yetecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Kezman'ı ne başkan, ne Aragones ne de taraftar istiyor. Kimsenin sabredecek gücü kalmadı. Appiah geri dönse ona bile sabredilir, kadroda yer verilmesini birçok kişi ister ama Kezman'a çoğu kişi sabredemez. Bence gönderilmesi Fenerbahçe adına en hayırlısı olacak. Hem yıllık maliyeti olan 2.5 milyon Euro'dan (2 yıl için 5 milyon Euro) kurtulunacak, hem de 4-5 milyon Euro bir bonservis bedeli elde edilecek. Toplam 10 milyon Euro gibi bir kar sağlanacak.

Fenerbahçe'nin Aragones'in oyun felsefesine göre çok kaliteli bir ön liberoya ihtiyacı var. Bu da yabancı olacağından kontenjan açılması adına Kezman kesin gönderilecek. Kezman gider gitmez de yeni yabancı ön libero açıklanır. Büyük ihtimalle Maldonado da gönderilir, genç bir forvet veya orta saha oyuncusu alınır diye tahmin ediyorum. İleride büyük paralara satabileceğimiz genç bir forvet veya orta saha (defansif veya ofansif) alınırsa yönetim büyük iş başarır. As takımı da zaman zaman zorlayabilecek, 18-22 yaş arasında bir isim bekliyorum Maldonado gönderilirse. Direkt as takımda oynayabilecek kalitede bir isim alınmamalı, zira 6+2 olduğundan 6 yabancı (Edu, Lugano, R.Carlos, Alex, Güiza, /Ön Libero/) ve 2 yedek (Deivid, /Genç Bir İsim/) olacak. Bu şekilde takımdaki dengeler bozulmaz.

Xabi Alonso çok yerinde bir transfer olur ama epey de maliyetli bir transfer olur. Bunu taraftarın formalara olan ilgisiyle aşabilir Fenerbahçe, fakat esas merak ettiğim nokta, bu transferin neden hala yalanlanmaması? Bugün yine FotoMaç başta olmak üzere birçok gazete Xabi Alonso haberi yapmış ve neredeyse 2 haftadır da bu tarz haberler yapılıyor, ancak birçok isme yalanlama gelmesine rağmen Xabi Alonso'ya bir türlü yalanlama gelmiyor. Aynı şekilde Colsa'ya da yalanlama gelmedi. Benim fikrime göre Xabi Alonso için girişimler sürüyor ve transferin bitirilmesi için büyük çaba sarfediliyor. Eğer Xabi Alonso olmazsa da Colsa yedekte bekletiliyor. İlk hedef Xabi, ancak anlaşma sağlanamazsa Colsa'ya imza attırılacak.

Xabi Alonso transferi için her konuda anlaşılmış da olabilir, ancak bu transferin açıklanması için Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması bekleniyor olabilir. MTK'yı geçtik diyelim, sürpriz bir şekilde Partizan'a elenilmesi halinde Xabi Alonso transferinin hiçbir anlamı kalmayacağından benim şahsi fikrim Partizan maçları sonucunda bu transfer açıklanır.

Appiah hakkında hiçbir şey bilmiyorum ben. Appiah'ın sakatlığı düzelmedi mi yahut düzeldi de yönetim mi istemiyor ? Appiah bence çok rahat Aurelio'nun yerini doldurur fazlasını bile yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim istemiyor.. Sakatlığı düzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Appiah defteri kapandı, istediği takıma gidebilir şu anda. Ama anlaştıktan sonra Fenerbahçe'den sözleşmesi devam ederken ayrıldığı için bir tazminat ödeyecek. Hiç bir takımla anlaşamasa bile Fenerbahçe'de yabancı kontenjanını işgal etmeyecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kezman yıllık 5 trilyonluk bir jokerben böyle forvet oyuncusu görmedim seveni de sevmeyeni de.Dripplingle adam geçemiyor,pas veremiyor,eskisi gibi bitirici değil.Sorunlar cıkarıyor cok sorunlu bir adam geldiğinde cok sevinmiştim ama giderse daha cok sevinirim...Onun yerine genc bir forvet alınabilir.Egemenin dediği gibi..
    Ama asıl problem dmcde Xabi alınabilecek en iyi adam cok pahalı riskli bir transferde olabilir ama acilen onun alınması gerekli.Sağlam bi Appiah neler yapardı orda

bence kezmanı fasla kötülemeyelim sonra allah muhafaza psg'li taraftarlar yazıları görüp kezman transferine karşı çıkabilirler

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Xabi geldiği zaman kadroyu bir düşünün

Emre'nin 11 oynaması ile kesilecek 3 oyuncu var
    a)Uğur Boral ==> Emre Solda oynamayı hiç sevmiyor
    b)Semih ŞenTÜRK ==> Yeniden klubeye giderse hiç iyi olmaz
    c)Selçuk Şahin ==> Adam Aragones'in gözdesi

Emre geldiğinde durum böyle olursa DMC geldiği zaman ne olacak

Selçuk çıkacak Dmc gelecek.. Bu sefer Semih bence gidecek ve Emre oynayacak ne olacak geçen seneki sistemle kalacak takımımız ve biz yine saç baş yolacaz Onun için transfere hiç gerek yok Asıl ihtiyaç bence sol taraf orta sahanın solu ; Uğur Boral ==> 2 maç oynuyorsa 5 maç yatıyor Wederson==> Sakat oyuncudan nasıl verim alacağız Gürhan==> Avrupa da yetersiz kalabilir Sol tarafa bir oyuncu alırsak çok güzel olur sağdan Kazım soldan'da iyi bir oyuncu çok fazla gol pozisyonuna gireriz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupada zaten geçen seneki sistemde devam etmemiz şart. Avrupada Çift forvet ile duman oluruz.

Emre ve Gelecek önlibero ortada oynar. 2 Kanat adamı, Alex, Güiza.
    Ligde kendi sahamızdaki maçlarada çift forvet çıkarız maç içinde değişikliğe gideriz.

Tahminim Emre, Selçuk, Semih, Uğur bir rotasyon içinde olur. Aynı anda bunlarda en fazla 2'si oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene defansın önünde oynayan oyuncular top yapmakta zorlanıyorlardı ve bu nedenle hücumda sadece Alex'in ayağına bakıyorduk.

Bu sene Emre katıldı ve ben Emre ile Alex'in bir arada oynamasını çok istiyorum. Aragones da zamanla tek forvetli sisteme dönecektir. Geçen sene ile karıştırmayalım, geçen sene takımda bir Emre, bir Güiza yoktu.

Selçuk'tan çok memnun olsa defansın önüne bir oyuncu alacağız demezdi Aragones. Transfer edilecek oyuncu ile Emre orta sahada oynar, önlerinde Alex ve ileride Güiza. Semih yine yedek oturmalı, sonradan girip gollerini atmaya devam eder. Çift forvet oynayabileceğimiz maçlarda da oynar zaten ki bu maçlar da bu sene çok olacaktır ligde. Ama avrupa için Semih'ten Güiza'nın arkasında verim bekleyeceğimize Alex'i oraya koyarak daha iyi olabiliriz.

Yani bu takıma 1 orta saha oyuncusu şart ve mutlaka da biri alınacak zaten. Eğer kontenjan açılırsa genç bir yabancı da alınabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçen sene Alex'in oynamadığı maçlarda pozisyon bulmakta zorlanıyorduk. Rakipler Fenerbahçe'yi çözmüştü. Alex'i kitleyerek Fenerbahçe'yi durdurma yoluna gidiyorlardı fakat bu sene Alex'in sönük olduğu dakikalarda meydana çıkacak bir Emre bizi çoğu maçta ipten alabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kontenjan açılacak en azından Kezman için yarın PSG'li yöneticiler gelecekMİŞ (:

malDonado da takımdan giderse baya bi kontenjan açılacak Fakat gelcek oyuncunun bir an önce gelmesi lazım sonrasında elimizde patlama imkanı çok yüksek bknz malDonado.!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri