Nou Camp bunuda mu görecekti be
Arda'nın kankası Felipe Luis Türk bayrağını sırtına geçirdi, helal olsun be yürekli çocuk...
![]()
Nou Camp bunuda mu görecekti be
Arda'nın kankası Felipe Luis Türk bayrağını sırtına geçirdi, helal olsun be yürekli çocuk...
![]()
Helal olsun Atletico, helal olsun Arda Turan.
Filipe LuisSeni Milli Takım'a almayanlar utansın !!! Helal olsun !
Arda'yı da tebrik ederim.
Edit:
Şampiyooooooooooooooon Ardaaa,lay lay lay lay lay,oooo Arda Turan !! Chelsea'yi yıktı,Real ile Barca'yı dize getirdi.Adamsın be Arda !
Sakinim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Helal olsun sana Filipe. Maçta da Messi'yi fena kitlemişti Türk bayrağını da sırtına geçirerek bir kez daha bizleri mutlu ettin.![]()
Helal olsun be adamlar kendi sahasında şampiyonluğu kaybetti efendi gibi alkışladılar. Gerçi bunda kazanan takımın tahrik etmeden ve abartmadan sevinç gösterilerinde bulunmaması da etken. Karşılışıklı saygı.
...
https://vine.co/v/M5gmbqwVjav
Böyle bir kapak yok.![]()
Atletico 2 senedir rakiplerin sahasında şampiyonluk kutluyorGeçen sene(İspanya Kupası)
Atletico her sezon farklı kupalar aldı son 3 sezonda. UEFA , Süper Kupa , Kral Kupası bu sezon da La Liga geldi. Sıra ŞL'de.![]()
Soma olayı son yıllarda moralmen en olumsuz etkilendiğim olaydı. O kadar kötü haberler, ölümler falan gördük hatta yakın zamanda çok yakın bir arkadaşımızın kardeşinin intiharını bile yaşadık ama soma beni bir başka etkiledi.
O günden beri ne FM oynamak geliyor içimden ne maç izlemek ne dışarı çıkmak. Gözümün önünde o insanlar var hep.
Ama bugün Galatasaray'ın 2.'liği kaptırmamasından sonra aldığım 2. güzel haber oldu Atletico'nun şampiyonluğu. Biraz olsun moral oldu derken özette Diego Costa'nın yıkılmasını, Arda'nın oyundan çıkarken ki gözyaşlarını gördüm içim burkuldu. Arda'nın önümüzdeki sezon başı çok özel çalışmalarla kendini iyice güçlendirmesi lazım, bu kadar sık sakatlık yazık günah. Tek veya en büyük eksiği bu bence.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Arda şu yaşında ne kariyer yaptı öyle ya. CL'yi kazanırsa müthiş olur.
Filipe'ye ve Atletico Madrid'e helal olsun. Kendi takımım şampiyon olmuş gibi sevindim vallahi.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Nihayet şampiyon Atletico Madrid! Bu şampiyonluğu 2 hafta önce garantileyebilirlerdi; ama biraz heyecan olsun istediler sanırım.![]()
Devlerin hegomonyasının kırılması açısından önemliydi Atletico'nun şampiyonluğu, Arda da vesile oldu iyi oldu.
Helal olsun Atletico ve Arda'ya![]()
Yalnız Barça efsanesi son bulmuş, bunu açıkça gördük. Messi bitmişti resmen, hiç bir topu tutamadı ayağında. Ancak Real madrid herkesi hayal kırıklığına uğrattı geçen hafta kaybederek. Atletico sonuna kadar haketmişti. Bence bu sezon şampiyonluk gitse yazık olurdu. Muhtemelen bu takımda gelecek sezona olmayacak oyuncular vardır. Costa gitmesi mutemel. Bir ara borcu var falan deniyordu ama şimdi mali durumu nasıl bilmiyorum. Neyse rüya gibi birşey, yaklaşık 8-10 gün sonrada daha da efsane bir maç bizi bekliyor. Sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Helal olsun tebrikler. Barca'ya arifeyi gösterip bayramı göstermediler.
Osasuna golu atinca tribunler cokmus
![]()
Tanınmadık birileri geleceğine bir çaba göstermiş, hak eden kişilerin gelmesi mantıklı bir hareket.Yeni patron Luis Enrique!
Barcelona'da Luis Enrique dönemi başlıyor.Tata Martino’nun görevi bırakmasının ardından eski futbolcusu ile anlaşmaya vardı.
Barcelona'nın internet sitesinden yapılan açıklamada yönetim kurulunun sportif direktör Andoni Zubizarreta'nın teknik direktörlüğe Luis Enrique'yi getirme önerisini kabul ettiği bildirildi.
Yapılan açıklamada genç teknik direktör ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.
Rafinha bu sezon Celta da kiralıktı gelecek sezon iyi işler yapabilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
tipe bak, ırkçı pislik
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Kendide çok kiloluymuş yazık gerçekten. Biriside çıksa sana şişman diye alay etse ne olur?
Puan Durumu
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Barcelona Arda'yı istiyormuş, harika bir transfer olur bence. Ama işin ucunda gidip te pişman olmak ta var.
36m euro diyorlar gsyede pay duscekmis 1.7m euro gibi.arda barcada ancak merkezde is yapar kanatlarda etkili olamaz barcada...
Arda kalsın bence Barça'da kariyerim yükselecek derken daha kötü hale de düşürebilir kendisini. Kal Atletico'da El Turco.
Gitsin de 3-5 olsa da bizde para kazanalım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Manu da talipler arasındaymış bence Manu'yu seçsin Barça sistemine pek uygun değil.
bence arda ingilterede hiç oynayamaz ispanya tam stiline uygun man utd faln hata olur.
ben burda cok cok once yazdim, arda barcaya giderse xavi alternatifi olur diye. simdi soylentiler de cikmis, bence arda adina cok olumlu olur. kendini gosterebilirse pas futbolunda barca ile daha da devlesebilir.
soylentiler olsa da atleticoda kalir diye dusunuyorum ben arda. luiz enrique de geldi zaten, merkeze rafinha alcantarayi adapte eder. celta vigoda en guvendigi isimdi. barcadan kiralik.