"İnönü'de ayaklarım titreyecek"
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Mehmet Yozgatlı, siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesine ilginç açıklamalar yaptı. Mehmet Yozgatlı, Beşiktaş’a transfer olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirtirken, “Heyecanımı kelimelerle anlatamam” dedi.
İşte Mehmet Yozgatlı’nın açıklamalarından satırbaşları:
"Beşiktaş’a gelmek benim için büyük bir mutluluk. Bu formayı giyecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Umuyorum ki buradaki mutluluğum devam eder ve hep beraber başarılara imza atarız."
"Benim öncelikli amacım, büyük hedefleri olan bir takıma gitmekti. Beşiktaş da hem ligde, hem Şampiyonlar Ligi’nde önemli başarılara imza atmak isteyen bir kulüp. Avrupa’da da görüştüğüm kulüpler vardı ama bu özelliklerinden dolayı Beşiktaş ağır bastı ve bu kararımdan dolayı çok mutluyum."
"Zaten hırslı bir oyuncu olduğumu beni tanıyan herkes bilir. Heyecanımı ise kelimelerle anlatamam. Çok büyük bir camiaya geldim. Üzerimde büyük bir yük olduğunun farkındayım. Çünkü herkes benden çok şey bekliyor. Ben de kendime güveniyorum."
"İlk hedefim Beşiktaş formasıyla ligde şampiyon olmak. Bunun için çok iyi transferler yapıldı. Zaten geçen sezonda takımda yer alan çok iyi oyuncular da kadromuzda. Başımıza çok başarılı bir teknik direktör olan Sayın Ertuğrul Sağlam geldi. Biz takım olmayı sağlayıp, iyi arkadaşlıklar kurup, Beşiktaş’ı yükseklere çıkarmak istiyoruz. Avrupa’da da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Buna yetecek gücümüz olduğuna da inanıyorum. Tecrübeli, Milli Takım’da oynayan ve başarıya aç futbolcularımız var. Hırsımızla istediklerimizi elde edeceğimizi düşünüyorum."
"Yorumlar beni gerçekten çok mutlu ediyor. Ben sahada her zaman en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncuyum. Takımım için mücadele ederim. En önemli özelliklerim çabukluğum ve yaptığım ortalar. Tabii ki her maçta iyi oynamayabilirim ama böyle zamanlarda bile olabildiğince bu özelliklerimi sahaya yansıtmaya çalışıyorum."
"Ben oynasam da oynamasam da hazır olan bir oyuncuyum. Bunun için idmanlarda son nefesime kadar çalışıyorum. Fenerbahçe’de istediğim şansı bulamadım ama Beşiktaş’ta böyle olacağını sanmıyorum. Kendime çok güveniyorum. Zaten iyi oynadığım sürece hocam bana güvenecektir ve şans verecektir."
"Bence çok başarılı bir teknik direktörümüz var. Kayserispor’u çalıştırırken, hem ligde hem de Avrupa’da çok iyi işler yaptı. Kadromuz da güçlü olduğu için, el ele verip büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum."
"Özellikle Nobre’ye, Fenerbahçe’de oynarken çok gol attırdım. Beşiktaş formasıyla buna devam edeceğiz. Bobo’yla sadece bir kere tanışma fırsatım oldu. İnanıyorum ki hem O’na hem de diğer arkadaşlarıma bol bol asistler yapacağım ve goller attıracağım."
"Onların karşısına ilk çıkacağım gün çok heyecanlı olacağımı düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş taraftarı çok büyük bir taraftar. Ayaklarım kesin titreyecektir. Daha önce diğer takımlarda oynarken de, İnönü Stadı’ndaki maçlarda çok tedirgin oluyorduk. İnanıyorum ki onların da desteğiyle, hep beraber mutlu günlere ulaşacağız."
"Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz. İyi bir kamp geçirip, mücadele ettiğimiz her alanda birinci sırada yer alacağız. Taraftarlarımızın da bize büyük destek olacağını biliyorum. Tabii ki kötü oynadığımız maçlar da olacaktır ama onların desteğiyle her türlü zorluğu aşacağımıza inanıyorum."
Lig TV
Mehmet iyi konuşmuş vaLLa.Umarım dediği gibi boL boL goL attırır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Mehmet'e yakışmış formamız.![]()
So what?
Saike
He ya Hayrettin Abi ne gzl çıkıyoduk gruptan... Sağlık olsun...
M.Yozgatli ya da yakışmış siyah-beyaz eee yakışcak tabi Türkiye nin en eski forması...
Yıldırım Demirören, Galatasaray ve Fenerbahçeye nasıl kızıyordur kimbilir.. Özellikle bizim çok hızlı davranmamız, sanki Beşiktaş çok yavaş görüntüsü verdi.. Bence bu sessizliğin ardından, en az bir bomba da Beşiktaş patlatacak..
Tuncay imzayı atıyor
F.Bahçe'den İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Tuncay Şanlı sağlık kontrolünden geçti.
Bugün kulüp binasına giderek, son sağlık kontrollerini tamamlayan Tuncay Şanlı, yaptığı açıklamada, tek amacının ve isteğinin İngiltere'de futbol oynamak olduğunu ifade ederek, "İngiltere'de futbol oynayacak olmam beni çok mutlu etti. Takıma katkı sağlamak için buradayım. Dün yoğun bir gün geçirdik. Bugün de sağlık kontrollerim devam ediyor. Kulüple son kez görüşüp, anlaşma imzalayacağız. Ardından Türkiye'ye döneceğim" dedi.
Middlesbrough formasıyla ilk maçında Tugay'la karşı karşıya geleceğini belirten Tuncay, "Tugayla karşı karşıya oynamam benim için çok önemli. Burada Tugay ve Emre ile birlikte olmak beni mutlu edecek. Onlar İngiltere'de çok büyük başarılara imza attılar" diye konuştu.
GIULY GALATASARAY'da
Şimdi ilginizi çektiğime göre konu dışı mesaj atanların uyarı alacağını hatırlatıp, mesaj yazmadan önce hangi konu altında olduğunuzu kontrol etmenızı rica ederim... Az önce yaklaşık 40 tane mesaj sildim. Bir daha silmek yerine hem konu dışı mesajları başlatanlara, hem de cevap verenlere uyarı vereceğim.
Yok be Burak bnm umudum yok ah nerde o Tayfur lar Nouma lar Ilhan Mansız lar... Marcus Münch vardı bir arada... Şimdiki Yönetim kendine kızsın... Gidip geri dönüşüm kutusuna yine atıcak bir ton parayı... Bari harcamayın paray verin Ertuğrul hoca kafasına göre Türkiye den oyuncu alsın... Bak V.Yaman bedavadan gitti...
Bu yönetim anca konusmayı bilir ne forma ne kombine alcam bu sene :@
Giuly ne oldu şimdi?
Bence Gökhan Ünal'ı da alacağız....
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Komik bir yorum olmuş. Şu an bence en iyi kadro Fenerbahçe'de, ondan sonra da Galatasaray'da. Oturmuş bir kadroya sahip Fenerbahçe, son şampiyon kadro sonuçta ve gayet iyi bir kadro. En büyük kayıp Tuncay, fakat yeri doldurulacaktır.
Fenerbahçelileri düşündürmüyor yerli çıkmazı falan, istediğimiz oyuncuyu alırız şu an yerlilerde, Topuz ve Ünal hariç, kulübü bırakmıyor. Ali Bilgin'i zaten aldık, başka yerli de alırız, yabancı kontenjanı kararı bekleniyor.
Merak etme sen, Fenerbahçe en iyi kadroyu oluşturur. Colin Kazım, R.Carlos ve Vederson transferleri de eksik yerlere nokta transferlerdi, devamı gelecektir. Hele bir kontenjan kararı çıksın...
Tuncay büyük kayıp evet, ama o gitmek istedi, Fenerbahçe'nin suçu değil bu. Yedek kaleciye ihtiyacımız yok, şu an Türkiye'nin en iyi iki kalecisi Fenerbahçe kadrosunda zaten, Volkan Babacan veya Recep de 3. kaleci olur, kalemiz güvende olur, yani hiç sorun olmaz. Sağ beke gerek yok, Kerim var, sağ kanat almamız lazım, o mevkii için de Ali Bilgin %90 bitti zaten.
22 Haziran bugün, transfer sezonu açılalı 11 gün oldu, ve Fenerbahçe bu kısa zaman zarfından 3 önemli transfer yaptı.
Geçen sene hatırlarsanız Fenerbahçe 4 yabancı ve 2 yerli transferleriyle sezonu kapatmıştı ve 4 yabancı transferi de lig başladıktan 2-3 hafta sonra yapılmıştı.
31 Ağustos'a kadar Fenerbahçe transfer yapar daha çok, para var, önemli olan kaliteli futbolcuları bulabilmek, gerisi sorun değil.
İşimiz de zor değil, sonuçta son şampiyonuz ve oturmuş bir kadromuz var, dolayısıyla da endişe duymuyorum.
Şu an işi en zor durumda olan Beşiktaş iken neden Fenerbahçe'nin işi zor deniliyor, anlamak güç...
Volkan Yaman işimize yaramazdıki Fırat abi.Ayrıca Ertuğrul Sağlam'da oyuncu bakıyor merak etme.
So what?
Saike
Gokhan unal haberi dogru dun arkadaslar gormus onu hatta konusma firsati bulmuslar yalakalik falan yapmislar iste adam demiski ben anlastim ama kayseri izin vermiyor demis hatta arkadaslar yemin ediyor anlasimsin falan diyoarlarmis hztta linconde geldi baka falan demisler
Celal Kolot bakıyor, Ertuğrul Sağlam değil![]()
Biryandan bizimkiLerede hak vermek gerek.Bu zamana kadar Rico ya deLgado ya feLan bir dünya para harcadık.Şimdi ise para buLamamamız doğaL.GaLatasaray iLe kıyasLanamayız biLe adamLar zaten yıLLardır para harcamıyorLardı transfere.Her kLübün her yıL aynı transfer poLitikasını uyguLaması imkansız.Fenerbahçe biLe beLki geLecek yıL nerde sözLeşmesi biten oyuncu onLarı aLmak zorunda kaLıcak.TransferLere büyük paraLar harcanıyor ve bunu da her kLübün kaLdırması imkansız gibi.O yüzden zaten bizim yönetiminde açıkLamaLarına bakarak bu sezon LincoLn ve CarLos gibi bomba transfer yapamayacağımız beLirtiLmek isteniyor ve taraftarında boş yere bekLeyip hevesinin kırıLmasını istemiyorLar.Eksik oLan yerLere görev adamı aLıcaz diyorLar.Bazen yönetime de hak veresim geLiyor.Ama işin sonunda başarı da oLmayınca ki iki sezondur pek başarısız oLduğumuz söyLenemez durup tekrar tekrar düşünmek gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Oturmuş kadro var ama oturmuş kadrodan 3 kaptan 2 tanede derinlik oluşturan isim ayrıldı.Bunu demek istiyorlar.
Ayrıca ben Kazım transferini ihtiyaçtan dolayı alındığınıda düşünmüyorum.
So what?
Saike
Arkadasalr madem gokhan tatil yapiyor bu adam niye uydursun yani roportaj yapan adami mahkemeye verme hakki bile var sanirim demekki ortada bir yalan yok kaynakta sporx zaten
Saglam istedigi mevkileri sölüo sayın Kolot bakıyo.Güya 1 hafta içinde Turkiyeyi ayaga kaldıracaklardı :@
Edit:O zaman Niye taraftarı umutlandırıyolar niye rico gitcek diyolar ?
ya sporx in haberleri hep doğru çıkarya kaynakarı sağlamdır oranın
Egemen'e katılıyorum.Şuan Türkiye'de en iyi kadro Fenerbahçe'de.Çünkü oturmuş bir kadroya sahip.
Ayrılan oyunculardan sadece Tuncay'ın eksikliğini hissedeceğiz.Çünkü ilk11'de oynayıpta ayrılan sadece Tuncay ve Ümit var.Ümit'in yerine zaten ondan kat-kat daha iyi Carlos ve Vederson geldi.
Şuan için tek eksiğimiz Tuncay.Ama onun yerine de yönetim oyuncu bulacaktır.
Transfer sezonunun bitmesine daha uzun süre var.Yönetim bikaç oyuncuyla anlaştı ama yabancı kararını bekliyorlar.Eğer sınırsız kararı alınırsa yabancı transferine ağırlık verecekler.Kaldırılmazsa anlaşılan Türk oyuncularla imza atılacaktır.
Kazım transferi bence de alternatif oldu yani... FB gibi bir takımın sağ tarafını felan kesinlikle idare edemez...
UEFA nin sitesinde haberler cikmis tercumesi iyi olan varmi
http://www.uefa.com/footballeurope/c...135/index.html
Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u satmayacak Kayserispor.