Sayfa 119 / 483 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
3,541 ile 3,570 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar.

Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya tesislerinde emniyet mensuplarıyla biraraya gelmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit........
    Last edited by Revolution : 04.Ağustos.2011 at 18:05

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ne var ne yoksa arasınlar birşey varsada çıksın ortaya.Sora gs yi aramadılar demesinler bari.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit........
    Last edited by Revolution : 04.Ağustos.2011 at 18:05

Şikeyle alakalı olmadığını söyledi, bizim iç işlerimizle ilgili birşeymiş.

Del Piero_10 Misafir

2006 yılında ligin son haftası oynanan Denizlispor - Fenerbahçe maçı ile ilgili Bülent Tulun'un ifadesine başvurulduğu iddia ediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    2006 yılında ligin son haftası oynanan Denizlispor - Fenerbahçe maçı ile ilgili Bülent Tulun'un ifadesine başvurulduğu iddia ediliyor.
    2006'ya kadar geri dönüş yaptılarsa 2004'ü de araştırsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

GALATASARAY'IN ŞİKE İLE İLGİLİ BİR BAĞLANTISI YOKTUR !

Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan, şike soruşturması kapsamında Galatasaray tesislerinin aranmasıyla ilgili bir açıklama yapıyor.

İşte açıklamadan satır başları:

- Sabah güvenlik güçlerinden Bülent Tulun'a davet geldi, kendisi de Florya Tesisleri'ne gitti yardımcı olmak üzere. Tulun aleyhinde tutuklama, gözaltı vs. yok, tamamen tanık sıfatıyla bilgisine başvuruluyor. Daha önce kendisi tarafından bir yere yazılan belgeyle ilgili bilgi veriyor. Ki bu belge de aldığımız bilgiye göre 2007'ye ait.
    - Biz de Galatasaray Kulübü olarak Emniyete ve savcılığa yardımcı olacağız.
    - Bülent Tulun kendisiyle ilgili belgeyi arama kararı olmadan kendi isteğiyle evine güvenlik güçlerini davet etti. 2007 yılına ait ve kulübün iç işlerine dair bir belge olduğu bilgisini aldık. Bu şikeyle alakalı değil, tamamen Galatasaray'ın iç işleriyle ilgili bir belgedir.
    - Mektup niteliğinde bir belgedir, başka bir şey değil. Kime yazıldığını bilmiyorum.
    - İki adreste arama yok, biz kendimiz davet ettik eğer kulüple ilgili bir şey varsa, yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa diye davet ettik.
    - Galatasaray'ın şikeyle vs. bir ilgisi yok, siz de bunu öğreneceksiniz. Bizim gocunacak bir şeyimiz yok, gayet rahatız.

MEDYASPOR
    Football is simple,but Football Manager is not

Galatasaray kalmıştı bi onada baksınlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

galatasaray tesislerinde yapılan aramalarda alın teri ile kazanılmış yüzlerce kupa, uefa ve avrupa süper kupası bulundu

Saka bir yana eskiyi arastiramazlar diye biliyorum sadece gecen yil"i arastirma haklari var diye biliyorum zaten bu kanunu sekip cikartmamismiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Benim içim rahat. Suç varsa ortaya çıksın, yoksa bir şey olmamış gibi devam ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit........
    Last edited by Revolution : 04.Ağustos.2011 at 18:06

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne şikesi yapıcaz Allah aşkına Zaten 8. olmuşuz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaan iki mesajında da Bülent Uygun diyorsun, Tulun olmasın sakın ?

Galatasaray Spor Kulübü ile ilgili sıkıntı doğuracak herhangi bir şey gözükmüyor şu an için, olursa da cezası neyse çekeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit........
    Last edited by Revolution : 04.Ağustos.2011 at 17:59

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://a1108.hizliresim.com/11/8/3/14061.gif

Aziz Yıldırım'ın ismi geçmiyor ama olayı Aziz Yıldırıma bağlamışlar.

Zaten gs şike yapıpda böyle bitirdiyse ne diyeyim

bişey çıkmaz galatasaraydan ama eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit.......
    Last edited by Revolution : 04.Ağustos.2011 at 17:59

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray'ın şike ile alakalı arandığını düşünmüyorum.Bunun en büyük kanıtı türkiye'nin en popüler iş adamlarından ikisini(serdar adalı, aziz yıldırım) delilleri karartma tehlikesinden dolayı içerde tutanlar,bu hassasiyetlerini devam ettirip daha erken bir tarihte arama yaparlardı.Haftalar oldu sonuçta.

Bunun dışında medyaya servis edilen bir kaç telefon görüşmesi var yine.Bu suçtur.Buna fenerbahçe'ye patlıyor diye göz yummakta suçtur.Ülkenin %80i fenerbahçe ssuçlandığı için bu suça tepki göstermiyor hatta güle oynaya karşılıyor bu haberleri.

Dava sonucunda aklanacağımıza inanıyorum.Şok kanıt diye sundukları da hala neredeyse hiç bir şey.Ben son çıkanları okumadım tam olarak ama misal bir üstteki linkte yazılanlar.Suçlamayı yapanlar neden kamuoyunu kendi saflarına çekmeye çalışıyorlar anlamıyorum,delillerine güveniyorlarsa vursunlar neşteri,böyle pis yollar denemek Türkiye Devleti'nin savcısı ve polisine yakışmıyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    http://a1108.hizliresim.com/11/8/3/14061.gif

Aziz Yıldırım'ın ismi geçmiyor ama olayı Aziz Yıldırıma bağlamışlar.

Bizim polislerimiz CIA den eğitim almış sanırım burdan bunu çıkarabildilerse helal olsun. Kendimi salak gibi hissediyorum şuan. Nasıl o cümlelerden Aziz Yıldırım'ın olduğunu anlayamadım diye.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

harbi şaka gibi parantez içine de yazmışlar ya ne anlanması gerektiğini. doğu yapmışlar zaten o yazıdan ancak o anlaşılır
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bizim polislerimizde neymiş bee

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit........
    Last edited by Revolution : 04.Ağustos.2011 at 18:00

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten polislerin arama emri yokmuş kulüp izin vermiş aramaya.Bülent Tulun ile alakalı bir olay.Bir şeyde çıkacağını sanmıyorum zaten.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galatasaray'ın şike ile alakalı arandığını düşünmüyorum.Bunun en büyük kanıtı türkiye'nin en popüler iş adamlarından ikisini(serdar adalı, aziz yıldırım) delilleri karartma tehlikesinden dolayı içerde tutanlar,bu hassasiyetlerini devam ettirip daha erken bir tarihte arama yaparlardı.Haftalar oldu sonuçta.

Bunun dışında medyaya servis edilen bir kaç telefon görüşmesi var yine.Bu suçtur.Buna fenerbahçe'ye patlıyor diye göz yummakta suçtur.Ülkenin %80i fenerbahçe ssuçlandığı için bu suça tepki göstermiyor hatta güle oynaya karşılıyor bu haberleri.

Dava sonucunda aklanacağımıza inanıyorum.Şok kanıt diye sundukları da hala neredeyse hiç bir şey.Ben son çıkanları okumadım tam olarak ama misal bir üstteki linkte yazılanlar.Suçlamayı yapanlar neden kamuoyunu kendi saflarına çekmeye çalışıyorlar anlamıyorum,delillerine güveniyorlarsa vursunlar neşteri,böyle pis yollar denemek Türkiye Devleti'nin savcısı ve polisine yakışmıyor.
    Tutukluların delilleri karartma ihtimali nedeniyle değil de, kuvvetli suç şüphesi nedeniyle içeride tutulduğu ihtimali bana daha yakın geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit.......

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gerekirse 1905 yılına kadar gidip ne var ne yok araştırsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit...........

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbolda Şike Soruşturması kapsamında tutuklanan eski milli futbolcu Ümit Karan, ek ifade verdi. Avukatı Ayhan Sağıroğlu, Ümit Karan’ın Fenerbahçe’den çanta içinde para aldığına yönelik iddiaların çürüdüğünü ifade etti.

Karan sabah saatlerinde Metris Cezaevi’nden Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Gözaltına alındığında verdiği ifadedeki "Savcı ifademi almaya başlamadan önce bir savcıya yakışmayacak önyargıyla bana inanmayacağını söyledi" sözleri nedeniyle yeniden ifadeye çağırılan Karan, soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk tarafından yaklaşık 2 saat sorgulandı. Karan daha sonra Metris Cezaevi’ne götürüldü.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Karan’ın avukatı Ayhan Sağıroğlu adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Herhangi bir ifadesinde değişiklik söz konusu değil. Sadece detaylı olarak açıklanması gereken şeyler ifadesinde eksik alınmıştı. Bir başka savcı almıştı. Soruşturmanın ana savcısı detaylı ifadesini aldı. Bundan başka söyleyecek bir şey yok" dedi. Gazetecilerin, "Ümit Karan basında yer alan açıklamalarıyla ilgili mi çağırıldı?" sorusu üzerine Sağıroğlu, "İfadesini daha önce Savcı Hüseyin Ayar almıştı. Burada daha detaylı açıklamak istediği için, daha detaylı, daha rahat. Çünkü müvekkilimiz Almanya kökenli bir insan. İngilizcesi ve Almancası ana dili gibi. Türkçede bazı sıkıntılar yaşayabiliyor. Onlar ortadan kaldırıldı. Yanlışlıklar düzeltildi. Bunun dışında bir şey yok" diye konuştu.

SERZENİŞLERİ ÜZERİNE SAVCI BİREBİR GÖRÜŞMEK İSTEDİ

"Basında çıkan ifadeleri için mi geldi?" sorusuna Sağıroğlu "Serzenişleri üzerine soruşturma dosyasına bakan Mehmet Bey, kendisiyle birebir görüşmek istedi. Ek söyleyeceğin şeyler varsa onları beyan et kardeşim, bunlar senin tabi hakların’ dedi. Bunun değerlendirmesi, başka bir şey değil" yanıtını verdi.

PARA ÇANTASI OLMADIĞI ANLAŞILDI

Ümit Karan’ın Fenerbahçe’den çanta içinde para aldığına yönelik iddiaların da çürüdüğünü ifade eden Sağıroğlu, çantanın içinde saat olduğunu belirterek, "Garanti belgelerini, faturalarını, satan adamın kart vizitini, saat çantasını, içindeki saat kutusunu bunların hepsini arz ettik dilekçemizde. Bunlar bizim adli emanete alındı. Dolayısıyla para çantası olmadığı anlaşıldı" dedi.

DHA/Hürriyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri