Oynadığın taktiği acaba paylaşabilir misin bi skıncası olmazsa eğer, büyük maçlarda yada avrupa maçlarında senin tek forvetli taktiğini uygulamak isterim.
Oynadığın taktiği acaba paylaşabilir misin bi skıncası olmazsa eğer, büyük maçlarda yada avrupa maçlarında senin tek forvetli taktiğini uygulamak isterim.
Oyuna yeni regenler geldi..Bizim alt yapıya gelen en iyi regen ise şu
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK VE YARI FİNAL RAKİPLERİMİZ
Rakip bayern..Yarı finale kalırsak milan-Liverpoll galibi ile oynaycağız ..Bayern i geçersek final oynayacağımızı düşünüyorum
ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
İyi oynadık ama 1-1 beraberlikle bitti maç..Avantajı rakibe verdik ..Deplasmandaki maçı bekliyoruz..
kariyere devam için istek var mı
Devam kardeş.heyecanlı ve zevkli oluyor.Eğer müsaitsen olur.
33.HAFTA
Büyük mücadele örneği gösterdik ama Real e yenildik ..Şampiyonluk ümidi başka bahara kaldı..
34.HAFTA
Kral kupası finali öncesi yedek takımla çıktık ve maçı almayı başardık
FİNAL
3. Sezonda takımıma 3. kupayı kazandırmış oldum..Daha önce ilk sezonda Avrupa ligini ve Avrupa Süper Kupasını almıştık.2. Sezonu kupasız tamamladık.Bu sezonda İspanya Kral Kupası nı aldık.Bakalım 4. sezonda neler olacak
Taraftarımız bu zaferden oldukça memnun
SEZON SONU PUAN DURUMU
Diğer maçlarımızı tamamladık ve ligi yine 3. sırada bitirdik..Önümüzdeki sezon Barça-Real hegomonyasına engel olmak için daha çok çalışacağız
Şimdide İtal yadan teklif geldi ama reddettim![]()
4. SEZON GELENLER GİDENLER
Maddi anlamda zor durumda olduğumuz için bu sene transfer yapmadık ve bir çok oyuncumuzuda elden çıkardık..
FİNANS DURUMU
Kulübün kasasındaki parayı -81 M Tl den + 4 M Tl ye taşıdık..Bir çok oyuncumuzu satmak zorunda kaldık ama bu sene gelecek regenleri kaçırmamak için biraz para biriktirmek gerekiyor
İSPANYA SÜPER KUPASI 1. MAÇ
İyi oynadık ama sahamızda 1-0 mağlup olduk...Avantajı real e verdik..Bu real i ne zaman devirecez çok merak ediyorum
İSPANYA SÜPER KUPASI 2. MAÇ
İnanılmaz oynadık !!! Kupa bizim !!! Bu 4. Kupamız..Artık bu gazla bu sene ligi de kazanmamız lazım !!!
Last edited by muzoadux : 27.Mart.2012 at 19:52
Atletico Bilbao hep imrendigim bir takim olmustur.Trabzonsporda da ayni olay yasansa keske.Basarilar..
1.HAFTA
Rakibimizi çok hafife aldık sanırım ..Yedek ağırlıklı çıktık ve yenildik..
4.HAFTA
Gol 75. dakikada geldi ama rakibe hiç pozisyon vermedik ..Puan kaybetsek yazık olacaktı. 4 maçta 12 puan aldık 11 gol attık hiç gol yemedik..Ligdeki bu performansımız devam ederse şampiyon olmamamız için hiç bir sebep yok
Last edited by muzoadux : 28.Mart.2012 at 18:06
5.HAFTA
Olduça zorlandık ama galip ayrılmayı bildik.Önceki senelere oranla çok az gol atıyoruz ama defansta inanılmaz oynuyor takım
bende bilbao olmak istiyorum gerçekten çok zor iş kardeş tebrik ediyorum senide bu bask oyuncuları nasıl bulucaz bı yardımcı olursan sevinirim.Gerçi daha açmadım kariyeri ama açıcam bugun
Ligdede şampiyonlar ligindede harika gidiyorsun bu gidişle 2'sini birden bir sezonda alırsın![]()
15.HAFTA
Zayıf rakibimiz karşısında iyi oynadık ve galibiyete uzandık..
PUAN DURUMU
Şampiyonlar liginde rakip Man.Utd oldu ..İyi kura çeksek şaşardım zaten
Başından sonuna kadar okudum. Sakatlıklardan çok çekmişsin ligde iyi başlamışsın sonra tökezlemene rağmen yine formu korumuşsun. Bilgilerde ilginç hele hakem olanı, gayet mantıklı hepsi. Bence ŞL almak La Liga almaktan kolayDaha önce eledik Man Utd'yi neden şimdi olmasın. Başarılar.
Sevillya 1-0 kaybettik ve kral kupasından elendik