Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

31 83.78%
  • Berabere biter

5 13.51%
  • Estonya kazanır

1 2.70%
Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 360 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Emre'nin ne olduğu belli değil, 4 ağustos 2002 tarihinde star gazetesinde Ebru destana verdiği röportajda;

Sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu, çocukluğundan beri Fenerbahçe'li oldu.

Bu sene de çocukluğundan beri A. Madrid'e sempatisi olduğunu, takip ettiğini öğrendik.

Emre'nin Milli Takım kaptanı olması utanç verici, bu zamana kadar yapmış olduğu hal ve hareketleriyle. Dünkü hareketleri de kontrolsüz hırsının saçma sapan ürünleriydi.
    atletico olayını yanlış görmüşsünüz. İspanya büyük bir lig , Atletico da oranın büyük kulüplerinden biri. futbolu seven herkes Atletico yu tanıyordur ve takip ediyordur , benim de takip ettiğim bir kulüp dedi. Arda gitti kurtuldu üstüne gelinmesinden ee artık Emre'nin de yakasını bırakın bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre'yi tartışmak yersiz.Fenerbahçe'ye geldiği gün değil,''Çocukluğumdan beridir Fenerbahçeliyim'' dediği gün sözünün adamı olmadığını kanıtladı.Mesela Mehmet Topal'da Fenerbahçe'ye geldi.Topal'a karşı hiç bir art niyetim yok.Çünkü adam gibi adam.Taraftara oynamadı,Galatasaraylıyım demedi hiç.Bir gün Fenerbahçeliyim dese bile adamın çelişen hiç bir lafını göremezsiniz.Çok efendi bir futbolcu Mehmet Topal.Fener'e gitti diye biraz üzülüyorum ama hala severim Topal'ı.Dün de eski Topal'dan farkı yoktu.Müthişti.Yanılttı beni.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Emre'yi tartışmak yersiz.Fenerbahçe'ye geldiği gün değil,''Çocukluğumdan beridir Fenerbahçeliyim'' dediği gün sözünün adamı olmadığını kanıtladı.

"EMRE'NİN FENERBAHÇELİ OLDUĞUNU BİLİYORDUM"

Şükür, Galatasaray alt yapısından yetişen, sarı kırmızılı forma altında büyük başarılar yaşayan ve sezon başında Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Emre'nin "Ben aslında küçüklükten beri Fenerbahçeliyim" sözlerini değerlendiren Hakan, "Ben, Emre Galatasaray oynarken de Fenerbahçeli olduğunu biliyordum. Emre ile çok sıkı bir şekilde görüşüyoruz. Çok kişilikli bir arkadaşımdır" diye konuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

geçer zamanla diyelim o halde. ekşi'den takip ettiğim kadarıyla eski galatasaraylı futbolcu diyenler az değil. bu işler böyle ne yazık ki. ki böyle de olsun. emre üzerinden fenerbahçe'ye, fenerbahçe üzerinden de emre'ye atılan laflardan, nefretten ve negatif enerjiden bıkıyor insan.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Milli takımın ortasahası selçuk topal ve nuriden oluşmalıdır. Tabi Topal formda olur Nuride sürekli maç oynarsa. yoksa Emre ile oynamak zorundayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yakadan tutmak benim değil, Emre'nin alışkanlığı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Anlamakta güçlük mü çekiyorsun ? Ben sözünün adamı olmadığını kanıtladı diyorum.Emre'nin hangi takımı tuttuğu beni ilgilendirmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AsLında mantıkLı baktığımız zaman beLki İspanya dan sonra en sağLam orta saha üçLüsü bizde var. Emre-SeLçuk-TopaL-Nuri-Hamit-Mehmet Ekici-Arda Turan. BöyLe oyuncuLara sahip oLduğumuz bir jenarasyonda iyi bir sistem ve taktik anLayışı iLe hakikaten BreziLya da ciddi söz sahibi oLabiLiriz. MiLLi takım başında ki antrenör ve yöneticiLer hatta taraftarımızın da egoLarından ayrıLması Lazım sadece. Bizim şu anda tek sorunumuz egomuz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AsLında mantıkLı baktığımız zaman beLki İspanya dan sonra en sağLam orta saha üçLüsü bizde var. Emre-SeLçuk-TopaL-Nuri-Hamit-Mehmet Ekici-Arda Turan. BöyLe oyuncuLara sahip oLduğumuz bir jenarasyonda iyi bir sistem ve taktik anLayışı iLe hakikaten BreziLya da ciddi söz sahibi oLabiLiriz. MiLLi takım başında ki antrenör ve yöneticiLer hatta taraftarımızın da egoLarından ayrıLması Lazım sadece. Bizim şu anda tek sorunumuz egomuz.
    Aynen abi sana bu konuda katılıyorum., hatta takım olarakta iyiyiz ama birkaç pozisyon sıkıntılı işte.Oralarda da formda oyuncular oynatılarak bir nebze verim alınmış olunur.Sol bek,sağ açık ve forvet.Tabi bu eksikleri 4-3-3 için söylüyorum.

Volkan---GG--Egemen---Ömer---???---Topal---Selçuk---Emre---Arda--??--??

Sol bek için alternatifler değerlendirilebiliro dönemdeki oyuncu form durumnlarına göre.Sağ açık konusunda oraya yazılacak Arda ayarında bir adam yok orası sıkıntı işte.Ancak Burak bencilliğinden ve beceriksizliğinden arınırsa sağ açıkta oynayabilir.Trabzonspor'daki ilk döneminde sağ açık oynamıştı ve 16 gol atıp iyide oyun oynamıştı.Hem kanatta olmas ofsayta sürekli yakalanmasınıda engeller bir nebze olsada.Bu sistemde en iyi Umut olur forvette,çok hareketli olması hem ileride savunma başlatmış olur hem arkasındaki oyunculara pozisyon bulma imkanı sağlar -ki bizdeyken Burak onun sayesinde bu kadar etkili olmuştu sağda.- hemde gol bulma konusunda rakiplerine göre daha iyi.Dün Uumut'un kanatta oynamaması gerektiğinide gördük.Burak oynayacak diye onun verimi düştü.

Benim kadrom bu olurdu ve eminim birçok kişide böyle düşünüyordur.Gerçi herkes kendi takımındaki tüm oyuncular oynasın diye ister bizim memlekette.Bazı oyuncuları sırf formda diye oynasın diyen kişilere güvenmiyorum ve itici buluyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

2 maçtır cillop gibi hakemlere denk geliyoruz. Yıllardır hakemlerden çeken bir ülke olarak o kadar da olsun diyoruz belki ama Estonya'nın verilmeyen penaltısı, üstüne çok benzer pozisyonda lehimize çalınan faul ve sonrasında çıkan kırmızı kart biraz buruk bir tat bıraktı bu galibiyetle ilgili.

Kırmızı karta kadar rakip 2 fizikli forvetiyle ileride etkili pres yapıyordu ve rahat oyun kuramıyorduk. Kırmızı karttan sonra ise savunma istediği gibi top çıkartabilmeye başladı ve daha olgun ataklar yapabildik. Bunun neticesinde de pozisyonlar gelmeye başladı ve ilk yarının sonunda golü bulduk. Maçta orada koptu zaten. Emre'nin gol sonrası yaptığı birlik beraberlik adına doğru, takım arkadaşlarını hedef haline getirme adına yanlıştı. O sevince katılmayanların yaptığı ise çok daha yanlıştı. Hamit ve Nuri imiş sanırım onlar, ikisi de tamamen gözümden düştüler bu hareketleriyle. Milli forma altında tavır olmaz.

Selçuk oyuna girdikten sonra boşa çıkıp top alma, terse uzun top atma, yanılmıyorsam %100 pas isabet oranı ve attığı gol ile klasını kalitesini konuşturdu ve en güzel cevabı verdi (bazılarına). Sonrasında her pozisyonda kaleye vurması ise bir tür tepki gibiydi ve gereksizdi. Selçuk-Avcı krizi (suni veya gerçek sonuçta var artık) sonrasında Abdullah Avcı çıkıp ne tür bir açıklama yaparsa yapsın kamuoyunu tatmin etmez. İş tamamen Selçuk'a düşüyor. O çıkıp arada bir sorun olmadığını ve hocasının kararına saygı duyduğunu samimi bir şekilde açıklarsa ancak bu tartışmalar biter. Evet dünkü maçtan sonra bunu yaptı ama ben samimi bulmadım, belki mizacından bilemiyorum ama zoraki bir konuşma gibiydi. Ben kendi adıma daha önce de yazdığım gibi; Abdullah Avcı kadro istikrarını yakalarsa ve her maç aynı oyuncuları sahaya sürerse Selçuk tercihine saygı duyarım, ama her maç farklı oyuncuları oynatıp Selçuk'a şans vermezse o zaman altında başka şeyler ararım. 2 maçtır Emre-Topal ikilisiyle çıkarak bu istikrarı gösterdi ve bu yüzden en azından şimdilik saygı duyuyorum bu tercihine. Hatta Emre-Topal çok kötü oynasalar bile aynı saygıyı duyarım.

Burak'a gelince; Avrupa'da bu kadar çok gol pozisyonuna giren kaç tane forvet vardır? diye bakarsak bu açıdan gerçekten çok önemli meziyetlere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Diğer yandan bu kadar çok gol kaçıran kaç forvet var diye bakarsak o zaman beceriksiz diye nitelendirebiliriz. Avrupa'nın önde gelen forvetlerine bakıyoruz, az pozisyona giriyorlar belki ama yakaladıklarını atıyorlar. Burak ise onların giremediği kadar çok pozisyona girmeyi başarıyor ama en fazla 1-2 tanesini atabiliyor. Daha iyisini yapsa zaten şu an rahatlıkla Real Madrid'de oynuyor olurdu herhalde. Beni endişelendiren tek şey eskisi kadar pres yapmıyor ve koşmuyor oluşu. Ülkemizde bir oyuncu yıldız olduğu (yada yapıldığı) zaman koşmayı bırakıyor nedense.

Gökhan Gönül en sevdiğim futbolculardan birisi. Karakter olarak, oyun olarak her açıdan. Ama eskiye kıyasla futbolunda bir düşüş olduğu da bir gerçek. Dün etkili bindirmeler yaptı, orta denemeleri falan oldu ama dikkatlerden kaçan bir detay rakibin sağ kanadımızdan geldiği atakları karşılayan hep Semih ile Mehmet Topal oldular. Çünkü Gökhan geriye dönmekte gecikti hep. Bu da eski kondisyonuna sahip olmadığını gösteriyor. Fenerbahçe'nin son şampiyonluğunda Mehmet Topuz'la birlikte ligin en çok koşan iki oyuncusundan biriydi. O formuna dönmesini Galatasaray açısından istemesem de Milli takımımız açısından çok istiyorum.

Mehmet Topal rakip orta sahası geriye gömülünce ilk kez önde oynadı ve bu yüzden ön plana çıktı. Rakibin ofansif orta saha oyuncusu olduğu zaman ise savunmanın içine gömülüyor ve bu da takım açısından olumsuz bir durum oluyor (bence). Dün rakip 10 kişi de kalınca orta saha oyuncuları ileriye neredeyse hiç çıkmadı. Topal da bu sayede sağa sola ve öne doğru daha rahat hamleler yapabildi. Müdahaleleri de doğru zamanda ve başarılı olunca iyi bir maç çıkardı.

Arda Atletico'da futbolunu geliştirmiş ancak fiziksel açıdan halen yeterli düzeyde değil. Üstlendiği görev açısından bakarsak kilo fazlası var. Yeterince çevik değil, hızlı değil. Ama en önemli yıldızımız işte. En önemli yıldızımız ise Hollanda maçındaki pozisyonu veya son Avrupa şampiyonası elemeleri grubunda Avusturya maçındaki penaltıyı atmalıydı tabi. Diğer ülkelerin yıldız kabul ettiği oyuncular maç kazandırırken biz yıldız dediğimiz oyuncularımızın bir iki güzel çalımını alkışlamakla yetiniyoruz sadece.

Sercan Avrupa Şampiyonası öncesi oynadığımız hazırlık maçlarında göz doldurmuştu ancak son 2 resmi maçımızda sergilediği performansla takımı 1 kişi eksik bırakmaktan başka bir şey yapmadı. Genç bir oyuncunun bu kadar pasif ve bu kadar hırssız oynamasını aklım almıyor açıkçası. Gününde olursa maç kazandırabilecek bir oyuncu ama 10 maç oynayıp 1 maç kazandıracaksa olmaz o şekilde.

Umut konusunda bir şey diyemiyorum çünkü statta izlemek lazım bu tür oyuncuları. TV başında yaptığı topsuz koşuları ve presi izlememiz mümkün olmuyor pek.

Hasan Ali'yi normalde pek beğenmezdim ancak büyük takıma gelince beklediğimden iyi bir gelişim gösterdi kısa sürede. Bindirmeleri ve ortaları çok iyiydi. Ortalarını bakarak görerek ve yerden-havadan tercihini de doğru yaparak gerçekleştirdi. Geriye de zamanında dönüp rakibin kendi kanadından gelmesine izin vermedi. Hollanda maçında da onun kanadından pek gelememişlerdi. Umarım bu gelişimi devam eder.

Abdullah Avcı ilk kez böylesi bir baskıyla yüzleşiyor. İBB'deyken ne kadro seçimi ne de aldığı sonuçlar hakkında bir baskı yoktu üzerinde. İstediğini oynatıyor istediğini kesiyordu. Kamuoyunun tek ilgilendiği aldığı iyi sonuçlardı. Şimdi ise oynattığı 11 oyuncu da tartışılıyor. Oynatmadıkları tartışılıyor. Alınan sonuçlar tartışılıyor. Oynanan futbol tartışılıyor. Medya ilk kez kendisine bu kadar ilgi gösteriyor. İlk kez yüzleştiği bu şartlar altında iyi bir iş çıkartmaya çalışıyor. Bu açıdan bakarsak elbette ki biraz daha hoşgörülü ve sabırlı olmamız lazım ancak katılamadığımız onca turnuvadan sonra bu treni de kaçırmamamız lazım artık. Abdullah Avcı'nın başarılı olmasını ve uzun yıllar milli takımın başında kalmasını can-ı gönülden istiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Estonya ile maç yapıyoruz sonuçta, gol attık diye ne yapsın adam takla mı atsın ? Sanki finalde İspanya'ya falan gol attık. İster sevinir ister sevinmez, Emre'nin buna karışmaya hakkı yok bence.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Estonya ile maç yapıyoruz sonuçta, gol attık diye ne yapsın adam takla mı atsın ? Sanki finalde İspanya'ya falan gol attık. İster sevinir ister sevinmez, Emre'nin buna karışmaya hakkı yok bence.
    Birlik beraberlik açısında oraya gelip sevinmesi hoş olurdu. Emre golü atar atmaz yedek kulübesini gösterdi gidiyoruz diye. Rakip Estonya olmuş İspanya olmuş farketmez Emre'nin bu olayının karşısındaki rakiple alakası yok takdir edersin ki ,eleştirilerin bol olduğu bir zamanda birlik için yapılmış bir hareket.Sevinip sevinmeyeceğine kendisi karar verir evet ama bu durumlar özel durumlar olduğundan kendi isteklerini, derdini tasanı bir kenara bırakıp oraya gidersin. Çok da önemli bir mevzu değil aslında ama sanırım çağıran Emre olunca böyle oldu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Birlik beraberlik açısında oraya gelip sevinmesi hoş olurdu. Emre golü atar atmaz yedek kulübesini gösterdi gidiyoruz diye. Rakip Estonya olmuş İspanya olmuş farketmez Emre'nin bu olayının karşısındaki rakiple alakası yok takdir edersin ki ,eleştirilerin bol olduğu bir zamanda birlik için yapılmış bir hareket.Sevinip sevinmeyeceğine kendisi karar verir evet ama bu durumlar özel durumlar olduğundan kendi isteklerini, derdini tasanı bir kenara bırakıp oraya gidersin. Çok da önemli bir mevzu değil aslında ama sanırım çağıran Emre olunca böyle oldu.
    Tamam birlik ve beraberlik ortamı çok önemli ancak Emre olayı gereğinden fazla abartmış.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Tamam birlik ve beraberlik ortamı çok önemli ancak Emre olayı gereğinden fazla abartmış.
    Emre'nin aslında önceden başka birşeye kızdığı açık şekilde ortada ve bildiğimiz gibi duygusal bir oyuncu. Türk medyası Emre'ye yapmadığını bırakmadı yıllardır, halende uğraşıyorlar ama işte oda boru değil Emre Belözoğlu, dünde yıllardır hiç görmediğim kadar iyidi. 2014'te 34 yaşında olacakmış, güldürmesinler, Zidane 36 yaşında takımını dünya kupası finaline taşıdı, bunun gibi bir çok örnekte var. Bıraksınlar artık Emreyle uğraşmayı.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Emre'nin aslında önceden başka birşeye kızdığı açık şekilde ortada ve bildiğimiz gibi duygusal bir oyuncu. Türk medyası Emre'ye yapmadığını bırakmadı yıllardır, halende uğraşıyorlar ama işte oda boru değil Emre Belözoğlu, dünde yıllardır hiç görmediğim kadar iyidi. 2014'te 34 yaşında olacakmış, güldürmesinler, Zidane 36 yaşında takımını dünya kupası finaline taşıdı, bunun gibi bir çok örnekte var. Bıraksınlar artık Emreyle uğraşmayı.
    Futbolu ile ilgili bir yorum yapmadım. Benim bahsettiğim gol sevinci ile ilgili. Emre kendini ne sanıyor ? O kadar seyirci önünde takım arkadaşına fırça atma, üstüne yürüme hakkını kim verdi Emre'ye ? Yaptıklarını tekrar izlesin, hatalarını görecektir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

2 maç üst üste aynı 2 orta saha ile oynamak istikrar olarak nitelendirilmemelidir.

Arda konusunda söylediklerinize katılmıyorum. Özellikle kaçırdığı pozisyon ve penaltı konusuna.(maç kazandıran yıldızlardan bahsediyorsak eğer arda en başındadır bunların)

Hasan Ali Kaldırım iyi bir oyuncu fakat ben Canerin oraya monte edilmesinden yanayım.

Mehmet Topal ne zaman ne yapacağı pek belli olmayan bir futbolcu performansı çok dalgalı bence onun pozisyonunda Selçuk yada Nuri oynayabilir.

Gökhan gönül her yönü ile eskiyi aratan bir topçu (Alex kendisi için tembel demişti zaten)

Sizin görüşleriniz saygı duyuyorum tabi ama bunlardan benim görüşlerim. Güzel bir yazı olmuş ve yukarıda yazdıklarım dışındaki söylemlerinizin çoğuna bende katılıyorum. Saygılar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Milli takımda ki kaç futbolcu Emrenin kaptanlığından ve yönlendirmelerinden hoşnut çok merak ediyorum. Hamit Selçuk Burak Umut GG Arda gibi isimlerin (gerçi arda tartışılır) Emreyi ne kadar samimi buluyorlar merak ediyorum ki aslında merakta etmiyorum dün akşam kimi zoraki geldi(sizin bu birlik beraberlik takıntılarınız yüzünden) bir kısmıda bu çağrıya kulak asmadı. Kimse burda Emreyi savunmasın O sahada top koşturduğu kaç arkadaşını GS de oynarken ve FB de oynarken maç sırasında aşırı hırçınlılığı ve terbiyesizliği sonucu demoralize etti acaba? Şimdi diyeceksiniz ki saha bunlar olur. Evet olur ama Emrenin yaptığı kadar olmaz. Emre milyonlarca insan gibi yüzlerce Futbolcununda nefretini kazanmış bir adam. Daha önce milli takımın hiç hırçın kaptanı olmadı mı? oldu. mesela Bülent korkmaz bağırır çağırırdı ama kaptandı adam gibi adamdı. Mesela Rüştü yeri gelince agresifleşip bağırığ çağırırdı ama adam gibi adamdı. Neyse velhasıl kelam Emrenin kaptalığı çok samimi değil. Bunu ordaki futbolcuların birçoğuda biliyor zaten ama MİLLİ takım olduğu için seslerini çıkarmıyorlar.Sadece tepki koyuyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Estonya'nın penaltısı verilip bizim oyuncu atılsa adamlar 11 kişi biz 10 kişi 1-0 geride olsak nasıl bir maç olurdu merak ediyorum.Ekimde oynayacağımız maçlar büyük oranda kaderimizi belirleyecek bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Estonya'nın penaltısı verilip bizim oyuncu atılsa adamlar 11 kişi biz 10 kişi 1-0 geride olsak nasıl bir maç olurdu merak ediyorum.Ekimde oynayacağımız maçlar büyük oranda kaderimizi belirleyecek bence.
    hakem sansi da yanimizdaydi. zaten olmayan penaltiyi neyse ki calmadi. o sirada semih de sakatlanip kenara gelmisti sanirim, tam da eksik oldugumuz bir anda gafil avlanmistik. ucuz kurtulduk. bet bir hakem olaydi canimiza okurdu o gece

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    hakem sansi da yanimizdaydi. zaten olmayan penaltiyi neyse ki calmadi. o sirada semih de sakatlanip kenara gelmisti sanirim, tam da eksik oldugumuz bir anda gafil avlanmistik. ucuz kurtulduk. bet bir hakem olaydi canimiza okurdu o gece
    Semih oynuyodu diye hatırlıyorum abi Şu "Bet" tabirini de hep 30 yaş üzeri insanlar kullanıyor nedense

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Semih oynuyodu diye hatırlıyorum abi Şu "Bet" tabirini de hep 30 yaş üzeri insanlar kullanıyor nedense
    semih yokmus o sirada, zaten oyle biliyorum ben de. tolga rakibe veriyor 2dk oncesinde semih araya girerken sakatlaniyor. yerinde mehmet topal varmis o ara ama pozisyon alamamis iyi. simdi ozetleri de izleyince emin oldum. yoksa oyle pozisyon vermezdik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zidane ile Emre bir tutulmamalı. Zidane maestro'ydu Emre fiziği yerinde olmazsa sahaya birşey yansıtamaz. Fenerbahçe'ye ilk geldiği sezonda bunu gördük zaten. Hazırlık kampı geçirmemişti ve bütün sene döküldü. 34 yaşında ki Emre bizi gruplardan bile çıkaramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emre'yi karakter olarak sevmesek bile katlanmamiz lazim milli takimi birakana kadar. Henuz iyi huylu bi Emre yetistiremedik.

Onceki sayfada Emre'nin soyledigi sozler birbirini tutmuyor gibi seyler yazilmis, Emre bu konuda tek ornek degil. Ornekleri hemde roportajli degil video ile gosterirdim burda ama yeri degil

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu takımın forveti Umut ile Burak'tır. Ortasahası Selçuk ile Emre. Bunlar değişmemeli, olmamalı.

Edit: Buak'ın golü tertemizdi hakem bir golden etmiş oldu..
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri