Valla ben dedim karar hocanın oylama fasa fiso
Hocam beni ya kaptan yap yada takımdan gönder. Kaptan yapmak zorunda değilsiniz takımdan yollayabilirsiniz de.
Valla ben dedim karar hocanın oylama fasa fiso
Hocam beni ya kaptan yap yada takımdan gönder. Kaptan yapmak zorunda değilsiniz takımdan yollayabilirsiniz de.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
...
Kaptan olmadıktan sonra orada bile oynarım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kaptanlık icin kendime oy attımbaktım ki murat ve muhammetle yarısılacak gibi degil ya. gitti kaptanlık..
Başarılı bir sezon olmuş. Profilim çok iyi görünüyor. Teşekkür ederim.
Her gün olmasa da takipteyim. Başarılarımızın devamını dilerim![]()
Teşekkürler, bugün akşama kadar oylama devam eder, akşam oylamayı sonlandırıp yeni kaptanımızı ve sezon öncesi hazırlıkları paylaşırım.
...
Bu Arada Oyumu Liderlik Özellikleri Yüksek Olan Muhammet Demir'e Verdim
Verin oylarınızı çekinmedenSonunu düşünen kahraman olamazmış hepinizi kahraman ilan etcem sıkmayın canınızı
![]()
Hadi bakalım buyrun geçin![]()
Oyum Muhammet Demir'e , bu arada oylamada problem var heralde Murat Özdemir 2147483647 Oy Gösteriyor![]()
Problem oylamada değil bana oy vermeyenlerde![]()
Çirkinleşmeyelim![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu kadar oy hiçbir oylamada olmamıştır sanırım![]()
Vay arkadaş kendisini geçtiğimi görünce gördünüz mü ne yaptıoy verenlere bakarak kimin kaç oy aldığını görebilirsiniz
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Onuda silerim bak Muhammet beni delirtme hem onu değiştirme yetkin yok senin![]()
Ne dolap donuyor burda? Sayilari gorunce afalladim![]()
Mustafa abi işin özü; taraftar beni kaptan görmek istiyor. Murat abi de tüm gücüyle saldırıyor![]()
Tamam anketi düzenledim en son gerekirse değiştiririm sayıları![]()
murat beni de eger 2. kaptan yapacaksan benim oyu degistir sana gönder benim oylarıda![]()
Muhammet bu Murat cakaldir ha dikkat et![]()
Sen çok işe karışıyorsun Muhammet valla alıcam yetkilerini
Almakla da kalmayıp pembeye boyayacam![]()
tamam ben karışmıyorum artık
Murat abinin ellerine bıraktık ya![]()
takıma en cok katkı veren biri olarak ben kaptanlıgı hakediyorum ama olamıcam gibi bari murat olsun kaptan ikinci kaptan olalım bizde ne yapalım artık..
Eğer kaptan olursam ve hocam bana sorarsa ikinci kaptan olarak seni seçeceğim
Cenker ve Muhammet'i yapmam zaten aramız yok onlarla![]()
takımın yıldızları olarak zaten bzim kaptan olmamız lazım
![]()