Efsane olacak bir macti. Gecen sene 2 0 geriden gelip 4 2 yendigimiz Samsunspor maci gibi bu sene sampiyonlugumuzda da ligin en onemli, en unutulmayan maci bu olucak.
Efsane olacak bir macti. Gecen sene 2 0 geriden gelip 4 2 yendigimiz Samsunspor maci gibi bu sene sampiyonlugumuzda da ligin en onemli, en unutulmayan maci bu olucak.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray ,Fatih Terim'in 2008 yilindaki Milli takiminin kopyasiydi dun. Bazen Fatih Terim'in motivasyon ve sinerji yaratmaktan baska onemli ozelligi olmadigini dusunuyorum.
Ankaragücü, Göztepe, Türkiye U-21, Türkiye Milli Takımı, Galatasaray, Fiorentina, Milan..
Akdeniz oyunları, 1991 finalist, 1993 şampiyon. Avrupa Şampiyonası yarı finali 2008. Uefa Kupası, 5 Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 3 Türkiye Süper Kupası, İtalya Kupası, İtalya'da devlet nişanı.
Bunlar için motivasyon ve sinerji yaratmak yeterli olmaz bence. Ülkenin en kariyerli ve en başarılı teknik direktörlerinden bir tanesi Fatih Terim ki bana göre en iyisi. Kariyerinde başarısızlıklar da var tabii ama örneğin herkesin ilk aklına gelen Milan macerası gibi. Başarısız olabilmek için önce gidebilmenin gerektiği Milan.
Fatih Terim'in tarzı farklıdır, Galatasaray'lılara sempatik, diğer takım taraftarlarına antipatik gelir. Transferlerde pek başarılı değildir, inatları, kaprisleri, hataları, egosu fazla ön plana çıkar bazen ama bugüne kadar yaptıkları da ortada. Sen yine iyi yazmışsın motivasyon ve sinerji yaratmak diye, çoğuna göre Fatih Terim sadece gazcı. Bu kadar kolay değerlendirmek.
Milli takım yine öyle olsa iyi. Hem taktik konusunda hem motivasyon konusunda yerlerde sürünüyor malesef..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tribüne gönderilen adam için geçerli değil o kural.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Biraz araştırdım, bu resimde eklenen eski talimatname.
Yenisi;
https://docs.google.com/viewer?url=h...n-Talimati.pdf
Sporx yani Tahir Kum haberi doğru. En kötü 9 maç ceza gelecekmiş gibi duruyor. Maça müdahalenin yasak olması mantıklı olandır, atılmasının bir esprisi kalmıyor öteki türlü. Hatta avantaj bile oluyor sahayı daha iyi gördüğü için. Hoca burada hatalı, o anki heyecan ve stresten dolayı kendisini suçlayamam ama.
Kural yeterince net zaten. Hocaya buradan da ceza gelecektir. Mühim olan hakemin raporu, sonuçta söz konusu biz olduğumuzda geçerli olan hakem raporu. Hakaret etmiştir diye yazarsa raporuna, hakaret, kural ihlali ve ertelenen 2 maçlık ceza ile en az 5 maç ceza gelebilir. O da çok iyi savunma yaparsak, sezonu bile kapattırırlarsa hocaya şaşırmam. Melo olayındaki haksızlıktan sonra herşeyi bekliyorum.
Hak mahrumiyeti ya da maç cezası olan için diyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ertelenen cezasında bir daha tekrarlarsa 2 katı ceza alır falan gibi bir şey vardı. bu durumla falan hiç alakası var mı ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
2 katı olayı şehir efsanesi gibi duruyor. Ertelemenin gündeme gelmeme ihtimali de vardı, hakaret yazılmasaydı rapora farklı cezalar olacak, erteleme eklenmeyecekti ama hakem bana hakaret etti demiş galiba.MADDE 105 - YAPTIRIMIN ERTELENMESİ
( 1 ) Aşağıda belirtilenler haricindeki disiplin yaptırımları ertelenebilir:
a) uyarı,
b) kınama,
c) hak mahrumiyeti.
( 2 ) Yaptırımın uygulanması en az bir yıl en fazla beş yıl süreyle ertelenebilir. İstisnai durumlarda bu sürenin uzatılması veya ilgili kişinin TFF yetki alanından çıkması halinde yaptırımın ertelenmesi mümkündür.
( 3 ) Erteleme süresi içerisinde, ihlalin tekerrürü halinde, yetkili kurul, kural olarak, asıl yaptırımın uygulanmasına hükmeder. Bu yaptırıma ikinci ihlal için öngörülen yaptırım eklenir.
En az 8 maç diyorlar bakalım .
@uAburak89
Teşekkürler bilgi için. bence de iki katı olayı falan şehir efsanesi gibi.
8 maç imkansız. 4-5 maç en fazla olur bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hakaret varmıs ek olarak ertelenen ceza
Hakaret + erteleme ile 8-9 olması çok zor. Tahir Kum karıştırdı ortalığı idari tedbir maddesine dayandırıyor iddiasını, senin eklediğin madde 83 mü geçerli yoksa Tahir Kum'un söylediği mi geçerli olacak karar çıkınca görülecek artık. Tabii bir gerçek var, tahkim kurulu kararından sonra nihai ceza belli olunca oluşacak gündem belli. Bir taraf az, diğer taraf çok veya adalet yerini buldu diyecek..
Keşke hakemin suratına tükürseydi inip, onun cezası daha az![]()
Fırat Günayer @firatgunayer 5 dakika 1)PFDK olayda 'Hakaret var' der ise,Terim,
4maç tedbire uymama (taktik verme) +
3maç hakaret + 2 maç ertelenen ceza
=9maç ceza alacak. SPORX
Fırat Günayer @firatgunayer 4 dakika 2) PFDK 'hakaret yok' der ise Terim, 4 maç
idari tedbire uymama (taktik verme) + 2
maç sportmenliğe aykırı hareket = 6 maç
ceza alacak SPORX
hakaret yok ki , kabadayi hakem cik 2. yaridada kotu yonet dedi ben hakaret goremedim goren varsa beni aydinlatsin biri.
Sporx'e pek güvenmeyin dedim.Çok yanıldılar bir çok konuda ancak doğruda çıkabilir 8-9 maç olursa şaşırmam.
Hakem hakaret olarak işlemiş olabilir cezasını ama asıl ceza alacağı nokta, Tribüne gönderildikten sonra oyun müdahale etmesi ki bu yasak.
Bu müdahale + hakemin raporu + ertelenen ceza 8-9 maç gibi bi rakam telaffuz ediliyor..
11 maç versinler,sezonu kapatsın ha 8-9 ha 11 zaten 8-9 hafta gidecek olan takım 11 hafta da gider.
Taktik verebiliyor olması lazımtribüne gönderilen hocanın. Sacmalamayın arkadaslar. Basın yine yıpratmaya çalışıyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Daha önce hiç bir teknik adamın almadığı bir ceza gelebilirmiş.
Amatör lig teknik direktörü değil herhalde öyle bir kural varsa bunu herkesden önce Fatih Terim'in bilmesi gerek.
Avantaj oluyorsa Alex Ferguson her maç avantajlı oluyor o zaman
Bir günümüz sakin geçmiyor arkadaş.