Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

21 56.76%
  • Berabere

7 18.92%
  • Orduspor

9 24.32%
Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
331 ile 360 arası toplam 404 sonuç

Konu: Galatasaray - Orduspor | STSL 23. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Piero'da birşey dikkatimi çekti resmi büyütünce farkettim de. G.Saray'lı oyuncunun ayağından çekilen çizgi doğru ise neden aynısı Orduspor oyuncu içinde geçerli değil.

Birisinde kolunu uzattığı son noktadan çizilmiş diğerinde ise ayağından çizilmiş. Mantıksız bir çizim.

Öte yandan G.Saray'I tebrik etmek lazım 2-0'dan maçı aldılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ordulu oyuncunun çizgisi omzundan çizilmiş, çünkü omuz oyun kuralları içerisinde nizami bir uzuv, Hakan Balta'nın ise vucudu dik; ayak, bel, omuz hepsi aynı hizada. Pieroda ben bir yanlışlık olduğunu bu yüzden düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Fatih Terim neden basın toplantısı yapmadı ?
    atıldığı zaman yapamıyor zaten yasak. Geçen süper finalde atıldığı zamanda Hasan Şaş çıkmıştı. Eğer Ümit Davala konuşmadıysa para cezası gelir.

Ayrıca senin bu anti Fatih Terim tutumun nedir kardeşim? Galatasaray konularına yazacaksan komplekslerini bırak öyle gel. Attığın mesajları takip ettim bir kaç sayfadır sadece ortamı geriyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Siz de biraz abartıyorsunuz hiç kusura bakma. Binya'nın atıldığı pozisyona kimse ağır demedi Beşitaşlılardan, aynısını Gökhan Süzen Hamit'e yaptı kart bile çıkmadı.
    Binya'nın atıldığı pozisyon için sana katılıyorum. Ağır bir karardı. Daha sert girilen pozisyonlara sarı bile çıkmıyor maçlarda. Sırta basmalara falan. Yalnız Antep'in golünü atan zenci Veli'nin suratına dirseği geçirdi. Mutlaka atılması gerekiyordu oyundan onuda yazsaydın keşke. Süzen'in pozisyonunu ise hatırlamıyorum. Dediğin gibi kırmızılık bir pozisyon ise baya baya tartışılırdı o pozisyon hayret hiç tartışılmamıştı.

Her neyse Galatasaray'ı tebrik ederim. Muhteşem bir geriş dönüş olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

4 2 bitecek mac. Şınayder 1 gol daha atacak.
    Skoru bilmissin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    fornezzi bugun iyi gununde.
    Nazar ettin

Helal olsun. Takım ruhu, sinerji mükemmeldi.
    Yalnız bu gaz futbolu iyi güzel de maçın başından bu kaliteli ayaklarla kontrolu saglamamız gerekirdi.
    Yine de harika bir akşam yaşattılar teşekkürler çocuklar..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="lUJLcK0m4pg"]Sneijder[/YOUTUBE]

Bu da Sneijder'in müthiş golünün tribün çekimi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Efsane olacak bir macti. Gecen sene 2 0 geriden gelip 4 2 yendigimiz Samsunspor maci gibi bu sene sampiyonlugumuzda da ligin en onemli, en unutulmayan maci bu olucak.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ,Fatih Terim'in 2008 yilindaki Milli takiminin kopyasiydi dun. Bazen Fatih Terim'in motivasyon ve sinerji yaratmaktan baska onemli ozelligi olmadigini dusunuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Milli takım yine öyle olsa iyi. Hem taktik konusunda hem motivasyon konusunda yerlerde sürünüyor malesef..
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ayrıca verdiğin o yazı, bir Fener taraftarı tarafından subjektif olarak yazılmış. Bunu kendi de blogunda söylüyor. Daha objektif yazılar koyarsa bizi ikna etmen daha kolay olur.
    Mesajımda yazının zaten Fener taraftarı tarafından yazıldığını söylemiştim. Ona inanmazsınız diye Erman Toroğlu videosu koydum. Yapabileceğim bir şey yok. Pierolar size göre doğrudur bilemem ben sadece kendimce artık kendi takımım lehine de olsa pieroları dikkate almıyacağımı dile getirmek istedim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Galatasaray ,Fatih Terim'in 2008 yilindaki Milli takiminin kopyasiydi dun. Bazen Fatih Terim'in motivasyon ve sinerji yaratmaktan baska onemli ozelligi olmadigini dusunuyorum.
    Ankaragücü, Göztepe, Türkiye U-21, Türkiye Milli Takımı, Galatasaray, Fiorentina, Milan..

Akdeniz oyunları, 1991 finalist, 1993 şampiyon. Avrupa Şampiyonası yarı finali 2008. Uefa Kupası, 5 Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 3 Türkiye Süper Kupası, İtalya Kupası, İtalya'da devlet nişanı.

Bunlar için motivasyon ve sinerji yaratmak yeterli olmaz bence. Ülkenin en kariyerli ve en başarılı teknik direktörlerinden bir tanesi Fatih Terim ki bana göre en iyisi. Kariyerinde başarısızlıklar da var tabii ama örneğin herkesin ilk aklına gelen Milan macerası gibi. Başarısız olabilmek için önce gidebilmenin gerektiği Milan.

Fatih Terim'in tarzı farklıdır, Galatasaray'lılara sempatik, diğer takım taraftarlarına antipatik gelir. Transferlerde pek başarılı değildir, inatları, kaprisleri, hataları, egosu fazla ön plana çıkar bazen ama bugüne kadar yaptıkları da ortada. Sen yine iyi yazmışsın motivasyon ve sinerji yaratmak diye, çoğuna göre Fatih Terim sadece gazcı. Bu kadar kolay değerlendirmek.

Bu konuda daha net bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kural yeterince net zaten. Hocaya buradan da ceza gelecektir. Mühim olan hakemin raporu, sonuçta söz konusu biz olduğumuzda geçerli olan hakem raporu. Hakaret etmiştir diye yazarsa raporuna, hakaret, kural ihlali ve ertelenen 2 maçlık ceza ile en az 5 maç ceza gelebilir. O da çok iyi savunma yaparsak, sezonu bile kapattırırlarsa hocaya şaşırmam. Melo olayındaki haksızlıktan sonra herşeyi bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tribüne gönderilen adam için geçerli değil o kural.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hak mahrumiyeti ya da maç cezası olan için diyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ertelenen cezasında bir daha tekrarlarsa 2 katı ceza alır falan gibi bir şey vardı. bu durumla falan hiç alakası var mı ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ertelenen cezasında bir daha tekrarlarsa 2 katı ceza alır falan gibi bir şey vardı. bu durumla falan hiç alakası var mı ?
    MADDE 105 - YAPTIRIMIN ERTELENMESİ
    ( 1 ) Aşağıda belirtilenler haricindeki disiplin yaptırımları ertelenebilir:
    a) uyarı,
    b) kınama,
    c) hak mahrumiyeti.
    ( 2 ) Yaptırımın uygulanması en az bir yıl en fazla beş yıl süreyle ertelenebilir. İstisnai durumlarda bu sürenin uzatılması veya ilgili kişinin TFF yetki alanından çıkması halinde yaptırımın ertelenmesi mümkündür.
    ( 3 ) Erteleme süresi içerisinde, ihlalin tekerrürü halinde, yetkili kurul, kural olarak, asıl yaptırımın uygulanmasına hükmeder. Bu yaptırıma ikinci ihlal için öngörülen yaptırım eklenir.
    2 katı olayı şehir efsanesi gibi duruyor. Ertelemenin gündeme gelmeme ihtimali de vardı, hakaret yazılmasaydı rapora farklı cezalar olacak, erteleme eklenmeyecekti ama hakem bana hakaret etti demiş galiba.

En az 8 maç diyorlar bakalım .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

@uAburak89

Teşekkürler bilgi için. bence de iki katı olayı falan şehir efsanesi gibi.

8 maç imkansız. 4-5 maç en fazla olur bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Hakaret varmıs ek olarak ertelenen ceza

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Keşke hakemin suratına tükürseydi inip, onun cezası daha az

Fırat Günayer @firatgunayer 5 dakika 1)PFDK olayda 'Hakaret var' der ise,Terim,
    4maç tedbire uymama (taktik verme) +
    3maç hakaret + 2 maç ertelenen ceza
    =9maç ceza alacak. SPORX

Fırat Günayer @firatgunayer 4 dakika 2) PFDK 'hakaret yok' der ise Terim, 4 maç
    idari tedbire uymama (taktik verme) + 2
    maç sportmenliğe aykırı hareket = 6 maç
    ceza alacak SPORX

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakaret varmıs ek olarak ertelenen ceza
    Hakaret + erteleme ile 8-9 olması çok zor. Tahir Kum karıştırdı ortalığı idari tedbir maddesine dayandırıyor iddiasını, senin eklediğin madde 83 mü geçerli yoksa Tahir Kum'un söylediği mi geçerli olacak karar çıkınca görülecek artık. Tabii bir gerçek var, tahkim kurulu kararından sonra nihai ceza belli olunca oluşacak gündem belli. Bir taraf az, diğer taraf çok veya adalet yerini buldu diyecek..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hakaret yok ki , kabadayi hakem cik 2. yaridada kotu yonet dedi ben hakaret goremedim goren varsa beni aydinlatsin biri.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sporx'e pek güvenmeyin dedim.Çok yanıldılar bir çok konuda ancak doğruda çıkabilir 8-9 maç olursa şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hakem hakaret olarak işlemiş olabilir cezasını ama asıl ceza alacağı nokta, Tribüne gönderildikten sonra oyun müdahale etmesi ki bu yasak.

Bu müdahale + hakemin raporu + ertelenen ceza 8-9 maç gibi bi rakam telaffuz ediliyor..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

11 maç versinler,sezonu kapatsın ha 8-9 ha 11 zaten 8-9 hafta gidecek olan takım 11 hafta da gider.

Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Mesaj Yetkileri