Mehmet Topal: Çocukken (amatör yaşları) kalecilik yapmıştım. Zaman zaman antrenmanlarda kaleye geçmek istediğimi de söyledim (espri olarak).
Şaşırdım.
Mehmet Topal: Çocukken (amatör yaşları) kalecilik yapmıştım. Zaman zaman antrenmanlarda kaleye geçmek istediğimi de söyledim (espri olarak).
Şaşırdım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerli arkadaşlar bizim yenildiğimize laf söyleyeceklerine Uefa ve Lig gitmiş bizi yenmişler,şampiyon olmuş gibi seviniyorlar bende bunu çözemedim.30 sene Türkiye Kupası alamayıp onun tesirinden olsa gerek sonra da Saraçoğlu'nda Galatasaray'ı yenince 15 senedir yenemediniz haha gibisinden laflar eden bir takım için Uefa falan ütopik hedef kalır kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe Uefa ve ligte 15 güne kadar 3'te 3 deyipte sonra Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.
Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.Olayı bitirmişiz heralde yayarlar.Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorlar mı acaba bizim bu maça ihtiyacımız olsa bu maçın senaryosu böyle olur muydu ? Rehavete kapılmışız olay bu.Abartmaya gerek yok.
Şampiyonluğu geçen hafta ilan etmiş takımın bir sonraki hafta yenilmesine rağmen takım halinde çılgınlarca sevinip, soyunma odası duvarlarına imza atmaları nedense bizim sevinmemiz de bu yüzden. -Yüzyıllık rekabet-
Gazozuna muhabbetini Fenerbahçe galibiyetini önemsiz göstermek için yaptığınız bariz. Şampiyon olmasına rağmen çoğu Galatasaray taraftarı sonuca üzülüyor şuan.
Maça bakarsak 65'e kadar Fenerbahçe'nin büyük üstünlüğü vardı. Emre çıkınca oyunu boş kanada yönlendirememeye başladık. Ayrıca takımın yorulmasının da payı vardı bu düşüşte. 2. goldeki faulü bir kenara bırakırsak maçta iyi oynayanın ve maçı hakedenin Fenerbahçe olduğunu söyleyebilirim. Volkan'ın yaptığı düpedüz saçmalıktı ve tüm takımı yüzüstü bıraktı. Ama Sabri'nin orada ne dediğini de çok merak ediyorum. Ayrıca Galatasaray oyuncuları maç bitiminde kendi kendine sevinmeyip, Fenerbahçe'yi ve taraftarı alkışlasalar aynı şekilde karşılık bulacaklarından eminim. Bulmasalar da iyi niyetli taraf olarak kalırlardı.
Öncesi fazla kalabalık yapmasın diye eklemedim, çirkin bir görüntü oluşuyordu. Onun dışında anlamında bozulma yok zaten.
Derbiler vb maçlar her zaman için önemlidir, şöyle örnek vereyim: Madrid eşleşmesinde 2. maçı 3-1 kazanıp tur atlayamadığınız halde neden tüm Galatasaraylılar sonuca sevindi? Çünkü takımının büyük maçta ne kadar iyi oynayabileceğini görmüş oldu..
Sizler takımınızın yenilmesinden memnunsanız bizim için problem yok. Biz şampiyon olamadık tamam ama bu derbi maçıdır dünyanın en önemli derbilerinden biridir, yendiysek tabiki sevineceğiz. Ben GS'li futbolcuların sevinmesine anlam veremedim, zaten geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişsin sevinmişsin, şu anda neye seviniyorsun, derbide bir şampiyon olarak mağlup olmuşsun, benim takımım bu durumda olsa hiç hoşuma gitmezdi açıkcası.
Burak
Bu arada 90 dakika boyu edilen küfürler,atılan maddeler,meşaleler falan birde viski şişesi vardı yanılmıyorsam buradan ceza gelir mi acaba ? Bakın stad kapanması falan değil ceza diyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
...
İnşallah gözden kaçmış bi kural vardır da Fenere hükmen mağlubiyet cezası gelir, son haftada da puan kaybı yaşarlar umarım![]()
eto'o bitmiş.
Bu maçı umarsamadım diyemem ancak önce ki derbiler gibi bir havası yoktu,elbet mağlubiyete üzüldüm ancak çok da üzülmedim çünkü maçı bir gram hak etmedik,tekrardan tebrikler Fenerbahçe'ye,gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılar.
Neden Fenerbahçeli üyelerden çok Galatasaraylı üyelerin yorumu var bu konuda? Çoğu Galatasaraylı Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenip şampiyonluğunu taçlandırmak istiyordu ancak olmadı. Galatasaraylı oyuncularda da maçı umursamama durumunu gözlemleyemedim. Bilmem gözlemleyebilen var mı? Tebrikler Fenerbahçem.
Erman Toroglu; Ben Fenerbahceli olsam, o Galatasaraylılar oraya çıkınca bırak kendi takımımı alkıslamayı istifaya cagırırdım mecburmuyum ben her sene Galatasarayın şampiyonlugunu stadımda izlemeye.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Erman'a kalsa Galatasaraylı oyuncuların yaptığı açık provakasyonla seyircilerin sahaya girmesi, o oyunculara saldırması, stadı yakması, polisle çatışması, biber gazlarının sağdan sola falan fırlatılması gerekiyordu. Neyseki taraftar bunu yapmadı. Takımı tribüne çağırdı ve bir maçlık bu sevinci takımıyla paylaştı. Fenerbahçe'nin bu maçı kazanması demek her şeyin güzel bittiği anlamına gelmez. Aziz Yıldırım'ın süper bir başkan, Aykut Kocaman'ın bir maestro olduğu anlamına da gelmez. Survivor'da bile Fenerbahçe-Galatasaray rekabetini deliler gibi takip edildiği bir ülkede Galatasaray'a karşı mahalle maçında bile galip gelsen sevinilir.
Bugün Fenerbahçeliler aklında Uefa, Lig, Kupa başarılı veya başarısız bir sezonun genel bakış açısı yok. Sade ve sadece ezeli rakibini yenmenin mutluluğu var.
...
Fenerbahcelilere tebrikler gercekten hakettiler bugun. Bizim futbolcular mac sonunda yapacaklarini dusunerek oynamislar macta belli oldu, komik de oldu ama derbiyi kazanmak her insan ister tabii ki. Ama ezmek veya baska bir niyetle soylemiyorum, gecen hafta Taksim'e sampiyonlugu kutlamaya gittim bugun Fenerbahcelilerin sevindigi gibi sevinemedik sampiyonluga.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Dirk Kuyt hayatında lig şampiyonluğu görmüş mü de ''şampiyon şampiyon gibi davranmalı'' diyor
Belli bir şeyi yaşamayan kişilerden ne yapmamız gerektiği söylenmesi de ayrı bir ironi![]()
Ben ortada kutlanılıcak bir şey göremiyorum. Galibiyet ? Yok. Şampiyonluğu bu maç kazanma ? Yok.
İnşallah 150 seneleri görürüz ki bu gidişlede görücez gibi bakalımŞampiyonluğu kapışırız ya o sorun değil.
Aykut Kocaman : Galatasaray'ın kutlamayı kendi taraftarları önünde yapması daha iyi olurdu. "Burada yapılanlar ise aslında birçok şeyi gösteriyor."
Aykut Hoca'nın basın açıklamalarına bayılıyorum mesajı tam yerinde dosdoğru yolluyor![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz