Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 12 / 21 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal: Çocukken (amatör yaşları) kalecilik yapmıştım. Zaman zaman antrenmanlarda kaleye geçmek istediğimi de söyledim (espri olarak).

Şaşırdım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Mehmet Topal: Çocukken (amatör yaşları) kalecilik yapmıştım. Zaman zaman antrenmanlarda kaleye geçmek istediğimi de söyledim (espri olarak).

Şaşırdım.
    aman abi sakın pozisyonlara kalecilik eklenmesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En güzel başlık Ntvspor'dan.
    "Kazananı var,kaybedeni var,üzüleni yok."

Quote Originally Posted by Oceanus View Post

Müthiş.

"Şampiyon geldik şampiyon gidiyoruz."

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerli arkadaşlar bizim yenildiğimize laf söyleyeceklerine Uefa ve Lig gitmiş bizi yenmişler,şampiyon olmuş gibi seviniyorlar bende bunu çözemedim.30 sene Türkiye Kupası alamayıp onun tesirinden olsa gerek sonra da Saraçoğlu'nda Galatasaray'ı yenince 15 senedir yenemediniz haha gibisinden laflar eden bir takım için Uefa falan ütopik hedef kalır kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe Uefa ve ligte 15 güne kadar 3'te 3 deyipte sonra Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.

Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.Olayı bitirmişiz heralde yayarlar.Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorlar mı acaba bizim bu maça ihtiyacımız olsa bu maçın senaryosu böyle olur muydu ? Rehavete kapılmışız olay bu.Abartmaya gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.
    Şampiyonluğu geçen hafta ilan etmiş takımın bir sonraki hafta yenilmesine rağmen takım halinde çılgınlarca sevinip, soyunma odası duvarlarına imza atmaları nedense bizim sevinmemiz de bu yüzden. -Yüzyıllık rekabet-

Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.
    Gazozuna muhabbetini Fenerbahçe galibiyetini önemsiz göstermek için yaptığınız bariz. Şampiyon olmasına rağmen çoğu Galatasaray taraftarı sonuca üzülüyor şuan.

Maça bakarsak 65'e kadar Fenerbahçe'nin büyük üstünlüğü vardı. Emre çıkınca oyunu boş kanada yönlendirememeye başladık. Ayrıca takımın yorulmasının da payı vardı bu düşüşte. 2. goldeki faulü bir kenara bırakırsak maçta iyi oynayanın ve maçı hakedenin Fenerbahçe olduğunu söyleyebilirim. Volkan'ın yaptığı düpedüz saçmalıktı ve tüm takımı yüzüstü bıraktı. Ama Sabri'nin orada ne dediğini de çok merak ediyorum. Ayrıca Galatasaray oyuncuları maç bitiminde kendi kendine sevinmeyip, Fenerbahçe'yi ve taraftarı alkışlasalar aynı şekilde karşılık bulacaklarından eminim. Bulmasalar da iyi niyetli taraf olarak kalırlardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Şampiyonluğu geçen hafta ilan etmiş takımın bir sonraki hafta yenilmesine rağmen takım halinde çılgınlarca sevinip, soyunma odası duvarlarına imza atmaları nedense bizim sevinmemiz de bu yüzden. -Yüzyıllık rekabet-

Gazozuna muhabbetini Fenerbahçe galibiyetini önemsiz göstermek için yaptığınız bariz. Şampiyon olmasına rağmen çoğu Galatasaray taraftarı sonuca üzülüyor şuan.

Maça bakarsak 65'e kadar Fenerbahçe'nin büyük üstünlüğü vardı. Emre çıkınca oyunu boş kanada yönlendirememeye başladık. Ayrıca takımın yorulmasının da payı vardı bu düşüşte. 2. goldeki faulü bir kenara bırakırsak maçta iyi oynayanın ve maçı hakedenin Fenerbahçe olduğunu söyleyebilirim. Volkan'ın yaptığı düpedüz saçmalıktı ve tüm takımı yüzüstü bıraktı. Ama Sabri'nin orada ne dediğini de çok merak ediyorum. Ayrıca Galatasaray oyuncuları maç bitiminde kendi kendine sevinmeyip, Fenerbahçe'yi ve taraftarı alkışlasalar aynı şekilde karşılık bulacaklarından eminim. Bulmasalar da iyi niyetli taraf olarak kalırlardı.
    İyi de ilk defa mı Fener'e yenildik hem önemli bir şey mi kaybettik neden üzüleyim ?

Bir de laflarımı bir dahasına cımbızla çekmezsen sevinirim çünkü o cümlelerin öncesi ve sonrası var

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

İyi de ilk defa mı Fener'e yenildik hem önemli bir şey mi kaybettik neden üzüleyim ?

Bir de laflarımı bir dahasına cımbızla çekmezsen sevinirim çünkü o cümlelerin öncesi ve sonrası var
    Öncesi fazla kalabalık yapmasın diye eklemedim, çirkin bir görüntü oluşuyordu. Onun dışında anlamında bozulma yok zaten.

Derbiler vb maçlar her zaman için önemlidir, şöyle örnek vereyim: Madrid eşleşmesinde 2. maçı 3-1 kazanıp tur atlayamadığınız halde neden tüm Galatasaraylılar sonuca sevindi? Çünkü takımının büyük maçta ne kadar iyi oynayabileceğini görmüş oldu..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Öncesi fazla kalabalık yapmasın diye eklemedim, çirkin bir görüntü oluşuyordu. Onun dışında anlamında bozulma yok zaten.

Derbiler vb maçlar her zaman için önemlidir, şöyle örnek vereyim: Madrid eşleşmesinde 2. maçı 3-1 kazanıp tur atlayamadığınız halde neden tüm Galatasaraylılar sonuca sevindi? Çünkü takımının büyük maçta ne kadar iyi oynayabileceğini görmüş oldu..
    Lafı uzatıp kimsenin kalbini kırmak istemem benim futbol görüşüm farklı deyip konuyu kapatayım o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen Galatasaray ile Fenerbahce arasindaki buyukluk farkini Real Madrid'le Galatasaray'in arasindaki kadar devasa goruyorsan kendi camiana hakaret ediyorsun resmen.

Fenerli arkadaşlar bizim yenildiğimize laf söyleyeceklerine Uefa ve Lig gitmiş bizi yenmişler,şampiyon olmuş gibi seviniyorlar bende bunu çözemedim.30 sene Türkiye Kupası alamayıp onun tesirinden olsa gerek sonra da Saraçoğlu'nda Galatasaray'ı yenince 15 senedir yenemediniz haha gibisinden laflar eden bir takım için Uefa falan ütopik hedef kalır kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe Uefa ve ligte 15 güne kadar 3'te 3 deyipte sonra Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.

Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.Olayı bitirmişiz heralde yayarlar.Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorlar mı acaba bizim bu maça ihtiyacımız olsa bu maçın senaryosu böyle olur muydu ? Rehavete kapılmışız olay bu.Abartmaya gerek yok.
    Sizler takımınızın yenilmesinden memnunsanız bizim için problem yok. Biz şampiyon olamadık tamam ama bu derbi maçıdır dünyanın en önemli derbilerinden biridir, yendiysek tabiki sevineceğiz. Ben GS'li futbolcuların sevinmesine anlam veremedim, zaten geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişsin sevinmişsin, şu anda neye seviniyorsun, derbide bir şampiyon olarak mağlup olmuşsun, benim takımım bu durumda olsa hiç hoşuma gitmezdi açıkcası.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sizler takımınızın yenilmesinden memnunsanız bizim için problem yok. Biz şampiyon olamadık tamam ama bu derbi maçıdır dünyanın en önemli derbilerinden biridir, yendiysek tabiki sevineceğiz. Ben GS'li futbolcuların sevinmesine anlam veremedim, zaten geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişsin sevinmişsin, şu anda neye seviniyorsun, derbide bir şampiyon olarak mağlup olmuşsun, benim takımım bu durumda olsa hiç hoşuma gitmezdi açıkcası.
    1-Yenilmemize sevinmedim ama üzülmedim de sebep yok

2-Sevinme hareketleri taraftarı tahrik amaçlı yani şampiyon olmuş bir takımın mağlubiyete sevinmesi gibi bir anlam çıkarmak için çok derin düşünmek lazım.Basit düşünmek lazım biraz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

0-0 biten maçta Sabri"nin üçlü çektirdiğini gördüm ya,Şampiyon olmamıza gerek varmı ? Biz galibiyete sevindik.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada 90 dakika boyu edilen küfürler,atılan maddeler,meşaleler falan birde viski şişesi vardı yanılmıyorsam buradan ceza gelir mi acaba ? Bakın stad kapanması falan değil ceza diyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada 90 dakika boyu edilen küfürler,atılan maddeler,meşaleler falan birde viski şişesi vardı yanılmıyorsam buradan ceza gelir mi acaba ? Bakın stad kapanması falan değil ceza diyorum.
    Hasan Ali'ye gelen bir cisimde vardı.2 maç kaçınılmaz gibi.Yine yeni sezona seyircisiz girecek Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi ki gelir, büyük ihtimalle seyircisiz gelecek. Para>Para>Fiilin devamı>Seyircisiz maç oynama.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnşallah gözden kaçmış bi kural vardır da Fenere hükmen mağlubiyet cezası gelir, son haftada da puan kaybı yaşarlar umarım
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu maçı umarsamadım diyemem ancak önce ki derbiler gibi bir havası yoktu,elbet mağlubiyete üzüldüm ancak çok da üzülmedim çünkü maçı bir gram hak etmedik,tekrardan tebrikler Fenerbahçe'ye,gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bu maçı umarsamadım diyemem ancak önce ki derbiler gibi bir havası yoktu,elbet mağlubiyete üzüldüm ancak çok da üzülmedim çünkü maçı bir gram hak etmedik,tekrardan tebrikler Fenerbahçe'ye,gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılar.
    Haklısın derbi havası yoktu.Sıradan maç gibiydi(küçümsemiyorum,haklıyım biliyorum.)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Haklısın derbi havası yoktu.Sıradan maç gibiydi(küçümsemiyorum,haklıyım biliyorum.)
    Dediğinizi tam anlamadım,kötü bir şey mi dedim ?

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Dediğinizi tam anlamadım,kötü bir şey mi dedim ?
    Hayır derbi havası yoktu onu söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sağol sizede başarılar umarım çeyrekte karşılaşırız tabi kalabilirsek

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Neden Fenerbahçeli üyelerden çok Galatasaraylı üyelerin yorumu var bu konuda? Çoğu Galatasaraylı Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenip şampiyonluğunu taçlandırmak istiyordu ancak olmadı. Galatasaraylı oyuncularda da maçı umursamama durumunu gözlemleyemedim. Bilmem gözlemleyebilen var mı? Tebrikler Fenerbahçem.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Erman Toroglu; Ben Fenerbahceli olsam, o Galatasaraylılar oraya çıkınca bırak kendi takımımı alkıslamayı istifaya cagırırdım mecburmuyum ben her sene Galatasarayın şampiyonlugunu stadımda izlemeye.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Oceanus View Post
    Erman Toroglu; Ben Fenerbahceli olsam, o Galatasaraylılar oraya çıkınca bırak kendi takımımı alkıslamayı istifaya cagırırdım mecburmuyum ben her sene Galatasarayın şampiyonlugunu stadımda izlemeye.
    Erman'a kalsa Galatasaraylı oyuncuların yaptığı açık provakasyonla seyircilerin sahaya girmesi, o oyunculara saldırması, stadı yakması, polisle çatışması, biber gazlarının sağdan sola falan fırlatılması gerekiyordu. Neyseki taraftar bunu yapmadı. Takımı tribüne çağırdı ve bir maçlık bu sevinci takımıyla paylaştı. Fenerbahçe'nin bu maçı kazanması demek her şeyin güzel bittiği anlamına gelmez. Aziz Yıldırım'ın süper bir başkan, Aykut Kocaman'ın bir maestro olduğu anlamına da gelmez. Survivor'da bile Fenerbahçe-Galatasaray rekabetini deliler gibi takip edildiği bir ülkede Galatasaray'a karşı mahalle maçında bile galip gelsen sevinilir.

Bugün Fenerbahçeliler aklında Uefa, Lig, Kupa başarılı veya başarısız bir sezonun genel bakış açısı yok. Sade ve sadece ezeli rakibini yenmenin mutluluğu var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahcelilere tebrikler gercekten hakettiler bugun. Bizim futbolcular mac sonunda yapacaklarini dusunerek oynamislar macta belli oldu, komik de oldu ama derbiyi kazanmak her insan ister tabii ki. Ama ezmek veya baska bir niyetle soylemiyorum, gecen hafta Taksim'e sampiyonlugu kutlamaya gittim bugun Fenerbahcelilerin sevindigi gibi sevinemedik sampiyonluga.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dirk Kuyt hayatında lig şampiyonluğu görmüş mü de ''şampiyon şampiyon gibi davranmalı'' diyor

Belli bir şeyi yaşamayan kişilerden ne yapmamız gerektiği söylenmesi de ayrı bir ironi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    @furkan58 ,
    Bu sene, bizim sahamızda biz 2-1 galip olduk, siz de sizin sahanızda 2-1 galip oldunuz.
    Biz yenilgiyi değil, ezeli rakibimizin sahasında şampiyonluğu kutluyoruz.
    Dilerim ki, değil 15, 150 sene daha sizi Kadıköy'de yenemeyelim ama yine de şampiyon biz olalım
    Saygılar.
    Ben ortada kutlanılıcak bir şey göremiyorum. Galibiyet ? Yok. Şampiyonluğu bu maç kazanma ? Yok.
    İnşallah 150 seneleri görürüz ki bu gidişlede görücez gibi bakalım Şampiyonluğu kapışırız ya o sorun değil.

Aykut Kocaman : Galatasaray'ın kutlamayı kendi taraftarları önünde yapması daha iyi olurdu. "Burada yapılanlar ise aslında birçok şeyi gösteriyor."

Aykut Hoca'nın basın açıklamalarına bayılıyorum mesajı tam yerinde dosdoğru yolluyor
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ben ortada kutlanılıcak bir şey göremiyorum. Galibiyet ? Yok. Şampiyonluğu bu maç kazanma ? Yok.
    İnşallah 150 seneleri görürüz ki bu gidişlede görücez gibi bakalım Şampiyonluğu kapışırız ya o sorun değil.

Aykut Kocaman : Galatasaray'ın kutlamayı kendi taraftarları önünde yapması daha iyi olurdu. "Burada yapılanlar ise aslında birçok şeyi gösteriyor."

Aykut Hoca'nın basın açıklamalarına bayılıyorum mesajı tam yerinde dosdoğru yolluyor
    Geçen sene Play-Off'un ilk maçında seyircisi olmadıgı halde santrada alakasızca taklitlerle sevinen takımın teknik direktörü mü diyor bunu ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Geçen sene Play-Off'un ilk maçında seyircisi olmadıgı halde santrada alakasızca taklitlerle sevinen takımın teknik direktörü mü diyor bunu ?
    Yok Play-Off'un ilk maçında rakibini yenen ve haklı kutlama yapan takımın teknik direktörü söylüyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 12 / 21 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri