Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 355 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Geçmiş olsun her iki tarafada , böyle olacağı belliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bak yine hakaret ettiniz. Bana acıyacak durumda da değilsiniz.

Sence şuanki sorulan mahkeme hangi mahkeme ? Özel yetkili mahkemeler. Fenerbahçe'de orada yargılandı.

Olayı yine bambaşka yere çekmişsiniz. Ben şike olmadığını gösterir mi dedim ? yoksa halk şikeci olarak görmüyor mu dedim.

Ben sana şike olduğunu ispatla da demedim. Halkın Fenerbahçe'den nefret ettiğini, şikeci olduğunu ispatlayın dedim.

------

@davidvilla

O mesajın dememiş olabilirsin. Forumdaki mesajlarına bakarsak bu sonucu çıkarmak zor değil. Zaten halk da nefret edecekse büyük sebebi şikeden dolayı olur. Hemen hemen aynı kapıya çıkıyorlar. Halkın Fenerbahçe'den nefret falan ettiği yok. Bunu kim yazarsa araya girerim. Araya girmemi istemiyorsan özel mesaj yoluyla yaz kime ne yazıyorsan.

Ben de aynı şeyleri sizin için düşünüyorum, insanların sinirleriyle oynuyorsunuz bana kalırsa.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    olaylar cıkar hükmen kazanırız
    İronik ...

@benbenim

yoo öyle bir sonuç çıkaramazsın. ben aziz yıldırım yüzünden nefret ediyorlar diyorum. bu yeni bir şey değil. sizin son anda denizli'de kaybettiğiniz şampiyonluğu hatırla. bütün türkiye'de kutlamalar yapıldı. elazığ bayrakları, kocaeli bayrakları, mersin bayrakları...vs kendi tuttugu takımın bayragını kapan kutlama yaptı. Gs'ın şampiyonlugunu kutlamadı bu insanlar aziz yıldırım'ın şampiyon olamamasını kutladılar. o zamanlar şike operasyonu mu vardı ama bir fenerbahce nefreti vardı. bu şike süreci içerisinde yöneticilerinizin yaptığı konuşmalar yüzünden bu fenerbahce nefreti yeniden körüklendi. sen istediğin kadar yok de. ben sana bunu kanıtlayamam kendin açıp okuyacaksın taraftar forumlarını bakacaksın. hatta burada bile yukarıda her renkten adam var fenerliler harici insanların yazılarını oku anlarsın zaten.
    he illa ki bu nefretin görüntülü ispatını istiyorsan herhangi bir yayın kuruluşunu ara kutlama görüntülerini iste çünkü ben dün gibi hatırlıyorum.
    kısacası şikeci oldugunuzu düşünüyorlar ile sizden nefret ediyorlar aynı şey değil.

kafanda senaryo yazıp ona göre yorum atıyorsun.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Kullandığın kelimeleri hitap ettiğin kişiler küçük düşürücü buluyorsa kendini bir sorgulamayı dene. Birisine hakaret etmenin tek yolu doğrudan hakaret etmek değildir üslubunla da bunu belli edebilirsin. Küçük bir tavsiye, şayet cidden iyi niyetliysen ve hakaret etmek değilse niyetin, yine de bir yazdıklarını tekrar okusan iyi olur çok iticisin ve evet bunu dikkate almak zorunda değilsin. Ayrıca küçük bir sosyal hayat bilgisi, "Koç, aslan, yeğen vb." seslenmeleri kullanabilmen için karşındaki kişinin bundan rahatsız olmayacağını bilmen gerekir.

"Özgürce düşünceni hakaret, alaycı ve küçük düşürücü olmadığı sürece söyleyebilirsin. > Evet ben de bundan bahsediyordum. Özgürlük zaten ancak başka özgürlüklerle/başkasının özgürlükleriyle kısıtlanabilir.

"Hatta buna sende dahilsin üste ki cümlen gibi" > Çok teşekkür ederim bana bu hakkı verdiğin için.
    Şimdide itici mi oldum ? Muhabbeti fazla uzatmadan aynı lafları tekrarlamadan söyleyeyim eğer o tür haksızlık, hakaret, küçük düşürücü ve alaycı tavır sergilediysem şikayet edebilirsiniz. Eğer kurak ihlali yapmışsam cezamı çekerim
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

6. Default

Öfff Yine Konu Başka Yerlere Saptı

Şike Davası Başka Bir Dava Şike Dışında Her Şey Var O Davada; Oradan Bir Sonuca Ulaşılamaz Kendinizi Yormayınız Birbirinizi Kırmayın Lütfen

Maç Hakkında Bir Şey Daha Söyleyip Bu Konuda Bir Kelime Bile Söz Etmem;

Trabzonspor Olayı Tamamen Saha Dışına İterek Psikolojik Olarak Fenerbahçeyi Ezmek İstedi Ama Bunu Ellerine Yüzlerine Bulaştırdı Buna Volkan'da Karşılık Verince Olay Çığrından Çıktı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nefret apayrı bir şeydir. Sen orada Fenerbahçe sevilmez gibi bir öngörüde bulunsaydın, ben hiç müdahil olmazdım. Nefret; Trabzonspor taraftarının Fenerbahçe'ye olan hisleridir. Bütün ülkenin değil.

Başarılı olan kulüp her zaman diğerleri tarafından sevilmeyen kulüptür. Diğer takım taraftarları genelde bu yüzden Fenerbahçe'yi sevmez -ki bu bence kötü bir şey değil. Son 2 yılda Galatasaray daha başarılı olduğu için aynı kişilerde Galatasaray antipatikliği oluştu. Yani bu hep devam eden bir şey değildir, zaman zaman değişir.

Ama nefret bambaşka bir şey. Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki bu. Bunu birilerinin çözmesi gerekiyor. En azından çözecek adımlar atılması lazım. Yoksa ne Fenerbahçelisi ne de Trabzonsporlusu bu durumdan memnun. Trabzonspor'un kupa istemesi kadar doğal bir durum yok. Çünkü adamlar lehine mahkeme kararı var ama dün statta olanlar bambaşka bir boyutta. Bunlar olacağına Fenerbahçe-Trabzonspor hiç birbiriyle maç yapmasın gerekirse.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu olayların sebeplerinden birisi de basın.

Fenerbahçe'nin basını çok güçlü, istedikleri herşeyi yapabiliyorlar.

En basit örneklerden biri, yürüyüş mevzusu. Trabzonspor taraftarı da yürüyor ama bir kaç kanal ve site dışında bu protestolar twitter'da, yerel basında kalıyor. Fenerbahçe'liler yürüdüğü zaman canlı yayında veriliyor.

Tek sebep değil ki tabii ama, tabiri caizse Trabzonspor taraftarını da gömmemek lazım, sadece şiddet içerikli eylemlerde bulunmuyorlar. Böyle yapacaksak her takımın taraftarı terörist olur. GS'li su attı, rakı şişesi attı. BJK'li sahaya atladı. FB'li polis arabası devirdi, stat yaktı. TS'li sahaya kaldırım taşı attı. Vs, vs. Bu şekilde söylemek çok basit ve çözüme yönelik değil.

Dün maçtan sonra spor yorumcularına baktım, bugün de köşe yazılarına. Adamların miladı 3 değil, 4 temmuz. O gün doğmuşlar sanki. Bunlar kitleleri etkiliyor işte, yaptığın yürüyüş, bıraktığın çelenk gibi şeyler haber olmuyor ama dünkü gibi olaylar manşet oluyor. Belki de "bizi yok sayıyorsunuz, alın bakalım hadi bunları da vermeyin demek istiyorlar", doğru yol değil tabii ama dün akşamın sebeplerinden biri çaresizlik bence. Sadece nefret, kupa isteği, zarar verme olayı değil.

İşin futbol yanına bakarsak en az bu şiddet olayları kadar üzüldüm, havadan 3 puan aldı diyebiliriz Fenerbahçe için, sakatlık, ceza, yorgunluk yok. Tertemiz. Ligin boyu kısalmaya başladı, puan kaybı beklediğim maçlardan birinde bu kadar kolay 3 puan, hoş değil. Emenike'nin golü ise tam tersi, çok hoş, Alper'in asisti de atlamamak lazım tabii.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Volkan ne yapmış yahu, adam o kadar baskı altında , çocuğuna küfrediliyor. Golden sonra kendi kulübesine yaptığı gol sevinci için mi suçlu ?

Ülkenin söylediğiniz gibi büyük bölümü de Fenerbahçe'yi şikeci olarak görmüyor. Herkes ülkede son 3-4 aydır olanlar sayesinde Özel yetkili mahkemeleri sorgular oldu. Abarttığınız gibi bir Fenerbahçe düşmanlığı falan yok.

hmm dogru klubesine yapsada net tahriktir su hareket.

Volkan ben kendimi bildim bileli gol sevinçlerinde iki elini bel seviyesine kadar kaldırarak yumruk yapar ve sallar, Trabzon'a art niyetli olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu hayatımda duydugum en sacma sey Volkan'ın şu hareketine tahrik demeniz aman tribünler tahrik olacak diye sevinemeyecek mi adam öyle birşey mi var ? Tribünlere yönelik yapmadıgı sürece isterse kafasının üstünde zıplar.Sanırsın adamlar söküp koltuk atmıs.Kaldırım taşı getirmisler yanlarında Volkan tahrik edince mi söküp getirdiler o taşı adamların amaçları zaten belli.Cristiano Ronaldo'nun yaptıgı hareketi yapsa demek ki bizim oyuncular ülkeden sürelim diyeceksiniz azıcık mantıklı olun.
    Last edited by attirson : 11.Mart.2014 at 16:59

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yahu hayatımda duydugum en sacma sey Volkan'ın şu hareketine tahrik demeniz aman tribünler tahrik olacak diye sevinemeyecek mi adam öyle birşey mi var ? Tribünlere yönelik yapmadıgı sürece isterse kafasının üstünde zıplar.Sanırsın adamlar söküp koltuk atmıs.Kaldırım taşı getirmisler yanlarında Volkan tahrik edince mi söküp getirdiler o taşı adamların amaçları zaten belli.Cristiano Ronaldo'nun yaptıgı hareketi yapsa demek ki bizim oyuncular ülkeden sürelim diyeceksiniz azıcık mantıklı olun.
    Melo kendi taraftarı önünde buna benzer bir galibiyet sevinci yaşarken neden herkes "terbiyesiz,ahlaksız, karaktersiz Melo" diyordu

Bu rezilliklerin üstüne ''adaletin olmadığı yerde anarşi başlar'' denmiş. Neşem yerine geldi cidden beyler sağolun.
    Last edited by IcedEarth : 11.Mart.2014 at 23:38

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Melo kendi taraftarı önünde buna benzer bir galibiyet sevinci yaşarken neden herkes "terbiyesiz,ahlaksız, karaktersiz Melo" diyordu
    Valla ben birşey demedim problem yok benim icin ayrıca bunla o nasıl benzer onu da hiç anlayabilmis degilim.Volkan zıplıyor sonra yerde kayıyor durduktan sonra kalkıyor tam o anı yakalayıp koymuslar.Melo'nun yaptıgı hareket tamamen bambaska birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aradaki fark Volkan oturarak yapiyor, Melo ayak ustu yapiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Böylesine gergin bir ortamda Volkann yaptığı sevincin abartı olduğunu düşünüyorum bende. Zaten Volkan bu tarz tahrik içerikli haraketleri daha öncede yapmıştı. Bu konuda sabıkalı olduğunu kendide biliyor ama hiçbir zaman bir profesyonel gibi davranmadı , hep bu şekilde ya oyuncuları yada tribünleri tahrik etti. O yüzden kimse çıkıpta bu harekette nevar demesin. Aynı hareketi FB 'den başka biri yapsaydı belki bu kadar tepki olmazdı. Söz konusu Volkan olunca maalesef ben bunun kasıtlı olduğunu ve tahrik edici olduğunu düşünüyorum. Saygılar...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Neyse ben daha yorum atmıycam siz kendi kafanızda bir defa sucluyu ilan etmissiniz fikrinizde degismeyecek bosuna kendimizi yormanın alemi yok tamam Volkan olmasa hiçbir şey olmazdı mükemmel bir maç olurdu.Ah şu Volkan ! Şu Melo konusu acıldıgında adamın sabıkası var diye her yaptıgına kulp buluyorsunuz diyen arkadasları burdada göreve davet ediyorum görelim objektifliginizi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Volkan'ın hareketinde bir şey yok. Yani suçlu değil. Taraftar taraftar olsa küfürsüz ve yabancı madde atmadan da Volkan'ı maç boyunca o yaptığına pişman ederdi. Ama ne diyorum işte, taraftar taraftar olsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bugün Volkan'ın yaptığı hareketin tahrik olmadığını savunan zihniyetin Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra yazdıkları:

ne gereksiz adamsın melo orda forma çıkarıp taraftarı neden tahrik ediyorsun be adam
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=115

Sen önce o Melo'na laf söyle. Her maç böyle. Yeter artık. Tiksiniyorum bu tarz adamlardan. Tamam beşiktaş taraftarı yanlış yaptı ama o adamın yaptıkları ne yahu !! 1 değil 2 değil.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=124

olay sadece kırmızı değil sahadan çıkarken formayı çıkarıp taraftara doğru tutuyor taraftarı iyice tahrik ediyor
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=138

o hareketten o durumdaki herkes tahrik olur
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=144

Melo bir melektir.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=145

Tribünlerin yaptığı büyük saygısızlık olabilir, hiç bir bahanesi olamaz ama Melo'nun yaptığı da asla affedilemez.

Toptan alakasız, doğrudan, oyuncuyu sakatlamak için çift daldı.

İlk yarıda da toptan alakasız, doğrudan, bilerek Gökhan Töre'nin bileğine bastı Hakan Balta.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=152

daha devamı da var da bu kadarı yeterli sanırım...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Dave S Mustaine View Post
    Bu rezilliklerin üstüne ''adaletin olmadığı yerde anarşi başlar'' denmiş. Neşem yerine geldi cidden beyler sağolun. Trabzon taraftarına da Allah akıl fikir versin.
    Ah ah keşke herkese verse o lafın Şenol Güneşin olduğu ve durumun vehameti için 2012 de söylendiğini de bir yandan anlatsa bir yandan akıl fikir verse

yüzyılın kapağı da gelmiş.

@Walter Sakana

ama tabi yine kabul etmeyeceklerdir. diyecekleri şu. aynı şey değil melo böyle böyle yaptı volkan şöyle şöyle yaptı. melo haksız volkan haklı. değişmez. istediğin argumanı sun.

bana kalırsa ikisi de normal hareketler. avrupa'da neler oluyor da kimse atlamıyor sahaya. bizim, futbolculara gelene kadar çözmemiz gereken yüzlerce mesele var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[YOUTUBE="4zK1LovXFAU"]Volkanın tahrik eden gol sevinci alın ibretlik[/YOUTUBE]

Eğer bu taraftara doğru taraftarı tahrik amaçlıysa haklısınız ama adam gol attığımız için kendi yedek klübesine doğru gidip sevinmemeliydi haklısınız

ortada kapaklık bir durum yok boşuna heveslenmişsiniz benim orda dediğim melonun rakip takım taraftarıyla gereksiz iletişime geçmesi burda volkanın rakip takım taraftarıyla bir diyoloğu varmı

adamın yerde kayakenki görüntüsünden anlık kesit alınmış sonrada burda bu tartışılıyor hayret

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu forumda Volkan Demirel'den en çok nefret eden kişi belki benimdir ancak burada tahrik falan yok,adam gayet güzel bir şekilde seviniyor gole.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Berkin'in cenazesini gördümde ne kadar boş bir tartışmaya girmişim, hayatta ne kadar önemli olaylar oluyormuş yeni farkettim. Berkinden özür diliyorum burada... Affetsin beni...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Olayın bu seviyeye gelmesinin baş sorumlusu M.Ali Aydınlar'ın şike olayları patlak verdiğinde cezaları verme cesaretini gösterememesi ve sonrasında da şikeyi kapatmak için gelen ve resmiyette başarılı olduğunu zanneden mevcut TFF yönetimidir. Kulüplerin bir suçu yok. Trabzonspor taraftarı zaten iç saha maçlarında lüzumsuz tepkilerle sürekli takıma zarar veriyordu ama bu maçla zirveye ulaştılar.Volkan'ın hareketinde bir tahrik göremedim ben. Bence bu işin çözümü şike iddaaları geçen sezonun şampiyonluğunu ve kupayı Fenerbahçe'ye ya da Trabzonspor'a vermek değil , o sezonu tamamen iptal etmektir. Yoksa bu iş yıllar geçtikçe küllenecek diye beklendikçe daha çok zarar görür türk futbolu... Üzücü ve utanılması gereken bir ortam var. Ortamı bu hale getirenleri kınamak lazım. Yoksa bu konuda Trabzon taraftarı ya da Fenerbahçe taraftarı haklı ya da haksızı asla ayıramaz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri